Gość: gość IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.08, 10:15 czy ktoś mógłby polecić dobrego chirurga? Chodzi o podejrzenie przepukliny u osoby dorosłej. Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: chirurg - przepuklina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 10:29 Mój wujek (starszy człowiek lekko po 80) miał przepuchlinę od wielu lat chyba brzuszną i niżej (jak ona się nazywa?) nosił wszelkiego rodzaju pasy ale nic nie pomagało! Zdecydował się w końcu na zabieg, a najpierw udał się do szpitala wojskowego i tam najpierw się umawia na wizytę do lekarza, chyba ordynator i on decyduje czy zabieg jest potrzebny i jak szybko! W jego przypadku nie było to tak strasznie długo bo 4mies. ale w Polanicy musiałby czekać chyba 3 lata! Sam zabieg przebiegł ok i wszystko jest teraz w porządku ale coś tam się babrała rana i przez 1 mies. leżał w szpitalu! Inni, którzy mieli podobne zabiegi wychodzili po 3 dniach do domu! No ale byli młodsi i to pewnie kwestia wieku i stanu organizmu. Także spróbuj może w szpitalu wojskowym? Odpowiedz Link Zgłoś
graha13 Re: chirurg - przepuklina 20.06.08, 22:45 Bardzo polecam szpital w Śrdzie Śląskiej,chirurdzy specjalisci z Wrocławia i nie czeka się na operację.Ja jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś