bstys 09.01.02, 21:32 Moim zdaniem są to Jatki, tzn. Klub Na Jatkach. Bez porównania z innymi miejscami.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: diabełek Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 21:49 bstys napisał(a): > Moim zdaniem są to Jatki, tzn. Klub Na Jatkach. Bez porównania z innymi > miejscami.... zgadzam się!!! szczególnie prawa strona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 23:21 Dla mnie to już teraz jedyna knajpa, w której można się dobrze pobawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 23:32 powinniście dopisać - "reklama sponsorowana".... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! 09.01.02, 23:36 Oj Tirsa, ty cos dzisiaj pokazujesz "zadlo" na Forum :-)))) Cos nie tak ? bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 23:40 żądło mówisz?.... hmmm... jak to było?... kto z kim przestaje.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: NAJLEPSZA ...2 Tirsa ?!?!?!?!?! 09.01.02, 23:51 tez sobie znalazlas przyklad do nasladowania ! bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: NAJLEPSZA ...2 Tirsa ?!?!?!?!?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 23:53 heh... zawsze miałam wrażenie, że najszybciej udzielają mi się złe nawyki itp. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gn0m Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.01.02, 00:07 Miejsce jest niezbyt istotne, wazne z kim sie idzie/kogo sie tam spotka A Jatki mi nie przypadly do gustu. Gdy tam bylem ostatni raz muzyka byla tak glosna ze nie slyszalem wlasnych mysli :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Prawa strona? IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.01.02, 10:38 Qrde, a ja zawsze na lewo skręcałem. Musze sie przerzucić. :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjs Re: Prawa strona? IP: *.wcss.wroc.pl 10.01.02, 11:13 Gość portalu: duzY napisał(a): > Qrde, a ja zawsze na lewo skręcałem. Musze sie przerzucić. :-)))))) A ja wole lewa strone :-). O milych wspomnieniach w nia zwiazanych nie wspominajac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Tak czy owak IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.01.02, 11:27 cos musze zmienić ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guilty Re: Tak czy owak IP: 212.160.147.* 11.01.02, 08:26 nie zmieniaj, ja po prawej stronie dostałem kiedyś ciepłe piwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Tak czy owak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 17:11 na lewej zabawa najlepsza od 23,szkoda,że bumi już tam nie gra. A jak czwartkowa impreza dobiegnie końca to warto przejść na prawą strone. nigdy na odwrót.moim zdaniem to najlepsze miejsce,chociaż przyznam że najsympatyczniejsze lata to ma juz chyba za soba... jestem tam w każdy czwartek,od dawien dawna i jeszcze nie ogłuchłam,swoje myśli również słyszę,nie mówiąc o rozmowach z przypadkowymi ludźmi. no właśnie,to miejsce to przede wszystkim fantastyczni ludzie. no ale wszystko przecież zależy od preferencji muzycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga_22 Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: 10.101.1.* 17.01.02, 13:46 a ja wolę lewą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.03.02, 18:25 najlepsza knajpa to brama oławska na dominikańskim i piwnica stańczyka na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacques Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.02, 10:54 W wielu knajpach byłem i trochę zdrowia w nich zostawiłem, ale najlepsza jest PIRAMIDA na ul.Wita Stwosza. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! 10.01.02, 11:21 Zielony Kogut, Siedem Grzechów, 7K Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! 11.01.02, 11:50 > 7K jak najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! 16.01.02, 14:39 kotek a gdzie to cudo? Odpowiedz Link Zgłoś
bstys Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! 11.01.02, 20:36 A na Jatkach panna Magnolia była, czy nie była? Zastanawiam się właśnie, czemu kobieta o tak pięknym imieniu nie wspomina o tym miejscu... Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy Najlepsza to taka ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.01.02, 11:31 ... gdzie nie oszukuja i gdzie się dobrze bawię. Teraz komercyjna lista (mam nadzieje, że odpowiednie osoby przeczytają i będą potrafiły się zachowac): R-klub ul. Bogusławskiego R-club ul. Bogusławskiego Winiarnia Baszta ul. Kraińskiego Stajnia nr 8A ul. Sienkiewicza W trzech z czterech powyższych knajp taniec na barze (czy to w wykonaniu załogi czy gości) nie jest żadnym skandalem. Wystarczy atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Najlepsza to taka ... 10.01.02, 11:33 ...dużY to kiedy tam zatańczysz nieskandakicznie..., przyjdziemy...popatrzeć...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Najlepsza to taka ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.01.02, 11:35 to nie jest planowane ... to spontan. Np. w Stajni na Sylwestra tuż po północy załoga dała takie przedstawienie, że aż dech zapierało (wszystkie kelnerki i barmanki na barze). Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Najlepsza to taka ... 10.01.02, 11:37 ...przyznaj się ,że ze względu na te kelnerki i barmanki tam zaglądasz... ...a na takim barze...przytulają się w tańcu...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Najlepsza to taka ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.01.02, 11:39 Też ;-))))))))) Nie, żadnych par ... solówki dyskotekowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 12:32 Ostatnio najbardziej lubie zagladac do Stanczyka, Nieba, Baszty i Alibi. Rozny klimat, w zaleznosci od nastroju. A - jeszcze cos dla wszystkich ciekawskich - nie tylko kibicow koszykowki. Zajrzyjcie kiedys do 13-tki w czasie, gdy transmitowany jest jakis wazny mecz, np. Slaska w Eurolidze. Co sie tam dzieje, trudno opisac :) ...i warto przyjsc 2h wczesniej, bo miejsca jest duzo, ale tez duzo chetnych! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! 10.01.02, 12:33 ...gdy bedę w baszcie lub Stańczyku...będę rozglądać się za homarem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 12:41 Mam nadzieje, ze nie do zjedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.01.02, 12:44 Właśnie miałem magnolii podpowiedzieć bu frutti di mare to w knajpie rybnej szukała ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Uwolnic skorupiaki! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 12:48 he he... A tak swoja szosa, to zadam wolnosci i spokojnego zycia ze wszystkimi swiadczeniami socjalno-bytowymi dla skorupiakow :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Uwolnic skorupiaki! 10.01.02, 12:49 ...skorupiak wjrzał ze skorupy i od razu...żadania składa...??? ha!ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Uwolnic skorupiaki! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 12:54 magnolia, bo jak cie uszczypne... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Uwolnic skorupiaki! 10.01.02, 12:56 ...hmmm to bardzo ciekwa jestem takiego wirtualnego uszczypniącia...??? Homarku...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Uwolnic skorupiaki! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 13:02 Jasny gwint Magnolia, czy Ty ruszasz się czasem od komputera zeby z kimś normalnie porozmawiać czy potrafisz tylko wirtualnie? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Uwolnic skorupiaki! 10.01.02, 13:13 magnolia nie ma nic wspólnego z gwintem...nawet jasnym... ...proponujesz normalną nie wirtualną rozmowę...??? ...za późno...już jestem umówiona... pozdr...! PA! Gość portalu: maciej napisał(a): > Jasny gwint Magnolia, czy Ty ruszasz się czasem od komputera zeby z kimś > normalnie porozmawiać czy potrafisz tylko wirtualnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Uwolnic skorupiaki! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 13:03 Nie boj sie, jak tylko zajrzysz do talerza z jednym, z moich niezywych, biednych, zamordowanych braci - wtedy sie doczekasz uszczypniecia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Ja je uwalniam ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.01.02, 13:07 ... ze skorup ;-))))) Uielbiam owoce morza :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Ja je uwalniam ... 10.01.02, 13:14 ...a ja ze wszystkich rodzjów mięs najbardziej lubię czekoladę...i nic mnie wtredy nawet...nie szczypie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Ja je uwalniam ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 13:14 Bog ci zplac dobry czlowieku, za taka... niedzwiedzia przysluge :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Ja je uwalniam ... 10.01.02, 13:20 Homarku, nie przejmuj się jak znam upodobania mężczyzn...to on zjada tylko te owoce...rodz. żeńskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Ja je uwalniam ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 13:24 nie wiem, czy mam sie cieszyc, czy nie... Przeciez skorupiaki nie moga zostac bez swoich skorupiaczek. Bedzie w morzu jak w Chinach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Tak Homarze, nie martw się ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.01.02, 13:25 ... ale dlatego, że w Polsce nie spotkałem sie z dobrymi owocami morza. Czas by nad Śródziemne morze ruszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Tak Homarze, nie martw się ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 13:27 Napisz, kiedy, to dam im znac... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Tak Homarze, nie martw się ... 10.01.02, 14:22 ...najlepiej mocno posypać je pieprzem...to dużEmu nie będą smakować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Tak Homarze, nie martw się ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 15:38 Zrozumiałem, że skorupiaki mają popieprzyć skorupiaczki? I to ma wstrzymać DużYego. Przed czym? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Tak Homarze, nie martw się ... 10.01.02, 15:51 Janku a Ty to sam się powstrzymaj, bo do 24-ej jeszcze daleeekooo... Gość portalu: Janek napisał(a): > Zrozumiałem, że skorupiaki mają popieprzyć skorupiaczki? I to ma wstrzymać > DużYego. Przed czym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Tak Homarze, nie martw się ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 15:54 Z odmawianiem różańca? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Tak Homarze, nie martw się ... 10.01.02, 15:56 ...a przy którym paciorku jesteś...??? ...Ty tak zawodowo...z tym różańcem...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Tak Homarze, nie martw się ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 16:14 Kiedyś uzywałem paska, a teraz noszę szelki tak, ze zawodowo nie mam nic z nim wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Tak Homarze, nie martw się ... 10.01.02, 16:43 Ok, masz rację lepiej profilaktycznie o 24-ej... pozdr...! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Tak Homarze, nie martw się ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.02, 00:30 24-ta minęła i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! 08.02.02, 19:28 Gość portalu: Homar napisał(a): > Ostatnio najbardziej lubie zagladac do Stanczyka, Nieba, Baszty i Alibi. Rozny > klimat, w zaleznosci od nastroju. A - jeszcze cos dla wszystkich ciekawskich - > nie tylko kibicow koszykowki. Zajrzyjcie kiedys do 13-tki w czasie, gdy > transmitowany jest jakis wazny mecz, np. Slaska w Eurolidze. Co sie tam dzieje, > > trudno opisac :) ...i warto przyjsc 2h wczesniej, bo miejsca jest duzo, ale tez > > duzo chetnych! Panie Homar! To zapewne się często mijamy w Alibi... a kto by pomyślał??? Do zobaczenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Chyba do lata przyjdzie im pożyć. IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.01.02, 13:30 Byłem w grudniu w Trydencie ale mi powiedzieli, że oni owoce gór mają a nie morza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: 10.197.112.* 10.01.02, 15:25 To już nie te same Jatki, co 3 -4 lata temu, sama na stole tańcowałam. Teraz tam jakoś tak za głośno dla mnie i przychodzi coraz mniej znajomych. Posiedzieć chodzę np. na Solny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judyt Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: 192.168.129.* 10.01.02, 15:40 Choć podobno Jatki to klub z gumy, to osobiście nie zauważyłam żeby w weekendy jakoś specjalnie się rozciągał. Dla mnie sobotni wieczór w teraźniejszych Jatkach to koszmar; ludzie tłoczą się już w korytarzu, nie mówiąc o tym, że trzeba mieć naprawdę spory fart żeby przedrzeć się do którejkolwiek z sal (i stanąć chwilę przy ścianie, bo o dojściu do baru można zapomnieć), wszyscy stoją w jakimś "zawieszeniu" czekając nie wiem na co, jakby zapomnieli po co tu przyszli; muzyka w obu salach puszczana jest na fuul, z czego robi się jakiś kompletny chaos grożący rozdwojeniem jaźni, przynajmniej kilka razy zdarzyło się, że skończyły im się na barze cytryny przez co musiałam pić tequilę "na sucho", barmani są osowiali i olewają klientów, Dla mnie porażka kompletna i średnio co tydzień obiecuję sobie, że już tam nie wrócę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.02, 00:05 Gość portalu: judyt napisał(a): > Dla mnie porażka kompletna i średnio co tydzień obiecuję sobie, że już tam nie > wrócę... Ja też tak mówię, ale po zwiedzeniu kilku knajp znowu wracam - czemu ? Nic lepszego nie znalazłem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: 10.197.112.* 11.01.02, 08:13 Gość portalu: judyt napisał(a): ; > muzyka w obu salach puszczana jest na fuul, z czego robi się jakiś kompletny > chaos grożący rozdwojeniem jaźni,... Dobrze to ujęłaś, bo ja czuje się tak samo, jeszcze latem jest patio, ale zimą dodatkowo zaduch. Dla mnie nie ma już tej atmosfery co kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oki Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: 156.17.34.* 10.01.02, 16:04 zdecydowanie Country House na Bogusławskiego. zabawa pierwszorzedna (tylko czasami tak zadymione, ze czubka nosa nie widac). niech was nazwa nie zmyli, counrty nie leci tam za czesto- powiem wiecej bywam tam od 3 lat i jeszcze ani razu nie słyszałem, a przygłuchy nie jestem ;) POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxy Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 17:43 Siedem Grzechów to club z wielką klasą. Gorąca atmosfera i ładni ( zadbani ) ludzie. Tam należy bywać! Ja bywam i za... się bawię . Pod torami bawi się plebs i już !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarq Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.02, 18:25 Ja za to przepadam ostatnio za Samym Zyciem! Może dlatego, że większość ludzi, jaka tam przychodzi nie jest zadbana? Być może część z nich dba o to aby nie wyglądać na zadbanego? :))) Drugą knajpką, do której lubię chodzić jest Niebo. Zastanawiałem się nawet kiedyś, czy kiedykolwiek zamykają to miejsce, bo jeszcze nigdy nas nie nakłaniano do wyjścia. A czasem wychodziło się o baaardzo nieprzyzwoitych porach! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! 11.01.02, 08:17 ...a ja w ogóle nie znam tych knajp, więc napisz, gdzie można odnaleźć życie i niebo...to zakrawa w sumie na ...raj... ha!ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guilty Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: 212.160.147.* 11.01.02, 08:32 o właśnie, piszcie nazwy razem z adresami Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! 16.01.02, 14:49 samo zycie...? co ty powiesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Pod torami plebs? IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.01.02, 09:37 A to źle? Plebs też potrzebuje igrzysk, nie tylko jaśniepaństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: 7 grzechów IP: 10.197.112.* 11.01.02, 09:48 Gość portalu: Roxy napisał(a): > Siedem Grzechów to club z wielką klasą. > Gorąca atmosfera i ładni ( zadbani ) ludzie. > Tam należy bywać! Ja bywam i za... się bawię . > Pod torami bawi się plebs i już !!! Wystrój kiczowaty, kelnerki w typie Barbi, a klienci w białych skarpetkach. Gdzie ty tu widzisz klasę ? Ludzie ładni , chyba masz na myśli kukiełki, puste w środku, to jest typ klientów, którzy wcześniej chodzili do między mostami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: 7 grzechów - do nell IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.01.02, 09:54 Jak widac dla Roxy ten szyk się liczy (białe skarpetki to znak rozpoznawczy jaśniepaństwa). Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: 7 grzechów 12.01.02, 12:11 Gość portalu: > Gość portalu: Roxy napisał(a): > > Wystrój kiczowaty, kelnerki w typie Barbi, a klienci w białych skarpetkach. Gdz > ie > ty tu widzisz klasę ? > Ludzie ładni , chyba masz na myśli kukiełki, puste w środku, to jest typ > klientów, którzy wcześniej chodzili do między mostami. Mylisz się. Uwierz mi bywam tu regularnie :) A gdybyś była na spotkani forumowiczów, zobaczyłabyś, że nie pracują tam barbi. Chyba,że określasz mianem barbi piękne, zadbane, WYKSZTAŁCONE kobiety, które pracują w knajpie bo lubią, traktując to zajęcie jako dodatkowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: 7 grzechów IP: 10.197.112.* 14.01.02, 13:44 aniel napisał(a): > > Mylisz się. Uwierz mi bywam tu regularnie :) > A gdybyś była na spotkani forumowiczów, zobaczyłabyś, że nie pracują tam barbi. > Chyba,że określasz mianem barbi piękne, zadbane, WYKSZTAŁCONE kobiety, które > pracują w knajpie bo lubią, traktując to zajęcie jako dodatkowe! Aniel, litości , chyba nie mówimy o tym samym klubie. Wykształcone kelnerki, dowaliłaś do pieca ! Chyba że coś się tam zmieniło, ale jak ja byłam wszystkie kelnerki wyglądały tak samo, zimą sukienka w kolorze pink zakrywająca ledwo majtki, obcisła, długie blond włosy i takiż pink make-up, intensywny. Ponieważ miałam okazję porozmawiać z każdą, wierz mi poza korespondencyjnym kursem pływania stylem motylkowym żadna z nich nie miała żadnego wykształcenia. De gustibus ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxy Re: 7 grzechów IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 15:34 Nell sądząc z tego co napisałaśś to Ty zaliczasz się raczej do grupy kobiet, które nienawidzą tych atrakcyjnych, ponieważ sama jesteś byle jaka, bez pomysłu na siebie i zapewne masz łupież lub tłuste stronki na głowie. Sorry ale tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: 7 grzechów - do Roxy IP: 10.197.112.* 15.01.02, 13:51 Sorry, ale bardzo źle Ci się wydaje. Co prawda nie jestem umundurowana w mini w kolorze pink i nie mam długich farbowanych włosów blond, ani jaskrawego makijażu (rozumiem, że to jest dla ciebie wyjątkowo oryginalny pomysł na kreowanie siebie). Chętnie się nawet z Tobą spotkam, tylko nie zapomnij o manicure, bo nie znoszę niezadbanych paznokci u mężczyzn. Daj znać kiedy i gdzie, i się nie bój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxy Re: 7 grzechów - do Roxy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 16:43 Gość portalu: nell napisał(a): > Sorry, ale bardzo źle Ci się wydaje. Co prawda nie jestem umundurowana w mini w > > kolorze pink i nie mam długich farbowanych włosów blond, ani jaskrawego > makijażu (rozumiem, że to jest dla ciebie wyjątkowo oryginalny pomysł na > kreowanie siebie). > Chętnie się nawet z Tobą spotkam, tylko nie zapomnij o manicure, bo nie znoszę > niezadbanych paznokci u mężczyzn. > Daj znać kiedy i gdzie, i się nie bój. > Myślę ,że dałabym się umówić ... gdybym była mężczyzną - ale nie jestem. Paznokcie mam zadbane - francuski manicure... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: 7 grzechów do Roxy (2) IP: 10.197.112.* 15.01.02, 14:52 Oczywiście jeżeli chcę się z Tobą zobaczyć, to tyko dlatego bo liczę że jesteś: 1. Ładny (zadbany), 2. Masz klasę, 3. Umiesz się świetnie bawić, 4. Jesteś wykształcony, 5. Zapewnisz gorącą atmosferę spotkania. nie mogę się już doczekać nell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: 7 grzechów do Roxy (2) - do nell IP: *.dtvk.tpnet.pl 16.01.02, 12:14 No i wymiękł Roxy. To może ja? ... spełniam warunki ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: 7 grzechów do Roxy (2) - do dużego IP: 10.197.112.* 17.01.02, 14:00 Gość portalu: duzY napisał(a): > No i wymiękł Roxy. To może ja? ... spełniam warunki ;-)))))) Bardzo mi miło, już sobie nawet kupiłam nową torebkę, żeby być bardziej ładna (zdbana) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: 7 grzechów do Roxy (2) - do dużego IP: *.dtvk.tpnet.pl 17.01.02, 14:05 Hmmmm to i ja powinienem cos zaraz kupić ... krawat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: 7 grzechów do Roxy (2) - do dużego IP: 10.197.112.* 17.01.02, 15:46 Gość portalu: duzY napisał(a): > Hmmmm to i ja powinienem cos zaraz kupić ... krawat? No i co ty na to, Roxy to kobieta z francuskim manicure (trochę juz niemodny, ale trudno). A ja myślałam że juz się z Rambo nie usłyszymy. A co do spotkania naszego to propozycję traktuję bardzo poważnie, z nadzieją że jesteś ładny (zadbany) ale bez francuskiego manicure. Pozdrawiam, Nell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: 7 grzechów do Roxy (2) - do dużego IP: *.dtvk.tpnet.pl 17.01.02, 16:21 A niech sobie Roxy bedzie kimkolwiek chce ;-)))) Ja rzadko bywam poważny, ale też klamać nie umiem. I znowu spełniam warunek - manicure nie mam, nawet polskiego (ale paznokcie zadbane). :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxy Re: 7 grzechów do Roxy (2) - do dużego IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 16:27 Gość portalu: nell napisał(a): > Gość portalu: duzY napisał(a): > > > Hmmmm to i ja powinienem cos zaraz kupić ... krawat? > > No i co ty na to, Roxy to kobieta z francuskim manicure (trochę juz niemodny, a > le Być może niemodny ale bardzo estetyczny. O dbałości o siebie nie decyduje torebka ale przede wszystkim ciało - czyste, lśniące, pachnące... Ciao > trudno). A ja myślałam że juz się z Rambo nie usłyszymy. > A co do spotkania naszego to propozycję traktuję bardzo poważnie, z nadzieją ż > e > jesteś ładny (zadbany) ale bez francuskiego manicure. > Pozdrawiam, Nell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Roxy - odrobina poczucia humoru by sie przydała IP: *.dtvk.tpnet.pl 17.01.02, 16:30 jw. pozdrawiam bez torebki i manicure Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: Roxy - odrobina poczucia humoru by sie przydała IP: 10.197.112.* 18.01.02, 09:15 A ja myślałam, że czystość ciała i ducha to jest coś tak podstawowego, że o tym wsród ludzi na pewnym poziomie (ładnych-zadbanych) się nie mówi. A swoja drogą ubawiła mnie ta dyskusja. Pozdrowienia dla duŻego Nell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY nell - dziekuje za [pozdrowienia. IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.01.02, 09:40 krawat kupiłem. Jak z torebką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: nell - dziekuje za [pozdrowienia. IP: 10.197.112.* 18.01.02, 11:10 Gość portalu: duzY napisał(a): > krawat kupiłem. Jak z torebką? Jasne, o tym, że rano wzięłam prysznic i jestem wymyta nie pisałam, bo myślałam, że to normalne, ale jak nie dla wszystkich, to melduję posłusznie. Torebkę tez mam, jak nadmieniłam wczesniej, cóż wszystkie przeszkody już pokonaliśmy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: nell - dziekuje za [pozdrowienia. IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.01.02, 11:15 Ja jak pionier z Kraju Rad - wsiegda gatow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: nell - 100 !!! IP: 10.197.112.* 18.01.02, 11:12 To chociaz tu zaszaleję i napiszę 100-nego posta, hurra ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: nell - 100 !!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.01.02, 11:32 Congratulation. To kiedy i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: nell - 100 !!! IP: 10.197.112.* 18.01.02, 11:46 Gość portalu: duzY napisał(a): > Congratulation. To kiedy i gdzie? Muszę zapytać (z pewną nieśmiałością) co kiedy i gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: nell - 100 !!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.01.02, 11:57 Prezentacja krawata ... niesmiałość chyba udawana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: nell - 100 !!! IP: 10.197.112.* 18.01.02, 12:34 Gość portalu: duzY napisał(a): > Prezentacja krawata ... niesmiałość chyba udawana :-) Rozgryzłeś mnie, ale, ale, niech no spojrzę w terminarz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Poukładana kobieta jesteś ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.01.02, 12:56 ... a ja myslałem, że na żywioł :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: Poukładana kobieta jesteś ... IP: 10.197.112.* 18.01.02, 13:01 To gdzie i kiedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Poukładana kobieta jesteś ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.01.02, 13:05 właśnie? o to pytałem ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: Poukładana kobieta jesteś ... IP: 10.197.112.* 18.01.02, 13:18 Gość portalu: duzY napisał(a): > właśnie? o to pytałem ;-))))) Jutro ? Bo dzisiaj mam już jedną randkę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiek Re: Poukładana kobieta jesteś ... IP: 10.101.1.* 19.01.02, 03:26 :)) to moze 2 lutego w Koronie? bedzie okazja sie poznac... nell poznasz aniel i na odwrot i moze znikna wzajemne animozje ;p ? ;)) pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniel Re: Poukładana kobieta jesteś ... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 16:29 Gość portalu: osiek napisał(a): > :)) to moze 2 lutego w Koronie? bedzie okazja sie poznac... nell poznasz aniel > i na odwrot i moze znikna wzajemne animozje ;p ? ;)) > pozdrawiam > P. I tu pojawia sie problem,bo 2-go pracuje i nie bede miala okazji osobiscie powalczyc w tej honorowej sprawie :) a tak bardzo chcialam znowu zobaczyc sie z Wami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: 7 grzechów do Roxy (2) IP: 195.205.212.* 12.03.02, 15:10 Spełniam wszystkie Twoje wymagania. Bądź dzisiaj w Stańczyku o 19. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniel Re: 7 grzechów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 16:23 Gość portalu: nell napisał(a): > > Aniel, litości , chyba nie mówimy o tym samym klubie. Wykształcone kelnerki, > dowaliłaś do pieca ! Chyba że coś się tam zmieniło, ale jak ja byłam wszystkie > kelnerki wyglądały tak samo, zimą sukienka w kolorze pink zakrywająca ledwo > majtki, obcisła, długie blond włosy i takiż pink make-up, intensywny. > Ponieważ miałam okazję porozmawiać z każdą, wierz mi poza korespondencyjnym > kursem pływania stylem motylkowym żadna z nich nie miała żadnego wykształcenia. > De gustibus ... > Pozdrawiam Dziwi mnie to co piszesz. i czuje sie urazona. Zbyt dobrze znam te dziewczyny. Jestes strasznie zjadliwa. Czyzby przemawiala przez Ciebie zazdrosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: 7 grzechów IP: 10.197.112.* 21.01.02, 09:05 Droga Aniel, nie przemawia przeze mnie zazdrość, jest to całkiem zrozumiałe, że dziewczyny muszą tak wyglądać, bo inaczej nie mogłyby pracować w klubie nocnym nastawionym na pewnego rodzaju klientelę. One są tam po to aby umilać czas klientom. Również miałam okazję poznać te dziewczyny osobiście i wiem, że są to całkiem zwykłe, normalne dziewczyny, doktoratów niestety nie mają i nie wciskaj jakie to one wykształcone. Narzekaja na coraz to mniejsze napiwki, maja rodziny itd itp. Samo życie, a praca nie do pozazdroszczenia, bo nocna zmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! 12.01.02, 12:07 Klub Siedem Grzechów, oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! 12.01.02, 14:33 anielski diabelek, hmm to mogloby być ciekawe polaczenie, jak na razie codziennie rano spilowuje rozki i prostuje moje anielskie skrzydelka... (nie mylić ze skrzydelkami kurczka :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolsman Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: 217.97.139.* 12.01.02, 12:39 jatki to syf;dilernia chamscy bramkarze,bezczelna obsluga.fajnie bylo kiedys w gumowej,ale czasy sie zmieniaja-osobiscie polecam-chuda jaszczurka,brama olawska,"hunter!!!"-speluna na kosciuszki,alibi dalej jest ok,no i ludzie intro na pl.solnym-nigdzie nie ma taliej muzy.i kategoria odrebna-madness!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! 12.01.02, 12:46 Alibi OK. Brama OK. ale co do Jatek to się nie mogę z tobą zgodzić... Jeśłi np. chodzi o bramkarzy to tam są najlepsi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vixa Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: 10.101.1.* 12.01.02, 19:28 Moje kochane K7, Baszta, no i oczywiście stary, dobry Kalambur - dodatakowy plus za pianistę! Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! 12.01.02, 20:01 Masz rację... W Kalamburze miło jest posiedzieć. Najlepiej jest kidey po przedstawieniu idzie się na jedno, dwa piwka... Ahhhhh...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjot Re: Kto z Was pamięta Złotą Kaczkę? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 13:38 Ale się wynurzyłem z mroków prehistorii... Nieprawdaż? Ta siermiężna socjalistyczność a może socjalistyczna siermiężność! Ale atmosferkę tworzyli sami bywalcy a nie mniej lub bardziej kiczowaty wystrój. Trunki pijało się wtedy prawdziwe! Już nawet miejsca po niej nie ma! Najniższe ukłony! Z łezką w oku M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Kto z Was pamięta Złotą Kaczkę? 13.01.02, 14:08 Gość portalu: mjot napisał(a): > Ale się wynurzyłem z mroków prehistorii... Nieprawdaż? > Ta siermiężna socjalistyczność a może socjalistyczna siermiężność! Ale > atmosferkę tworzyli sami bywalcy a nie mniej lub bardziej kiczowaty wystrój. > Trunki pijało się wtedy prawdziwe! > Już nawet miejsca po niej nie ma! > > Najniższe ukłony! > Z łezką w oku M.J. No nie wiem...??? Ale gdzie to w ogóle się mieściło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Kto z Was pamięta Złotą Kaczkę? IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.01.02, 13:49 Taaaak, dzisiejszy plac Społeczny ... ostatnie chwile to chyba 1980 rok ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Kto z Was pamięta Złotą Kaczkę? IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 14.01.02, 15:44 Ja pamietam,Mazowiecka.Niezle karmili, a i kapela byla do kotleta.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guilty Re: Kto z Was pamięta Złotą Kaczkę? IP: 212.160.147.* 15.01.02, 15:27 w środku nigdy nie byłem, ale pamiętam z zewnątrz - ale to kiedyś piękne miejsce było, a teraz... aż szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Kto z Was pamięta Złotą Kaczkę? 15.01.02, 20:24 No to chyba mogę żałować już, że się trochę spóźniłem na świat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Kto z Was pamięta Złotą Kaczkę? IP: *.dtvk.tpnet.pl 16.01.02, 12:10 Nie Mazowiecka a bodajże Kujawska. Na rogu był też przystanek "zerówki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guilty Re: Kto z Was pamięta Złotą Kaczkę? IP: 212.160.147.* 16.01.02, 14:05 cholera, kto wymyslil te chore slimaki i caly ten palc - tfu - spoleczny ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 16:13 sesja sie zbliza, a tu takie watki nie znacie litosci! ;-) dorzuce jeszcze pub na pl. Dominikanskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMasz Zastanówcie się... IP: *.*.*.* 22.01.02, 13:49 Urodziłem się we Wrocławiu. Mam już parę latek stąd pozwolę sobie na małą wypowiedż. Jatki - kiedyś (3,4 lata temu ok) Obecnie knajpa dla młodych kurewek chcących wyrwać jakiegoś podstarzałego pierdołę pozującego na artystę. Szuflada - dobre dla przedstawicieli handlowych. Marynara z Marino, komóreczka na paseczku i heja. Samo życie - DOBRE DLA NAPŁYWOWCÓW (łatwo trafić) Moja ulubiona (była) to Studnia. Odpowiedz Link Zgłoś
doolittle Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! 15.01.02, 11:51 brama oławska. jatki i solny też są OK, ale brama jest mniej zadymiona - jeśli ktoś nie pali, to na jatkach długo nie wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królik szalony koń IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 22:39 czy ktos jeszcze pamieta... fajna muzyka kazamaty, kolor- studenckie czasy... jeszcze został highlander przy piwie mozna powspominac mlodosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: szalony koń IP: *.kask.net.pl 15.01.02, 23:05 ...Tunel! :) by gone... Odpowiedz Link Zgłoś
thebat Re: szalony koń 28.01.02, 13:16 Gość portalu: marsha napisał(a): > ...Tunel! :) > by gone... Oj, ten tunel.... Tam to się działo.... :'-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: szalony koń IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 14:44 pewnie, ze pamietam ;-)))) moja ulubiona knajpka z dawnych czasow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: szalony koń IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 11:17 Wrzućcie nową setkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawka Re: szalony koń IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 11:24 Szkoda tej knajpy, rewelka obsługa, zawsze piękne kobiety (niekoniecznie goście), ekstra DJ i rewelacyjne kawałki. Piwo też było przednie... ach... pozostały tylko wspomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Jeszcze nie dostałem kalendarza ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.01.02, 13:10 ... to mam same (prawie) wolne terminy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: Jeszcze nie dostałem kalendarza ... IP: 10.197.112.* 18.01.02, 13:17 Gość portalu: duzY napisał(a): > ... to mam same (prawie) wolne terminy ;-) A ja dostałam 2, więc jeden Ci sprezentuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Jeszcze nie dostałem kalendarza ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.01.02, 13:27 To wolałbym i chciałbym już dziś ... ale skoro za późno ... napisz na wiesiek@ppltd.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! 18.01.02, 14:09 Z Wroclawia nie jestem.Studia dopiero zaczelam. ale jesli chodzi o knajpy to jak na studentke przystalo udzielac siem udzielam :) Mi sie taki maly lokal zwany Zorba podoba. Malo miejsca ale chyba wybrac sie warto. Polecam rowniez Czemu nie. Milo i przyjemnie choc chyba niewiele osob zna bo niedawno otworzony. Nie wiem ja jest z Piwnica Stanczyka. Slyszalam dobre rzeczy ale informator nieco leciwy byl :) wiec nie wiem czy obecnie rowniez warto sie wybrac. Lubie Spiz. Pyszne piwo maja choc przyznam sie ze nie bylam tam jeszcze wieczorem wiec nie mam pojecia jak wyglada w kwiecie wieku (a moze raczej nocna pora) Nie przepadam za Szuflada. Wystroj nijak ma sie do atmosfery. Mnostwo tam facetow ktorzy zachowuja sie tak, jakby dlugosc antenki telefonu komorkowego byla dla kobiety wyznacznikiem ich pozycji spolecznej. Przynajmniej ja sie na takich natknelam. Ale wnetrze cudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarq Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 15:48 samozycie napisał(a): Skoro już taki nick wybrałaś, to chyba poinnaś zaglądnąć do Samego Życia, choć porównując tą knajpę z Szufladą leży na przeciwnym biegunie - choć niektórzy telefony komórkowe też tam przynoszą (i trzymająglęboko w kieszeniach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiek Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: 10.101.1.* 19.01.02, 03:31 ciekawe czy ktokolwiek kojarzy kanjpe pod tytulem "hi-end club".. bylo to jakies 10 lat czy cos kolo tego na ulicy Teczowej.. mila atmosferka, wygodne foteliki, bilardzik, mila muzyka, dobre piwko i to cos co bylo w nazwie.... pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misieq0r Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: *.lo3.wroc.pl 22.01.02, 10:15 bstys napisał(a): > Moim zdaniem są to Jatki, tzn. Klub Na Jatkach. Bez porównania z innymi > miejscami.... zdaje sie ze malo "podróżujesz" bo wrocławskich "knajpach"... wydaje mi sie ze najlepsza knajpa sa Dobre Czasy... gdzie indziej znajdziesz takie stoły bilardowe.. ;] picie piwa (bezalkoholowego oczywiscie) to nie wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: 194.100.18.* 22.01.02, 11:40 Najlepsza knajpa to najlepsza muzyka!Jak dla mnie Scena,chyba nikt mi nie powie,ze graja gdzies lepiej. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....(Sepolno) ?!?!?!?!?! IP: 164.61.216.* 20.03.02, 11:30 oczywiscie klub mlodego emeryta na Sepolnie Odpowiedz Link Zgłoś
lilitch Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! 22.01.02, 14:07 nie wiem czy najlepsze, ale moje ulubione... Samo Życie - uwielbiam za ludzi i atmosferkę, Liverpool - oficjalna knajpka mojej szkółki :), Rocker - chociaż to juz nie to co kiedyś, ale wspomnienia wciąż żywe..., Madness - zajebiste koncerty i to piwko za 2,50 :))))))) i jeszcze dużo innych :P pozdrawiam wszystkich lubiących i umiejących dobrze sie bawić Lilitch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VITO Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: 63.78.107.* 27.01.02, 06:57 NAJLEPSZA ? ALE GDZIE ? W TAKIM GRAJDOLKU JAKIM JEST WROCLAW TO MOZE ! ALE JA POBYWASZ W WIELKIM SWIECIE JAKIM JEST LONDYN ,PARYZ ,NEW YORK TO STWIERDZISZ ZE TWOJA OCENA TO TYLKO POLSKA MEGALOMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 14:50 Gość portalu: VITO napisał(a): > NAJLEPSZA ? ALE GDZIE ? W TAKIM GRAJDOLKU JAKIM JEST WROCLAW TO MOZE ! ALE JA > POBYWASZ W WIELKIM SWIECIE JAKIM JEST LONDYN ,PARYZ ,NEW YORK TO STWIERDZISZ ZE > > TWOJA OCENA TO TYLKO POLSKA MEGALOMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie bądz taki swiatowy Na EUROPEJSKIM POZIOMIE JEST KILKA MIEJSC ! 1.Siedem Grzechów 2. p-1 3.Daytona Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....? - Homarex! :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 16:00 Gość portalu: VITO napisał(a): > NAJLEPSZA ? ALE GDZIE ? W TAKIM GRAJDOLKU JAKIM JEST (...) vito, moze masz zaparcie, ze tak krzyczysz z wysilkiem? proponuje wypic szklanice oliwy z oliwek. Mozesz juz jutro skorzystac z oferty zakladu gastronomicznego "Homarex". Zapraszam! "i od razu poczujesz sie lepiej..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....? - Homarex! :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 21:10 Tylko Homarex!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....? - Homarex! :) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 13:57 Oczywiście. Codziennie serwują tam pychoty i świeżynki. A szef kuchni jest niespotykanie miły :). Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! 08.02.02, 19:37 CLUBBING is COOL...?!!!?!!!?!!! ;) do zobaczenia "na trasie"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluck Jatki Najlepsza knajpą? Jak to mówią: BULLSHIT. IP: *.echostar.pl 19.02.02, 16:50 CO??? Jest to malo nastrojowa knajpa. Szczerze mówiąc jest to "klub" dla starych niedoszłych artystek. Przynajmniej tak mi się kojarzy. Najlepszymi knajpami są Haggis, Dobre Czasy a nawet maluśka Zorba.... ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc_imic! Te Bogo Jogo... IP: *.wchem.pwr.wroc.pl 19.02.02, 21:44 Czolem! Wiedzialem, ze wybierzesz Jatki, patalachu jeden. I pewnie masz racje, bo to zarabista knajpka, tylko miejsca powinno byc wiecej!!! Pozdrawiam - kolega Studentus :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irma Re: Te Bogo Jogo... IP: 3.40.128.* 20.02.02, 08:38 Gość portalu: mc_imic! napisał(a): > Czolem! > > Wiedzialem, ze wybierzesz Jatki, patalachu jeden. I pewnie masz racje, bo to > zarabista knajpka, tylko miejsca powinno byc wiecej!!! > > Pozdrawiam - kolega Studentus :-) i jeszcze gdyby byla tam klimatyzacja, wentylacja.... o 2ej statystycznie wychodze, bo czuje sie jakas taka uwedzona... Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Te Bogo Jogo... 03.03.02, 20:38 A ty wszędzie chodzisz i mnie demaskujesz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herol Re: Najlepsza knajpka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.02, 00:47 No to ja dorzucę coś jeszcze; Pięć Nutek, Czemu Nie - bardzo lubię tą knajpę, ostatnio udało mi się nawet kilka razy ją 'zamknąć' :)) Nie można zapomnieć oczywiśćie o byłym Kontakcie, znaczy teraz Intro - to już klasyka Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Najlepsza knajpka 04.03.02, 14:44 A czy otworzyli już tą nową knajpę na miejscu Kilera??? Odpowiedz Link Zgłoś
bobopik Re: Najlepsza knajpka 04.03.02, 16:38 tak - plus, minus - cos w tym stylu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasha Re: Najlepsza knajpka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 10:55 postmodern napisał(a): > A czy otworzyli już tą nową knajpę na miejscu Kilera??? Plus-minus.Podobno jest tam mniej dyskotekowo niż w Kilerze.Niestety (bądź stety) jeszcze tam nie dotarłam,zatrzymuję się na poziomie Alibi.Pozdrawiam bywalców tej knajpy.yasha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: *.wroclaw.net.pl 06.03.02, 12:26 Czy ktoś pamięta "Partner Pub" na Kiełbaśniczej 2 ? :) Ech, dobrze tam było.. Pozdrawiam - emma :) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! 09.03.02, 11:24 ..czyli JAZZ PUB (tam na dole)!!! tak wtedy to były czasy (cyt)... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.02, 23:12 Partner Pub to legenda. Ale tylko na gorze. Szczegolnie jak przychodzil portier z hotelu i uciszal nad ranem spiewajace towarzystwo. Spedzilo sie tan kilka upojnych nocy. Co do pozostalych knajp, to Jatki, ale te stare. dzis przychodza tam dziwni ludzie, ktorzy sami nie bardzo wiedza czego szukaja. Coraz zadziej tam zagladam. Ale lepszego miejsca jeszcze nie znlazlam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: 213.134.138.* 10.03.02, 23:26 Gość portalu: olga napisał(a): > Partner Pub to legenda. Ale tylko na gorze. Szczegolnie jak przychodzil portier > > z hotelu i uciszal nad ranem spiewajace towarzystwo. Spedzilo sie tan kilka > upojnych nocy. Wiesz, ten portier często sam wypijał kilka piwek na górnym barze..:))) A dlaczego tylko na górze? Na dole też się trochę działo..:))) Pozdrawiam - emma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.02, 11:16 Gość portalu: emma napisał(a): > Gość portalu: olga napisał(a): > > > Partner Pub to legenda. Ale tylko na gorze. Szczegolnie jak przychodzil po > rtier > > > > z hotelu i uciszal nad ranem spiewajace towarzystwo. Spedzilo sie tan kilk > a > > upojnych nocy. > > Wiesz, ten portier często sam wypijał kilka piwek na górnym barze..:))) > A dlaczego tylko na górze? Na dole też się trochę działo..:))) > > Pozdrawiam - emma :) > Ale tylko jeden z tych portierów był ludzki. Drugi tylko wpadał i wpisywał się do czarnej książki za zakłocanie spokoju. Jednak będę obstawała przy górze! Kiedy lokal był już zamknięty imprezy trwały z barmanami. Na górę przychodziło hermetyczne towarzystwo i zawsze można było określić prawie ze 100% pewnością kogo o której się spotka. To niesamowite ile ludzi mogło się zmieścić przy dwóch stolikach. No i barmani, którzy zawód mieli w krwi. Czasem dosłownie. Legendarny już Andiamo, który jak nikt inny potrafił stworzyć niepowtarzalną atmosferę. Łezka sie w oku kręci. Pozdrawiam Olga PS Dziś Andiamo obsługuje w klubie Artysta koło hotelu Wrocław. I dzięki niemu ta knajpa żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
kombos Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! 09.03.02, 11:29 "...w akademikach najlepiej się pije..." Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....- AKADEMIK! 12.03.02, 19:49 Tak WŁAŚNIE!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hebe Re: NAJLEPSZA KNAJPA.....?!?!?!?!?! 11.03.02, 10:18 Moim zdaniem to zdecydowanie Wagon - za muzyke i pociągi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt TAWERNA??? IP: *.3cube.pl 11.03.02, 15:22 Czy ktos moglby powiedziec mi cos o Tawernie???Mam tam polowinki a nie znam tego lokalu.Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubi3 Re: TAWERNA??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.02, 11:53 O którą tawernę ci chodzi? Ja lubię tą małą na ul.św. Mikołaja .zawsze jest tam ktoś znajomy a po za tym jest jeszcze jeden plus-barmanka Danusia-bardzo miłe dziewczątko. Odpowiedz Link Zgłoś