tlagucin 10.05.03, 12:21 Czy żyje jeszcze ktoś z absolwentów Technikum Elektronicznego (przy dawej Świrczewskiego 25) z lat 1973/1974 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Woj Re: Technikum Elektroniczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.03, 21:48 tlagucin napisał: > Czy żyje jeszcze ktoś z absolwentów Technikum Elektronicznego (przy dawej > Świrczewskiego 25) z lat 1973/1974 Zyje. Ale z lat 84-89. A naszej budy juz nie ma :o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wmad Re: Technikum Elektroniczne IP: 195.94.207.* 27.10.03, 15:05 Hej : jeszcze jeden - ale z okresu 66-71. Pierwszy rocznik tej Szkoly. Pozdrawiam Was - czekając na dopięcie się tu kolejnych. Wojtek Madejski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werta Re: Technikum Elektroniczne IP: 195.20.110.* 01.06.04, 17:40 I dobrze ,ze nie ma . Pamiętam jak ta głupia buda wywyzszała sie nad EZN'em . I cooo , ha nie istniejecie , a EZN TAK :))) :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RENKA Re: Technikum Elektroniczne IP: *.wroc.gazeta.pl 06.11.03, 16:47 - dopisuję się - rocznik 1981-85 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Technikum Elektroniczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.03, 01:14 Renka, to ja Cie musze znac :-) Ty nie pracowalas moze pozniej w Inco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Technikum Elektroniczne IP: 81.168.209.* 11.02.04, 12:48 Żyję,żyję- matura w 1973, klasa Chwałowej, po studiach wyjechałam z Wrocławia teraz jak znalazłam to forum będę czekać z nadzieją, że odezwie się ktoś znajomy i opowie co u niego słychać !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Technikum Elektroniczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.04, 22:35 Z tych lat to ja znam tylko Piotra R. Skonczyl potem automatyke na p.wr i pracowal w aspie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Technikum Elektroniczne IP: *.kom / *.man.kn.pl 08.06.04, 21:49 Czy chodziłaś do klasy ze Stawrosem, Józkiem, Jasiem, Wieśką, Teresą, Alką, Grażyną z Obornik Śl.( może to właśnie Ty...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: Technikum Elektroniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 09:09 Ja nie chodziłam do klasy ze Stawrosem tylko do sąsiedniej ( wychowawczyni fizyczka pani Beker) ale moja przyjaciółka Grazyna z nim chodziła do klasy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Technikum Elektroniczne IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.02.06, 20:49 Witaj Eliza - a ja studiowalam w jednej grupie z kolega z twojej klasy Włodkiem Szczepanikiem - ciekawa jestem jak potoczyly sie jego losy, bo był to rzadki przypadek !! Utrzymujecie kontakty jako klasa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek W. Re: Technikum Elektroniczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 18:02 W 1973 to ja zaczynałem.Szukam ludzi którzy pracowali na letnich OHP (Ruszów,Bagno),a także z kl.B od P.Lenart.A może odezwie się ktoś z klasy B. od P.Chwały,też znam!Pozdrawiam wszystkich , którzy nosili bordowe mundurki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogusława_gruba Re: Technikum Elektroniczne IP: *.et.put.poznan.pl 20.04.04, 15:18 Myślę, że żyje jeszcze wielu absolwentów naszej szkoły. Ja w niej "kształciłam się" w latach 1968-1972 (kl.A) i jeszcze żyję. Chodziłam do, działających w szkole, pracowni modelarskiej i plastycznej, działałm w klubie uczniowskim (na samym początku)i w kółku dramatycznym. Jeżeli miałby ktoś ochotę powspominać te czasu podaję kontakt: bsalata@et.put.poznan.pl Pozdrawiam wszystkich znajomych mi i nieznajomych z uczniów naszej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka D Re: Technikum Elektroniczne IP: *.magma / 81.219.231.* 21.04.04, 23:34 ja chodziłam do klasy A w latach 73-78. Czasami spotykam ludzi z naszej klasy. Na OHP nie jezdziłam. Pracowałam z Jolą z klady B. Bordowe mundurki na długie lata zniechęciły mnie do tegoż koloru. Mile wspominam wykopki i inne takie imprezy oraz co niektórych belfrów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klasa Re: Technikum Elektroniczne IP: 156.17.253.* 23.04.04, 09:32 Hej, hej, szkoda, że tak późno odkryłam te forum. Matura 1974 Klasa pani Beker. Nie wiem kto szuka kontaktu (a jeszcze pyta o żywych???) Spotkaliśmy się prawie w komplecie na rocznicy 25 lat a w tym roku może uda się zorganizować 30-lecie. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Technikum Elektroniczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.04, 21:07 Rocznik 84-85 organizuje zlot na poczatku czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Lisowska Re: Technikum Elektroniczne IP: *.adm.uni.wroc.pl 17.05.04, 14:09 Rocznik 1971- 1976 klasa ,,b,,Wychowawca p.Poniatowski. Pozdrawiam wszystkich z mojej klasy.Myślę,,ze miło byłoby spotkać się po tylu latach.Odezwijcie się. Może zorganizujemy jakieś spotkanie. Wiem,że sporo z naszego grona wyjechało /Rysiek,Wiesiek ,Krzysiek ,Irena / ale sporo pewnie mieszka i pracuje we Wrocławiu.Mam kontakt z Ewą ,Zbyszkiem,Andrzejem L,drugą Ewą ,Krzysiem K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Technikum Elektroniczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.04, 23:35 Jesli Adam M jest z waszej klasy, to mam do niego kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Stachniak Re: Technikum Elektroniczne IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.06.04, 15:19 Czesc Beata, Ciagle zyje, od 1986 w Kanadzie. Pozdrawia serdecznie cala Twoja rodzine i wszystkich wspolnych znajomych, z ktorymi masz kontakt. Wiesiek Odpowiedz Link Zgłoś
andiwro Re: Technikum Elektroniczne 07.05.24, 20:19 Chyba 50-lecie klasowiczu B, klasowicz A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Technikum Elektroniczne IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.04, 18:53 "up" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogusława_gruba Re: Technikum Elektroniczne IP: *.et.put.poznan.pl 23.12.05, 07:59 Wszystkim związanym w jakikolwiek sposób z naszą szkołą życzę zdrowych, pogdnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku Bogusława Odpowiedz Link Zgłoś