Dodaj do ulubionych

Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborcji

27.10.08, 20:58
jak firma benetton pokazała całujacego sie ksiedza z zakonnica to obraza uczuć i kazali to zdjac a to przeciez bylo epatowanie prawda powinni pokazywac zrobic wystawe jak ksiadz caluje i obejmuje ministranta mlodego chlopca a w jugoslawii to zarzynali sie przez religie bo wiekszosc wojen jest i byla przez religie
Obserwuj wątek
    • czarek75 Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborcji 27.10.08, 21:01
      • Gość: majka powinno sie częsciej robic takie wystawy IP: *.as.kn.pl 27.10.08, 21:15
        Świetna wystawa-gratulacje dla organizatorow tej wystawy.Widok tych
        ludzkich szczątków daje wiele do myslenia.
        • Gość: blecharz powino sie częsciej robic takie wystawy dla dzieci IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.08, 21:28
          A ja to bym chcial zobaczyc zdjecia dzieci z domow dziecka, ale nie takich
          normalnych zdrowych, tylko takich zapomnianych z chorobami genetycznymi. Mniam.
          To by dalo do myslenia. A najlepiej takie obesrane , brudne, To chyba lepsze niz
          szczatki.
          Ciekawia mnie (ale to juz sf niestety) zdjecia dzieci adpotowanych przez osoby
          najwiecej szczekajace a zakazie aborcji. Moga to byc tez comiesieczne kwity
          wplat na dzieci.
          Ludzkie szcatki moga byc a jak np: ministrant robi laske przelozonemu to nie ?
          Ze o interesach na odzyskiwaniu ziemi nie wspomne.
          Kolejny gwozdz do czarnej trumny.
          • Gość: hermilion Re: powino sie częsciej robic takie wystawy dla d IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.08, 22:46
            No wiec może nie wszystkie są zadbane - ale można walczyć
            aby było ich jak najwięcej. I sytuacja się w Polsce z każdym
            rokiem zmienia na lepsze.

I to nie dzięki takim zakichanym lewicowym pierdołom jak ty.

A ta wystawa jest świetna - wreszcie rzuca w pysk wszystkim
            zakłamanym gnojom prawdę o tym co robią i czego chcą ..

Boli ta prawda .. nieprawdaż ??

• Gość: Rady Kał Re: powino sie częsciej robic takie wystawy dla d IP: *.wroclaw.mm.pl 27.10.08, 22:58
              Gość portalu: hermilion napisał(a):

> No wiec może nie wszystkie są zadbane - ale można walczyć
              > aby było ich jak najwięcej. I sytuacja się w Polsce z każdym
              > rokiem zmienia na lepsze.
              >
              > I to nie dzięki takim zakichanym lewicowym pierdołom jak ty.
              >
              > A ta wystawa jest świetna - wreszcie rzuca w pysk wszystkim
              > zakłamanym gnojom prawdę o tym co robią i czego chcą ..
              >
              > Boli ta prawda .. nieprawdaż ??
              >
              >
              Prawda jest taka mój drogi prawicowcze, że ta wystawa nie powstrzyma upadku
              złotówki ani spadków na GPW. Jesteś prawicowcze (prawiczku?) tak samo ugotowany
              jak ja lewak. Jedyna różnica jest taka, że ja o tym wiem, a ty się łudzisz, że
              jakoś się wywiniesz.
              • Gość: herm Re: powino sie częsciej robic takie wystawy dla d IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.08, 23:12
                Jak zwykle - gada aby gadac .. no bo
                gadać trzeba przecież - jak się gada znaczy
                ma się coś do powiedzenia ..

... ale logiki nie próbujcie się doszukać ..

PS Jak ktoś ma problemy z logiką to i sądzi
                że jak PLN i giełda traci na wartości to nie
                można zarobić ..

Ja akurat na tych spadkach zarabiam .. OW20X8150
                sprzedałem dzisiaj po 140 a kredyt mam w złotówkach
                a w planach przewalutowanie na CHF = niech no tylko
                ten kurs dojdzie do 3 ..
                • Gość: USA zielona karta a wystawa dzieci molestowanych przez kler? IP: *.metalab.unc.edu 28.10.08, 01:16
                  powinni obok postawic plakaty ze zdjeciami molestowanych
                  przez ksiezy katolickich dzieci, ktorych jest dziesiatki
                  tysiecy na swiecie.
                  • sokolasty Re: a wystawa dzieci molestowanych przez kler? 28.10.08, 08:31
                    "Fundacja Pro posiada opinie psychologów, także biegłych sądowych, według
                    których wystawa nie wpływa negatywnie na psychikę, nawet u dzieci.
                    "
                    Albo tym psychologom pokazali inną wystawę, albo mają oni nierówno pod sufitem.
                    • aro7 W USA Obrońcy Życia użyli broni palnej... 28.10.08, 08:56
                      uśmiercając paru chirurgów z kliniki ginekologicznej.. iście "chrześcijańskie"
                      podejście...
                      może warto by podpisać zdjęcia czy przedstawiają płody poddane aborcji np do 4-8
                      tyg, czy może szczątki poronione lub zmarłe włonie matki w ok 6-7 miesiąca
                      ciąży- gdzie nie ma legalnej aborcji w żadnym cywil. kraju. a co z ciężko
                      uszkodzonymi płodami nie mającymi szans na samodzielne życie i zagrażające
                      zdrowiu matek? Nie wwidziałem jeszcze aby te Fundacje Pro life itp zwalczały np
                      picie alk. czy palenie matek- lub w ich otoczeniu - mające zgubny wpływ na płód.
                      Na koniec zastanawia mnie , że krwawe flaki dla oczu dzieci i innych są zgodne z
                      miłością bliźniego, ale przedstawienie nagich ludzi, także np w miłosnym uścisku
                      (nawet z obrączkami:) byłoby sodomą i gomorą, obrazą moralności i przekleństwem
                      dla oczu dziatek. przecież to o to szła głośna i słuszna kampania aby kioskarze
                      zakrywali niesforne gazetki a nie walili kupujących bilet MPK penisem po oczach ..
                      • Gość: magda Re: W USA Obrońcy Życia użyli broni palnej... IP: *.lanet.net.pl 28.10.08, 11:57
                        Do którego księdza czy też psychologa mam wysłać 6 letnią córkę żeby jej wytłumaczył co jest na tych zdjęciach? Czy organizator zapłaci za tę wizytę?
                        Jestem katoliczką, swoje dziecko wychowuję w poszanowaniu dla życia, człowieka, ale nie rozumiem dlaczego grzechem jest tłumaczenie dzieciom w szkołach skąd się wzięły (co jest pięknym aktem), tłumaczenie jak działa ich ciało a nie jest grzechem pokazywanie im pocharatanych ciał niemowląt...

A jeszcze z innej beczki - filmy gdzie jest krew są od 16 lat, a zdjęcia nie?
                        Jestem przeciw aborcji, ale też jestem przeciw temu, żeby zmuszać mnie do oglądania na ulicach rzeczy drastycznych!
                  • Gość: albis Re: a wystawa dzieci molestowanych przez kler? IP: *.111.241.195.static.crowley.pl 28.10.08, 20:40
                    A tysięcy ofiar rzezi w Ruandzie? Rzezi, do których nawoływał
                    katolicki kler.
            • Gość: dfyj Re: powino sie częsciej robic takie wystawy dla d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 15:23
              jesteś imbecylem, jak ciebie zabraknie to twoje własnie dziecko będzie obesrane,
              brudne i głodne... bo żaden ksiądz nie zadba o to, zeby je chociaż nakarmić...
              zajmijcie się tymi co żyją-w sierocińcach, w wielodzietnych rodzinach- bardzo
              biednych czesto.
              jak kobieta nie będzie chciała mieć dziecka- to nie bedzie go miała- nawet jak
              urodzi to je skatuje lub udusi, albo porzuci.
              a co z dziećmi z gwałtu?? jakim prawem chcecie zmuszać kobietę do tego, żeby
              przedłużała linię genetyczną swojego oprawcy kosztem zdrowia, życia, opinii i
              majątku?? jesteście debilami...
              • Gość: her Re: powino sie częsciej robic takie wystawy dla d IP: *.ibs.se 28.10.08, 15:47
                I dlatego wszystkie powyższe powody stanowią
                że wolno zabijać 'nadmiarowe' dzieci.

Hm .. pójdźmy dalej tym tropem .. czy jak stary kaleki człowiek
                nie może zadbać o siebie i leży bez opieki robiąc pod siebie ..
                hm .. to przymusowo eutanazja, tak?

> jak kobieta nie będzie chciała mieć dziecka
                > - to nie bedzie go miała- nawet jak
                > urodzi to je skatuje lub udusi, albo porzuci.

Tylko gdzie nas ten argument prowadzi .. przeczytaj to
                jeszcze raz i zastanów się co mówisz

> a co z dziećmi z gwałtu??

Sprawa jest bardzo dyskusyjna i ja osobiści nie byłbym za
                zamiana obecnego prawa .. kobieta powinna mieć możliwość
                wyboru w tym właśnie wypadku .. tylko pamiętaj z drugiej strony
                takie dziecko po urodzeniu można oddać do adopcji - jeszcze w
                szpitalu.
                • Gość: zdgn Re: powino sie częsciej robic takie wystawy dla d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 17:15
                  genetyka tępaku, to nauka- po co rodzić coś co w genach będzie nosić syf?? w tym
                  sęk, ze kobieta ma prawo nie chcieć donosić prawie rok genów kogoś kto ją
                  skrzywdził? gwałcicieli to kastrować a nie rodzić im bachory
            • Gość: Nowak Re: powino sie częsciej robic takie wystawy dla d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 16:09
              Analogicznie - jeśli jesteś przeciwnikiem tortur i kary śmierci powinieneś
              zorganizować w Rynku wystawę ze zdjęciami obcinania członków, miażdżenia,
              włóczenia końmi, stosów, wieszania, ścięcia itd?
              Ciekawa logika...
              • Gość: hermi Re: powino sie częsciej robic takie wystawy dla d IP: *.ibs.se 28.10.08, 16:40
                Szybki wrzut w google .. i co? Trafiony zatopiony.

www.theartnewspaper.com/article.asp?id=16027
                www.torturamuseum.com/program.html
                texasdeathpenalty.blogspot.com/2007/03/censorship-borris-miles-style.html

• Gość: odraza Re: powinno sie częsciej robic takie wystawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 21:51
          Na czym polega świetność tej wystawy? Równie dobrze można pokazywać
          zdjęcia z egzekucji, wypadków drogowych,ofiary z podciętym
          gardłem,itd. To wszystko też jest przeciwko naukom kościoła. Jestem
          przeciw cenzurze, ale yaka wystawę nakazał bym natychmiast zdjąć. Na
          msze św.przychodzą też dzieci. Świetny materiał edukacyjny. Jest mi
          wstyd za organizatorów tej wystawy w naszym mieście.
      • camilla_maggio Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc 28.10.08, 07:30
        TY koles, poucz sie troche historii...
    • Gość: Rady Kał Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc IP: *.wroclaw.mm.pl 27.10.08, 21:12
      Widziałem! Ci antyaborcjoniści to sadyści. Uważją, że nawet najbardziej bolesne
      życie jest święte. Ja uważam, że lepiej nie urodzić się w ogóle niż urodzić się
      z downem.
      • Gość: blecharz Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.08, 21:34
        I jeszcze zapomnialem dodac.
        Skoro to jest takie wspaniale dla pschiki dziecki to w czym przeszkazdaja sex
        shopy, gry komputerwe czy filmy (to tak na sile, tam mozna mordowac na kompie
        juz nie).
        Popularne tez jest stwierdzenie ze lepiej urodzic dziecko z aids i zaarzic zone
        niz uzyc durexa.
        papiez to sie w grobie przewraca.
        gratuluje dobrego samopoczucia i swietnie wykonanej roboty
        wiem ze jestescie tepi i nie zakumacie ze tak tylko zniechecacie do siebie i
        swoich hasel ludzi
      • Gość: hermilion Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.08, 22:52
        Jestem rodzicem 5-letniego dziecka z zespołem downa.

I on JEST SZCZĘŚLIWY w swoim życiu.

Myślę że bardziej niż ty sądząc po twoim skrzywieniu.

A swoje uważanie zwiń sobie w kulkę tak aby wystawały ostre
        krawędzie i sobie wsadź - może zrobi ci się błogo i przyjemnie.
        • censorship Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc 27.10.08, 23:03

> Jestem rodzicem 5-letniego dziecka z zespołem downa.
          >
          > I on JEST SZCZĘŚLIWY w swoim życiu.
          >
          > Myślę że bardziej niż ty sądząc po twoim skrzywieniu.
          >

Jakoś Ciebie wcale nie podziwiam. Ciągnij swój wózek. Każdy w życiu jakiś ma...
          > A swoje uważanie zwiń sobie w kulkę tak aby wystawały ostre
          > krawędzie i sobie wsadź - może zrobi ci się błogo i przyjemnie.
          • Gość: herm Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.08, 23:39
            RTOFL. Jak by mi na tym zależało .. jak zwykle
            sens wypowiedzi Ci umknął i zrozumiałeś co chciałeś,
            nieprawdaż ?
        • klinikka Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc 27.10.08, 23:07

> Jestem rodzicem 5-letniego dziecka z zespołem downa.
          >
          > I on JEST SZCZĘŚLIWY w swoim życiu.
          >
          > Myślę że bardziej niż ty sądząc po twoim skrzywieniu.
          >
          > A swoje uważanie zwiń sobie w kulkę tak aby wystawały ostre
          > krawędzie i sobie wsadź - może zrobi ci się błogo i przyjemnie.

Ależ bądź sobie SZCZESLIWY ze swym dzieckiem i oby twoje dziecko było
          NAJSZCZESLIWSZE - wszystko ok tyle, że nie nakazuj i nie domagaj się od innych
          by mieli taki sam pogląd na sprawę!!!!!!!!!!!!!
          Nie staraj się innym zabraniać tego, na co ty SOBIE pozwalasz.
          • Gość: hermilion Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.08, 23:37
            Hm ... ty w ogóle nie zrozumiałeś o czym mówię -
            mam gdzieś twoje poglądy. Miej se je gdzie chcesz,
            byleś wierszy częstochowskich o nich nie pisał
            i nie deklamował publicznie.

Po prostu jeśli tylko będę miał coś do powiedzenia
            to nie pozwolę zabijać dzieci dla własnej wygody i
            widzimisię. Tak samo jak nie pozwolę zalegalizować
            masowych gwałtów na kobietach, sadystycznych walk
            i publicznego zabijania ..

Wszystkie powyższe póki co zakazane .. ale nigdy
            nie wiadomo co spadkobiercy Lenina i Stalina wymyślą ..
            • klinikka Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc 28.10.08, 01:24

> Hm ... ty w ogóle nie zrozumiałeś o czym mówię -
              > mam gdzieś twoje poglądy. Miej se je gdzie chcesz,
              > byleś wierszy częstochowskich o nich nie pisał
              > i nie deklamował publicznie.
              >
              > Po prostu jeśli tylko będę miał coś do powiedzenia
              > to nie pozwolę zabijać dzieci dla własnej wygody i
              > widzimisię. Tak samo jak nie pozwolę zalegalizować
              > masowych gwałtów na kobietach, sadystycznych walk
              > i publicznego zabijania ..

histeryzujesz koleżko w poczuciu, że działasz "w imię Boga" - i ja mam gdzieś
              twoje poglądy a zwłaszcza ten najbardziej idiotyczny, mówiacy - z jaką śliniacą
              się zajadłą satysfakcją - o "zabijaniu dzieci". Otóż nie można zabic kogoś, kto
              jeszcze się nie zdążył urodzić. Zdanie klechów i kościelnych bab mam również w
              nosie.
              • sokolasty Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc 28.10.08, 08:34
                "ale nigdy
                nie wiadomo co spadkobiercy Lenina i Stalina wymyślą .. "

Prawo Godwina. Przegrałeś.
                • Gość: herm Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc IP: *.ibs.se 28.10.08, 15:21
                  Ok przyznaje racje ten tekst był poniżej pasa.
              • Gość: herm Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc IP: *.ibs.se 28.10.08, 15:10
                > histeryzujesz koleżko w poczuciu, że działasz "w imię Boga"

Tak się składa że do kościoła nie chodzę.

A teraz pokaż mi miejsce w którym napisałem o Bogu.
    • Gość: p. Prawda w oczy kole. IP: 82.160.135.* 27.10.08, 21:27
      Stąd ten wrzask libertynów.
      • Gość: aria Re: Prawda w oczy kole. IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.08, 08:15
        krzyk dlatego, że tysiące dzieci gnije w bidulach! że nie ma żłobków, że
        prorodzinna polityka pracodawców to fikcja, że utrzymanie dziecka to wydateik,
        na który stać najogatszych!
      • Gość: taka prawda Re: Prawda w oczy kole. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 11:41
        Mnie aż tak nie kole w oczy prawda że Polska jest wasalem Watykanu.
      • Gość: herm Re: Prawda w oczy kole. IP: *.ibs.se 28.10.08, 15:29
        > libertynów.

Proponuję abys nie poslugiwał się pojęciami których nie rozumiesz.
        • Gość: herm Re: Prawda w oczy kole. IP: *.ibs.se 28.10.08, 16:44
          Przepraszam za powyższe, po prostu bardzo nie lubię jak się
          libertynom lub libertarianom gębę robi w postaci
          przypisywania takich wypowiedzi.
      • Gość: herm Re: Prawda w oczy kole. IP: *.ibs.se 28.10.08, 15:36
        To nie libertyni - patrz tutaj:

pl.wikipedia.org/wiki/Liberalizm#Socjalliberalizm
    • klinikka Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborcji 27.10.08, 21:37
      bigoci mogą robić co chcą ale ZATEM po drugiej stronie Rynku MA stanąć tych
      samych rozmiarów akcja bilboardowa POPIERAJACA LEGALIZACJE ABORCJI i oferująca
      dowolne argumenty proaborcyjne
      • Gość: Rady Kał Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc IP: *.wroclaw.mm.pl 27.10.08, 21:45
        Mamo, mamo, mamo, mamo
        dlaczego? dlaczego?
        ni wyskrobałaś mnie
        tak mi źle co dzień tak samo
        dlaczego nie wyskrobałaś mnie?
    • klinikka Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborcji 27.10.08, 21:42
      jest coś chorobliwego, niezdrowego i złego w tym epatowaniu przez jakoby
      "obrońców życia" obrazami zmasakrowanych płodów i w tym pławieniu się w strachu
      i obrzydzeniu. To im sprawia rodzaj przyjemności i satysfakcji.
    • Gość: drom Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 21:54
      chyba jednak nie tak wyglada prawda, a przynajmniej jej calosc.
      do tych zdjęć nalezalo by zestawic zdjecia kilku martwych matek, i martwych lub
      kalekich dzieci, z porodów do których nie powinno dojść.
      dodatkowo pod zdjeciami z afryki powinien pojawic sie napis ze urodzily sie i
      umarly bo ksiadz we wsi zabranial uzywania kondomow, choc bylo oczywiste ze umra
      przedwczesnie na aids lub z glodu.
      tak tak zaklamane czarnuchy - jak prawda to cala a nie tylko to co nam wygodne
      zeby zdobyc poklask w konkretnej sprawie.
      i zeby bylo jasne - znam kilku madrych ksiezy ale postawa instytucji kosciola
      jako calosci wywoluje we mnie w takich momentach mdlosci, a nadto nie ma nic
      wspolnego z naukami, które śmie głosić - zwykła hipokryzja :-(
      • Gość: czarna hipokryzja ...nie sądzę byś doczekał się odpowiedzi od IP: *.ghnet.pl 28.10.08, 09:28
        jakiegoś świętojebliwego wyznawcy "prawdy" o aborcji. część z nich jest gotowa
        zabijać w imię obrony życia poczętego. do czasu narodzin, oczywiście - potem
        niech się dzieje co chce.
        • Gość: portier Re: ...nie sądzę byś doczekał się odpowiedzi od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 09:51
          Są ludzie, którzy pomagają finansowo samotnym matkom. Historia "Agaty"
          zawierała w sobie i ten wątek.
          Nie słyszałem natomiast o zwolennikach aborcji, którzy później zajmują
          się syndromem postaborcyjnym u kobiet. Sambójstwa, wstręt do samej
          siebie - nie w każdym oczywiście przypadku, ale dość często. Odsyłam
          do prac dr. W. Simona, psychiatry.
    • Gość: Donek Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc IP: *.as.kn.pl 27.10.08, 22:00
      Wystawa jest umieszczona na terenie prywatnym. Nikt nie musi tam iść.
      • czarek75 Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc 27.10.08, 22:05
        donku a teren kosciola to teren prywatny dla ciebie bo dla mnie nie teren ten nalezy do wspolnoty katolickiej czyli do wszystkich katolikow teren prywatny to jak klecha stanie do otwartego przetargu i kupi sobie ziemie a na razie to oni zyja z moich podatkow
    • klinikka Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborcji 27.10.08, 22:18
      wielce szmatława i podła wystawa
    • Gość: ja te zdjęcia są celowo zmanipulowane IP: *.lanet.net.pl 27.10.08, 22:25
      podobnie jak znakomita większość na wystawach tego typu. Są to zdjęcia i obrazy
      sprzeczne ze stanem faktycznym, zmanipulowane oraz rozmyślnie przerobione. Ktoś
      znajduje w tym niezły interes, żeruje na ludzkich uczuciach, wywołuje strach i
      grozę, powoduje niesmak i oburzenie. Można się tylko domyślać kto ma w tym
      interes i do jakich ludzi się odwołuje. Każdy normalny i myślący człowiek jest w
      stanie spojrzeć na to obiektywnie. Jestem za aborcją - uważam, że powinna być
      wykonywana, zwłaszcza kiedy płód okazuje się chory, zdeformowany itp. Porównania
      przerobionych zdjęć płodów ze zdjęciami ukazującymi ludobójstwo i konsekwencje
      działań wojennych jest zupełnie nie na miejscu, nijak się ma jedno do drugiego.
      To tylko kolejny argument ukazujący jakimi podłościami posługują się ludzie
      odpowiedzialni za tę wystawę.
      • Gość: herm Re: te zdjęcia są celowo zmanipulowane IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.08, 23:56
        Wiesz co .. cała twoja wypowiedz to stek manipulacji:

> Są to zdjęcia i obrazy sprzeczne ze stanem faktycznym,
        > zmanipulowane oraz rozmyślnie przerobione

Tja - widzałes efekt skrobanki? To nie pie..ol.

> Ktoś znajduje w tym niezły interes

Ktoś - kto - i jaki interes - no wymień! Kto ma interes
        w niedopuszczeniu do aborcji .. no i gdzie jest ZYSK .. słucham ..

Bo zyski pieniężne z aborcji to ja mogę wymienić - np kliniki
        aborcyjne, które żyją z tego ...

A Ty potrafisz wymienić przykład?

> wywołuje strach i grozę, powoduje niesmak i oburzenie

I bardzo dobrze - bo zabicie dziecka powinno wywoływać
        "strach i grozę, niesmak i oburzenie". A działanie
        prowokacji polega na wywołaniu silnych emocji ..

ALE to nie znaczy że to źle.

> Każdy normalny i myślący człowiek jest w
        > stanie spojrzeć na to obiektywnie

No każdy kto myśli jak Ty jest myślący i normalny ..
        a jak nie - to nie .. CO ZA POKAZ TOLERANCJI .. RTOFL.

Myślący inaczej po prostu nie mogą być normalni no nie?

Aha - a może zaczniesz patrzeć obiektywnie na gwałt?

Zacznij wtedy jak banda dzikusów dobierze ci się do
        tyłka w ciemnej uliczce .. powodzenia.
        Pamietaj .. OBIEKTYWNIE!

• klinikka Re: te zdjęcia są celowo zmanipulowane 28.10.08, 01:20
          Gość portalu: herm napisał(a):

> A Ty potrafisz wymienić przykład?
          >
          > > wywołuje strach i grozę, powoduje niesmak i oburzenie
          >
          > I bardzo dobrze - bo zabicie dziecka powinno wywoływać
          > "strach i grozę, niesmak i oburzenie". A działanie
          > prowokacji polega na wywołaniu silnych emocji ..
          >

NIE MOZNA ZABIC KOGOS, KTO JESZCZE SIE NIE URODZIL
          • Gość: herm Re: te zdjęcia są celowo zmanipulowane IP: *.ibs.se 28.10.08, 15:19
            Prawo mówi troche inaczej.

zbrodnia.killer.radom.net/zbrodnia.php?dzial=zbrodnia&dane=PolskiKodeksKarny
            Aha - i polecam logike. Nie możesz zabić istoty nieżywej,
            a płód żywy jest i zabić (czyli pozbawić życia) go możesz.

No chyba że wedle ciebie płód jest nieżywy a jedynie
            cudownie ozywa gdzieś w trakcie porodu .. rtofl.
        • Gość: do hipokryty może zamiast się ciskać jak wesz IP: *.ghnet.pl 28.10.08, 09:32
          na kołnierzu, ustosunkował byś się do tej wypowiedzi?:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=86486030&a=86489384
          • Gość: herm Re: może zamiast się ciskać jak wesz IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.08, 01:05
            Powiedz czy fakt że jesteś za aborcja oznacza
            automatycznie że jesteś lewakiem?

No i u mnie jest podobnie - to że nie popieram aborcji
            nie oznacza że mam coś wspólnego z kościołem.

A kondom to fajny wynalazek.
    • Gość: EO 13303 Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborcji IP: *.chello.pl 28.10.08, 00:59
      Coś się chyba dawno ten kościół nie palił.
    • Gość: maja Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborcji IP: *.centertel.pl 28.10.08, 01:09
      Świetny pomysł z tą wystawą, czekam teraz na zdjęcia trupów dzieci
      urodzonych w wannie i wyrzuconych na śmietnik, czekam na zdjęcia
      dzieci z wadami genetycznymi, których rodzice dostają od rządu
      zapomogę wystarczajacą najwyżej na kredki, czekam na zdjęcia matek
      maltretowanych i gwałconych przez mężów, którym kościół w ramach
      pomocy każe z pokorą "nieść swój krzyż". I okaleczonych, chorych lub
      martwych kobiet, którym odmawia się prawa do aborcji, choć
      teoretycznie je mają (a znam takie przypadki), poniewaz ich życie i
      zdrowie niewiele znaczy w porównaniu z życiem płodu, a ich ciało nie
      należy do nich, tylko do kościoła katolickiego i kolejnych rządów,
      czy tego chcą, czy nie. Wiwat polityka prorodzinna!
      • Gość: Toto Herm , gratulacje IP: *.proxy.aol.com 28.10.08, 02:38
        za odwage w popieraniu zycia na forum opanowanym przez otumaniona
        mlodziez nie majaca jeszcze zbyt wielkiego pojecia co czeka na nia
        za progiem rodzinnego domu.Im bardziej blizej prawdy ktos jest tym
        glosniej i obrzydliwiej tacy gardluja.Niestety, masowa produkcja
        takich glupkow to zadanie numer jeden obecnych mediow popierajacych
        tzw.cywilizacje smierci.Mam nadzieje ze oni sie kiedys opamietaja.Co
        wcale nie szkodzi aby im skopac werbalnie tylek na ich forumku :-).
        Zycie jest najwazniejsze.
        • Gość: USA Przywrocic zycie ofiarom mordow kosciola IP: *.metalab.unc.edu 28.10.08, 03:12
          To przywroc zycie zamordowanym przez kosciol katolicki!
          • Gość: herm Re: Przywrocic zycie ofiarom mordow kosciola IP: *.ibs.se 28.10.08, 15:28
            A co ma piernik do wiatraka?
            • Gość: USA Re: Przywrocic zycie ofiarom mordow kosciola IP: *.metalab.unc.edu 28.10.08, 21:41
              czekaj, to kosciol jednoczesnie morduje, uzdrawia
              i jeszcze robi na tym zamieszaniu kase?

biznes is biznes
              • Gość: hermilion Re: Przywrocic zycie ofiarom mordow kosciola IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.08, 00:56
                A jakies konkrety?
        • Gość: do głupka sam żeś głupek :] IP: *.ghnet.pl 28.10.08, 09:35
          życie jest najważniejsze (dopóki nienarodzone, narodzone jakby mniej, nie?)
      • Gość: Parampampam Brawo Maja! Dokładnie to samo myślę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 08:11
        Tylko czekać aż zaczną się kościelne sądy nad tymi, co usunęły, a w imię miłości
        bożej zaczną ręce obcinać kobietom, które usuną! I ich zdjęcia też na wystawkę!
      • Gość: mara Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc IP: *.wro.vectranet.pl 28.10.08, 16:14
        > Świetny pomysł z tą wystawą, czekam teraz na zdjęcia trupów dzieci
        > urodzonych w wannie i wyrzuconych na śmietnik

Była taka wystawa 4 lata temu we Wrocławiu.
    • Gość: klh Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborcji IP: *.as.kn.pl 28.10.08, 07:10
      w sensie prawnym właścicielem terenu jest osoba fizyczna a więc proboszcz albo
      biskup.
    • camilla_maggio Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborcji 28.10.08, 07:29
      "Ta prezentacja w drastyczny sposób ogranicza moją wolność osobistą. Moim prawem
      jest wybór - czy kupuję bilet do kina na "Teksańską masakrę piłą mechaniczną",
      czy też będę chciała popatrzeć na pokawałkowane ciałka usuniętych płodów."

A KIEDY MOJE DZIECI MUSZĄ OGLĄDAĆ PARĘ HOMOSEKSUALISTOW CAŁUJĄCYCH SIĘ NA ULICY,
      TO TEŻ OGRANICZA MOJĄ WOLNOŚĆ OSOBISTĄ....I CO??? I NIC, BO ONI MOGĄ, A PRAWA
      DZIECI SIĘ NIE LICZĄ...
      • Gość: Val Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 08:13
        camilla_maggio napisała:
        > A KIEDY MOJE DZIECI MUSZĄ OGLĄDAĆ PARĘ HOMOSEKSUALISTOW CAŁUJĄCYCH
        SIĘ NA ULICY TO TEŻ OGRANICZA MOJĄ WOLNOŚĆ OSOBISTĄ....

1. Nie używaj wielkich liter. W Internecie oznacza to krzyk. Nie ma
        potrzeby krzyczeć.
        2. Chyba jest różnica w stopniu drastyczności pomiędzy krwawymi
        scenami mordów a widokiem całujących się homoseksualistów?
        3. Jest jeszcze mnóstwo innych rzeczy, które ograniczają naszą
        wolność osobistą. Choćby widok bełkoczących polityków lub
        konieczność kasowania biletów w tramwaju. Jeśli tylko chcemy żyć w
        społeczeństwie, musimy się z nimi pogodzić.
      • Gość: uwaga zboku niestety, twoją wolność ogranicza najbardziej IP: *.ghnet.pl 28.10.08, 09:40
        twój ograniczony umysł - i to w drastyczny sposób.
        problem w tym że to niczyja wina (może trochę twoich starych, choć który rodzic
        przy zdrowych zmysłach mógł przypuszczać że mu się taki głąb kapuściany
        narodzi?) dlatego starych raczej bym rozgrzeszył.
      • Gość: magda Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc IP: *.lanet.net.pl 28.10.08, 12:04
        A jak byś tę wystawę wytłumaczyła swojej powiedzmy 6 letniej córce? A to dzieci zabite przez swoje mamusie? Bo panów całujących łatwo: lubią się, więc dają sobie buzi. Powiedz co Twoim zdaniem bardziej by ją zszokowało?
        Jestem przeciw aborcji, przeciw homoseksualizmowi, ale też przeci narażaniu moich dzieci na oglądanie drastycznych zdjęć na ulicy. Bo jeśli takie coś jest na ulicy to jaki ma sens kładzenia ich do łóżka o 20? Może puszczać im wieczorne kino, tam też krew się leje strumieniami...
    • Gość: KickaMicka Zgadzam się... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 08:07
      z dr. Szymańskim, z prof. Chmielewskim i panią Saraczyńską. Epatowanie masakrą w
      przestrzeni publicznej powinno być ZAKAZANE! Ale jak widać, kiedy robi to ksiądz
      - wtedy wolno! Hipokryzja po raz kolejny!
      • Gość: Jonasz Re: Zgadzam się... IP: *.as.kn.pl 28.10.08, 08:09
        Faktycznie. Aborcja to straszna sprawa. Nie powinno jej być
    • najglupszy-nick Hihihi... 28.10.08, 08:29
      Zatrudniono ochroniarza żeby pilnował dzieł plastycznych wrocławskich
      melówgibsonów. Potęga sztuki wizualnej i policji razem do kupy powiększy ilość
      niedorozwiniętych dzieci i rodziców ze złamanym życiorysem w Polsce. Hip, hip, hura!
    • Gość: komuch z watykanu O co chodzi temu czarnemu pajacowi? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.08, 09:32
      Chciałby zabronić zgwałconej kobiecie prawa wyboru? Nie podoba mu się osiągnięta
      niemałym trudem ustawa o zakazie aborcji z wyjątkami, które każdy
      zdroworozsądkowy człowiek zaakceptuje? Żałosny kraj, gdzie czarne gnidy wciąż
      mają zbyt wiele do powiedzenia.

EOT dla prawiczków
    • Gość: katole won. Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 11:38
      Niestety katokomuchy znowu normalnym ludziom próbują wcisnąć swoją
      doktrynę. Jak ktoś uważa aborcje za zło to jego sprawa. Ja nie
      chodzę po kościołach i nie uprawiam seksu z kobietą bo katole
      uważają seks tylko i wyłącznie za instrument rozpłodowy. Widocznie
      przyszły rozkazy z Watykanu że ma być taka wystawa to jest. Ciekawi
      mnie tylko co na to prokuratura bo pokazywanie takich zdjęć
      publicznie jest karalne. Przynajmniej normalnych ludzi by ukarali. A
      jak jest z katolikami to każdy wie. Księdza też tknąć nie wolno bo
      zacznie szczekać z ambony.
      • hermilion Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc 28.10.08, 15:54
        > katole won.

Jaki przykład tolerancji .. no no no ..
    • Gość: r84 proszę o wytłumaczenie filozofii osób o lewicowych IP: 193.201.167.* 28.10.08, 16:09
      Z jednej strony walka o legalizację aborcji, a z drugiej o
      dofinansowywanie in vitro. gdzie tu logika ?? musicie sie zdecydować.
      I jeszcze jedno: walczycie o wolność pogladow a nie zgadzacie sie na
      wystawe ukazujaca czyjes poglady a moze nawet nie tyle poglady co
      prawde o okrucienstwie aborcji.
      • Gość: EO 13303 Re: proszę o wytłumaczenie filozofii osób o lewic IP: *.chello.pl 28.10.08, 16:28
        > Z jednej strony walka o legalizację aborcji, a z drugiej o
        > dofinansowywanie in vitro. gdzie tu logika ?? musicie sie zdecydować.

Chodzi o wolność wyboru. Wiem, że katolikom wolno mniej niż ateistom, i zdaję
        sobie sprawę że możesz mieć problem ze zrozumieniem słowa "wolność" i "wybór" w
        ich oryginalnym znaczeniu. Dlatego najlepiej będzie, jeśli mi po prostu zaufasz,
        że tak jest.

> I jeszcze jedno: walczycie o wolność pogladow a nie zgadzacie sie na
        > wystawe ukazujaca czyjes poglady a moze nawet nie tyle poglady co
        > prawde o okrucienstwie aborcji.

Poproś kogoś, kto umie czytać, żeby przeczytał Ci fragment komentarza od
        redakcji, w którym mowa jest o zaśmiecaniu przestrzeni publicznej.
        • Gość: hermilion Re: proszę o wytłumaczenie filozofii osób o lewic IP: *.ibs.se 28.10.08, 16:52
          A widzisz .. i mnie tez chodzi o wolność .. tylko tej drugiej osoby.

A dokładnie - wolność jednej osoby nie może oznaczać zabrania wolności
          drugiej osobie .. a w tym wypadku wolność osobista (kobiety) jest
          osiągana kosztem braku wolności i wyboru innego człowieka (dziecka).

Jakim prawem którykolwiek z was podejmuje decyzję za innego człowieka
          czy chce żyć czy nie ? Jakie zaplute, złe itp jego życie by się nie
          okazało ...
          • Gość: EO 13303 Re: proszę o wytłumaczenie filozofii osób o lewic IP: *.chello.pl 28.10.08, 18:17
            > A dokładnie - wolność jednej osoby nie może oznaczać zabrania wolności
            > drugiej osobie .. a w tym wypadku wolność osobista (kobiety) jest
            > osiągana kosztem braku wolności i wyboru innego człowieka (dziecka).

Aborcja nie jest przeprowadzana na dziecku, tylko na płodzie. Wiedząc, że nie
            zrozumiesz tego pojęcia, pozwól że wyjaśnię prewencyjnie: tak, żydzi w obozach
            koncentracyjnych za Hitlera _byli_ ludźmi.
            Polecana lektura - słowa kluczowe: płód, embrion, rozwój układu nerwowego,
            dopuszczalny termin aborcji. Unikaj stron i materiałów katolickich i religijnych
            w ogóle, fałszują przekaz.

• hermilion Re: proszę o wytłumaczenie filozofii osób o lewic 28.10.08, 16:56
          > Poproś kogoś, kto umie czytać, żeby przeczytał Ci fragment komentarza od
          > redakcji, w którym mowa jest o zaśmiecaniu przestrzeni publicznej.

A powiedz mi zgadzasz się na publiczne prezentowanie golizny i
          symulowanych aktów seksualnych w trakcie parady wolności ??

I żebyś mnie źle nie zrozumiał - nie mówię o prawie do organizacji
          parady a jedynie o nieobyczajnym zachowaniu jednostek w jej trakcie.

Te osoby również nie robia tego bez powodu - walczą o swoją
          wolność osobistą i przekonania - a jednocześnie zaśmiecają
          przestrzeń publiczną ..

Powiedz .. im wolno?
          • Gość: Nowak Re: proszę o wytłumaczenie filozofii osób o lewic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 17:16
            Wskazane linki kierują do galerii a nie na ulicę, gdzie chodzą dzieci i ludzie,
            którzy mają prawo nie być atakowanymi cudzymi poglądami- jasne? Co innego
            galerie.Tak samo nie lubię, jak mi byle grajek piłuje nad uchem kiedy piję kawę
            w ogródku koło Rynku - jak mam ochotę posłuchać muzyki, idę tam, gdzie mam
            możliwość wyboru.Poza tym uważam, ze aborcja to nie wybór a konieczność i nikt
            przy zdrowych zmysłach nie dopuszcza się jej "ot tak"...
            • Gość: za_gosc Do herm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 17:39
              Tak sobię czytam to co piszesz na forum i nie bardzo dowierzam... Nie to, że chciałbym zmienić Twoje poglądy, ale gdy piszesz o ograniczaniu wolności dziecka przez matkę (parę postów wyżej), to mnie krew zalewa. Tak się to składa dziwnie na tym świecie, że aborcja nie jest środkiem antykoncepcyjnym i stosuje się ją w odpowiednich przypadkach. Jedynm z nich jest zagrożenie życia MATKI. Domyślam się, że jesteś katolikiem i to słowo (kobieta) nie znaczy dla Ciebie zbyt wiele - no tak to już macie, że traktujecie kobiety jako porodówki swoich dzieci (a nie Waszych). Wybacz dygresję, jeżeli się nie odnosi do Ciebie, to się cieszę. Wracając jednak do owej kobiety - gdy płód zagraża życiu matki, powinno się zgodnie z jej wolą (o ile taką posiada) go usunąć. Czy wiesz, że domagając się zakazu aborcji skazujesz niektóre kobiety na pewną śmierć? WŁĄCZNIE z płodem, które chciałbyś tak mocno nazwać dzieckiem czy życiem. Zastanów się troszkę nad tym co napisałem i nie wyjeżdżaj z tekstami, żem lewak czy coś. W przyadku awarii samolotu najpierw matka zakłada sobie maskę,a dopiero później dziecku, bo bez matki dziecko nie przeżyje. Czyżbyś chciał to Ty być sędzią, kto ma żyć a kto nie? Trochę pokory.

• Gość: herm Re: Do herm. IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.08, 21:07
                Taki sam z ciebie lewak jak ze mnie katolik. Czyli żaden.

A jakbyś dokładnie doczytał co mam do powiedzenia
                to zrozumiałbyś że nie mowie o przypadkach ekstremalnych
                jak ratowanie życia matki (bo to jest oczywiste),
                a o aborcji ze względów ekonomicznych lub zwyczajnie
                dlatego że się dziecka nie chce.

Zasadniczo moje poglądy na stosowanie aborcji pokrywają
                się z aktualna ustawą - natomiast jeśli myślisz że
                praktyka się z nią pokrywa - to jesteś naiwny. Praktyka
                jest taka że kto chce ten jedzie na wycieczkę.
                • Gość: Nowak Re: Do herm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 21:23
                  Najwyższy czas zdecydować, o czym jest ta rozmowa- jeśli o aborcji, to
                  dekonkluzywna, bo sporów o wartości rozstrzygnąć się tu nie da (dla jednych płód
                  dla innych pełnowartościowy człowiek. Natomiast można porozmawiać o sensie
                  pokazywania pociętych ciał na środku ulicy - czy, i na jakiej podstawie wolno i
                  jakie (i czy) przynosi to skutki. Wg mnie to niestosowne nadużycie i niczego
                  dobrego nie przynosi a tylko zaognia spory i osadza strony na coraz bardziej
                  wrogich pozycjach.Zmuszanie do refleksji jeszcze nikogo nie przekonało - chyba,
                  ze rzeczywistym powodem pokazywania rzezi jest budowanie w sobie poczucia
                  jedynej słuszności.Jeśli tak, to głupie i skazane na porażkę.
                  • Gość: EO 13303 Re: Do herm. IP: *.chello.pl 28.10.08, 23:12
                    > Najwyższy czas zdecydować, o czym jest ta rozmowa- jeśli o aborcji, to
                    > dekonkluzywna, bo sporów o wartości rozstrzygnąć się tu nie da
                    > (dla jednych płód dla innych pełnowartościowy człowiek.

