Gość: Wro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.03, 14:41 www.breslau-plan.prv.pl POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mpyt Re: www.breslau-plan.prv.pl IP: *.localdomain / 192.168.21.* 29.08.03, 17:41 Podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: www.breslau-plan.prv.pl IP: *.pop.e-wro.net.pl 30.08.03, 00:07 To jest super ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srs235 Takie piękne miasto BYŁO ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.03, 09:40 Gość portalu: Wro napisał(a): > <a href="http://www.breslau-plan.prv.pl"target="_blank">www.breslau-plan.prv.pl</a> > POLECAM !!! Wspaniała strona !!! Takie piękne miasto BYŁO ... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll Re: Takie piękne miasto BYŁO ... 30.08.03, 19:04 Ciekawy plan, szkoda ze niekompletny :-( Brakuje arkuszy, ktore zalozenia byc powinny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woj Re: www.breslau-plan.prv.pl + inne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.03, 23:11 A ja dodam wam jeszcze dwie stronki. Moze nie tak profesjonalnie zrobione, ale zawsze ;o) www.heyduk.com/wroclaw_main.htm travel.to/wroclaw Milego ogladania! No i zycze Wam i sobie by "odbudowujac" Wroclaw, korzystac z tych materialow a nie sadzic koszmarki typu Solpol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stodola www.heyduk.com to zlodziej IP: *.rasserver.net 31.08.03, 02:42 Gość portalu: Woj napisał(a): www.heyduk.com/wroclaw_main.htm hahah... ten heyduk to kawal drania, chodzi sobie po stronkach i kradnie wszystko co mu sie podoba.... i nie ma znaczenia od kogo i skad.. stad jego strona nie jest w zaden sposob godna polecenia stodola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: www.heyduk.com to zlodziej IP: *.crowley.pl 31.08.03, 20:53 Mam małe pytanie. Kantstrs czy to jest dzisiejsza Łódzka!!!! Jak nazywała sie Komandorska!! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woj Re:Kant Str IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.03, 22:11 Kant Str - Lodzka Neudorfstr. - Komandorska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] to niestety prawda... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.03, 01:30 Gość portalu: stodola napisał(a): > Gość portalu: Woj napisał(a): > > www.heyduk.com/wroclaw_main.htm > > hahah... ten heyduk to kawal drania, chodzi sobie po stronkach i kradnie > wszystko co mu sie podoba.... i nie ma znaczenia od kogo i skad.. > stad jego strona nie jest w zaden sposob godna polecenia W końcu ktoś to zauważył :) Z mojej strony www przywłaszczył sobie kilka zdjęć mojego autorstwa w dodatku: - nie pytał o pozwolenie - nie podał Ż A D N Y C H informacji o autorze i pochodzeniu zdjęć! Nikomu nie bronię zamieszczać moich zdjęć na czyjejś stronie ale wypadałoby wpierw spytać się albo podać chociaż autora zdjęcia. Czy to takie trudne w epoce internetu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: froncois Re: www.breslau-plan.prv.pl IP: *.w80-8.abo.wanadoo.fr 04.09.03, 11:55 doskonaly pomysl ze strona-pogratulowac ! Odpowiedz Link Zgłoś