chanastel 17.09.08, 13:17 który wstawi mi okno dachowe? Może polecicie kogoś? Ile tak w ogóle kosztuje taka usługa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: szukam fachowca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 11:48 koszt samego wstawienia okna to 150-300zl. jezeli w gre wchodzi obrobka okna od wewnatrz to stawka rosnie od 400 do 600-800zl. jakie to okno, jakiej firmy, czym pokryty jest dach? Czy okno aby napewno sie zmiesci przy Twojej konstrukcji dachu?? Odpowiedz Link Zgłoś
chanastel Re: szukam fachowca... 18.09.08, 12:12 To okno chcę wstawić veluxa. Dach pokryty jest dachówką. Mam okno na antresoli i teraz dobudowaliśmy drugą część i chcemy wstawić takie samo więc okno się zmieści. Jeśli chodzi o obróbkę to wszytsko zależy od ceny końcowej usługi ale chcielibyśmy żeby było tak samo zrobione jak w tej części gdzie już jest wstawione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: szukam fachowca... IP: *.lanet.net.pl 22.09.08, 16:55 polecam pracowników pod kom.512209135 są solidni,ale nie wiem czy mają czas-mają nawał prac. Odpowiedz Link Zgłoś