Dodaj do ulubionych

Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV

19.05.08, 08:52
Auto wpadło w poślizg i z dużą siłą uderzyło w słup. Samochód jest doszczętnie
zniszczony. Wszystkie Tramwaje które kończą bieg na zajezdni V skierowano na
pętle na ul. Robotniczej.
www.jkskos.cad.pl/legnicka/wypadek.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.e-wro.net.pl 19.05.08, 09:06
      mialem dyzur w szpitalu jak mi go przywiezli
      • koloko2 Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV 19.05.08, 09:15
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> mialem dyzur w szpitalu jak mi go przywiezli

Jaki jest jego stan?
        • Gość: gosc Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.e-wro.net.pl 19.05.08, 09:29
          25-letni chlopak(kierowca) ma uraz glowy,chyba byl pijany ale tego nie wiem bo
          jeszcze nie widzialem wyniku badan na etanol
          • Gość: gosc Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.e-wro.net.pl 19.05.08, 09:39
            chlopak nie byl pijany
            • taxi.wroclaw Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV 19.05.08, 14:32
              Jaki wspaniały serwis informacyjny. Wiemy wszystko chyba szybciej niż rodzina,
              policja i prokurator. Dla zaspokojenia wszelkiej ciekawości poprosimy jeszcze o
              dane personalne i wynik rezonansu lub tomografii komputerowej głowy.
              • Gość: gosc Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.08, 16:13
                I po co sie kretynie nabijasz? czytaja to ludzie, ktorzy wiedza o jaki wypadek
                chodzi, znaja ta osobe i martwia sie o jej stan a nie maja narazie innej
                mozliwosci dowiedziec sie co i jak. pomysl czasem zanim palniesz jakas glupote
                na forum.
                • taxi.wroclaw Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV 19.05.08, 16:35
                  Daleki jestem od żartów. Masz chyba świadomość, że takich informacji nie
                  uzyskałbyś w żadnym szpitalu nie będąc bliskim krewnym ofiary. Po prostu
                  obowiązuje tajemnica lekarska. Ja na przykład nie byłbym szczęśliwy, gdyby rzecz
                  dotyczyła kogoś z moich bliskich. A tak na marginesie, to kto z pracowników
                  medycznych wrocławskich szpitali ma czas na uczestnictwo w forum internetowym w
                  czasie dyżuru, w poniedziałkowy poranek? Pomińmy fakt,że korzysta z internetu e-wro?
                  Pomimo chęci obrażenia mnie, POZDRAWIAM.
                  • Gość: majka do taxi wrocław-puk puk w głowke IP: *.as.kn.pl 19.05.08, 16:56
                    chlopie czytaj ze zrozumieniem ! co gosc za tajemnica wyjawił? ze
                    pacjent był trzezwy i miał rozwalona twarz? kazdy to mogł zobaczyc
                    na korytarzu bo nosze staly tam z 20 minut z poszkodowanym , poza
                    tym tajemnice to ma lekarz,a sprzataczka czy sanitariusz szpitalny
                    juz nie..
                    • Gość: V Re: do taxi wrocław-puk puk w głowke IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.08, 17:14
                      Gdyby to było takie proste, to na portierni byłaby wystawiona sprzątaczka do
                      informowania o stanie pacjentów. Ujawnienie informacji o stanie zdrowia pacjenta
                      byłoby naruszeniem jego praw, przynajmniej na poziomie wykroczenia.
                    • taxi.wroclaw Re: do taxi wrocław-puk puk w głowke 19.05.08, 17:16
                      Jestem zafascynowany sprzątaczką lub sanitariuszem bawiącym się w pracy
                      komputerkiem. Tak nie ma nawet na Pilczyckiej.
                      • Gość: majka Re: do taxi wrocław-puk puk w głowke IP: *.as.kn.pl 19.05.08, 17:19
                        a moze prywatny laptop i przerwa sniadaniowa? kojarzysz cos?
                        • taxi.wroclaw Re: do taxi wrocław-puk puk w głowke 19.05.08, 17:32
                          Ano kojarzę. Żaden laptop nie korzysta z sieci e-wro poza miejscem jego stałego
                          pobytu. Sieć e-wro jest siecią stacjonarną, kablową i nie można do niej
                          podłączyć przypadkowego komputera.
              • Gość: pozdrawiam Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 14:49
                Masz racje. Nie wiem po co trąbią o kolejnym upośledzeńcu co na
                prostej drodze wjeżdza w słup. Jakby zginął to można pisać że
                jednego osła mniej, a tak tylko są większe korki.
          • Gość: para Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.cust.tele2.pl 20.05.08, 07:32
            A szkołę to jak kończyłeś? matematyka kuleje... naucz się odejmować i dopiero
            pisz o wieku poszkodowanego!!!
      • Gość: zna Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.wro-com.net 19.05.08, 15:44
        napisz coś w jakim był stanie??
        • Gość: Monika Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 17:25
          TAK SIĘ SKŁADA ZE KIEROWCA NIE BYŁ PIJANY! wracał z pracy! jakbyście byli po 3
          nockach to też byście byli zmęczeni! a po za tym to nie z jego winy tylko z winy
          motorniczego! bo ci idioci kierujący tramwajami wymuszają pierwszeństwo i
          wciskają się na chama! TAXI.WROCLAW chamie zanim się odezwiesz to zastanów się
          nad tym co masz do powiedzenia bo wy taksówkarze wcale dobrze nie jeździcie!
          podaj sobie rękę z tym bezmyślnym tramwajarzem! miech ten skur**** cieszy że nie
          zabił mojego brata! ps. brat leży w szpitalu na obserwacji i wraca do zdrowia
          • taxi.wroclaw Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV 22.05.08, 18:11
            Nie zamierzam dalej ciągnąć tego wątku, ale zostałem sprowokowany. Po pierwsze
            jeżeli jesteś siostrą kierowcy to wyrażam słowa najgłębszego współczucia i
            nadzieję, że powróci do sprawności,i pełni zdrowia. Jest mi przykro! Jeżeli
            jednak znajdziesz chwilę na przeczytanie historii tego wątku to będę wdzięczny
            za wskazanie wypowiedzi (mojej) w której obraziłem Ciebie lub brata i zasłużyłem
            na miano CHAMA !? W ani jednym zdaniu nie wyraziłem żadnej opinii na temat
            uczestników wypadku i nie ferowałem żadnych ocen ani wątpliwości. Przesyłam ukłony.
          • Gość: joop Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.as.kn.pl 22.05.08, 22:29
            witam jechalem tego ranka i widzialem jak wyciagali twojego brata
            dobrze ze zyje bo wygladalo to tragicznie !! szybkiego powrotu do
            zdrowia zycze i pozdrawiam serdecznie brata:)
    • wielki_czarownik Znowu BMW 19.05.08, 11:31
      Kolejny wypadek z udziałem młodego rajdowca i BMW. Te samochody powinni sprzedawać na zezwolenie. Tak jak broń.
      • Gość: koloko Re: Znowu BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 13:25
        A to nie jest przypadkiem Honda Civic Coupe?
        • Gość: cheers Re: Znowu BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 13:36
          To BYŁA Honda Civic Coupe...
          • Gość: znajomy Re: Znowu BMW IP: *.wro-com.net 19.05.08, 14:00
            dokładnie to była Honda Civic coupe.
            Widać wielki_czarowniku, że wielkim znawcą samochodów jesteś!!!
            • wielki_czarownik A to przepraszam 19.05.08, 15:45
              Wydawało mi się, że to BMW 3 coupe. Inna sprawa, że stare Hondy Civic (coupe i hatchback) to też dresowozy.
      • Gość: ale Re: Znowu BMW IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.08, 13:53
        Za takie teksty BMW Polska powinna do sądu cie podać, może wtedy zastanowiłbyś
        się nad tym co piszesz.
        • Gość: $ Re: Znowu BMW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.08, 15:30
          Teoretycznie tak. Ale wątpię żeby się odważyli, bo zrobiłby się szum i wtedy to
          już by wszyscy wiedzieli, że to dresowozy.
        • wielki_czarownik Tak? 19.05.08, 15:47
          A pod jakim zarzutem?
          • Gość: ale Re: Tak? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.08, 16:33
            Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś, zniesławiłeś publicznie firmę i jeszcze
            jesteś oburzony tym, że ktoś ci zwraca uwagę na twoje zachowanie.
            • wielki_czarownik Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 16:41
              Stwierdziłem tylko oczywisty fakt, że BMW + młody gniewny = wybuchowa mieszanka :) Najwyraźniej nie rozumiesz co to znaczy zniesławienie. Idąc twoim tokiem rozumowania człowiek nie może powiedzieć, że jego samochód jest kiepski (np. źle się trzyma drogi, jest brzydki i obciachowy), bo zaraz będzie to zniesławienie.
              • Gość: ale Re: Zniesławiłem firmę? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.08, 17:06
                Bardzo dobrze rozumiem co to znaczy zniesławienie, chodzi mi raczej o ostanie
                słowa, które napisałeś, jeśli tego nie rozumiesz to zapytam, dlaczego BMW jest
                wg ciebie jak broń? Ty nie pisałeś, że jest to zły/kiepski samochód czy jakiś
                inny tylko że trzeba wg ciebie mieć specjalne pozwolenie na prowadzenie
                porównując go do broni.
                • wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 20:39
                  Gość portalu: ale napisał(a):

> Bardzo dobrze rozumiem co to znaczy zniesławienie,

Nie wygląda na to.

chodzi mi raczej o ostanie
                  > słowa, które napisałeś, jeśli tego nie rozumiesz to zapytam, dlaczego BMW jest
                  > wg ciebie jak broń? Ty nie pisałeś, że jest to zły/kiepski samochód czy jakiś
                  > inny tylko że trzeba wg ciebie mieć specjalne pozwolenie na prowadzenie
                  > porównując go do broni.

A dlaczego na broń trzeba mieć zezwolenie? Czy to nie jest zniesławienie np. firmy Colt?
                  • kukoc Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 21:35
                    Chlapnąłeś coś głupiego i teraz głupio bronisz swojej tezy, Colt jako firma
                    zajmuje sie produkcją broni a BMW taką gałęzią przemysłu się nie zajmuje taka
                    dyskretna różnica.
                    Z całym szacunkiem, jeśli masz komentować coś i bronić swojej tezy w tak żałosny
                    sposób jak to teraz robisz oszczędź sobie.
                    • wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 22:17
                      A co za różnica czy zabijesz kogoś z Colta czy za pomocą BMW?
                      • kukoc Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 22:30
                        To nie jest temat o zabijaniu, tylko o wypadku, ty wtrąciłeś pewien stereotyp o
                        BMW i nie rozmydlaj dyskusji, bo strasznie schodzisz z tematu. Odnieś się do
                        meritum sprawy a nie porównuj BMW do Colta czy jakiejś innej firmy, bo nie ot to
                        chodzi, tylko o zdania "Te samochody powinni sprzedawać na zezwolenie. Tak jak
                        broń." oraz "Stwierdziłem tylko oczywisty fakt, że BMW + młody gniewny =
                        wybuchowa mieszanka :)"
                        • wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 22:50
                          kukoc napisała:

> To nie jest temat o zabijaniu, tylko o wypadku, ty wtrąciłeś pewien stereotyp o
                          > BMW i nie rozmydlaj dyskusji, bo strasznie schodzisz z tematu. Odnieś się do
                          > meritum sprawy a nie porównuj BMW do Colta czy jakiejś innej firmy, bo nie ot t
                          > o
                          > chodzi, tylko o zdania "Te samochody powinni sprzedawać na zezwolenie. Tak jak
                          > broń." oraz "Stwierdziłem tylko oczywisty fakt, że BMW + młody gniewny =
                          > wybuchowa mieszanka :)"

Tak stwierdziłem, albowiem mam takie poglądy, do czego mam prawo. Wystarczy zobaczyć co wyczyniają gnojki w BMW na drogach.
                          • kukoc Re: Zniesławiłem firmę? 20.05.08, 11:35
                            Masz prawo do własnych poglądów i masz obowiązek brać pełną odpowiedzialność za
                            to co mówisz, zwłaszcza, że te twoje poglądy są krzywdzące i mocno stereotypowe.
                            • wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 20.05.08, 13:57
                              kukoc napisała:

> Masz prawo do własnych poglądów i masz obowiązek brać pełną odpowiedzialność za
                              > to co mówisz,

Owszem, dlatego dobrze wiem co mogę bezkarnie powiedzieć, a czego już nie.

zwłaszcza, że te twoje poglądy są krzywdzące i mocno stereotypowe
                              > .

Jasne. BMW to auto uczciwej inteligencji. Same autorytety moralne tym jeżdżą.
              • kukoc Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 17:16
                Podziel się tą tajemną wiedzą z nami.
                1. czym wg ciebie jest zniesławienie, jak nie to co uprawiasz tutaj na forum?
                2. dlaczego wg ciebie młody kierowca + BMW to mieszanka wybuchowa a nie np
                samochód + młody kierowca = wybuchowa mieszanka.

Żeby nie było, nie jestem związany w żaden sposób z BMW, tylko razi mnie takie
                ślepe powielanie stereotypów.
                • wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 20:37
                  kukoc napisała:

> Podziel się tą tajemną wiedzą z nami.
                  > 1. czym wg ciebie jest zniesławienie, jak nie to co uprawiasz tutaj na forum?

Proponuję zapoznać się z komentarzami do przepisów i orzecznictwem.

> 2. dlaczego wg ciebie młody kierowca + BMW to mieszanka wybuchowa a nie np
                  > samochód + młody kierowca = wybuchowa mieszanka.

BMW to nie jest samochód?

>
                  > Żeby nie było, nie jestem związany w żaden sposób z BMW, tylko razi mnie takie
                  > ślepe powielanie stereotypów.
                  • kukoc Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 21:30
                    Ja nie pytam gdzie mogę szukać bo to co mnie interesuje sam znajdę, pytam czym
                    wg ciebie jest zniesławienie a nie czym wg prawa jest zniesławienie - to akurat
                    wiem, ale z chęcią zapoznam się z "komentarzem i orzecznictwem"
                    wielkiego_czarownika.

BMW to samochód tak masz rację poza tym jeszcze są motocykle tej marki, skoro
                    tak jesteś obeznany z przepisami, orzecznictwem i komentarzmi powinieneś
                    wiedziec jaka wg prawa jest różnica pomiędzy wypowiedzią "BMW + młody kierowca
                    = mieszanka wybuchowa" a "samochód + młody kierowca = mieszanka wybuchowa".
                    • wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 22:19
                      kukoc napisała:

> Ja nie pytam gdzie mogę szukać bo to co mnie interesuje sam znajdę, pytam czym
                      > wg ciebie jest zniesławienie a nie czym wg prawa jest zniesławienie - to akurat
                      > wiem, ale z chęcią zapoznam się z "komentarzem i orzecznictwem"
                      > wielkiego_czarownika.

Dam Ci przykład.

Jesteś głupi - może być uznane za zniesławienie.
                      Zachowujesz się głupio - już nie.

>
                      > BMW to samochód tak masz rację poza tym jeszcze są motocykle tej marki, skoro
                      > tak jesteś obeznany z przepisami, orzecznictwem i komentarzmi powinieneś
                      > wiedziec jaka wg prawa jest różnica pomiędzy wypowiedzią "BMW + młody kierowca
                      > = mieszanka wybuchowa" a "samochód + młody kierowca = mieszanka wybuchowa".

No jaka?
                      • kukoc Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 22:35
                        Co to jest:
                        "Te samochody powinni sprzedawać na zezwolenie. Tak jak
                        broń."

"Stwierdziłem tylko oczywisty fakt, że BMW + młody gniewny =
                        wybuchowa mieszanka :)"

wielki_czarownik napisał:
                        > No jaka?

dam ci przykład:

wielki_czarownik jest głupi
                        człowiek jest głupi
                        • wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 19.05.08, 22:51
                          kukoc napisała:

> Co to jest:
                          > "Te samochody powinni sprzedawać na zezwolenie. Tak jak
                          > broń."

Moja prywatna opinia.

>
                          > "Stwierdziłem tylko oczywisty fakt, że BMW + młody gniewny =
                          > wybuchowa mieszanka :)"
                          >

Zwykłe stwierdzenie.

> wielki_czarownik napisał:
                          > > No jaka?
                          >
                          > dam ci przykład:
                          >
                          > wielki_czarownik jest głupi

Od wielkiej biedy podpada pod zniesławienie (ale tylko w teorii).

> człowiek jest głupi

Stwierdzenie oczywistego faktu.
                          • kukoc Re: Zniesławiłem firmę? 20.05.08, 11:40
                            Jak już wcześniej pisałem, tak twoja prywatna opinia, która jest bezpodstawna i
                            obniża zaufanie do konkretnej firmy, a to "zwykłe" stwierdzenie jest także
                            krzywdzące, żadna osoba stykająca się w swojej pracy z kolizjami czy wypadkami
                            drogowymi nie pokusi się o tak szczegółową wypowiedz, stwierdzi najwyżej
                            samochód + młody gniewny = wybuchowa mieszanka.

• kukoc Re: Zniesławiłem firmę? 20.05.08, 11:42
                              Dalszą dyskusję uważam za bezpodstawną, skoro nie potrafisz zrozumieć swojego błędu
                            • wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 20.05.08, 13:57
                              kukoc napisała:

> Jak już wcześniej pisałem, tak twoja prywatna opinia, która jest bezpodstawna

Bezpodstawna? Nie zauważyłeś jeszcze, że BMW to obiekt marzeń wszelkiej maści elementu? Nie zauważyłeś, że większość wypadków z udziałem młodych ludzi to albo BMW, albo Calibra, albo Civic albo wypierdziany Golf? Ciekawe, że jakoś nie słyszałem o wypadku "4 młodych ludzi zginęło w Skodzie Fabii" ale o takich sytuacjach z udziałem BMW słyszę regularnie.

i
                              > obniża zaufanie do konkretnej firmy,

I co z tego?

a to "zwykłe" stwierdzenie jest także
                              > krzywdzące, żadna osoba stykająca się w swojej pracy z kolizjami czy wypadkami
                              > drogowymi nie pokusi się o tak szczegółową wypowiedz, stwierdzi najwyżej
                              > samochód + młody gniewny = wybuchowa mieszanka.
                              >

A ja twierdzę inaczej.
                              • Gość: ale Re: Zniesławiłem firmę? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.08, 15:37
                                Daj spokój człowieku pierniczysz jak potłuczony, BMW jest obiektem marzeń wielu
                                osób niezależnie od statusu społecznego i materialnego, ja, kukoc czy inny
                                użytkownik internetu nic nie poradzi na to, że media podłapują temat gdy w
                                wypadku bierze udział BMW, w ostatnim czasie nie było w woj. dolnośląskim
                                poważnego wypadku z udziałem samochodu marki BMW ostatni był na poczatku
                                kwietnia, ok. 20 kwietnia był wypadek z udziałem Skody Fabii i młodej kierującej
                                w którym zginęły 2 osoby, tylko o tym się nie pisze.

Kukoc ma rację piszesz bezpodstawnie, w zdarzeniu o którym jest wątek nie brał
                                udział samochód marki BMW tylko inny, a to, że ty sobie ubzdurałeś co innego i
                                tego sie kurczowo trzymasz nie oznacza, że twoje zarzuty są prawdziwe, zmyślasz
                                i to wszystko do tego nie potrafisz się przyznać do błędu i próbujesz nieudolnie
                                tłumaczyć swoją rację..

Kukoc ma rację, nie ma najmniejszego sensu dyskutować z "mądralą internetową"
                                której się wydaje, że wszystko wie a tak na prawdę nie wie nic, a twoje
                                twierdzenia chyba nikogo w tej dyskusji nie obchodzą więc oszczędź sobie a
                                zwłaszcza innym tych swoich mądrości.
                                • czechofil Re: Zniesławiłem firmę? 20.05.08, 20:27
                                  > Kukoc ma rację, nie ma najmniejszego sensu dyskutować z "mądralą
                                  internetową"
                                  > której się wydaje, że wszystko wie a tak na prawdę nie wie nic, a
                                  twoje
                                  > twierdzenia chyba nikogo w tej dyskusji nie obchodzą więc oszczędź
                                  sobie a
                                  > zwłaszcza innym tych swoich mądrości.

Ból polega na tym, że Wielkiemu Czarodziejowi chodzi dokładnie o to,
                                  żeby ktoś się z nim spierał, nieważne że auto było innej marki,
                                  nieważne również, że najprawdopodobniej człowiek ten nie zawinił
                                  podczas tego zdarzenia. Wielki Moralizator już dawno wydał wyrok i
                                  choćbyś pluł mu w twarz, to on będzie cały czas powtarzał, że pada
                                  deszcz...
                                  • Gość: ale Re: Zniesławiłem firmę? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.08, 18:51
                                    To już zauważyłem dawno temu, tylko ciekawi mnie jedno co to za przypadek
                                    kliniczny, że ktoś chce się tylko i wyłącznie spierać bez względu na to czy ma
                                    rację czy nie.

Żal mi takich ludzi, choć zapewne oni sami twierdzą że im z tym dobrze.
                                  • wielki_czarownik_fan Re: Zniesławiłem firmę? 22.05.08, 14:45
                                    Jak tak możesz pisac o naszym wielkim_czarowniku, przeciez to jest chluba
                                    wrocławskiego forum i całego Wrocławia.

Nie pozwolę na to, żeby obrażać dobre imię wielkiego_czarownika :)
                                • wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 21.05.08, 11:26
                                  Gość portalu: ale napisał(a):

> Daj spokój człowieku pierniczysz jak potłuczony, BMW jest obiektem marzeń wielu
                                  > osób niezależnie od statusu społecznego i materialnego,

Jaki człowiek, takie marzenia...

ja, kukoc czy inny
                                  > użytkownik internetu nic nie poradzi na to, że media podłapują temat gdy w
                                  > wypadku bierze udział BMW, w ostatnim czasie nie było w woj. dolnośląskim
                                  > poważnego wypadku z udziałem samochodu marki BMW ostatni był na poczatku
                                  > kwietnia, ok. 20 kwietnia był wypadek z udziałem Skody Fabii i młodej kierujące
                                  > j
                                  > w którym zginęły 2 osoby, tylko o tym się nie pisze.

To nie ma żadnego znaczenia. Wiadomo, że jak na drodze widać 20 letnie BMW 316 z gazem i napisem MPOWER to na 99% za kierownicą gnojek o inteligencji upośledzonego ziemniaka. A jeździ tak, że strach.

>
                                  > Kukoc ma rację piszesz bezpodstawnie, w zdarzeniu o którym jest wątek nie brał
                                  > udział samochód marki BMW tylko inny, a to, że ty sobie ubzdurałeś co innego i
                                  > tego sie kurczowo trzymasz nie oznacza, że twoje zarzuty są prawdziwe, zmyślasz
                                  > i to wszystko do tego nie potrafisz się przyznać do błędu i próbujesz nieudolni
                                  > e
                                  > tłumaczyć swoją rację..

Ależ ja przyznałem, że to nie BMW ale inny dresomobil.

>
                                  > Kukoc ma rację, nie ma najmniejszego sensu dyskutować z "mądralą internetową"
                                  > której się wydaje, że wszystko wie a tak na prawdę nie wie nic, a twoje
                                  > twierdzenia chyba nikogo w tej dyskusji nie obchodzą więc oszczędź sobie a
                                  > zwłaszcza innym tych swoich mądrości.

Bo?
              • Gość: duduś Re: Zniesławiłem firmę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 14:51
                Tylko że większość BMW jest brzydka, a w Polsce jeżdżą nimi w 90%
                przygłupie dresy które szpanują przed swoimi przygłupimi znajomymi.
              • czechofil Re: Zniesławiłem firmę? 21.05.08, 15:29
                > Stwierdziłem tylko oczywisty fakt, że BMW + młody gniewny =
                wybuchowa mieszanka

Ciekawe, czy twoja teoria dotyczy również jednego z najlepszych
                kierowców na świecie, czyli Roberta Kubicy? Z tego co wiem, to na
                codzień jeżdzi on również autem marki Bayern Motor Werke...
                • wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 21.05.08, 20:48
                  No tak... Kubica wielki autorytet moralny i naukowy.

BTW BMW to skrót od Bayerische Motoren Werke
                  • czechofil Re: Zniesławiłem firmę? 21.05.08, 21:36
                    > No tak... Kubica wielki autorytet moralny i naukowy.

A co to ma wspólnego z umiejętnościami prowadzenia samochodu?
                    Brniesz człowieku coraz
                    bardziej...

> BTW BMW to skrót od Bayerische Motoren Werke

Jak na "wielbiciela" marki BMW to jesteś wyjątkowo dokładnie
                    zorientowany...
                    • wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 21.05.08, 22:00
                      czechofil napisał:

> A co to ma wspólnego z umiejętnościami prowadzenia samochodu?
                      > Brniesz człowieku coraz
                      > bardziej...
                      >

A czy ja mówiłem coś o umiejętności prowadzenia samochodu? Wybacz, ale umiejętność kręcenia kółkiem i naciskania pedałów średnio mi imponuje.

> Jak na "wielbiciela" marki BMW to jesteś wyjątkowo dokładnie
                      > zorientowany...

Lubię wiedzieć a po drugie trochę znam niemiecki. Wiesz skąd taki a nie inny znaczek BMW?
                      • czechofil Re: Zniesławiłem firmę? 21.05.08, 22:29
                        > A czy ja mówiłem coś o umiejętności prowadzenia samochodu? Wybacz,
                        ale umiejętn
                        > ość kręcenia kółkiem i naciskania pedałów średnio mi imponuje.

W kilku wypowiedziach wyraziłeś się o umiejętnościach kierowców
                        BMW, a ponieważ twoje opinie były o nich (wszystkich) totalnie
                        niepochlebne i potwornie uogólniające, postanowiłem więc twoją
                        żenującą teorię obalić w najprostszy sposób. Niestety brniesz dalej
                        w ślepą uliczkę uciekając w jakieś gry słowne i tłumacząc się, że w
                        sumie to tobie "umiejętność kręcenia kółkiem i naciskania pedałów
                        średnio imponuje". Mam w takim razie dwa pytania: po co w ogóle
                        wypowiadasz się o rzeczach, które ci nie imponują? Czyżby jakiś
                        rodzaj sadomasochizmu? A po drugie - potwierdź, że Kubica jest
                        dresem, karkiem i wieśniakiem, który jeździ w BMW i się pręży z
                        łokciem za szybą. Sorry - bowiem z tego co pisałeś to nasz najlepszy
                        kierowca rajdowy także zalicza się do tej grupy...
                        • wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 21.05.08, 22:39
                          czechofil napisał:

> > A czy ja mówiłem coś o umiejętności prowadzenia samochodu? Wybacz,
                          > ale umiejętn
                          > > ość kręcenia kółkiem i naciskania pedałów średnio mi imponuje.
                          >
                          > W kilku wypowiedziach wyraziłeś się o umiejętnościach kierowców
                          > BMW, a ponieważ twoje opinie były o nich (wszystkich) totalnie
                          > niepochlebne i potwornie uogólniające, postanowiłem więc twoją
                          > żenującą teorię obalić w najprostszy sposób.

Obalić? Podajesz przykład jednego sportowca, który jeździ czymś, co nawet nie powinno się nazywać samochodem. Jakie to ma przełożenie na umiejętności przeciętnego kierowcy BMW?

Niestety brniesz dalej
                          > w ślepą uliczkę uciekając w jakieś gry słowne i tłumacząc się, że w
                          > sumie to tobie "umiejętność kręcenia kółkiem i naciskania pedałów
                          > średnio imponuje". Mam w takim razie dwa pytania: po co w ogóle
                          > wypowiadasz się o rzeczach, które ci nie imponują? Czyżby jakiś
                          > rodzaj sadomasochizmu?

Nie imponują mi, ale dotykają na drodze.

A po drugie - potwierdź, że Kubica jest
                          > dresem, karkiem i wieśniakiem, który jeździ w BMW i się pręży z
                          > łokciem za szybą. Sorry - bowiem z tego co pisałeś to nasz najlepszy
                          > kierowca rajdowy także zalicza się do tej grupy...

Rajdowy??
                          • czechofil Re: Zniesławiłem firmę? 21.05.08, 22:52
                            > Obalić? Podajesz przykład jednego sportowca, który jeździ czymś,
                            co nawet nie p
                            > owinno się nazywać samochodem. Jakie to ma przełożenie na
                            umiejętności przecięt
                            > nego kierowcy BMW?

Ja napisałem, że Kubica na co dzień jeździ też normalnym, seryjnym
                            BMW po normalnych drogach, a ty napisałeś, że wszyscy kierowcy tych
                            aut to tacy i owacy... Wielki Czarowniku, słowo się rzekło...
                            • wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 21.05.08, 23:03
                              czechofil napisał:

>
                              > Ja napisałem, że Kubica na co dzień jeździ też normalnym, seryjnym
                              > BMW po normalnych drogach, a ty napisałeś, że wszyscy kierowcy tych
                              > aut to tacy i owacy... Wielki Czarowniku, słowo się rzekło...

Rzekło. Uważasz, że Kubica to inteligent i autorytet moralny?
                              • czechofil Re: Zniesławiłem firmę? 21.05.08, 23:24
                                > Rzekło. Uważasz, że Kubica to inteligent i autorytet
                                moralny?

A czy Burkina Faso leży na Grenlandii? Z mojej strony koniec,
                                uważam kontynuowanie tej dyskusji za bezcelowe...
                                • wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 22.05.08, 00:01
                                  Nie odpowiedziałeś na pytanie :P
                                  • czechofil Re: Zniesławiłem firmę? 22.05.08, 09:20
                                    > Nie odpowiedziałeś na pytanie :P

Bo nie jest związane z tematem. Poza tym chciałbym zauważyć, że
                                    wcześniej ty nie odpowiedziałeś na moje...
                                    • wielki_czarownik Re: Zniesławiłem firmę? 22.05.08, 13:51
                                      Miał być EOT. Brak ci męskiej stanowczości.
                              • aleef Re: Zniesławiłem firmę? 22.05.08, 14:24
                                Na pewno Kubica jest inteligentem i autorytetem moralnym większym niż ty, dla
                                wielu osób nie tylko w Polsce ale i na świecie jest wielkim autorytetem
                                niezależnie od wykształcenia tylko ze względu jakim jest człowiekiem, ale jak
                                widać wielki_czarownik nalezy do grona osób, które człowieka oceniają tylko i
                                wyłącznie po wykształceniu a nie za to jakim się jest na codzień.

Niestety ale uprawiasz dyskusję niskich lotów, BMW jest używane przez wielu
                                ludzi, którzy mają ogromną wiedze i autorytet, to że tobie wydaje się, że BMW
                                kojarzy się w taki a nie inny sposób nie oznacza, że ta marka cieszy się taką
                                sławą na całym świecie, twoje wypowiedzi pokazują tylko jakim jesteś
                                "inteligentem" prowokatorem.

Dla mnie sięgasz już dna w obrażaniu wszystkiego i wszystkich.

• wielki_czarownik_fan Re: Zniesławiłem firmę? 22.05.08, 14:43
                                Tak masz rację Kubica to żaden inteligent i autorytet moralny;) Ty dla narodu
                                polskiego jesteś niewątpliwym autorytetem moralnym a Twa inteligencja przyćmiła
                                już dawno niejednego myśliciela.
    • piast9 Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV 19.05.08, 15:53
      Albo auto z kartonu albo jechał ciut więcej jak 50.
      • Gość: gosc GW Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.08, 20:22
        idzcie moze na onet na jakis czat z tymi dyskusjami. moze w waszym
        mniemaniu sa ciekawe ale reszte czytajacech irytuja
        • Gość: Wratislavia BIO Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: 193.219.126.* 21.05.08, 09:58
          Wracaj chłopie szybko do zdrowia.
          3-maj się.
          Pozdrowienia.
          • Gość: pozdrawiam Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 14:52
            Obawiam się że dla tego osobnika jest za późno. Mózgu nie
            przeszczepiają
            • Gość: Wratislavia Bio Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 20:43
              Chłopie co ty mówisz???????
              Ty do tej pory się uczysz jeżdzić!!!!!
              Kto nie jeżdzi ten nie ma wypadków.
              Ja mam prawko 16 lat i dużo widziałem i przeżyłem.
              Tak więc niech chłopak szybko wraca do zdrowia.
              • Gość: rtx Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 01:19
                Gość portalu: Wratislavia Bio napisał(a):

> Kto nie jeżdzi ten nie ma wypadków.

A tam pie.przenie

> Tak więc niech chłopak szybko wraca do zdrowia.

Chłopak jest już w domu, na szczęście nie ma żadnych złamań, niestety ma pewien
                uraz mózgu, dalej jest w szoku i ma problem z kontaktem z rzeczywistością.
    • Gość: gość Re: Wypadek - Legnicka/Zaj. nrV IP: *.e-wro.net.pl 21.05.08, 12:45
      Jasny gwint...panowie jesteście gorsi niż przekupy hehehehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka