dorotaem 06.11.08, 08:56 Moj synek musi miec przeprowadzony zabieg - przepuklina. Czy ktoa z Was korzystal prywatnie z zabiegu u doktora Godzinskiego? Motamy sie czy zrobic to prywatnie czy w Szpitalu. Dzieki za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mm-c Re: dr Godzinski - ul. Żelazna 06.11.08, 09:03 dorotaem napisała: > Moj synek musi miec przeprowadzony zabieg - przepuklina. Czy ktoa z > Was korzystal prywatnie z zabiegu u doktora Godzinskiego? Motamy sie > czy zrobic to prywatnie czy w Szpitalu. Dzieki za opinie Polecam. My właśnie jesteśmy po zabiegu na przepuklinę u Dr Godzińskiego i wszystko było ok. Ja osobiście nie miałam serca męczyć dziecka w publicznym szpitalu 2 czy 3 dni skoro nie jest to niezbędne. U doktora wszystko przebiegło sprawnie, opieka wspaniała więc nie ma się czego obawiać. W tym samy m dniu do domu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
martiii13 Re: dr Godzinski - ul. Żelazna 15.11.08, 21:39 Tez uwazam,ze jesli Cie na to stac to zrob to na zelaznej.Po co stresowac dziecko i siebie kilkudniowym pobytem w szpitalu.Moja corka tez miala usuwana przepukline na Zelaznej. Odpowiedz Link Zgłoś