Dodaj do ulubionych

Technikum Elektroniczne

10.05.03, 12:21
Czy żyje jeszcze ktoś z absolwentów Technikum Elektronicznego (przy dawej
Świrczewskiego 25) z lat 1973/1974
Obserwuj wątek
    • Gość: Woj Re: Technikum Elektroniczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.03, 21:48
      tlagucin napisał:

> Czy żyje jeszcze ktoś z absolwentów Technikum Elektronicznego (przy dawej
      > Świrczewskiego 25) z lat 1973/1974

Zyje. Ale z lat 84-89.
      A naszej budy juz nie ma :o(
      • Gość: Wmad Re: Technikum Elektroniczne IP: 195.94.207.* 27.10.03, 15:05
        Hej : jeszcze jeden - ale z okresu 66-71. Pierwszy rocznik tej Szkoly.
        Pozdrawiam Was - czekając na dopięcie się tu kolejnych.
        Wojtek Madejski
      • Gość: werta Re: Technikum Elektroniczne IP: 195.20.110.* 01.06.04, 17:40
        I dobrze ,ze nie ma . Pamiętam jak ta głupia buda wywyzszała sie nad EZN'em . I
        cooo , ha nie istniejecie , a EZN TAK :))) :PPPP
    • Gość: RENKA Re: Technikum Elektroniczne IP: *.wroc.gazeta.pl 06.11.03, 16:47
      - dopisuję się - rocznik 1981-85
      • Gość: Woj Re: Technikum Elektroniczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.03, 01:14
        Renka, to ja Cie musze znac :-)
        Ty nie pracowalas moze pozniej w Inco?
    • Gość: Grażyna Re: Technikum Elektroniczne IP: 81.168.209.* 11.02.04, 12:48
      Żyję,żyję- matura w 1973, klasa Chwałowej, po studiach wyjechałam z Wrocławia
      teraz jak znalazłam to forum będę czekać z nadzieją, że odezwie się ktoś
      znajomy i opowie co u niego słychać !!!!!
      • Gość: Woj Re: Technikum Elektroniczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.04, 22:35
        Z tych lat to ja znam tylko Piotra R. Skonczyl potem automatyke na p.wr i
        pracowal w aspie.
      • Gość: xxx Re: Technikum Elektroniczne IP: *.kom / *.man.kn.pl 08.06.04, 21:49
        Czy chodziłaś do klasy ze Stawrosem, Józkiem, Jasiem, Wieśką, Teresą, Alką,
        Grażyną z Obornik Śl.( może to właśnie Ty...).
        • Gość: Eliza Re: Technikum Elektroniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 09:09
          Ja nie chodziłam do klasy ze Stawrosem tylko do sąsiedniej ( wychowawczyni
          fizyczka pani Beker) ale moja przyjaciółka Grazyna z nim chodziła do klasy:))
          • Gość: ika Re: Technikum Elektroniczne IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.02.06, 20:49
            Witaj Eliza - a ja studiowalam w jednej grupie z kolega z twojej klasy Włodkiem
            Szczepanikiem - ciekawa jestem jak potoczyly sie jego losy, bo był to rzadki
            przypadek !! Utrzymujecie kontakty jako klasa ?
    • Gość: Jurek W. Re: Technikum Elektroniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 18:02
      W 1973 to ja zaczynałem.Szukam ludzi którzy pracowali na letnich OHP
      (Ruszów,Bagno),a także z kl.B od P.Lenart.A może odezwie się ktoś z klasy B. od
      P.Chwały,też znam!Pozdrawiam wszystkich , którzy nosili bordowe mundurki !
      • Gość: bogusława_gruba Re: Technikum Elektroniczne IP: *.et.put.poznan.pl 20.04.04, 15:18
        Myślę, że żyje jeszcze wielu absolwentów naszej szkoły. Ja w niej "kształciłam
        się" w latach 1968-1972 (kl.A) i jeszcze żyję. Chodziłam do, działających w
        szkole, pracowni modelarskiej i plastycznej, działałm w klubie uczniowskim (na
        samym początku)i w kółku dramatycznym. Jeżeli miałby ktoś ochotę powspominać te
        czasu podaję kontakt: bsalata@et.put.poznan.pl
        Pozdrawiam wszystkich znajomych mi i nieznajomych z uczniów naszej szkoły.
      • Gość: Danka D Re: Technikum Elektroniczne IP: *.magma / 81.219.231.* 21.04.04, 23:34
        ja chodziłam do klasy A w latach 73-78. Czasami spotykam ludzi z naszej klasy.
        Na OHP nie jezdziłam. Pracowałam z Jolą z klady B. Bordowe mundurki na długie
        lata zniechęciły mnie do tegoż koloru. Mile wspominam wykopki i inne takie
        imprezy oraz co niektórych belfrów.
        Pozdrawiam
    • Gość: Klasa Re: Technikum Elektroniczne IP: 156.17.253.* 23.04.04, 09:32
      Hej, hej, szkoda, że tak późno odkryłam te forum. Matura 1974 Klasa pani Beker.
      Nie wiem kto szuka kontaktu (a jeszcze pyta o żywych???) Spotkaliśmy się prawie
      w komplecie na rocznicy 25 lat a w tym roku może uda się zorganizować 30-lecie.
      Pozdrawiam,
      • Gość: Wojtek Re: Technikum Elektroniczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.04, 21:07
        Rocznik 84-85 organizuje zlot na poczatku czerwca.
      • Gość: Beata Lisowska Re: Technikum Elektroniczne IP: *.adm.uni.wroc.pl 17.05.04, 14:09
        Rocznik 1971- 1976 klasa ,,b,,Wychowawca p.Poniatowski.
        Pozdrawiam wszystkich z mojej klasy.Myślę,,ze miło byłoby spotkać się po
        tylu latach.Odezwijcie się. Może zorganizujemy jakieś spotkanie.
        Wiem,że sporo z naszego grona wyjechało /Rysiek,Wiesiek ,Krzysiek ,Irena /
        ale sporo pewnie mieszka i pracuje we Wrocławiu.Mam kontakt z
        Ewą ,Zbyszkiem,Andrzejem L,drugą Ewą ,Krzysiem K.
        • Gość: Wojtek Re: Technikum Elektroniczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.04, 23:35
          Jesli Adam M jest z waszej klasy, to mam do niego kontakt.
        • Gość: Wiesiek Stachniak Re: Technikum Elektroniczne IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.06.04, 15:19
          Czesc Beata,
          Ciagle zyje, od 1986 w Kanadzie.
          Pozdrawia serdecznie cala Twoja rodzine i wszystkich wspolnych znajomych, z
          ktorymi masz kontakt.
          Wiesiek
      • andiwro Re: Technikum Elektroniczne 07.05.24, 20:19
        Chyba 50-lecie klasowiczu B, klasowicz A.
    • Gość: ika Re: Technikum Elektroniczne IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.04, 18:53
      "up"
      • Gość: bogusława_gruba Re: Technikum Elektroniczne IP: *.et.put.poznan.pl 23.12.05, 07:59
        Wszystkim związanym w jakikolwiek sposób z naszą szkołą życzę zdrowych,
        pogdnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku

Bogusława

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka