Dodaj do ulubionych

NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :))))))

IP: *.unregistered.formus.pl 03.08.01, 12:49
Mój typ:
1 Aneta
2 Katarzyna
3 Agata

a jakie sa wasze typy?
Obserwuj wątek
    • marcini Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) 03.08.01, 12:52
      1 - Kasia
      2 - Karolina
      3 - Joasia
      • repo Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) 03.08.01, 12:58
        1) Renata
        2) Renata
        3) Renata!!!
    • Gość: bondido Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.08.01, 13:05
      1. Karolina
      2. Agnieszka
      3. Joanna
      • Gość: Ces Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.stok.bial.pl 03.08.01, 13:13
        "Beata, Beata dziewczyna jak armata , wystrzałowa"

G.Halama

Pozdr.
        Ces
        • Gość: lidia Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: 10.40.65.* 03.08.01, 13:21
          Amelia, Amelia, Amelia
    • Gość: Jarosz Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: 195.116.104.* 03.08.01, 13:27
      Iwona, Karina, Magda, Emilia, Agnieszka, Gabriela, Natalia... Można by
      wymieniać bez końca...

Kolejność przypadkowa.
      • Gość: hen Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: 156.17.85.* 03.08.01, 13:46
        1. Magda
        2. Dominika
        3. Iza
    • Gość: JaJaccek Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 03.08.01, 14:14
      Magdzia
      Malgosia
      Elzbietka
      Izabella
      kolor wlosow nie gra roli.Po ciemku!
      • sasza Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) 03.08.01, 14:21
        A mi się wydaje że Martyna.
    • Gość: jjawor Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: 212.160.90.* 03.08.01, 14:47
      Kaja
      • Gość: Pipip Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 22:06
        Kazimiera
        Gertruda
        Tekla
        Izydora
        Rościsława
        Scholastyka
        Kunegunda
        Dezyderia
        Eufemia
        Pelagia
        Hermenegilda.........................:)
    • Gość: ceglar Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 15:06
      Nie ma ladniejszego i sympatyczniejszego imienia niz Maja.
      • Gość: kirkol Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 23:03
        A N N TTTTTT OO N N I N N A ANTONINA
        A A N N N T O O N N N I N N N A A moja CORECZKA
        A A N N N T O O N N N I N N N A A
        A A N N N T O O N N N I N N N A A
        AAAAAAA N N N T O O N N N I N N N AAAAAA
        A A N NN T O O N NN I N NN A A
        A A N N T OO N N I N N A A

• Gość: sebCAT Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: 10.7.137.* / *.rozanka.wroc.pl 03.08.01, 15:08
      1.Ania
      2.Agnieszka
      3.Monika
    • Gość: kicia Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 19:51
      bronislawa, bronia i bronka
      i tylkio te i zadne inne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Kuba_Wr Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 04.08.01, 11:07
        Nie bedę powtarzał wszystkich, co wymienilisci, bo wszystkie sa piękne. Więc
        dorzucę coś nowego:

1. Wiktoria
        2. Weronika
        3. Gabriela
    • Gość: marsha Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.kask.net.pl 04.08.01, 12:16
      a "MARTA" wam się nie podoba...? :(
      skromnie stwierdzam,że to najpiękniejsze imię!!! :))
    • mpaw Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) 04.08.01, 16:14
      Małgorzata.
    • Gość: Kuba_Wr Tylko nie Jadwiga IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 04.08.01, 17:33
      Wszystkie imiona są piękne, prócz Jadwigi. Miałem w życiu do czynienia z trzema
      Jadwigami, i za każdym razem wychodziły spore nieporozumienia. czy to imie jest
      jakos napiętnowane?
      • Gość: jawor Re: Tylko nie Jadwiga IP: 212.160.90.* 06.08.01, 09:52
        nie zastanowiło Cie, że może to nie jest wina 3 kobiet o imieniu "Jadwiga" ale
        ale charakteru faceta o imieniu np. Kuba j(jeśli to jest Twoje prawdziwe imie).
        • Gość: Kuba_Wr Re: Tylko nie Jadwiga IP: 10.253.252.* / *.unitech.wroclaw.top.pl 10.08.01, 16:52
          Gość portalu: jawor napisał(a):

> nie zastanowiło Cie, że może to nie jest wina 3 kobiet o imieniu "Jadwiga" ale
          > ale charakteru faceta o imieniu np. Kuba j(jeśli to jest Twoje prawdziwe imie).
          >

Akurat tak sie składa, że one nie były "moimi" kobietami. U pierwszej
          wynajmowałem stancję, z której musiałem się wynieść, bo wyskoczył grzyb. Od
          drugiej wynajmowałem mieszkanie, i oszukała mnie, podnosząc cenę mimo
          wcześniejszych uzgodnień, że podwyżki nie będzie. A trzecia mieszkała kiedyś ze
          mną i moim kumplem w mieszkaniu studenckim. Zyła w swoim swiecie, do nikogo sie
          ni odzywała, aż w końcu wyniosła się z dnia na dzień, zostawiajać nas na lodzie.
          dlatego NIGDY WIĘCEJ ŻADNYCH JADWIG!!!!!!!

• Gość: tadek Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 19:50
      Magda i Agnieszka.
      • Gość: marsha Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.kask.net.pl 04.08.01, 23:14
        a jak wam się podobają takowe imiona:

Sonia,Uta,Amira,Sasha,Arianna ?
        • Gość: tadek Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 01:38
          Wszystkie są jak najbardziej spoko, ale wolę prostotę. Chociaż np. holenderska Saaskia (nie wiem, ile"a" i gdzie)
          to też imię z moich snów.
          • Gość: Roberto Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 16:10
            Mój typ to: BEATA.
            Ale oczywiście wszystkie inne są też ładne...
        • isis! Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) 30.06.02, 23:09
          Gość portalu: marsha napisał(a):

> Sonia,Uta,Amira,Sasha,Arianna ?

Sonia - piesek.
          Uta? mam ciocię Danutę, na którą wołają Uta.
    • Gość: acho Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: 10.40.65.* 05.08.01, 16:52
      1. Sylwia
      2. Natalia
      3. Ania (ale już nie Anna)
      4. Kamila

A tak w ogóle, to nie imię zdobi człeka...
      • Gość: Roberto Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 16:59
        Gość portalu: acho napisał(a):

> 1. Sylwia
        > 2. Natalia
        > 3. Ania (ale już nie Anna)
        > 4. Kamila
        >
        > A tak w ogóle, to nie imię zdobi człeka... - całkowicie się z Tobą zgadzam !!!

• Gość: acho Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: 10.40.65.* 05.08.01, 17:24
      Jest takie przepiękne irlandzkie imię, które w tłumaczeniu oznacza �wolność�.
      Pisze się to Saoirse, a czyta (w przybliżeniu) Sirszja.
    • Gość: cdx Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 13:43
      Brünnhilde, zdrobniale - Bruni.
      • Gość: roy Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 22:06
        Brakuje Juli, a tak na poważnie to zajebiste imię Władzia, Prakseda, Ksantypa i
        inne dziwactwa typu Izaura.
    • Gość: bromden Joanneke (z akcentem na druga sylabe) IP: *.a2000.nl 08.08.01, 23:08
      Joanneke (z akcentem na druga sylabe).
      • Gość: Olina Re: Joanneke (z akcentem na druga sylabe) IP: *.kulczyktradex.com.pl 09.08.01, 12:47
        Najczęściej podoba się wszystkim Agnieszka. Zrobiłam statystykę..
        Więc chyba większość lubi najprzeciętniejniesze imiona, bez udziwnień
        • Gość: janus Re: Joanneke (z akcentem na druga sylabe) IP: 206.48.59.* 09.08.01, 22:48
          Jako ciekawostke podaje troche imion spotykanych na Anguilli( bryt. kolonia
          na M.Karaibskim):
          Mirabelle Tonya Kishma Selesa Kimdra Shenelle Shanica
          Rechelle Kareen Rolanda Kimberly Etta Jershema Mimi
          Blondina Lestra Libby Merilia Alma Cynthia Jasmine
          Casandra Monisha Fernella Shirlene Natasha Chanicia Carmencita
          Octavia Orelia Nell Ursilla Glynice Clemencia Porfiria
          Marjorie Jaslin Nolda Rhona Uelda Shona Vida
          Viola Marva Eltima Tamiika Alma Rosalind Elesia

No i co tu wybrac? Wam to latwo pomiedzy Ania, Kasia i Basia. Pomozcie!

PS. To tylko mala garstka egzotyki. Moge z pewnoscia dojechac do tysiaca.
          • Gość: marsha Re: Joanneke (z akcentem na druga sylabe) IP: *.kask.net.pl 10.08.01, 00:10
            Majka...-śliczne,nieprawdaż?
            • Gość: x2x Re: Joanneke (z akcentem na druga sylabe) IP: 206.48.59.* 10.08.01, 00:17
              Niw, prawdaz. Pszczolka Maja pobrzekuje mi w uchu.
              • Gość: Brytnej Re: Joanneke (z akcentem na druga sylabe) IP: *.arch.pwr.wroc.pl 10.08.01, 13:52
                1. Britney oczywiście
                2. Zuzanna
                3. Elektra
          • isis! Re: Joanneke (z akcentem na druga sylabe) 30.06.02, 23:11
            Gość portalu: janus napisał(a):

> Marva

Hehe - śliczne - połączenie marshy z arveną!!! :)
    • Gość: mrrising Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.08.01, 13:56
      Żaneta Żorżeta
      • Gość: Manon Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.paragraf.pl 10.08.01, 14:11
        ... czemu wszyscy pomineli imie... Maria ?:)

Manon
    • Gość: MACIEK Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.01, 19:08
      CZESC .. MOJE TYPY NA NAJPIEKNIEJSZE KOBIECE IMIONA SĄ NASTĘPUJACE
      1. DAGMARA
      2. JOANNA
      3. MONIKA
      4. KATARZYNA
      5. PAULINA

POZDRAWIAM , I ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO .
      DAGMARA .. NAWET NIE WIESZ JAK BARDZO CZEKAM ... JUŻ NIEDŁUGO SIĘ SPOTKAMY .
      • Gość: SoSoS Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.08.01, 10:00
        Dla mnie Konstancja, ale niestety zadnej nie znam :-(
        • Gość: To ja Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: 10.40.65.* 15.08.01, 17:51
          Hmmm. A jakbys poznal ?
          • Gość: SoSoS Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: 62.87.135.* 16.08.01, 10:17
            Gość portalu: To ja napisał(a):

> Hmmm. A jakbys poznal ?

To zaprzyjaznilbym sie :-)
            P.S. To ja=Konstancja ?

• Gość: To ja Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.agora.pl 20.08.01, 19:20
              A jak sobie ja wyobrazasz???? Wiek, wyglad ,stan majatkowy, nawyki nalogi...
              itd. jaka jest Twoja idealna Konstancja no ?
    • Gość: Mintaj Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.08.01, 15:33
      Karina
      • Gość: calciofa Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: 216.104.228.* 16.08.01, 12:44
        ;)
        1. Fiorentina
        2. Sampdoria
        3. Valencia
    • Gość: SzaryKot Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.01, 15:07
      Dominika
      Dominika
      Agnieszka

[...]

cała reszta
    • Gość: Pepe Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.01, 21:35
      Mój prywatny ranking:
      1. Agnieszka
      2. Sylwia
      3. Karolina
      4. Weronika
      5. Magdalena
      • Gość: Betty Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 21:37
        Gość portalu: Pepe napisał(a):

> Mój prywatny ranking:
        > 1. Agnieszka
        > 2. Sylwia
        > 3. Karolina
        > 4. Weronika
        > 5. Magdalena

A dla Beaty w twoim rankingu miejsce się nie znalazło?

• Gość: Pepe Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.01, 23:25
          Ach zapomniałem o Beatce! Mój błąd! Ale na którym miejscu to się muszę jeszcze
          zstanowić. Może na zerowym?
        • Gość: Hugo Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.02, 19:34
          1.Beata
          2.Beata
          3.Beata
          4.Beata
          5.Beata
    • Gość: Figol Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.kom-net.pl 17.08.01, 00:28
      1. Julia
      2. Beata
      3. Natalia
      4. Joanna
      5. Anna
      • Gość: Tirsa Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.08.01, 01:00
        najpiękniejsze jest moje i tyle :-)
    • Gość: Lukar Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.arcadis.pl 17.08.01, 09:40
      a gdzie Ewa????

Ewa!!
    • Gość: zuza Re: NAJPIEkNIEJSZE KOBIECE IMIONA :)))))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 00:02
      Zdecydowanie - Lilla! Nie Liliana, Lidia, tzlko wlasnie Lilla. Jak u
      Slowackiego. Pozdrawiam ! :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka