Dodaj do ulubionych

Tematy na Forum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 10:36
Zawsze byłem przekonany o tym że forum kultura jest przeznaczony dla ludzi
którzy maja coś do powiedzenia na tematy szeroko pojętej kultury Wrocławskiej
i nie tylko (imprezy , koncerty, wystawy ) a tymczasem mam wrażenie że Forum
stało się przedsionkiem kampanii Lepera CIA!!
Żałosną rzeczą jest wypisywanie takich bzdur jak „pedały” itd... mam
propozycje skupmy się na tym co warto zobaczyć lub przeczytać , komentujmy
wydarzenia w sposób wiarygodny , niekoniecznie z podtekstem aferalnym!
Czytając wątki rozumiem walka ale walka o co? Oczernianie, wyzwiska i
obraźliwe epitety??? Z miłą chęcią przeczytam że ktoś poleca wystawę obejrzał
dobry film.
P.s. Przykre jest to że czytając forum mam wrażenie że część ludzi którzy
piszą popadli w paranoje dnia dzisiejszego!!!

Pozdrawiam. Czytelnik.
Obserwuj wątek
    • Gość: czytelnik2 Re: Tematy na Forum IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 11:46
      Drogi czytelniku!
      Zgadzam się z Tobą, że język niektórych wypowiedzi na tym Forum jest nie do
      przyjęcia.
      Lecz jeśli chodzi o tematy? No cóż, jest to jedyne miejsce, gdzie ludzie mogą
      się swobodnie wypowiedzieć. Mamy okazję dowiedzieć się, co na prawdę się
      dzieje w naszej, wrocławskiej kulturze. Gazety niestety nie przedstawiją całej
      prawdy.
      Piszesz, że brak Ci recenzji czy wrażeń z wydrzeń kulturlnych. Racz zauważyć,
      że nasze miasto ,przy polityce kulturlnej jego włodarzy ( na przykład Teatr
      Muzyczny) jest coraz bardziej ubogie w owe wydarzenia.
      Pozdrawiam.
      Cz2.
    • Gość: ola Re: Tematy na Forum IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 22:48
      A skąd ty wiesz że to co wypisują sfrustrowani ludzie na forum jest obiektywne
      i prawdziwe? Mnie się wydaję że dzięki aferalnym tekstom niektórych
      forumowiczów mamy skrzywiony i nieprawdziwy obraz wydarzeń. Przecież tu nie
      wypowiadają się tylko uczciwe duszyczki ale często wredni, zazdrośni albo
      beztalęcia. Oczywiście nie dotyczy to wszystkich ale takie pozostawia wrażenie
      na czytelniku. Jesteś niesprawiedliwy co do teatru muzycznego, ( a może
      właśnie wredny)ostatnie zmiany repertuarowe są na bardzo dobrym profesjonalnym
      poziomie. Byłam w ubiegłym tygodniu na Gorączce a dziś zobaczyłam Mandarynki i
      pomarańcze. Reakcja publiczności nie pozostawia cienia wątpliwości. Gorączka
      bisowała finał dwa razy a na Mandarynkach publiczność biła brawo na stojąco.
      To sama przyjemność móc posłuchać Kasię Groniec, Justynę Szafran, Bognę
      Wożniak, Sambora Dudzińskiego itd.
      • Gość: MICHAL Re: Tematy na Forum IP: *.skane.se 04.10.03, 00:04
        Jak obecnie z frekwwencja w Muzycznym?
        • Gość: czytelnik2 Re: Tematy na Forum IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 21:24
          No właśnie, frekfencja! Niestety to coraz bardziej obce słowo w "nowyn"
          Teatrze Muzycznym
          • looper Re: Tematy na Forum 04.10.03, 21:43
            Byłem wczoraj na "Mandarynkach" - pełna sala i długie owacje na stojąco!
            Zresztą w pełni zasłużone!
            • Gość: kinga!!! Re: Tematy na Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 13:49
              juz kiedys poruszlam ten problem
              ale z pustego i Salomon nie naleje...
          • Gość: fajno Re: Tematy na Forum IP: *.visp.energis.pl 07.10.03, 22:18
            Jeśli 170 osób na widowni która może pomieścić ok.700 to pełna sala to szczerze
            radze zmienić lekarza a już na 100% okulary.
    • Gość: widz Re: Tematy na Forum IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.03, 23:26
      Hej Ty Fajno zmień lekarza bo ten cię oszukuje. Pełna sala zaliczona, sukces
      artystyczny zaliczony, widzowie biją brawo na stojąco. Jeszcze ci mało? Nie
      zmyślam, byłem na spektaklu ,,mandarynki..." Jaką jeszcze dziurę znajdziesz? A
      na pewno znajdziesz bo pewnie jesteś niedoszłym artystą operetkowym. A ja
      zapowiadam że wybiorę się na najbliższą operetkę, tak z ciekawości i dla
      porównania ( ale nie żeby szukać dziury w całym). Pozdrowionka!
      • Gość: cham Re: Tematy na Forum IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 09:35
        Ja sie przejde chyba tylko po to zeby zobaczyc komplet widzow w operetce.
    • Gość: widz Re: Tematy na Forum IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 22:18
      Ale ja nie koniecznie chciałbym porównać ilości widzów bo tych było pod
      dostatkiem ale raczej realizację i poziom wykonawczy artystów.
    • Gość: Wojtek Kościelniak Re: Tematy na Forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.03, 23:38
      Weście się ludzie leczcie psychiatrycznie!!!! Ja już nie biorę udziału w tej
      dziecinnej grupie dyskusyjnej, gdzie nic oprucz krytykowania innych nie robicie.
      Informuję też, że mój teatr się rozwija, ale niedługo nie będzie to do którego
      zapraszam takich ignorantów i hamów jak niekturzy z was...

ZMIENCIE PANOWIE SWOJA POSTAWE I ZACHOWANIE WOBEC TYCH CO CHCA COS ZROBIC DOBRZE
      ZAMIAST OBRAZAC I WYSMIEWAC POZATYM ZE Z ORTOGRAFIA MAM POWAZNE PROBLEMY TO MNIE
      RODZICE NAUCZYLI SZACUNKU DO INNYCH, WSZYSCY UDAJECIE BOHATEROW WIELKICH ZNAWCOW
      TEATRU A POZA CZEKANIEM KOGO BY SIE TU DOCZEPIC NIC NIE ROBICIE JA WIEM JEDNO
      SAMI SIE ZNISZCZYCIE TU, OBRAZAJAC I KOMENTUJAC KAZDEGO OD ZLEJ STRONY.
      • Gość: Czytelnik Re: Do Wojtek Kościelniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 08:21
        Tematy na forum powinny być wiarygodne i wnoszące do naszego życia kulturalnego
        nowe możliwości! Jak już wcześniej napisałem jestem przeciwny pisaniu
        szmatławych i obrażających tekstów, ale jak sam napisałeś kilka spraw trzeba
        wyjaśnić!
        > Informuję też, że mój teatr się rozwija,
        ???????????????????????????? MOJ??????????????????????
        > zapraszam takich ignorantów i hamów jak niekturzy z was...
        BEZ KOMENTARZA............
        > RODZICE NAUCZYLI SZACUNKU DO INNYCH
        Do pracowników Teatru też???
        > SAMI SIE ZNISZCZYCIE TU
        Autodestrukcja??

Oczyść atmosferę która panuje wokół twojej osoby !
        Każdy Teatr czy Scena ma większe lub mniejsze problemy (finansowe, lokalowe
        itd.) ale nikt nie ma takiej politycznej aury wokół siebie!!!
        Co niestety w twoim przypadku jest zgubne...........

Obejrzałem Gorączkę i Mandarynki przedstawienia są na dobrym poziomie ale
        wychodząc z Teatru czuję niesmak.

Powodzenia w walce z wiatrakami!!!!
        Pozdrawiam Czytelnik.

• Gość: iza Re: Tematy na Forum IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 23:09
      A ja po wyjściu czułam smak i profesjonalizm (Mandarynki...rewelacja!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka