Gość: zdzichu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.03, 19:03 jak rzadko zgadzam się z red. Pułką. Rzeczywiście, b. dobry spektakl. Zdzichu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ginger Re: Śmieszno-gorzki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.03, 19:38 Popieram rękami, nogami i z niecierpliwością czekam na kolejne brawurowe występy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikto Re: Śmieszno-gorzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 20:46 A ja tu czegoś nie kumam. Byłęm na tym spektaklu. Ale byłem też i swego czasu na spektaklu HOMLET w teatrze k2. Jak dla mnie te dwa spektakle są włąściwie o tym samym, i tu i tu "publika turla się ze śmiechu", i tu i tu o świecie aktorskim widzianym od środka, i tu i tu Bogdan Grzeszczak jako dyrektor, i tu i tu prawda czasu i prawda ekranu, ale HOMLETA pan Pułka zjechał na max a nad Ad Spectators rozpływa sie w zachwytach. Żeby było jasne: spektakl Ad Spectatores mi się podobał. Nie rozumiem tylko dwoistości pana Leszka. Zresztą nie tylko ja chyba, bo o ile sobie dobrze pzrypominam owa krytyczna recenzja pana PL na temat HOMLETA wywołała na forum lawinę setek postów. Naprawdę nie pojmuję.... Odpowiedz Link Zgłoś