Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego laryngologa!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 20:37
Chyba będę zmuszona usunąć migdały! Bardzo proszę o pomoc-gdzie, do
jakiego udać się DOBREGO laryngologa, który podejmie rozsądną
decyzję -czy to robić w góle, a jeśli tak-to zrobi to dobrze?????
Obserwuj wątek
    • nomina Re: Szukam dobrego laryngologa! 02.07.08, 22:04
      Dr Wojciech Gawron po trzykroć!!!
      Świetny specjalista, patrzy na pacjenta holistycznie (zna powiązania
      laryngologiczne z innymi, często zamaskowanymi zaburzeniami), terapię dobiera do
      indywidualnych potrzeb i obciążeń organizmu, jest bardzo komunikatywny,
      arcyżyczliwy pacjentowi, a w razie problemów masz natychmiastowy kontakt
      telefoniczny. Jest "ogólny", ale ze względu na swoje delikatne podejście -
      wybitnie kojąco wpływa na dzieci :).
    • gandziak Re: Szukam dobrego laryngologa! 08.07.08, 10:49
      Przyłącze sie do pytania ...
      Znalazłem też dobre opinie o doktorze Szczepanie Barnasiu.
      • nomina Re: Szukam dobrego laryngologa! 08.07.08, 10:51
        Tego pana nie znam, ale za dra Gawrona ręczę :)
        • gandziak Re: Szukam dobrego laryngologa! 08.07.08, 12:11
          A Pan Wojciech ma jakąś prywatną opiekę czy tylko poprzez Medicusa można do
          niego trafić?
          • gandziak Re: Szukam dobrego laryngologa! 08.07.08, 12:12
            miało być:
            A Pan Wojciech ma jakąś prywatną praktykę czy tylko poprzez Medicusa można do
            niego trafić?
            • ciapek7 Re: Szukam dobrego laryngologa! 08.07.08, 13:53
              polecam Medicusa , do dra Gawrona nie udało mi się trafić , jest
              akurat na urlopie , ale inni lekarze stamtąd też są świetni ,
              profesjonalnie traktujką pacjentów , na prawdę polecam !
            • nomina Re: Szukam dobrego laryngologa! 08.07.08, 14:50
              Praktykuje w Medicusie, ale idź do Dolnośląskiego Centrum Medycznego, tam
              najwięcej teraz przyjmuje (to taka malutka klinika już jest, wypasiona, że ho,
              ho). Pracuje w Vicie też, ale tam syf i malaria, a ceny niewiele niższe. Poza
              tym w Medicusie mają najlepszy sprzęt, za który też mogę ręczyć :)
              • Gość: acik Re: Szukam dobrego laryngologa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 15:00
                nomina napisał(a):

> Praktykuje w Medicusie, ale idź do Dolnośląskiego Centrum
                Medycznego, tam
                > najwięcej teraz przyjmuje (to taka malutka klinika już jest,
                wypasiona, że ho,
                > ho). Pracuje w Vicie też, ale tam syf i malaria, a ceny niewiele
                niższe. Poza
                > tym w Medicusie mają najlepszy sprzęt, za który też mogę ręczyć :)

A skąd ty ten sprzęt tak dobrze znasz?? Pracujesz tam i tak się
                reklamujesz?
                • nomina Re: Szukam dobrego laryngologa! 25.11.08, 17:55
                  A Ty z Vity jesteś, że tak agresywnie?
                  Ano znam jakość sprzętu Medicusowego, rzekłabym wręcz - od podszewki. Wiem, kto
                  pracuje w DCL, a najwięcej umiem powiedzieć o kompetencjach właśnie dra Gawrona,
                  bo miałam z nim sporo medycznie do czynienia i znam osoby, które też miały, w
                  tym lekarzy korzystających z jego kwalifikacji. Nie, ja nie pracuję w DCL i nic
                  nie mam z racji polecenia dra Gawrona i jego miejsca pracy. Widziałam natomiast
                  poziom Vity i poziom DCL - inna półka, panie agresor.
                  • Gość: majka do nominy IP: *.as.kn.pl 27.11.08, 11:52
                    Mam wrazenie ze masz jakis uklad z dr Gawronem..
                    • nomina o drze Gawronie 27.11.08, 19:30
                      Tak. Zdrowotny. Uratował mnie z bardzo niefajnego stanu i nie patrzył, że jego
                      pierwotna przyczyna daleka jest od laryngologii, tylko działał holistycznie,
                      chociaż nie miał obowiązku zajmować się problemami spoza laryngologii. Poza tym
                      jeszcze dwa lata wcześniej nie wciskał mi podczas zabiegu na chama do nosa
                      standardowych narzędzi, tylko używał pediatrycznych, wiedząc jaką mam drobną
                      budowę narządów, i zwracając uwagę na moją hiperalgezję spowodowaną nieuleczalną
                      chorobą, zastosował słabsze opioidy, żeby uśmierzyć ból pozabiegowy - był to
                      pierwszy lekarz, który wdrażał leczenie stricte p/bólowe. Poza tym jest to jeden
                      z nielicznych znanych mi lekarzy, który hasło "komunikacja lekarska" zna nie
                      tylko z nieczytanych książek i jest życzliwy pacjentom. No i jest to jedyny
                      znany mi laryngolog, który wie, że jak pacjent ma chrypkę, skarży się na
                      podrażnienia gardła, a nie ma infekcji, to nie musi to być zaraz osławiona
                      nerwica (ulubiona diagnoza laryngologów), tylko może stanowić efekt refluksu i
                      zapalenia żołądka. (Nb. mogę polecić współpracującą z nim doskonałą gastrolog,
                      ale wtedy chyba się załamiesz, Majko).
                      I to jest MOJA opinia na temat doktora Gawrona, której nie musisz akceptować,
                      ale chcę się MOIMI dobrymi wrażeniami podzielić z osobami, którym mogą się one
                      przydać. Jako osoba prowadząca serwis zdrowotny wiem, jak ważny jest właściwy
                      lekarz z umiejętnością holistycznego myślenia i życzliwej komunikacji. Znam też
                      oba miejsca, w których przyjmuje poza kliniką doktor i polecam to, które uważam
                      za lepiej wyposażone technicznie - tym bardziej, że ceny nie są aż tak
                      zróżnicowane, by warto było odpuścić sobie nowoczesną diagnostykę.
                      Natomiast:
                      - nie sypiam z doktorem Gawronem,
                      - nie jestem na prowizji u niego,
                      - nie odpowiadam za afery polityczne,
                      - nie wywołałam światowego kryzysu etc.
                      Twoje wrażenia są Twoją sprawą. Jeżeli uważasz, że doktor Gawron jest lekarzem
                      niewartym odwiedzenia, przedstaw swoją opinię, ale nie zaśmiecaj, proszę, wątku.
                      • Gość: herriot Re: o drze Gawronie IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.08, 13:10
                        Ja rowniez polecam dr Gawrona. Chodzilam do niego z moja corka i obysmy tylko
                        takich lekarzy mieli. Swietny specjalista, fantastyczne podejscie do pacjenta co
                        jest niestety rzadkoscia u medykow.

• nomina Re: o drze Gawronie 06.12.08, 18:14
                          W DCL wizyta podrożała o 20 zł, więc teraz, jeśli komuś nie zależy na komforcie
                          i diagnostyce, można zastanawiać się między DCL a Vitą :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka