venilla 21.08.08, 11:07 Salon fryzjerski BERENDOWICZ&KUBLIN Ch Magnolia Proszę o opinie na temat jakosci uslug, czy ceny zabiegow sa adekwatne do jakosci itp. Interesuje mnie koloryzacja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dunka Re: Salon fryzjerski Berendowicz & Kublin Ch Magn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 14:28 Szczerze mówiąc nie byłam zadowolona.Chodze teraz do salonu na różanke (dla mnie to komplikacja dojazd)ale wole jednak sprawdzoną osobę.Kosztuje to taniej niż w Magnolii ale drożej niż u innych "osiedlowych " fryzjerów.(20 zł)Oczywiście farby są znakomitej jakości a fryzjerka wie jak zrobić stylizacje.Dla mnie to kompromis idealny :ceny jakości warsztatu.Niestety telewizorki dla klienta nie rekompensują konkretnego człowieka mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
corelll Re: Salon fryzjerski Berendowicz & Kublin Ch Magn 15.09.08, 11:26 moze ktos sie jeszcze wypowie na temat tego salonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Salon fryzjerski Berendowicz & Kublin Ch Magn IP: *.telsat.wroc.pl 16.09.08, 00:14 Jakoś ...bezpłciowo. Byłam, cięcie - przeciętne, z koloru jestem średnio zadowolona, szukam dalej swojego wymarzonego fryzjera. Do B&K nie wrócę, jakos niczym mnie nie zachwycili (a ceny fiu fiu). Znajoma też wyrażała się na temet tego salonu mało entuzjastycznie. Odpowiedz Link Zgłoś