koloko2 19.05.08, 08:52 Auto wpadło w poślizg i z dużą siłą uderzyło w słup. Samochód jest doszczętnie zniszczony. Wszystkie Tramwaje które kończą bieg na zajezdni V skierowano na pętle na ul. Robotniczej. www.jkskos.cad.pl/legnicka/wypadek.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.e-wro.net.pl 19.05.08, 09:06 mialem dyzur w szpitalu jak mi go przywiezli Odpowiedz Link Zgłoś
koloko2 Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV 19.05.08, 09:15 Gość portalu: gosc napisał(a): > mialem dyzur w szpitalu jak mi go przywiezli Jaki jest jego stan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.e-wro.net.pl 19.05.08, 09:29 25-letni chlopak(kierowca) ma uraz glowy,chyba byl pijany ale tego nie wiem bo jeszcze nie widzialem wyniku badan na etanol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.e-wro.net.pl 19.05.08, 09:39 chlopak nie byl pijany Odpowiedz Link Zgłoś
taxi.wroclaw Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV 19.05.08, 14:32 Jaki wspaniały serwis informacyjny. Wiemy wszystko chyba szybciej niż rodzina, policja i prokurator. Dla zaspokojenia wszelkiej ciekawości poprosimy jeszcze o dane personalne i wynik rezonansu lub tomografii komputerowej głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.08, 16:13 I po co sie kretynie nabijasz? czytaja to ludzie, ktorzy wiedza o jaki wypadek chodzi, znaja ta osobe i martwia sie o jej stan a nie maja narazie innej mozliwosci dowiedziec sie co i jak. pomysl czasem zanim palniesz jakas glupote na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
taxi.wroclaw Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV 19.05.08, 16:35 Daleki jestem od żartów. Masz chyba świadomość, że takich informacji nie uzyskałbyś w żadnym szpitalu nie będąc bliskim krewnym ofiary. Po prostu obowiązuje tajemnica lekarska. Ja na przykład nie byłbym szczęśliwy, gdyby rzecz dotyczyła kogoś z moich bliskich. A tak na marginesie, to kto z pracowników medycznych wrocławskich szpitali ma czas na uczestnictwo w forum internetowym w czasie dyżuru, w poniedziałkowy poranek? Pomińmy fakt,że korzysta z internetu e-wro? Pomimo chęci obrażenia mnie, POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka do taxi wrocław-puk puk w głowke IP: *.as.kn.pl 19.05.08, 16:56 chlopie czytaj ze zrozumieniem ! co gosc za tajemnica wyjawił? ze pacjent był trzezwy i miał rozwalona twarz? kazdy to mogł zobaczyc na korytarzu bo nosze staly tam z 20 minut z poszkodowanym , poza tym tajemnice to ma lekarz,a sprzataczka czy sanitariusz szpitalny juz nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: do taxi wrocław-puk puk w głowke IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.08, 17:14 Gdyby to było takie proste, to na portierni byłaby wystawiona sprzątaczka do informowania o stanie pacjentów. Ujawnienie informacji o stanie zdrowia pacjenta byłoby naruszeniem jego praw, przynajmniej na poziomie wykroczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
taxi.wroclaw Re: do taxi wrocław-puk puk w głowke 19.05.08, 17:16 Jestem zafascynowany sprzątaczką lub sanitariuszem bawiącym się w pracy komputerkiem. Tak nie ma nawet na Pilczyckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: do taxi wrocław-puk puk w głowke IP: *.as.kn.pl 19.05.08, 17:19 a moze prywatny laptop i przerwa sniadaniowa? kojarzysz cos? Odpowiedz Link Zgłoś
taxi.wroclaw Re: do taxi wrocław-puk puk w głowke 19.05.08, 17:32 Ano kojarzę. Żaden laptop nie korzysta z sieci e-wro poza miejscem jego stałego pobytu. Sieć e-wro jest siecią stacjonarną, kablową i nie można do niej podłączyć przypadkowego komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 14:49 Masz racje. Nie wiem po co trąbią o kolejnym upośledzeńcu co na prostej drodze wjeżdza w słup. Jakby zginął to można pisać że jednego osła mniej, a tak tylko są większe korki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: para Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.cust.tele2.pl 20.05.08, 07:32 A szkołę to jak kończyłeś? matematyka kuleje... naucz się odejmować i dopiero pisz o wieku poszkodowanego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zna Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.wro-com.net 19.05.08, 15:44 napisz coś w jakim był stanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 17:25 TAK SIĘ SKŁADA ZE KIEROWCA NIE BYŁ PIJANY! wracał z pracy! jakbyście byli po 3 nockach to też byście byli zmęczeni! a po za tym to nie z jego winy tylko z winy motorniczego! bo ci idioci kierujący tramwajami wymuszają pierwszeństwo i wciskają się na chama! TAXI.WROCLAW chamie zanim się odezwiesz to zastanów się nad tym co masz do powiedzenia bo wy taksówkarze wcale dobrze nie jeździcie! podaj sobie rękę z tym bezmyślnym tramwajarzem! miech ten skur**** cieszy że nie zabił mojego brata! ps. brat leży w szpitalu na obserwacji i wraca do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
taxi.wroclaw Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV 22.05.08, 18:11 Nie zamierzam dalej ciągnąć tego wątku, ale zostałem sprowokowany. Po pierwsze jeżeli jesteś siostrą kierowcy to wyrażam słowa najgłębszego współczucia i nadzieję, że powróci do sprawności,i pełni zdrowia. Jest mi przykro! Jeżeli jednak znajdziesz chwilę na przeczytanie historii tego wątku to będę wdzięczny za wskazanie wypowiedzi (mojej) w której obraziłem Ciebie lub brata i zasłużyłem na miano CHAMA !? W ani jednym zdaniu nie wyraziłem żadnej opinii na temat uczestników wypadku i nie ferowałem żadnych ocen ani wątpliwości. Przesyłam ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joop Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.as.kn.pl 22.05.08, 22:29 witam jechalem tego ranka i widzialem jak wyciagali twojego brata dobrze ze zyje bo wygladalo to tragicznie !! szybkiego powrotu do zdrowia zycze i pozdrawiam serdecznie brata:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Znowu BMW 19.05.08, 11:31 Kolejny wypadek z udziałem młodego rajdowca i BMW. Te samochody powinni sprzedawać na zezwolenie. Tak jak broń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloko Re: Znowu BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 13:25 A to nie jest przypadkiem Honda Civic Coupe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheers Re: Znowu BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 13:36 To BYŁA Honda Civic Coupe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Znowu BMW IP: *.wro-com.net 19.05.08, 14:00 dokładnie to była Honda Civic coupe. Widać wielki_czarowniku, że wielkim znawcą samochodów jesteś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik A to przepraszam 19.05.08, 15:45 Wydawało mi się, że to BMW 3 coupe. Inna sprawa, że stare Hondy Civic (coupe i hatchback) to też dresowozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: Znowu BMW IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.08, 13:53 Za takie teksty BMW Polska powinna do sądu cie podać, może wtedy zastanowiłbyś się nad tym co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Re: Znowu BMW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.08, 15:30 Teoretycznie tak. Ale wątpię żeby się odważyli, bo zrobiłby się szum i wtedy to już by wszyscy wiedzieli, że to dresowozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: Tak? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.08, 16:33 Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś, zniesławiłeś publicznie firmę i jeszcze jesteś oburzony tym, że ktoś ci zwraca uwagę na twoje zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 16:41 Stwierdziłem tylko oczywisty fakt, że BMW + młody gniewny = wybuchowa mieszanka :) Najwyraźniej nie rozumiesz co to znaczy zniesławienie. Idąc twoim tokiem rozumowania człowiek nie może powiedzieć, że jego samochód jest kiepski (np. źle się trzyma drogi, jest brzydki i obciachowy), bo zaraz będzie to zniesławienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: Zniesławiłem firmę? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.08, 17:06 Bardzo dobrze rozumiem co to znaczy zniesławienie, chodzi mi raczej o ostanie słowa, które napisałeś, jeśli tego nie rozumiesz to zapytam, dlaczego BMW jest wg ciebie jak broń? Ty nie pisałeś, że jest to zły/kiepski samochód czy jakiś inny tylko że trzeba wg ciebie mieć specjalne pozwolenie na prowadzenie porównując go do broni. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 20:39 Gość portalu: ale napisał(a): > Bardzo dobrze rozumiem co to znaczy zniesławienie, Nie wygląda na to. chodzi mi raczej o ostanie > słowa, które napisałeś, jeśli tego nie rozumiesz to zapytam, dlaczego BMW jest > wg ciebie jak broń? Ty nie pisałeś, że jest to zły/kiepski samochód czy jakiś > inny tylko że trzeba wg ciebie mieć specjalne pozwolenie na prowadzenie > porównując go do broni. A dlaczego na broń trzeba mieć zezwolenie? Czy to nie jest zniesławienie np. firmy Colt? Odpowiedz Link Zgłoś
kukoc Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 21:35 Chlapnąłeś coś głupiego i teraz głupio bronisz swojej tezy, Colt jako firma zajmuje sie produkcją broni a BMW taką gałęzią przemysłu się nie zajmuje taka dyskretna różnica. Z całym szacunkiem, jeśli masz komentować coś i bronić swojej tezy w tak żałosny sposób jak to teraz robisz oszczędź sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 22:17 A co za różnica czy zabijesz kogoś z Colta czy za pomocą BMW? Odpowiedz Link Zgłoś
kukoc Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 22:30 To nie jest temat o zabijaniu, tylko o wypadku, ty wtrąciłeś pewien stereotyp o BMW i nie rozmydlaj dyskusji, bo strasznie schodzisz z tematu. Odnieś się do meritum sprawy a nie porównuj BMW do Colta czy jakiejś innej firmy, bo nie ot to chodzi, tylko o zdania "Te samochody powinni sprzedawać na zezwolenie. Tak jak broń." oraz "Stwierdziłem tylko oczywisty fakt, że BMW + młody gniewny = wybuchowa mieszanka :)" Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 22:50 kukoc napisała: > To nie jest temat o zabijaniu, tylko o wypadku, ty wtrąciłeś pewien stereotyp o > BMW i nie rozmydlaj dyskusji, bo strasznie schodzisz z tematu. Odnieś się do > meritum sprawy a nie porównuj BMW do Colta czy jakiejś innej firmy, bo nie ot t > o > chodzi, tylko o zdania "Te samochody powinni sprzedawać na zezwolenie. Tak jak > broń." oraz "Stwierdziłem tylko oczywisty fakt, że BMW + młody gniewny = > wybuchowa mieszanka :)" Tak stwierdziłem, albowiem mam takie poglądy, do czego mam prawo. Wystarczy zobaczyć co wyczyniają gnojki w BMW na drogach. Odpowiedz Link Zgłoś
kukoc Re: Zniesławiłem firmę? 20.05.08, 11:35 Masz prawo do własnych poglądów i masz obowiązek brać pełną odpowiedzialność za to co mówisz, zwłaszcza, że te twoje poglądy są krzywdzące i mocno stereotypowe. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 20.05.08, 13:57 kukoc napisała: > Masz prawo do własnych poglądów i masz obowiązek brać pełną odpowiedzialność za > to co mówisz, Owszem, dlatego dobrze wiem co mogę bezkarnie powiedzieć, a czego już nie. zwłaszcza, że te twoje poglądy są krzywdzące i mocno stereotypowe > . Jasne. BMW to auto uczciwej inteligencji. Same autorytety moralne tym jeżdżą. Odpowiedz Link Zgłoś
kukoc Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 17:16 Podziel się tą tajemną wiedzą z nami. 1. czym wg ciebie jest zniesławienie, jak nie to co uprawiasz tutaj na forum? 2. dlaczego wg ciebie młody kierowca + BMW to mieszanka wybuchowa a nie np samochód + młody kierowca = wybuchowa mieszanka. Żeby nie było, nie jestem związany w żaden sposób z BMW, tylko razi mnie takie ślepe powielanie stereotypów. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 20:37 kukoc napisała: > Podziel się tą tajemną wiedzą z nami. > 1. czym wg ciebie jest zniesławienie, jak nie to co uprawiasz tutaj na forum? Proponuję zapoznać się z komentarzami do przepisów i orzecznictwem. > 2. dlaczego wg ciebie młody kierowca + BMW to mieszanka wybuchowa a nie np > samochód + młody kierowca = wybuchowa mieszanka. BMW to nie jest samochód? > > Żeby nie było, nie jestem związany w żaden sposób z BMW, tylko razi mnie takie > ślepe powielanie stereotypów. Odpowiedz Link Zgłoś
kukoc Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 21:30 Ja nie pytam gdzie mogę szukać bo to co mnie interesuje sam znajdę, pytam czym wg ciebie jest zniesławienie a nie czym wg prawa jest zniesławienie - to akurat wiem, ale z chęcią zapoznam się z "komentarzem i orzecznictwem" wielkiego_czarownika. BMW to samochód tak masz rację poza tym jeszcze są motocykle tej marki, skoro tak jesteś obeznany z przepisami, orzecznictwem i komentarzmi powinieneś wiedziec jaka wg prawa jest różnica pomiędzy wypowiedzią "BMW + młody kierowca = mieszanka wybuchowa" a "samochód + młody kierowca = mieszanka wybuchowa". Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 22:19 kukoc napisała: > Ja nie pytam gdzie mogę szukać bo to co mnie interesuje sam znajdę, pytam czym > wg ciebie jest zniesławienie a nie czym wg prawa jest zniesławienie - to akurat > wiem, ale z chęcią zapoznam się z "komentarzem i orzecznictwem" > wielkiego_czarownika. Dam Ci przykład. Jesteś głupi - może być uznane za zniesławienie. Zachowujesz się głupio - już nie. > > BMW to samochód tak masz rację poza tym jeszcze są motocykle tej marki, skoro > tak jesteś obeznany z przepisami, orzecznictwem i komentarzmi powinieneś > wiedziec jaka wg prawa jest różnica pomiędzy wypowiedzią "BMW + młody kierowca > = mieszanka wybuchowa" a "samochód + młody kierowca = mieszanka wybuchowa". No jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
kukoc Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 22:35 Co to jest: "Te samochody powinni sprzedawać na zezwolenie. Tak jak broń." "Stwierdziłem tylko oczywisty fakt, że BMW + młody gniewny = wybuchowa mieszanka :)" wielki_czarownik napisał: > No jaka? dam ci przykład: wielki_czarownik jest głupi człowiek jest głupi Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 22:51 kukoc napisała: > Co to jest: > "Te samochody powinni sprzedawać na zezwolenie. Tak jak > broń." Moja prywatna opinia. > > "Stwierdziłem tylko oczywisty fakt, że BMW + młody gniewny = > wybuchowa mieszanka :)" > Zwykłe stwierdzenie. > wielki_czarownik napisał: > > No jaka? > > dam ci przykład: > > wielki_czarownik jest głupi Od wielkiej biedy podpada pod zniesławienie (ale tylko w teorii). > człowiek jest głupi Stwierdzenie oczywistego faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
kukoc Re: Zniesławiłem firmę? 20.05.08, 11:40 Jak już wcześniej pisałem, tak twoja prywatna opinia, która jest bezpodstawna i obniża zaufanie do konkretnej firmy, a to "zwykłe" stwierdzenie jest także krzywdzące, żadna osoba stykająca się w swojej pracy z kolizjami czy wypadkami drogowymi nie pokusi się o tak szczegółową wypowiedz, stwierdzi najwyżej samochód + młody gniewny = wybuchowa mieszanka. Odpowiedz Link Zgłoś
kukoc Re: Zniesławiłem firmę? 20.05.08, 11:42 Dalszą dyskusję uważam za bezpodstawną, skoro nie potrafisz zrozumieć swojego błędu Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 20.05.08, 13:57 kukoc napisała: > Jak już wcześniej pisałem, tak twoja prywatna opinia, która jest bezpodstawna Bezpodstawna? Nie zauważyłeś jeszcze, że BMW to obiekt marzeń wszelkiej maści elementu? Nie zauważyłeś, że większość wypadków z udziałem młodych ludzi to albo BMW, albo Calibra, albo Civic albo wypierdziany Golf? Ciekawe, że jakoś nie słyszałem o wypadku "4 młodych ludzi zginęło w Skodzie Fabii" ale o takich sytuacjach z udziałem BMW słyszę regularnie. i > obniża zaufanie do konkretnej firmy, I co z tego? a to "zwykłe" stwierdzenie jest także > krzywdzące, żadna osoba stykająca się w swojej pracy z kolizjami czy wypadkami > drogowymi nie pokusi się o tak szczegółową wypowiedz, stwierdzi najwyżej > samochód + młody gniewny = wybuchowa mieszanka. > A ja twierdzę inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: Zniesławiłem firmę? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.08, 15:37 Daj spokój człowieku pierniczysz jak potłuczony, BMW jest obiektem marzeń wielu osób niezależnie od statusu społecznego i materialnego, ja, kukoc czy inny użytkownik internetu nic nie poradzi na to, że media podłapują temat gdy w wypadku bierze udział BMW, w ostatnim czasie nie było w woj. dolnośląskim poważnego wypadku z udziałem samochodu marki BMW ostatni był na poczatku kwietnia, ok. 20 kwietnia był wypadek z udziałem Skody Fabii i młodej kierującej w którym zginęły 2 osoby, tylko o tym się nie pisze. Kukoc ma rację piszesz bezpodstawnie, w zdarzeniu o którym jest wątek nie brał udział samochód marki BMW tylko inny, a to, że ty sobie ubzdurałeś co innego i tego sie kurczowo trzymasz nie oznacza, że twoje zarzuty są prawdziwe, zmyślasz i to wszystko do tego nie potrafisz się przyznać do błędu i próbujesz nieudolnie tłumaczyć swoją rację.. Kukoc ma rację, nie ma najmniejszego sensu dyskutować z "mądralą internetową" której się wydaje, że wszystko wie a tak na prawdę nie wie nic, a twoje twierdzenia chyba nikogo w tej dyskusji nie obchodzą więc oszczędź sobie a zwłaszcza innym tych swoich mądrości. Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Zniesławiłem firmę? 20.05.08, 20:27 > Kukoc ma rację, nie ma najmniejszego sensu dyskutować z "mądralą internetową" > której się wydaje, że wszystko wie a tak na prawdę nie wie nic, a twoje > twierdzenia chyba nikogo w tej dyskusji nie obchodzą więc oszczędź sobie a > zwłaszcza innym tych swoich mądrości. Ból polega na tym, że Wielkiemu Czarodziejowi chodzi dokładnie o to, żeby ktoś się z nim spierał, nieważne że auto było innej marki, nieważne również, że najprawdopodobniej człowiek ten nie zawinił podczas tego zdarzenia. Wielki Moralizator już dawno wydał wyrok i choćbyś pluł mu w twarz, to on będzie cały czas powtarzał, że pada deszcz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: Zniesławiłem firmę? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.08, 18:51 To już zauważyłem dawno temu, tylko ciekawi mnie jedno co to za przypadek kliniczny, że ktoś chce się tylko i wyłącznie spierać bez względu na to czy ma rację czy nie. Żal mi takich ludzi, choć zapewne oni sami twierdzą że im z tym dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik_fan Re: Zniesławiłem firmę? 22.05.08, 14:45 Jak tak możesz pisac o naszym wielkim_czarowniku, przeciez to jest chluba wrocławskiego forum i całego Wrocławia. Nie pozwolę na to, żeby obrażać dobre imię wielkiego_czarownika :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 21.05.08, 11:26 Gość portalu: ale napisał(a): > Daj spokój człowieku pierniczysz jak potłuczony, BMW jest obiektem marzeń wielu > osób niezależnie od statusu społecznego i materialnego, Jaki człowiek, takie marzenia... ja, kukoc czy inny > użytkownik internetu nic nie poradzi na to, że media podłapują temat gdy w > wypadku bierze udział BMW, w ostatnim czasie nie było w woj. dolnośląskim > poważnego wypadku z udziałem samochodu marki BMW ostatni był na poczatku > kwietnia, ok. 20 kwietnia był wypadek z udziałem Skody Fabii i młodej kierujące > j > w którym zginęły 2 osoby, tylko o tym się nie pisze. To nie ma żadnego znaczenia. Wiadomo, że jak na drodze widać 20 letnie BMW 316 z gazem i napisem MPOWER to na 99% za kierownicą gnojek o inteligencji upośledzonego ziemniaka. A jeździ tak, że strach. > > Kukoc ma rację piszesz bezpodstawnie, w zdarzeniu o którym jest wątek nie brał > udział samochód marki BMW tylko inny, a to, że ty sobie ubzdurałeś co innego i > tego sie kurczowo trzymasz nie oznacza, że twoje zarzuty są prawdziwe, zmyślasz > i to wszystko do tego nie potrafisz się przyznać do błędu i próbujesz nieudolni > e > tłumaczyć swoją rację.. Ależ ja przyznałem, że to nie BMW ale inny dresomobil. > > Kukoc ma rację, nie ma najmniejszego sensu dyskutować z "mądralą internetową" > której się wydaje, że wszystko wie a tak na prawdę nie wie nic, a twoje > twierdzenia chyba nikogo w tej dyskusji nie obchodzą więc oszczędź sobie a > zwłaszcza innym tych swoich mądrości. Bo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: Zniesławiłem firmę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 14:51 Tylko że większość BMW jest brzydka, a w Polsce jeżdżą nimi w 90% przygłupie dresy które szpanują przed swoimi przygłupimi znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Zniesławiłem firmę? 21.05.08, 15:29 > Stwierdziłem tylko oczywisty fakt, że BMW + młody gniewny = wybuchowa mieszanka Ciekawe, czy twoja teoria dotyczy również jednego z najlepszych kierowców na świecie, czyli Roberta Kubicy? Z tego co wiem, to na codzień jeżdzi on również autem marki Bayern Motor Werke... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 21.05.08, 20:48 No tak... Kubica wielki autorytet moralny i naukowy. BTW BMW to skrót od Bayerische Motoren Werke Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Zniesławiłem firmę? 21.05.08, 21:36 > No tak... Kubica wielki autorytet moralny i naukowy. A co to ma wspólnego z umiejętnościami prowadzenia samochodu? Brniesz człowieku coraz bardziej... > BTW BMW to skrót od Bayerische Motoren Werke Jak na "wielbiciela" marki BMW to jesteś wyjątkowo dokładnie zorientowany... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 21.05.08, 22:00 czechofil napisał: > A co to ma wspólnego z umiejętnościami prowadzenia samochodu? > Brniesz człowieku coraz > bardziej... > A czy ja mówiłem coś o umiejętności prowadzenia samochodu? Wybacz, ale umiejętność kręcenia kółkiem i naciskania pedałów średnio mi imponuje. > Jak na "wielbiciela" marki BMW to jesteś wyjątkowo dokładnie > zorientowany... Lubię wiedzieć a po drugie trochę znam niemiecki. Wiesz skąd taki a nie inny znaczek BMW? Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Zniesławiłem firmę? 21.05.08, 22:29 > A czy ja mówiłem coś o umiejętności prowadzenia samochodu? Wybacz, ale umiejętn > ość kręcenia kółkiem i naciskania pedałów średnio mi imponuje. W kilku wypowiedziach wyraziłeś się o umiejętnościach kierowców BMW, a ponieważ twoje opinie były o nich (wszystkich) totalnie niepochlebne i potwornie uogólniające, postanowiłem więc twoją żenującą teorię obalić w najprostszy sposób. Niestety brniesz dalej w ślepą uliczkę uciekając w jakieś gry słowne i tłumacząc się, że w sumie to tobie "umiejętność kręcenia kółkiem i naciskania pedałów średnio imponuje". Mam w takim razie dwa pytania: po co w ogóle wypowiadasz się o rzeczach, które ci nie imponują? Czyżby jakiś rodzaj sadomasochizmu? A po drugie - potwierdź, że Kubica jest dresem, karkiem i wieśniakiem, który jeździ w BMW i się pręży z łokciem za szybą. Sorry - bowiem z tego co pisałeś to nasz najlepszy kierowca rajdowy także zalicza się do tej grupy... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 21.05.08, 22:39 czechofil napisał: > > A czy ja mówiłem coś o umiejętności prowadzenia samochodu? Wybacz, > ale umiejętn > > ość kręcenia kółkiem i naciskania pedałów średnio mi imponuje. > > W kilku wypowiedziach wyraziłeś się o umiejętnościach kierowców > BMW, a ponieważ twoje opinie były o nich (wszystkich) totalnie > niepochlebne i potwornie uogólniające, postanowiłem więc twoją > żenującą teorię obalić w najprostszy sposób. Obalić? Podajesz przykład jednego sportowca, który jeździ czymś, co nawet nie powinno się nazywać samochodem. Jakie to ma przełożenie na umiejętności przeciętnego kierowcy BMW? Niestety brniesz dalej > w ślepą uliczkę uciekając w jakieś gry słowne i tłumacząc się, że w > sumie to tobie "umiejętność kręcenia kółkiem i naciskania pedałów > średnio imponuje". Mam w takim razie dwa pytania: po co w ogóle > wypowiadasz się o rzeczach, które ci nie imponują? Czyżby jakiś > rodzaj sadomasochizmu? Nie imponują mi, ale dotykają na drodze. A po drugie - potwierdź, że Kubica jest > dresem, karkiem i wieśniakiem, który jeździ w BMW i się pręży z > łokciem za szybą. Sorry - bowiem z tego co pisałeś to nasz najlepszy > kierowca rajdowy także zalicza się do tej grupy... Rajdowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Zniesławiłem firmę? 