rk111 24.11.08, 06:35 Wolę już żeby miasto wspierało ośrodek pamięć i Przyszłość niż jakieś muzeum z ekspozycjami ze sznurka i śmieci ,- niepodobnych do niczego czyli tak zwaną „sztukę „ współczesną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wroclawianin PO robi to w calej polsce.. to dutkiewicz we wro IP: *.gazownia.pl 24.11.08, 07:08 bo jak nazwac czystki PO w prawie wszystkich spolkach skarbu panstwa Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Populizm i Samouwielbienie 24.11.08, 17:07 ...prezydent Wrocławia pasuje do PiSu jak ulał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cud kiewicz Re: Rafał Dutkiewicz popychany w objęcia PiS IP: *.centertel.pl 24.11.08, 08:58 a PIs jest POwiazany już z SLD to widać PO TVP. A czyje to te piekne kamienice na Placu Solnym wartości każda ok 50 mln. Może czas by wszystkich urzędników majatki sprawdzić i POrównać z tabela dochodów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rafał Dutkiewicz popychany w objęcia PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.08, 09:00 Prezydent Dutkiewiecz powinien wyrzucić na pysk wszystkich z PO zalegających stołki w Urzędzie Miejskim i spółkach miejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Dutkiewicz niech się weźmie do roboty, zamiast IP: 217.98.20.* 24.11.08, 13:20 zajmować się PR-em i wojenkami. Jak na razie to wszystkie inwestycje idą ślamazarnie i są koszmarnie opóźnione, a pan prezydent zwiedza coraz to bardziej egzotyczne okolice zamiast pilnować tego, do czego został wybrany i powołany - czyli do zarządzania miastem. Głosowałem na niego, ale jestem mocno zniesmaczony tym co wyprawia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic Re: Rafał Dutkiewicz popychany w objęcia PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 16:35 Och widzę, że zwolennicy PiS i Dutkiewicza mają bardzo mgliste pojęcie o demokracji i państwie prawa. Doprawdy wydaje Ci się, że prezydent miasta ma uprawnienia do wyrzucania demokratycznie wybranych radnych kiedy robią coś po jego myśli? Wyprowadź się na Białoruś. Tam jest to norma :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Rafał Dutkiewicz popychany w objęcia PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 08:59 Panie Prezydencie, zawsze na pana głosowałem. Ale jak Pan się skumasz z PO czy PiSdami to jesteś pan głęboko w dupie. Nikt z mojej rodziny, przyjaciół nie odda na Pana głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Rafał Dutkiewicz popychany w objęcia PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 09:38 Pan Rafał z PiS? Żenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Rafał Dutkiewicz popychany w objęcia PiS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.08, 09:53 Istotniejsze jest to, że zamiast zajmować się wszechogarniającym miasto bałaganem idzie się w kierunku spraw de facto politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulba Re: Rafał Dutkiewicz popychany w objęcia PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 15:11 jeżeli skuma się z PISem, to NIE DOSTANIE już mojego głosu!!! w żadnych wyborach, absolutnie nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieknie Rzenujace sa cuda Tuska poparcie we Wrocku duze PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 18:49 chyba mialo ale po dzialaniach teraz to bedzie mizernie.Bo we Wrocku nie daja sie 2razy nabierac!!!Dutkiewicz z Pisem czemu nie byleby dokopac oszustom!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Rafał Dutkiewicz popychany w objęcia PiS IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.08, 10:04 Czy mógłbyś (mogłabyś) bardziej konkretnie opowiedzieć o tym "jakimś muzeum", które prezentuje ekspozycje ze "sznurka i śmieci"? Jakiś przykład może?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska 21 dudkiewicz na rezydenta bamako! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 10:05 dudkiewicz na rezydenta bamako! Za krótkie łapki, zeby odwołać zdrojewską... Za nasze pieniądze z podatków kolesie się bawią na całego! Dość tego karierowicze z partyjnego rozdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrr Gajowy! Gajowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 10:17 Niech już przyjdzie gajowy i tych wszystkich "niesłychanie kompetentnych wydawców" naszych pieniędzy wy... rzuci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Rafał Dutkiewicz popychany w objęcia PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.08, 10:57 OJJJJ.To następnym razem w wyborach już chyba nie będzie takiego wyniku jak ostatnio , a kto wie czy nie trzeba bedzie zająć się czymś innym , choć do tego raczej nie dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat zdrówko Rzetelność IP: *.tktelekom.pl 24.11.08, 12:34 Panie redaktorze a może Pan sprawdzić taką informację , żeby odwołać przewodniczącego Rady Miejskiej potrzebne jest 2/3 głosów Rady . A PIS i radni Dutkiewicza razem mają 21 głosów no chyba (Rada Miejska wrocławia 37 radnych , strona RM ) ,że w GW 21 = 2/3 głosów . Litości rEDAKTORKI z GW = RZETYELNOŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeon63 Re: Rzetelność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 16:09 Liczenie nie sprawia bólu -naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Rzetelność IP: *.arreks.com.pl 24.11.08, 17:02 Jestem z Wielkopolski.Wrocław od 30 lat uważam za najciekawsze miasto w Polsce. Jego mieszkańców za ... ten komplement rozpowszechniam poza Waszymi plecami.Macie bardzo inteligentnego Prezydenta.A dopiero dziś przeczytałem o Waszej "pani Barbarze". Jak ktoś taki może Was reprezentować? Jak to możliwe? Pytam poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Rzetelność 24.11.08, 18:50 > Panie redaktorze a może Pan sprawdzić taką informację , żeby > odwołać przewodniczącego Rady Miejskiej potrzebne jest 2/3 głosów > Rady Nie 2/3 tylko bezwzględna większość i nie głosów Rady a połowy ustawowej liczby radnych. Odwołanie jest możliwe już przy 10 głosach ZA, przy pełnym składzie do odwołania potrzebne jest 19. Radni Dutkiewicza i PiS mają głosów 21, więc absolutnie im wystarczy do odwołania przewodniczącej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plotkarz Re: a czy to prawda, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 17:56 że pan Dutkiewicz jest ojcem chrzestnym dzieci państwa Zdrojewskich? Odpowiedz Link Zgłoś
rajmond Re: Rafał Dutkiewicz popychany w objęcia PiS 24.11.08, 18:22 A moze ośrodek "Rozum i Przyszłość by się koledze jeszcze bardziej przydał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUGU Rafał Dutkiewicz popychany w objęcia PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 20:02 A ja jestem za sztuka współczesną. To nie tylko patyk i sznurek...popatrz na Liebre, Kulik, Kwieka itd. Nie mówiąc o klasykach malarstwa Ujazdowski- Brzydal!Rafał- Nochal ale lubię go! Odpowiedz Link Zgłoś
rk111 Re: Rafał Dutkiewicz popychany w objęcia PiS 25.11.08, 07:36 Taa , w szczególności” dzieło” Człowiek-kutas z cyklu Sztuka Komentarza - koszmar . im bardziej kretyńska instalacja tym wartościowsza „sztuka” to kryteria dzisiaj obowiązujące, dlatego publicznych pieniędzy na takie rzeczy nie powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irys Rafał Dutkiewicz popychany w objęcia PiS IP: *.xdsl.centertel.pl 24.11.08, 22:21 Wszyscy których znam wyrażają się o Panu Dutkiewiczu w samych superlatywach ja też Go podziwiam za wszystko dobre co robi dla Wrocławia i jego wizerunku. Jeżeli prezydent popiera przejęcie Ośrodka Pamięć i Przyszłość - chwała mu za to. Jak zwykle wie co robi !!! A wszystkim klakierom PO i Pana Zdrojewskiego radzę zapoznać się z Jego internetowym życiorysem. Jakim prawem Pan Zdrojewski zarzuca Panu Dutkiewiczowi robienie 2-ch rzeczy na raz (tj rządzenie miastem i działalność w Ruchu Obywatelskim Polska XXI), kiedy sam w czasie pełnienia takiej funkcji działał jednocześnie w rozlicznych organizacjach. Mam nadzieję, że radni PISu poprą przejęcie Ośrodka Pamięć i Przyszłość. To w końcu projekt PISu i słuszna inicjatywa (dla tych oczywiście którzy znają jego program i formę), a gierki polityczne nie powinny mieć znaczenia. A co do sztuki współczesnej uważam, że jej propagowanie też jest słuszne - tylko w formie dostosowanej do współczesnej technologii, bowiem nawet ekspozycje ze sznurka też muszą mieć odpowiednią oprawę i aranżację ... Odpowiedz Link Zgłoś