Dodaj do ulubionych

poslatowski bar we Wrocławiu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 15:29
Czesc
Moze ktos moze mi pomoc jesli chodzi o polsatowski bar. Interesuje mnie gdzie
on sie miesci (to znaczy gdzies na rynku - z tego co sie orietuje), moze ma
jakas swoja stronke (www.bar.polsat.com.pl odpada bo tam nie ma info
dla przyjezdnych a jedynie dla widzow), zeby mozna buło z niej sie dowiedziec
czy sa jakies wejsciowki w weekendy (raczej na pewno sa), ile kosztuja,
jakie ceny drinkow i ogolne informacje o lokalu.
Z gory dzieki za pomoc.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kerri Re: poslatowski bar we Wrocławiu IP: *.pop.e-wro.net.pl 05.10.03, 18:35
      Bar nie miesci sie na rynku, a na ulicy swidinickiej, ale to blisko, Ogolnie
      jest tam drogo, wejsciowki tez ale nie znam cen bo moim zdaniem bar to shit
      wiec tam nie chodze.
    • polokokt podbije 06.10.03, 12:29
      moze ktos cos jeszcze powie, a nie ukrywam ze jest to wazne nie tyle dla mnie
      co dla znajomych którzy sie do Wrocławia wybieraja wnajblizszym czasie.
      Pozdrawiam
      • Gość: docg Re: podbije IP: 212.160.147.* 06.10.03, 12:33
        nie byłem w środku, ale przechodząc obok widziałem, że nie wpuszczaja gości w
        obuwiu sportowym, więc trzeba uważać, w co się ubiera
        • Gość: johnyyyyyyyy dont visit this f%ckin place IP: *.vapiti.com / 212.127.90.* 06.10.03, 14:48
          bar to wioska!!! tam nikt nie chodzi!!!! no moze za wyjatkiem przybyszy z
          szeroko pojetej prowincji...:P
          • Gość: seba WSZĘDZIE TYLKO NIE TAM IP: 217.97.139.* 06.10.03, 15:09
      • wedzonka Dla niezorientowanych... 06.10.03, 15:14
        polokokt napisał:

> moze ktos cos jeszcze powie, a nie ukrywam ze jest to wazne nie tyle dla mnie
        > co dla znajomych którzy sie do Wrocławia wybieraja wnajblizszym czasie.
        > Pozdrawiam

To bardzo charakterystyczne miejsce, bedac na Swidnickiej nie sposob nie trafic:
        community.webshots.com/photo/92873986/93361078SqmHWE

Pozdrawiam!
        • Gość: Rafis Re: Dla niezorientowanych... IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 06.10.03, 16:41
          wedzonka napisał:

> polokokt napisał:
          >
          > > moze ktos cos jeszcze powie, a nie ukrywam ze jest to wazne nie tyle dla m
          > nie
          > > co dla znajomych którzy sie do Wrocławia wybieraja wnajblizszym czasie.
          > > Pozdrawiam
          >
          > To bardzo charakterystyczne miejsce, bedac na Swidnickiej nie sposob nie
          trafic
          > :
          > community.webshots.com/photo/92873986/93361078SqmHWE
          >
          > Pozdrawiam!

świetne ujęcie tego arcydzieła architektury :)
          • Gość: Kościelny Re: Jestem przekonany, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.03, 17:53
            że znajomi freda chcą to arcydzieło /Solpol/ w powietrze wysadzić.
    • ewencja Re: poslatowski bar we Wrocławiu 06.10.03, 17:55
      Bar jest w SOLPOLU 1 na świdnickiej tuż przed przejściem świdnickim. Jak jest w
      środkuy nie wiem, ale wejdź na stronę: www.interia.pl ->Tam jest coś o barze,
      Ewa
    • woo-cash Re: poslatowski bar we Wrocławiu 06.10.03, 18:26
      Podobno bardzo się cenią w tym barze.
      Osobiście nie byłem, ale widziałem razu pewnego, jak panowie ABS-y (Absolutnie
      Bez Szyi) - ochrona jak mniemam - oceniała, kto wygląda właściwie i może się
      pokazać w barze przed kamerami, a kto nie. Kryteria dla wielu gości były nie do
      końca jasne.
      Jeśli nic się nie zmieniło, to nie jest pewne, czy się uda tam wejść Twoim
      ziomkom. ;-)

A jeśli chodzi o lokalizację, to zajrzyj tutaj na mapę Wrocławia (ważne elementy w kolorzy wściekle-zielonym). ;->

Pozdrawiam,
      Woo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka