Gość: Antonina 32 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 20:02 Czy ktoś korzystał z usług tych lekarzy, jaka jest opinia. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciapek7 Re: Adrianna Morawska, Marek Mularczyk 30.12.08, 21:16 korzystałam parę razy , byłam u pana Mularczyka , którego poleciła mi znajoma, pomógł mi , dzięki niemu uniknęłam łykania tabletek przeciwbólowych , przepisanych przez neurologa teraz przyjmuje przy Wejherowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Adrianna Morawska, Marek Mularczyk IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.01.09, 15:15 Dzień dobry. Piszę do Pani, bo mam pytanie. Mój mąż od dwóch miesięcy choruje na rwę kulszową, rezonans stwierdził mu przepuklinę jądra miąższystego. Czy dr M. Mularczyk pomaga w takich dolegliwościach? Chcemy do niego iść na wizytę. Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antonina 32 Re: Adrianna Morawska, Marek Mularczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 20:20 Tego nie wiem, natomiast Pani Morawska zajmuje się lecznim kręgosłupa i jest bardzo skuteczna. O Panu Mularczyku również słyszałam dobre opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr K. Re: Adrianna Morawska, Marek Mularczyk IP: *.play-internet.pl 28.03.14, 11:12 Tak, p.dr. Morawska jest bardzo skuteczna w leczeniu schorzeń kręgosłupa. Polecam ją wszystkim wśród swoich znajomych mających podobne problemy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś