julka_08 17.09.08, 07:56 Witam! Mama pytanie, czy orientujecie się może ile kosztuje wizyta w Mediconcept? I czy któraś z Was chodziła moze do dr Halamy? Wybieram się tam i nie wiem czego mogę się spodziewać... Za wszelkie opinie wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabe Re: Wizyta w Mediconcept 17.09.08, 08:48 Ja chodziłam tam będąc w ciazy czyli ponad rok temu i może coś się zmieniło, ale wizyta kosztuje od 80-140 złotych.Zalezy jakie badania się robi. Zadzwoń najlepiej i spytaj się ile kosztuje wizyta podstawowa. Odpowiedz Link Zgłoś
moni Re: Wizyta w Mediconcept 17.09.08, 09:02 Witam, aktualnie chodzę do Mediconceptu i za wizyte płacę od 100 do 150 zł w zależności od badań. Odpowiedz Link Zgłoś
ash_3 Re: Wizyta w Mediconcept 17.09.08, 10:52 ja jutro idę na kontrolę po porodzie. jestem ciekawa ile zapłacę. w ciąży płaciłam od 100zł do 150zł. Odpowiedz Link Zgłoś
iga-28 Re: Wizyta w Mediconcept 18.09.08, 15:37 Witam ! wczoraj byłam na wizycie po porodzie i zapłaciłam 100 zł. Była to sama wizyta. W czasie ciąży płaciłam różnie. maksymalnie to 150 zł(wizyta+usg+ ktg). wizyta=100 zł. usg 20 zł. ktg 30 zł Prowadził mnie dr Mydłowski. Moim zdaniem super lekarz. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
ash_3 Re: Wizyta w Mediconcept 18.09.08, 20:54 a ja zapłaciłam 120 zł. miałam wizytę kontrolną po porodzie i usg przezpochwowe mi dr Balcerek zrobiła. i polecam ją z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Wizyta w Mediconcept 18.09.08, 10:00 Byłam u dr Halamy z drobną infekcją, wypisał mi mnóstwo środków na wszysto z uwagą, że coś z tego na pewno zadziała, bo nie jest pewny na jakim tle jest ta infekcja (wystarczyło pobrać wymaz, ale doktor wolał wypisać leki, skasować za wizytę i przyjść na wymaz jak leki nie pomogą). Zapłaciłam w aptece jakieś astronomiczne kwoty (ok 200 zł), nie pomogło. Wróciłam z ulgą do dr Jarosza, który zbadał mnie, wypisał lek i po tygodniu po infekcji ani śladu. I tak sobie myślę, jeśli dr Halama nie potrafi rozpoznać drobnej, pospolitej infekcji, to jak miałabym mu zaufać w poważniejszych przypadkach? Tak czy inaczej było to kosztowne leczenie: 200 zł za obie wizyty + ok 250 zł za potrzebne (ok 50 zł) i niepotrzebne leki (ok 200 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
iv721 Re: Wizyta w Mediconcept 19.09.08, 16:07 ja chodzę do dr Halamy od 10 lat (dwie ciąże - pięć lat temu i teraz - urodziłam 5,5 m-ca temu)płacę od 100 do 150 zł (cytologia). Nie mam zastrzeżeń co doktora i polecam go. Odpowiedz Link Zgłoś