Dodaj do ulubionych

Electrolux w Świdnicy szuka pracowników

IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.08, 18:21
Trochę ponad rok temu też płakali, że nie mają ludzi do pracy. A na moje
podanie nawet nie raczyli odpowiedzieć. ciekawe, czy teraz też tak będzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Szwed w GW Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.tbcn.telia.com 10.03.08, 19:06
      600 PLN na m-c?

Kpina.
      • Gość: sztuka Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: 154.56.223.* 28.01.14, 11:33

w itali zarabiaja 1400 e na miesiac w tej fabryce zwykli pracownicy
    • Gość: byrcyn Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.08, 20:45
      To normalne zachowanie dużych koncernów. Chociaż czasami odpowiadają, że na
      razie nie widzą możliwości zatrudnienia w .... Po prostu jeszcze jest za duże
      bezrobocie i sobie zwyczajnie grymaszą, to znaczy szukają optymalnych ... bla
      bla bla.
    • Gość: grzesiek Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 10:18
      > Trochę ponad rok temu też płakali, że nie mają ludzi do pracy.
      > A na moje
      > podanie nawet nie raczyli odpowiedzieć. ciekawe,
      >czy teraz też tak będzie.
      Pewnie tak.W dodatku zaproponuja smieszne pieniadze
      i beda sie dziwic,ze tak malo osob sie zglosilo.
    • Gość: gawor Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.cable.ubr09.haye.blueyonder.co.uk 11.03.08, 11:01
      Pomimo wszelkich zapewnien ze jest inaczej to w Polsce jest bieda .
      Jezeli Electrolux zaofiarowal by godziwe wynagrodzenie nie mial by
      zadnego problemu ze znalezieniem ludzi do pracy.
    • Gość: gosc Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.whirlpool.com 11.03.08, 11:49
      Widac lekcewaza ludzi ktorymi nie sa zainteresowani w danym
      momencie. Po rozmowie kwalifikacyjnej w ubieglym roku Specjalista
      ds. Personalnychm, Pani Anna K. rowniez nie znalazla czasu aby
      poinformowac o wyniku rekrutacji. Niegrzecznie, nieladnie. Niby
      zaden problem ale na kolejna rozmowe do tej firmy nie pojde. Mam to
      szczescie ze moge wybierac.
      • Gość: ano Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.08, 23:01
        za te marne 1200 brutto to niech sami sobie pracują.
        • Gość: rare Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.swidnica.mm.pl 12.09.10, 00:43
          heja,nie przesadzaj dude.1800 to sie zgodze.
      • Gość: mgas Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.ibrokers.pl 23.10.08, 15:47
        Witaj, ja również byłam w tej firmie na rozmowie kwalifikacyjnej.
        Pierwszy etap przeszłam, choć miałam straszny magiel. Trwało to jakieś 2
        godziny. Po drugim etapie otrzymałam odmowną odpowiedź. Nie podano powodu.....
        W przeciwieństwie do ciebie nie miałam możliwości wybierać spośród ofert.
        Obecnie pracuję, ale rozglądam się za czymś nowym. Może mogłabym prosić o jakieś
        info odnośnie tego gdzie teraz pracujesz i czym zajmuje się twoja firma. Może
        mogłabym podesłać tam swoje CV.
        Jeśli to nie problem to pisz na maila: mgas@poczta.fm
    • Gość: netka Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.swidnica.mm.pl 08.04.08, 16:02
      To jak to naprawdę jest z tym Electroluxem? Ile wynosi tam wynagrodzenie osoby
      pracującej na produkcji(na montażu)? I czy jest tam system 2-zmianowy czy
      tzw.4-brygadówka?
    • Gość: micha Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 20:31
      pracuje w oławie w elektroluksie i szczerze odradzam jeden wielki syf i
      wyzysk.kompletnie nie szanują pracownikow system 3 zmianowy płaca 1400b rutto
    • Gość: realista Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.02.09, 20:54
      Nie po to , kapitalista zamyka firmę w Anglii , żeby dać wam w Polsce zarobić
      ..tylko po to przenosi ją do Polski aby na was zarobić !
      • Gość: zainteresowany Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.02.09, 12:22
        o wielki myślicielu, gdzie i kogo zatrudniasz? Rozumiem, że płacisz dobrze a praca polega na tym, że się tylko przychodzi i podpisuje listę.
        • Gość: DADA2221@O2.PL Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 12:51
          WITAM
          JESTEM ZAINTERESOWANA PRACĄ W FIRMIE ELECTROLUX MAM 27 LAT JESTEM
          MŁODA I AMBITNĄ OSOBĄ I Z CHECIA PODJEŁA BYM SIE PRACY NA JAKIM
          KOLWIEK STANOWISKU PROSZĘ O ROZWAŻENIE MOJEJ PROPOZYCJI I Z GÓRY
          DZIĘKUJE
    • Gość: WASZA ZMORA dom strachu + dom publiczny IP: *.swidnica.mm.pl 15.11.09, 23:14
      Witam, Byłam pracownicą electro... prze ponad 2 lata , co mogę powiedzieć
      mobing, wyzysk, kurestwo, beznadziejni ludzie (oczywiscie sąwyjątki),nie
      mówiąc o szefowej kadr i jednym z mistrzów , ktory podwyżki dawał jak któraś
      się chichała jak mała kurewka bądz dupy dała.Wsumie jeden wielki
      syf.Pracowałam przez ponad 1,5 roku ze stawką 1300 czyli teraz to najnizsza
      krajowa zostało wywalczone 1600zl-1650 brutto jak kogoś interesuje . Nie
      polecam tej pracy ludzią szczerym mowiącym co myslą , pracowitym bo jak ktoś
      podpatrzy ze stałych pracowników ze jestes lepszy to juz wszyscy krzywo patrza
      .Doslownie banda frajerów .Chociaż jestem ze Świdnicy to wole dojeżdzać
      gdziekolwiek do pracy niż pracować w tym domu publicznym.Nie mówiąc że kiedys
      to i klimatyzacji nie było 40C dziewuchą lała się krew z nosa mdlały teraz to
      się zmieniło ale zawsze bede takie sytuacje pamiętać. Ludzie strzeżcie się jak
      ognia tej roboty oczywiście nie wszyscy tak uwazają to jest moja indywidualna
      opinia .Poprzysięgłam sobie że jak będę tylko potrafiła wysmaruję wszędzie
      negatywną opinię temu zakładowii(jak można go tak nazwać)
    • Gość: WASZA ZMORA dom wyzysków IP: *.swidnica.mm.pl 15.11.09, 23:31
      Zapomniałam jeszcze wspomnieć że oszukują na nadgodzinach pokrywając bez
      wiedzy z ich winy godziny które powinny być odpracowane a nie zabrane kosztem
      50% płatnych.Już mieli nie raz inspekcję w różnych sprawach dotyczących
      finansów .Zmuszanie do zostawania po godzinach , bo inaczej grozila nagana no
      i jak wcześniej wspomnialam podwyzki badz awanse za ładną buzke.
    • Gość: gall anonim Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.swidnica.mm.pl 19.05.10, 19:54
      Ten obóz pracy to powinni zamknąć paranoja co tak się dzieje dzieci
      na stanowiskach kierowniczych nie mają pojecia o robocie tylko
      straszą i szantażują pracownikówbrakiem premii i zwolnieniami.
      Każą pracować w soboty za darmo mówiąć że zapłacą za rok oraz
      codziennie po 12godz nie obchodzi ich to że ktoś ma rodzine i
      obowiązki.Z czego wiem soboty są wolne ale jak ktoś się sprzeciwi to
      jest szantażowany zwolnieniami itd.Pracownicy nawet nie moga
      odetchnąć tylko mało i mało jeśli tak to ktoś żle układa prace ale
      co tam przecież to znajomy kierownika .
    • Gość: CJames Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.swidnica.mm.pl 12.09.10, 01:17
      Does anyone know how to get at this weird facory as an emploee?Wage no matter.Trying find a job after Spennymoor house closed.Hope that will be better than here All the best mates
    • Gość: KONIEC Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.swidnica.mm.pl 12.09.10, 02:41
      ha ha Tylko czemu nam nie placa 4 razy wiecej?? Tania sila robocza i xtra oszczednosci-nie dajcie sie nabrac-wycisna Cie jak cytryne a jakie wymagania...Za taka prace w UK zarabia sie mnostwo kasy ...ale Polak jak murzyn bedzie tyral,bo co ma zrobic,nie dajmy sie,powiedzmy w koncu NIE!!
      • Gość: analfabecidoszkół Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.10, 03:08
        w Anglii od kilkuset lat w kapitaliźmie pracują na swój dobrobyt. No ale jak w Polsce szkoły wypuszczają ekonomicznych analfabetów którzy wierzą w to, że pieniądze rosną na drzewach i nie wiedzą jak powstaje dobrobyt społeczeństwa to potem mamy takie prostackie komentarze. Załóż chłopie firmę i płać w Polsce tyle co w Anglii albo przestań szczekać bez sensu.
        • Gość: haker Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.swidnica.mm.pl 14.10.10, 18:20
          jak tak chwalisz anglików to spadaj do nich dupe lizać za funty
          • Gość: MAŁA Re: Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.swidnica.mm.pl 15.11.10, 21:30
            tam jest banda oszustów i lizusów obiecują za soboty bonusy w następnym roku a w rezultacie wykorzystują za wolne tak jak im się podoba. OBÓZ.
    • Gość: dominik Electrolux w Świdnicy szuka pracowników IP: *.swidnica.mm.pl 11.02.11, 23:29
      Szukasz atrakcyjnej pracy?Zglos sie do Nas !Wynagrodzenie ekstremalnie wysokie.Nawet sie nie spodziewasz jak duzo mozesz zarobic-praca tylko 5 dni w tygodniu,jesli sie zle poczujesz tylko zglos to leaderowi-zaraz wysle Cie do domu zebys odpoczal.Z urlopem w ogole nie bedziesz mial problemu-wezmiesz kiedy bedziesz chcial.Co do nadgodzin-spoko-zaplaca za wszystko,nawet za soboty.Nie masz sie o co martwic, nawet o dzieci-socjal jest super.Nawet kuchenke mozesz wygrac od czasu do czasu.Malo tego: Im wiecej bedziesz sie staral tym bardziej Cie docenia; Dobra starczy ide sie porzygac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka