inkwizytornia 15.07.08, 10:15 z ul. Kołłątaja? Gdzie inne tego typu sklepy? - chodzi mi o kupno butów myśliwskich, traperów do wędrówek po lesie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chlebek_powszedni Re: dokąd przeniesiono sklep myśliwski 15.07.08, 10:42 O! tiny.pl/2g17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytornia Re: dokąd przeniesiono sklep myśliwski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.08, 10:53 wyciągasz zbyt pochopne wnioski - ja poluję, ale tylko na buty :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Na Odrzańską 15.07.08, 20:15 Na Gwarnej i pod wiaduktem na Bogusławskiego też są sklepy tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźmin Re: dokąd przeniesiono sklep myśliwski IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.08, 21:11 O ile wiem, to sklepu na Odrzańskiej też już nie ma, tak więc za butami do wędrówek pooglądaj się w sklepach sportowych ( Skalnik, Horyzont, Go Sport, Decathlon ) i co tam jeszcze z nich jest. Jeżeli zaś upodobania masz w stronę militariów, to we Wrocławiu są 2 sklepy V2Militaria - można w nich kupić buty wojskowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj Re: dokąd przeniesiono sklep myśliwski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 01:59 ul. Na Ostatnim Groszu w takim niepozornym zielonym baraku za cukiernią Wolak Odpowiedz Link Zgłoś