lightny 12.08.08, 12:59 Mam pytanie odnośnie osiedla Arkadia. Czy bardzo uciążliwe jest sąsiedztwo drogi na Kudowę ? Oraz czy Atm nie jest za głośny jako sąsiad. Bede wdzięczna za wszelkie uwagi na temat osiedla. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miko Re: Osiedle Arkadia -Bielany Wroc IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.08, 09:12 Mieszkam na Bielanach ul. Dwa Światy. Miejsce jest bardzo spokojne i ciche. Z okna widze studio ATM. Nie ma hałasu. Polecam czyste osiedle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATM Re: Osiedle Arkadia -Bielany Wroc IP: *.oss.wroc.pl 13.08.08, 14:04 mam sasiada z ATM, drze sie w niebogłsoy przez cała noc, robi libacje, sprowadza kumpli, demoluja mieszkanie w ktorym mieszkaja, podejrzewam ze sasiedztwo ATM i wieksza ilosc takich debili moze byc nieprzyjemna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Osiedle Arkadia -Bielany Wroc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.08.08, 00:46 Rozumiem ze tez mieszkasz na osiedlu Arkadia ? Z której strony jeśli można wiedzieć ? M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Osiedle Arkadia -Bielany Wroc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.08.08, 00:48 Witaj pod którym numerem mieszkasz, bliżej drogi A8, ja akurat nie bede na ulicy Dwa Światy ale tak z ciekawości pytam, może się spotkamy kiedyś :) Zastanawiam się czy droga A8 nie daje sie we znaki z hałasem ? M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joldre Re: Osiedle Arkadia -Bielany Wroc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 11:03 czy to nie to osiedle, o którym było głosno ostatnip? Nie wiem czy czegoś nie mylę, ale podobno deweloper coś tam zaniedbał i w wyniku tego ludzie maja kłopoty ze zdrowiem...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Osiedle Arkadia -Bielany Wroc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.08, 23:58 Możesz podać jakieś szczegółym, to ważne jakie kłopoty ? M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joldre bardzo proszę :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 10:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=81353559&a=81353559 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: bardzo proszę :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.08, 17:32 Dziękuje ci jednak boje sie inwestowac wieloletnie oszczędnosci w mieszkanie które uczyni ze mnie chorą osobę !!! jeszcze raz WIELKIE dzięki Odpowiedz Link Zgłoś