zenonx4 25.11.08, 14:36 czy nie macie wrazenia ze aktualne dzieci maja smutne dziecinstwo oparte na channel for kids i grach komputerowych na całe szczdescie jest internet i ja moim dzieciom pokazuje takie cos pl.youtube.com/watch?v=Wcr5UZ9DLN8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sara Re: Jak jeżyk zmieniał futerko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.08, 17:35 Az łza się w oku kręci. Doskonale pamiętam tę bajkę. A kto pamięta: " Jak grali Kozacy" ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix-kiddo Re: Jak jeżyk zmieniał futerko 25.11.08, 17:49 śliczne, z rozczuleniem własne dzieciństwo wspomniałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zenonx4 Mniej ustawek 26.11.08, 08:45 tak własnie sobie pomyslałem, ze moze jakby wspolczesna młodzież, gdy byli dziecmi i mniej amerykanskich bajek mieli zapodawanych a wiecej polskich czeskich i rosyjskich z tzw morałem to moze by było mniej ustawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natuś-77 Re: Mniej ustawek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 12:05 Polecam www.nostalgia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacław Re: Mniej ustawek IP: *.iitd.pan.wroc.pl 27.11.08, 08:58 na nostalgii nie ma wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: german Re: Jak jeżyk zmieniał futerko IP: *.lanet.net.pl 28.11.08, 07:34 ma to ktos mozwe w polskiej wersji jezykowej??? Odpowiedz Link Zgłoś