ripper~ Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) 30.06.02, 00:12 Dorota, Monika, Magda, Sylwia, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 00:43 a ja dałem córce Weronika Julia Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) 30.06.02, 09:36 Anna, Agnieszka, Julia, Małgorzata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hectic Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 15:26 kurde i wychodzi na to ze moje jest chyba najbrzydsze... :((( buuu a moze to dlatego,ze nie jest az takie popularne ? Odpowiedz Link Zgłoś
ripper~ Re: KOBIECE IMIONA :)))))) ----hectic 30.06.02, 16:53 Gość portalu: hectic napisał(a): > kurde i wychodzi na to ze moje jest chyba najbrzydsze... :((( buuu a moze to > dlatego,ze nie jest az takie popularne ? To jak masz na imię????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cave Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 16:42 Karolina, Ania, Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staś Re: NAJPIEkNIEJSZE DZIEWCZĘCE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 16:56 Nell ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Staś ! 01.07.02, 09:06 Gość portalu: Staś napisał(a): > Nell ;-)) Może sobie troszkę schlebiam, ale milutko z Twojej strony Stasiu :-))) nell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baart1 Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 17:18 JULIA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.magma-net.pl 30.06.02, 17:34 dalej twierdze ze Antonina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hectic Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 19:00 no chociaz Ty ripper powiec ze marta nie jest takie złe imie ! :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ripper~ Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) 02.07.02, 11:23 Gość portalu: hectic napisał(a): > no chociaz Ty ripper powiec ze marta nie jest takie złe imie ! :) pozdr. No pewnie,że powiem,że Marta to ładne imię. A niejedną znam! Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) 30.06.02, 19:05 Вера, Надежда, Любовь Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.in-addr.btopenworld.com 30.06.02, 20:12 zdecydowanie dominika :) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) 30.06.02, 21:50 Marta- tak jak ja:) a dla córki to :Małgorzata albo Rita ale na to ostatnie mąż się nie zgadza:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 22:05 arvena napisał(a): > Marta- tak jak ja:) > a dla córki to :Małgorzata albo Rita ale na to ostatnie mąż się nie zgadza:( Joanna Anna / Arvena - moja koleżanka miała się Saba nazywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gattina Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 22:09 1.Julia....Romeo 2.Julia 3.Julia ( i wszytkie odmiany tego imienia, to imię tak subtelnie i delikatnie brzmi, że aż miłó je wymawiać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 22:19 sara karolina marta esther Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) 30.06.02, 22:35 Gość portalu: Gattina napisał(a): > 1.Julia....Romeo > 2.Julia > 3.Julia Popieram. Jak będzie córka - Julia. Ale moje też mi się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) 30.06.02, 22:34 arvena napisał(a): > Rita ale na to ostatnie mąż się nie zgadza:( Słusznie! Kojarzy mi się z taką rudą cizią.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) 30.06.02, 23:00 isis! napisał(a): > arvena napisał(a): > > > Rita ale na to ostatnie mąż się nie zgadza:( > > Słusznie! Kojarzy mi się z taką rudą cizią.. :) moi rodzice maja psa Ritę:) ja po prostu lubie twarde imiona- z charakterem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niteczka Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 23:06 1. Asia 2. Joanna 3. Asienka Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) 30.06.02, 23:07 Gość portalu: Niteczka napisał(a): > 1. Asia > 2. Joanna > 3. Asienka Też lubię - wzięłam sobie na bierzmowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peneloppa Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 30.06.02, 23:24 Najpiękniejsze???Penelopa oczywiście...:)no,może jeszcze Afrodyta.Ale nie Helena,nigdy,przenigdy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) 01.07.02, 12:03 sw. Rita - patronka od spraw beznadziejnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: kazimiera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.02, 00:28 Bonczku. Rodzina się nie liczy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re:Dorota IP: *.magma-net.pl 01.07.02, 03:06 o jest wiele innych , ale przede wszystkim Antonina , Dorota ,Dulcymea , i oczywiscie Mariola pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK umarł król, niech żyje król IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.02, 09:08 Gość portalu: kirkol napisał(a): > o jest wiele innych , ale przede wszystkim Antonina , Dorota ,Dulcymea , i > oczywiscie Mariola > pozdro "To zastanawiające, jakimi jesteśmy internetowymi ekshibicjonistami, potrafimy nieznajomemu opowiadać o sobie i wymieniać się myślami, których nie powierzylibyśmy dobremu znajomemu. Fakt, może operuję zbyt dużym uogólnieniem, ale tak było w przypadku Dulcynei i cudzego Donkichota." z www.mensa.org.pl/forum/64/bajka.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: umarł król, niech żyje król IP: *.magma-net.pl 01.07.02, 12:44 Gość portalu: MKK napisał(a): To zastanawiające, jakimi jesteśmy internetowymi ekshibicjonistami, potrafimy > nieznajomemu opowiadać o sobie i wymieniać się myślami, których nie > powierzylibyśmy dobremu znajomemu. Fakt, może operuję zbyt dużym uogólnieniem, > ale tak było w przypadku Dulcynei i cudzego Donkichota." > > z > <a href="http://www.mensa.org.pl/forum/64/bajka.html"target="_blank">www.mensa. > org.pl/forum/64/bajka.html</a> > lepiej byc blednym rycerzem niz bladzacym - cudza Dulcyneo Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) 02.07.02, 11:42 Maria (Mariah, Miriam, Marry) - w każdym języku :) Natalia Anna Kaja Odpowiedz Link Zgłoś