Gość: Wiedźmin IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.08, 18:21 Trochę ponad rok temu też płakali, że nie mają ludzi do pracy. A na moje podanie nawet nie raczyli odpowiedzieć. ciekawe, czy teraz też tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szwed w GW Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.tbcn.telia.com 10.03.08, 19:06 600 PLN na m-c? Kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztuka Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: 154.56.223.* 28.01.14, 11:33 w itali zarabiaja 1400 e na miesiac w tej fabryce zwykli pracownicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byrcyn Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.08, 20:45 To normalne zachowanie dużych koncernów. Chociaż czasami odpowiadają, że na razie nie widzą możliwości zatrudnienia w .... Po prostu jeszcze jest za duże bezrobocie i sobie zwyczajnie grymaszą, to znaczy szukają optymalnych ... bla bla bla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 10:18 > Trochę ponad rok temu też płakali, że nie mają ludzi do pracy. > A na moje > podanie nawet nie raczyli odpowiedzieć. ciekawe, >czy teraz też tak będzie. Pewnie tak.W dodatku zaproponuja smieszne pieniadze i beda sie dziwic,ze tak malo osob sie zglosilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawor Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.cable.ubr09.haye.blueyonder.co.uk 11.03.08, 11:01 Pomimo wszelkich zapewnien ze jest inaczej to w Polsce jest bieda . Jezeli Electrolux zaofiarowal by godziwe wynagrodzenie nie mial by zadnego problemu ze znalezieniem ludzi do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.whirlpool.com 11.03.08, 11:49 Widac lekcewaza ludzi ktorymi nie sa zainteresowani w danym momencie. Po rozmowie kwalifikacyjnej w ubieglym roku Specjalista ds. Personalnychm, Pani Anna K. rowniez nie znalazla czasu aby poinformowac o wyniku rekrutacji. Niegrzecznie, nieladnie. Niby zaden problem ale na kolejna rozmowe do tej firmy nie pojde. Mam to szczescie ze moge wybierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.08, 23:01 za te marne 1200 brutto to niech sami sobie pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rare Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.swidnica.mm.pl 12.09.10, 00:43 heja,nie przesadzaj dude.1800 to sie zgodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgas Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.ibrokers.pl 23.10.08, 15:47 Witaj, ja również byłam w tej firmie na rozmowie kwalifikacyjnej. Pierwszy etap przeszłam, choć miałam straszny magiel. Trwało to jakieś 2 godziny. Po drugim etapie otrzymałam odmowną odpowiedź. Nie podano powodu..... W przeciwieństwie do ciebie nie miałam możliwości wybierać spośród ofert. Obecnie pracuję, ale rozglądam się za czymś nowym. Może mogłabym prosić o jakieś info odnośnie tego gdzie teraz pracujesz i czym zajmuje się twoja firma. Może mogłabym podesłać tam swoje CV. Jeśli to nie problem to pisz na maila: mgas@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.swidnica.mm.pl 08.04.08, 16:02 To jak to naprawdę jest z tym Electroluxem? Ile wynosi tam wynagrodzenie osoby pracującej na produkcji(na montażu)? I czy jest tam system 2-zmianowy czy tzw.4-brygadówka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 20:31 pracuje w oławie w elektroluksie i szczerze odradzam jeden wielki syf i wyzysk.kompletnie nie szanują pracownikow system 3 zmianowy płaca 1400b rutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.02.09, 20:54 Nie po to , kapitalista zamyka firmę w Anglii , żeby dać wam w Polsce zarobić ..tylko po to przenosi ją do Polski aby na was zarobić ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.02.09, 12:22 o wielki myślicielu, gdzie i kogo zatrudniasz? Rozumiem, że płacisz dobrze a praca polega na tym, że się tylko przychodzi i podpisuje listę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DADA2221@O2.PL Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 12:51 WITAM JESTEM ZAINTERESOWANA PRACĄ W FIRMIE ELECTROLUX MAM 27 LAT JESTEM MŁODA I AMBITNĄ OSOBĄ I Z CHECIA PODJEŁA BYM SIE PRACY NA JAKIM KOLWIEK STANOWISKU PROSZĘ O ROZWAŻENIE MOJEJ PROPOZYCJI I Z GÓRY DZIĘKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WASZA ZMORA dom strachu + dom publiczny IP: *.swidnica.mm.pl 15.11.09, 23:14 Witam, Byłam pracownicą electro... prze ponad 2 lata , co mogę powiedzieć mobing, wyzysk, kurestwo, beznadziejni ludzie (oczywiscie sąwyjątki),nie mówiąc o szefowej kadr i jednym z mistrzów , ktory podwyżki dawał jak któraś się chichała jak mała kurewka bądz dupy dała.Wsumie jeden wielki syf.Pracowałam przez ponad 1,5 roku ze stawką 1300 czyli teraz to najnizsza krajowa zostało wywalczone 1600zl-1650 brutto jak kogoś interesuje . Nie polecam tej pracy ludzią szczerym mowiącym co myslą , pracowitym bo jak ktoś podpatrzy ze stałych pracowników ze jestes lepszy to juz wszyscy krzywo patrza .Doslownie banda frajerów .Chociaż jestem ze Świdnicy to wole dojeżdzać gdziekolwiek do pracy niż pracować w tym domu publicznym.Nie mówiąc że kiedys to i klimatyzacji nie było 40C dziewuchą lała się krew z nosa mdlały teraz to się zmieniło ale zawsze bede takie sytuacje pamiętać. Ludzie strzeżcie się jak ognia tej roboty oczywiście nie wszyscy tak uwazają to jest moja indywidualna opinia .Poprzysięgłam sobie że jak będę tylko potrafiła wysmaruję wszędzie negatywną opinię temu zakładowii(jak można go tak nazwać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WASZA ZMORA dom wyzysków IP: *.swidnica.mm.pl 15.11.09, 23:31 Zapomniałam jeszcze wspomnieć że oszukują na nadgodzinach pokrywając bez wiedzy z ich winy godziny które powinny być odpracowane a nie zabrane kosztem 50% płatnych.Już mieli nie raz inspekcję w różnych sprawach dotyczących finansów .Zmuszanie do zostawania po godzinach , bo inaczej grozila nagana no i jak wcześniej wspomnialam podwyzki badz awanse za ładną buzke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall anonim Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.swidnica.mm.pl 19.05.10, 19:54 Ten obóz pracy to powinni zamknąć paranoja co tak się dzieje dzieci na stanowiskach kierowniczych nie mają pojecia o robocie tylko straszą i szantażują pracownikówbrakiem premii i zwolnieniami. Każą pracować w soboty za darmo mówiąć że zapłacą za rok oraz codziennie po 12godz nie obchodzi ich to że ktoś ma rodzine i obowiązki.Z czego wiem soboty są wolne ale jak ktoś się sprzeciwi to jest szantażowany zwolnieniami itd.Pracownicy nawet nie moga odetchnąć tylko mało i mało jeśli tak to ktoś żle układa prace ale co tam przecież to znajomy kierownika . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CJames Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.swidnica.mm.pl 12.09.10, 01:17 Does anyone know how to get at this weird facory as an emploee?Wage no matter.Trying find a job after Spennymoor house closed.Hope that will be better than here All the best mates Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONIEC Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.swidnica.mm.pl 12.09.10, 02:41 ha ha Tylko czemu nam nie placa 4 razy wiecej?? Tania sila robocza i xtra oszczednosci-nie dajcie sie nabrac-wycisna Cie jak cytryne a jakie wymagania...Za taka prace w UK zarabia sie mnostwo kasy ...ale Polak jak murzyn bedzie tyral,bo co ma zrobic,nie dajmy sie,powiedzmy w koncu NIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analfabecidoszkół Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.10, 03:08 w Anglii od kilkuset lat w kapitaliźmie pracują na swój dobrobyt. No ale jak w Polsce szkoły wypuszczają ekonomicznych analfabetów którzy wierzą w to, że pieniądze rosną na drzewach i nie wiedzą jak powstaje dobrobyt społeczeństwa to potem mamy takie prostackie komentarze. Załóż chłopie firmę i płać w Polsce tyle co w Anglii albo przestań szczekać bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haker Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.swidnica.mm.pl 14.10.10, 18:20 jak tak chwalisz anglików to spadaj do nich dupe lizać za funty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁA Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.swidnica.mm.pl 15.11.10, 21:30 tam jest banda oszustów i lizusów obiecują za soboty bonusy w następnym roku a w rezultacie wykorzystują za wolne tak jak im się podoba. OBÓZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.swidnica.mm.pl 11.02.11, 23:29 Szukasz atrakcyjnej pracy?Zglos sie do Nas !Wynagrodzenie ekstremalnie wysokie.Nawet sie nie spodziewasz jak duzo mozesz zarobic-praca tylko 5 dni w tygodniu,jesli sie zle poczujesz tylko zglos to leaderowi-zaraz wysle Cie do domu zebys odpoczal.Z urlopem w ogole nie bedziesz mial problemu-wezmiesz kiedy bedziesz chcial.Co do nadgodzin-spoko-zaplaca za wszystko,nawet za soboty.Nie masz sie o co martwic, nawet o dzieci-socjal jest super.Nawet kuchenke mozesz wygrac od czasu do czasu.Malo tego: Im wiecej bedziesz sie staral tym bardziej Cie docenia; Dobra starczy ide sie porzygac Odpowiedz Link Zgłoś