Dodaj do ulubionych

prof. Gładysz - jakie opinie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 12:50
Jeśli ktoś leczy/ł się u dra Gładysza,to bardzo proszę o opinię. Ja
mam jakieś mieszane uczucia, ale może sie mylę..?Z góry dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: ninka Re: prof. Gładysz - jakie opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 14:46
      Ponawiam pytanie.
    • Gość: ANIA Re: prof. Gładysz - jakie opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 00:17
      Ja byłam dwa razy.Też mam mieszane uczucia.Więcej nie pójdę!
    • Gość: AK Re: prof. Gładysz - jakie opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 20:18
      Pan profesor jest lekarzem starej daty. Zaleca stare, tradycyjne środki (np.
      jedzenie mielonego kminku na trawienie). I rzeczywiście, trochę dziwny ten jego
      sposób konsultowania pacjenta. Nie wiem jak teraz, ale kiedyś np. przyjmował
      razem z żoną, która wypisywała recepty. Sprawia wrażenie spokojnego i
      życzliwego. Za wiele chyba nie można się spodziewać, gdy chodzi o ciężkie
      przypadki (np. w zakresie nowoczesnej diagnostyki). Ale to tylko moja,
      subiektywna ocena, nie wiem czy właściwa. Nie bardzo mi pomógł, ale też nie
      zaszkodził.
      • Gość: Jack Cholernie byscie sie zdziwili... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 22:21
        Duza wiedza,rowniez z nowoczesnej diagnostyki.Ostatecznie,to konsultant krajowy z zakresu chorob zakaznych...
        • Gość: tomiko Re: Cholernie byscie sie zdziwili... IP: *.toya.net.pl 21.06.08, 19:44
          Jeżeli tak dobrze leczy jak " obiektywnie " wystawia opinie na temat
          zakażeń szpitalnych i błędów swoich "cudownych" kolegów z Łodzi to
          dzięki wolę do znachora .
          • Gość: Jack "mi-sie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 00:20
            Sorry,znam faceta-zbyt rozsadny,zeby odwalic jakis numer.Proponuje najpierw sprawdzic definicje zakazenia szpitalnego oraz czas wylegania tego konkretnego zakazenia,a dopiero potem psioczyc-to nie jest na zasadzie,ze lekarz jest dobry,jak spelni pobozne zyczenia z serii "mi-sie-nalezy"...
            • Gość: ninka Re: "mi-sie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 14:07
              ??????Przecież nikt nie psioczy! Pytam tylko jakim lekarzem-Waszym
              zdaniem-jest prof. Gładysz. Przyznaję, że ja po wizycie u niego mam
              mieszane uczucia, ale jak zaznaczyłam MOGĘ SIĘ MYLIĆ! Nie jest moją
              intencją oczerniać fachowca. Po prostu pytam, jakie są odczucia
              innych pacjentów.
              • niewiasta18 zapytanie 06.07.08, 19:56
                gdzie przyjmuje????
                • Gość: ninka Re: zapytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 13:24
                  Prywatnie na Krynickiej 51.Niestety nie mam numeru tel.
    • tinkey Re: prof. Gładysz - jakie opinie? 11.12.08, 00:32
      Moja ciocia jeżdzi do niego z Poznania bo był jedyny który potrafił
      jej pomóc.Pozdrawiam.
    • Gość: jakub Re: prof. Gładysz - jakie opinie? IP: *.nplay.net.pl 12.12.08, 23:18
      Bezinteresownie przyjeżdżał do Lublina celem konsultacji małej pacjentki, nie do szpitala ale do domu!!!!!!!!!!!!
    • Gość: !!! Re: prof. Gładysz - jakie opinie? IP: 79.191.126.* 30.01.09, 19:18
      Nie warto!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka