salvatore0 31.08.08, 23:03 Witam! Chciałem poprosić o pomoc, a mianowicie szukam jak najbardziej romantycznej restauracji we Wrocławiu, a że nie znam za dużo knajp w mieście postanowiłem zapytać tutaj. Proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuchcik Re: Restauracje IP: *.pools.arcor-ip.net 01.09.08, 09:01 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5645871,Restaurator_wita_turystke__Wyp___j_stad_.html jadam w domu Odpowiedz Link Zgłoś
meg-gy Re: Restauracje 01.09.08, 11:23 Dlaczego mnie to nie dziwi?? Również jadam w domu.. Zauważ, że większość właścicieli, to dawny "element" z półświadka. Był na forum wątek o serwowanych napojach we wrocławskich lokalach i co?? Frekwencja nie spadła, a wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
female01 Re: Restauracje 02.09.08, 23:58 polecam restauracje rybna krawczyka w sukiennicach (trzeba przejsc kolo "pod papugami") ostatnio tam bylismy z mezem. wystroj pierwsza klasa, jak na statku :) dania oscyluja w granicach 30 zl, jest pysznie i do syta. ja jadlam szaszlyk rybny z frytkami i surowka a maz jakas rybe w sosie chyba cytrynowym. naprawde pyszne wszystko bylo i profesjonalna obsluga. jedyny mankament to oczekiwanie na dania ok 4o min... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joldre Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 11:32 nie wiem czemu, ale restauracje rybne nie kojarzą mi sie szczególnie romantycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flądra Re: Restauracje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.08, 11:35 Bo pewnie dla Ciebie romantyczny jest schabowy z kapustą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapusta z grochem Re: Restauracje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 12:40 tak właśnie. nie ma to jak wypierdzieć "sto tat" Odpowiedz Link Zgłoś
manonthemon Re: Restauracje 03.09.08, 13:34 Z tym lokalem jest jeden problem - papierosy. W dymie najlepsza ryba mi nie smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Restauracje IP: 212.160.172.* 03.09.08, 12:06 polecam Espaniole w rynku obok empiku..jedzenie smaczne,jak dla mnie fajny klimacik. Odpowiedz Link Zgłoś
signorita Re: Restauracje 04.09.08, 11:29 polecam restauracje OdNova, przy ul wlodkowica, drogo ale smacznie i romantycznie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re-wers Re: Restauracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 17:26 To ja też pozwolę sobie polecić. "Cztery pory roku" na ul. Mickiewicza, to przyjemne miejsce z bardzo smaczną kuchnią. W lokalu nie wolno palić papierosów, ale jest też "kącik" dla potrzebujących, którzy mogą "puścić sobie dymka" siedząc na skórzanych fotelach. Ul.Mickiewicza (przy bocznej bramie Stadionu Olimpijskiego, tam gdzie basen). www.pubczteryporyroku.pl/default.aspx?page=opinion miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,80053,2249934.html wroclaw.hydral.com.pl/2306,obiekt.html Odpowiedz Link Zgłoś