Jak widzisz, zawsze trzeba przypominać o ortogonalności stanowisk, bo co temat o
                    aborcji to przychodzą tacy, co chcą "nawracać". Dlatego należy zacząć od
                    uporządkowania pojęć w zakresie języka - "płód", "embrion", "zygota" to terminy
                    medyczne, i przeciwnicy prawa do wolnego wyboru (tzw. pro-life) muszą nauczyć
                    się ich używać.

> Zmuszanie do refleksji jeszcze nikogo nie przekonało - chyba,
                    > ze rzeczywistym powodem pokazywania rzezi jest budowanie w sobie poczucia
                    > jedynej słuszności.Jeśli tak, to głupie i skazane na porażkę.

Myślę, że o to właśnie chodziło.
                    Jeśli chodzi o zaognianie sporów, to na prawdę nie wiem czemu jest to odbierane
                    jako coś złego. Dlaczego zgniły konsensus ma być postrzegany jako coś
                    pozytywnego, skoro wszyscy twierdzą, że śmierdzi?
                  • Gość: her Re: Do herm. IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.08, 01:25
                    > Najwyższy czas zdecydować, o czym jest ta rozmowa

Mówimy o aborcji, nie o inkwizycji i grzechach KK.

> Natomiast można porozmawiać o sensie pokazywania pociętych
                    > ciał na środku ulicy - czy, i na jakiej podstawie wolno i
                    > jakie (i czy) przynosi to skutki

Wolno.

Podobnie jak pokazywać publicznie to zdjęcie:
                    www.griffith-h.schools.nsw.edu.au/vietnam2.jpg
                    A czy należy .. postawmy tezę przeciwną - czy twierdzisz
                    że należy i można wyabstrahować ten temat i rozmawiać o nim
                    bez emocji - jak o rozmnażaniu biedronek ?

• Gość: Nowak Re: Do herm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 09:33
                      Proponowałem, żeby nie rozmawiać o aborcji - bo taka romowa do niczego nie
                      prowadzi, a o sposobie wykorzystywania przestrzeni publicznej do prezentowania
                      swoich poglądów. Gdyby na chodniku stał napis/informacja/zaproszenie na
                      kontrowersyjną wystawę, która odbywa się w zakrystii czy gdziekolwiek indziej,
                      to ok. Tu jednak pokazuje się masakrę dzieciom i ludziom, którzy tego nie chcą.
                      Naprawdę nie trzeba być szczególnie wyrafinowanym, żeby dostrzec niestosowność
                      tego działania. Problemów społecznych dokoła mnóstwo ale to nie powód, żeby
                      robić z tego otwarte wystawy na ulicy (czy fakt np. molestowania kleryków czy
                      dzieci przez przełożonych duchownych jest wystarczającym powodem, żeby te
                      czynności w szczegółach sfotografować i wystawić w Rynku?. A problem - jak wiele
                      innych - jest.I niewątpliwie są tacy, którzy uważają, ze koniecznie trzeba się
                      nim zająć. Także w formie ogólnodostępnej wystawy. Niestety....
                • Gość: Rady Kał Re: Do herm. IP: *.wroclaw.mm.pl 28.10.08, 21:50
                  jak jeseś na dole
                  to ja jestem na górze
                  i po co
                  toż tak się robi dzieci
                  a one mi na co?
                  • Gość: herm Re: Do herm. IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.08, 01:15
                    No prosze a mowilem wczoraj aby nie kalac
                    mi mojej przestrzeni publicznej rymami częstochowskimi :P
          • Gość: Nowak Re: proszę o wytłumaczenie filozofii osób o lewic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 17:20
            A co do odpowiedzi na to, czy symulować akty seksualne i epatować golizną w
            czasie parady równości - nie symulować i nie epatować! Głupków i ludzi
            pozbawionych zwyczajnego taktu jest mnóstwo. Przypomnij sobie gó...arską
            prowokację niejakiego Czerepoka pod synagogą (napis stylizowany na liternictwo z
            bramy w Auschwitz). Jak komuś talentu ani myśli nie starcza, to się podpiera
            skandalem. Jak i tym razem.
            • Gość: Klechistan rucha Odwracanie uwagi ,a ojciec Andrzej molestuje nadal IP: 139.48.149.* 28.10.08, 17:27
              Taka prwad-propaganda,odwracanie uwagi.
          • Gość: EO 13303 Re: proszę o wytłumaczenie filozofii osób o lewic IP: *.chello.pl 28.10.08, 18:25
            > A powiedz mi zgadzasz się na publiczne prezentowanie golizny i
            > symulowanych aktów seksualnych w trakcie parady wolności ??
            >
            Usprawiedliwiasz Kurię Katolicką, bo "pedauy też tak robio"?

No to
            1) pokaż, gdzie w Polsce robią,
            2) serio, usprawiedliwiasz?
            3) nie, nie popieram. I nie spotkałem się z czymś takim, a osobiście byłem na
            dwóch takich "paradach". Najbardziej obleśni na nich byli faszole z nopu czy
            innych bojówek.

• Gość: hermilion Re: proszę o wytłumaczenie filozofii osób o lewic IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.08, 21:16
              Nie usprawiedliwiam. Ale pokazuję że w podobny sposób
              (obrazoburczy) prezentuje swoje poglądy wiele stron.
    • Gość: Stary Ginekolog Re: Wrocław. Wstrząsająca wystawa przeciwko aborc IP: *.wroclaw.mm.pl 28.10.08, 19:06
      Mam we krwi unużane ręce. Zabiłem bardzo dużo nienarodzonych. Chroniłem prawie
      dorosłych przed życiową klęską. Nie mam wyrzutów sumienia.
      • Gość: Polacy Stary ginelkolgu dziekujemy IP: 139.48.25.* 28.10.08, 21:34
        Precz z opresja KK!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka