lau-rax 09.05.08, 10:48 Czy zna ktoś może weterynarza we Wrocławiu, który zajmuję się schorzeniami skórnymi psów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: weterynarz we Wrocławiu? IP: *.domar.pl 09.05.08, 11:06 Jednym z najlepszych dermatologów w Polsce jest dr Popiel. Przyjmuje na klinikach na Grunwaldzkim. Jednak trzeba się wcześniej umówić. Numer komórkowy do niego mogę przesłać na skrzynkę mailową, tylko proszę o adres. Gorąco też polecam klinikę Niedzielscy na ul.Energetycznej 14, uratowali mojego psa. Byłam w większości wrocławskich przychodni zwierzęcych i tylko dr Niedzielski nie rozłożył rąk i podszedł profesjonalnie. Tel. do recepcji 71 360 51 90 (przyjmują całodobowo) i też mają specjalistę od problemów skórnych. Lepiej się wcześniej zapisać na konkretną godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: weterynarz we Wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 12:59 Myśle że gdzie jak gdzie ale w Wrocławiu gdzie jest wydział weterynaryjny powinieneś znależć nie tylko weterynarza ale i lekarza weterynarii. Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: weterynarz we Wrocławiu? 09.05.08, 22:50 Gość portalu: gość napisał(a): > w większości wrocławskich przychodni zwierzęcych i tylko dr Niedzielski nie > rozłożył rąk i podszedł profesjonalnie. a leczylas na chorobe skorna? Bo Niedzielski jest chirurgiem, jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: weterynarz we Wrocławiu? IP: *.domar.pl 10.05.08, 10:34 Nie, dr Niedzielski usuwał nowotwór mojemu psu, ale w tej klinice jest też specjalista od spraw skórnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania dr Popiel IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.08, 09:59 Rzeczywiscie, polecam doktora Popiela, uratował kotka, na którym inni lekarze (również z Klinik) postawili juz krzyzyk. Profesjonalny, miły, naprawdę wspaniały człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś