fan_miley 28.12.09, 20:02 wtf usunęło mi większość wątków ... co jet i nie mówcie mi że to użytkownicy bo jakoś nie chce mi się wierzyć ....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzoa Re: żal 28.12.09, 20:05 Hmm...Nie wiem.Może usuwają bo sie powtarzały. Nie mam pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: żal 28.12.09, 20:06 Skoro nie wierzysz to trudno . pf . x d Nie dziwie się , że usunięto .... poprostu były beznadziejne . x dd Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: żal 28.12.09, 20:08 ok robiłem wątki różneee ale nie powtarzały się ... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: żal 28.12.09, 20:10 powiedz mi, o czym były i gdzie je dokładnie zakładałaś? bo cholera, też mam pewien problem. Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: żal 28.12.09, 20:10 marcela260 no właśnie ja robiłem 3 etap głosowania a tu nagle wchodzę i nie ma żadnego etapu ani na forum ani na moim koncie ... żallllll Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: żal 28.12.09, 20:11 jak większośc użytkowników zgłosi do kasacji to kasują. no i są jeszcze moderatorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: żal 28.12.09, 20:16 powiem tak - 'ktoś' pokasował dużą ilość forum 'gwiazdy', łącznie z wątkami niepowtarzającymi się, które są tam enpe od marca i są wciąż aktywne, również te mające sporo odpowiedzi. poszły gry, i dalsze etapy konkursów nawet. nie zrobiłam tego ja. nie dotknę tego, i nie będę przywracać, bo to nie moja broszka. ale to dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 help 28.12.09, 20:12 dobra.. dobra fajnie.. wyżaliłeś się? to teraz mi pomóż.. tuu! Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx Re: żal 28.12.09, 20:18 No cóż, jak ja dodałam wątki to jakimś cudem ich potem nie było i również nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: żal 28.12.09, 20:25 btw teraz Twój wątek o gadze usunęłam ja, bo się powtarza. c: Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: żal 28.12.09, 20:49 JA ;x poniewaz stwierdziłam ze wiekszość sie skończyła a reszta sie powtaza na oficjalnym i reszcie to je usunełam ;x usunełam tylko konkursy -_- jakby co i ileś gier bez przesady -_- Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: żal 28.12.09, 20:50 wyobraźnia fajnie że wiesz ale może mi powiesz ;DD nie no sorry lecę na dżampreskę xDD nara ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: żal 28.12.09, 20:53 powiem Ci . ********* - to ona , zdrap . : PP lol2 . serio, serio . jestem zuo . Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: żal 28.12.09, 20:53 ale pani blaszka sie przyznala : d Ona duzo usuwa, bac sie jej trza : D Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Blahi <3 28.12.09, 20:59 Blah_Rock. Dobrze robisz. Spamowanie konkursami jest złe. Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: żal 28.12.09, 20:56 to musieli być użytkownicy bo kotek nie ma na to czasu . Odpowiedz Link Zgłoś
vaxo Re: żal 28.12.09, 21:00 no i dobrze zrobiła 95% wątków bez większego sensu moim zdaniem forum powinno być usunięte i założone od początku Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: żal 28.12.09, 21:00 blah jest fajna , haha bajer . ale serio , zrobiła to z dobrej woli , nie leni się , i chce żeby tu jakoś było -,- Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: jane_ 28.12.09, 21:04 a tak o słodko. mam ochotę rzucić wam skanem z tymi 'usuniętymi', lecz pani blah nie chce się ze mną kłócić, to sobie pójdę, żeby nastroju nie psuć, przecież teraz jest tak cudownie. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: jane_ 28.12.09, 21:05 Dżejni ale bd tensknić. Wazelinowanie jest słit ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: jane_ 28.12.09, 21:06 nie lubie was ludzie, jestem na jakiejs dziwnej wojnie i nie wiem do kogo mam sie schowac : < powinnam mniej ludzi lubic : d Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: żal 28.12.09, 21:05 Tak własnie blah nie chciała zle ;< jesli komus skasowałam ważny watek to przepraszam i zwracam honor ale nie lepiej zamienić te konkursy na sensowniejsze wątki moim zdaniem tak ;< . I tak jest ich duzo na oficjalnym tam wam nie usune bo niemoge ;x ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: żal 28.12.09, 21:11 jane , wyluzuj dziewczyno : p miqu , najlepiej chodź do mnie : p Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: żal 28.12.09, 21:17 blah , jesteś za mało inteligentna , haha ; p bez obrazy . sory , też nie rozumiem ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: żal 28.12.09, 21:19 wyo, mnie się zdaje, ze dziejni Tobie odpowiedziała x d głupia wojna modów i czatu i indiańców, zabijcie mnie : < Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: żal 28.12.09, 21:17 blah___rock napisał(a): > Tak własnie blah nie chciała zle ;< jesli komus skasowałam ważny watek to p > rzepraszam i > zwracam honor ale nie lepiej zamienić te konkursy na sensowniejsze wątki moim z > daniem > tak ;< . I tak jest ich duzo na oficjalnym tam wam nie usune bo niemoge ;x > ;d. No blah ma racje . Bo tych konkursów były setki, tysiące, miliony . i blah jesteśmy z tobą . Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: żal 28.12.09, 21:20 miquu , ale z tymi kanapkami , nie odpuszczę ich Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: żal 28.12.09, 21:23 Miqu . ; * Biadnaś ty .... współczuje , co kolwiek ci jest . ; q Też miałam w święta doła. ; / cały dzień ryczałam . x dd Nie no co wy , gdyby blah nie była inteligentna jak na przykłąd ja niebyła by moderatorem ... ale wiecie chyba najlepiej było gdy moderatorem był kotek ... nie byloby może tylu wątkó , ale nie jest źle , przynajlmniej kot ma czas dla siebie . x ddd Eh ostatnio muszę dużo pisać i to mnei strasznie wkurza bo tak . x PP Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: żal 28.12.09, 21:25 kotek jest moderatorem , czy jakoś tak . : oo lol. Odpowiedz Link Zgłoś