almac 27.08.03, 12:32 Dzisiaj w "Wieczorze Wrocławia" ukazał się dodatek z rozkładami jazdy nowych autobusów nocnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiefer Re: Nowa KM - rozkłady 27.08.03, 15:16 > Dzisiaj w "Wieczorze Wrocławia" ukazał się dodatek z rozkładami jazdy nowych > autobusów nocnych. Ale w 100% bedzie on obowiazywal po zakonczeniu wszystkich remontow - tak glosi notka... Jedno mnie natomiast dziwi - dlaczego tych rozkladow nie ma jeszcze na stronie ZDiK'u? Pozdrowienia Kiefer Odpowiedz Link Zgłoś
meh_ow Re: Nowa KM - rozkłady 27.08.03, 15:21 kiefer napisał: > Jedno mnie natomiast dziwi - dlaczego tych rozkladow nie ma jeszcze na > stronie ZDiK'u? bo nie minął jeszcze tydzień ich obowiązywania :) Odpowiedz Link Zgłoś
svarte_sjel Re: Nowa KM - rozkłady 27.08.03, 17:15 kiefer napisał: > Ale w 100% bedzie on obowiazywal po zakonczeniu wszystkich remontow - tak glosi > notka... No co? Na starcie 5 linii ma objazdy. Objazd 259 jest porażający ;^) > Jedno mnie natomiast dziwi - dlaczego tych rozkladow nie ma jeszcze na stronie > ZDiK'u? Jeszcze nie nadszedł ich czas Odpowiedz Link Zgłoś
meh_ow Re: Nowa KM - rozkłady 27.08.03, 18:33 svarte_sjel napisał: > Jeszcze nie nadszedł ich czas Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_kiniorski Re: Nowa KM - rozkłady 28.08.03, 08:43 Już niebawem będą na www.zdik.wroc.pl ale najpierw musimy zadbać o słupki przystankowe. Niestety nie mamy sił i środków, by to zrobić naraz. Pozdrawiam KK Odpowiedz Link Zgłoś