21.05.08, 22:52 > Obalić? Podajesz przykład jednego sportowca, który jeździ czymś, co nawet nie p > owinno się nazywać samochodem. Jakie to ma przełożenie na umiejętności przecięt > nego kierowcy BMW? Ja napisałem, że Kubica na co dzień jeździ też normalnym, seryjnym BMW po normalnych drogach, a ty napisałeś, że wszyscy kierowcy tych aut to tacy i owacy... Wielki Czarowniku, słowo się rzekło... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 21.05.08, 23:03 czechofil napisał: > > Ja napisałem, że Kubica na co dzień jeździ też normalnym, seryjnym > BMW po normalnych drogach, a ty napisałeś, że wszyscy kierowcy tych > aut to tacy i owacy... Wielki Czarowniku, słowo się rzekło... Rzekło. Uważasz, że Kubica to inteligent i autorytet moralny? Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Zniesławiłem firmę? 21.05.08, 23:24 > Rzekło. Uważasz, że Kubica to inteligent i autorytet moralny? A czy Burkina Faso leży na Grenlandii? Z mojej strony koniec, uważam kontynuowanie tej dyskusji za bezcelowe... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 22.05.08, 00:01 Nie odpowiedziałeś na pytanie :P Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Zniesławiłem firmę? 22.05.08, 09:20 > Nie odpowiedziałeś na pytanie :P Bo nie jest związane z tematem. Poza tym chciałbym zauważyć, że wcześniej ty nie odpowiedziałeś na moje... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 22.05.08, 13:51 Miał być EOT. Brak ci męskiej stanowczości. Odpowiedz Link Zgłoś
aleef Re: Zniesławiłem firmę? 22.05.08, 14:24 Na pewno Kubica jest inteligentem i autorytetem moralnym większym niż ty, dla wielu osób nie tylko w Polsce ale i na świecie jest wielkim autorytetem niezależnie od wykształcenia tylko ze względu jakim jest człowiekiem, ale jak widać wielki_czarownik nalezy do grona osób, które człowieka oceniają tylko i wyłącznie po wykształceniu a nie za to jakim się jest na codzień. Niestety ale uprawiasz dyskusję niskich lotów, BMW jest używane przez wielu ludzi, którzy mają ogromną wiedze i autorytet, to że tobie wydaje się, że BMW kojarzy się w taki a nie inny sposób nie oznacza, że ta marka cieszy się taką sławą na całym świecie, twoje wypowiedzi pokazują tylko jakim jesteś "inteligentem" prowokatorem. Dla mnie sięgasz już dna w obrażaniu wszystkiego i wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik_fan Re: Zniesławiłem firmę? 22.05.08, 14:43 Tak masz rację Kubica to żaden inteligent i autorytet moralny;) Ty dla narodu polskiego jesteś niewątpliwym autorytetem moralnym a Twa inteligencja przyćmiła już dawno niejednego myśliciela. Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV 19.05.08, 15:53 Albo auto z kartonu albo jechał ciut więcej jak 50. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc GW Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.08, 20:22 idzcie moze na onet na jakis czat z tymi dyskusjami. moze w waszym mniemaniu sa ciekawe ale reszte czytajacech irytuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wratislavia BIO Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: 193.219.126.* 21.05.08, 09:58 Wracaj chłopie szybko do zdrowia. 3-maj się. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 14:52 Obawiam się że dla tego osobnika jest za późno. Mózgu nie przeszczepiają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wratislavia Bio Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 20:43 Chłopie co ty mówisz??????? Ty do tej pory się uczysz jeżdzić!!!!! Kto nie jeżdzi ten nie ma wypadków. Ja mam prawko 16 lat i dużo widziałem i przeżyłem. Tak więc niech chłopak szybko wraca do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtx Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 01:19 Gość portalu: Wratislavia Bio napisał(a): > Kto nie jeżdzi ten nie ma wypadków. A tam pie.przenie > Tak więc niech chłopak szybko wraca do zdrowia. Chłopak jest już w domu, na szczęście nie ma żadnych złamań, niestety ma pewien uraz mózgu, dalej jest w szoku i ma problem z kontaktem z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.e-wro.net.pl 21.05.08, 12:45 Jasny gwint...panowie jesteście gorsi niż przekupy hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś