Gość: aga IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 00:41 pomózcie mi znaleść we Wrocławiu dobrego fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.um.wroc.pl 30.01.04, 12:36 polecam carlo biani na biskupiej a pani małogosia czarna bomba ja se kiedys zafundowałm gdzie indziej styling a pani niechący wyszła trwała qrde ale było ale pani małogosia odratowała mnie jakos i teraz sie jej trzymam i nigdy nie byłam bardziej zadowolna Odpowiedz Link Zgłoś
dziuba07 Re: szukam dobrego fryzjera 08.07.04, 12:23 Dziewczyny, czy moze ktos mi dac nr tel. do carlo biani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa carlo biani IP: *.um.wroc.pl 30.01.04, 12:37 polecam carlo biani na biskupiej a pani małogosia czarna bomba ja se kiedys zafundowałm gdzie indziej styling a pani niechący wyszła trwała qrde ale było ale pani małogosia odratowała mnie jakos i teraz sie jej trzymam i nigdy nie byłam bardziej zadowolna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajo Re: carlo biani IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.04, 12:08 A ile pani Małgosia liczy za swoje usługi? Chodzi mi o ścięcie i modelowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.kom / *.kom-net.pl 15.02.04, 12:50 Kiedyś w Iness był taki chłopak - Dominik i byl najlepszym fryzjerem jakiego miałam... niestety, dzies zniknął i znależć go nie mogę :( Bardzo dobrze tną dziewczyny na ul. Bacha i nawet nie tak strasznie dorogo:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamka77 Re: szukam dobrego fryzjera 20.02.04, 21:04 Gość portalu: kotek napisał(a): > Kiedyś w Iness był taki chłopak - Dominik i byl najlepszym fryzjerem jakiego > miałam... niestety, dzies zniknął i znależć go nie mogę :( > Bardzo dobrze tną dziewczyny na ul. Bacha i nawet nie tak strasznie dorogo:) kotek: Dominik pracuje,a przynajmniej pracowal => "Maxim" ul.Świętokrzyska (boczna Sienkiewicza)...niestety nr tel. nie posiadam:(( pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
modlicha Re: szukam dobrego fryzjera 23.02.04, 22:35 polecam Grzesia w Jean Louis David kolo uniwerku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: szukam dobrego fryzjera IP: 62.181.184.* 07.03.04, 19:21 Hej!dobry fryzjer jest na ul.Jugosłowiańskiej.:) i nie jest az tak drogo..:) Odpowiedz Link Zgłoś
bzdura24 Re: szukam dobrego fryzjera 25.05.04, 21:00 maxim studio: 3224682 Chodze tam do Maksymiliana. Rewelacyjnie scina wloski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.03.04, 21:25 Na Komuny Paryskiej jest nowy zakładzik tzn. od niedawna pod tym adresem bo wcześniej byli gdzieś na Sępolnie. Ja jestem zadowolona, pan który strzyże ma wyobraźnię. Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: szukam dobrego fryzjera 14.03.04, 10:31 Gość portalu: miki napisał(a): > Na Komuny Paryskiej jest nowy zakładzik tzn. od niedawna pod tym adresem bo > wcześniej byli gdzieś na Sępolnie. Ja jestem zadowolona, pan który strzyże ma > wyobraźnię. Pan Tomek??? Wreszcie znalazlam jakis slad po nim! Zniknal z Sepolna (fakt, jakis czas do niego nie chodzilam) i nie moglam znalezc namiarow na niego. W ktorym miejscu na Komuny Paryskiej? Pozdrawiam - R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.03.04, 21:41 tak, pan Tomek - Komuny Paryskiej 17, mogę nawet podać telefon :-) 343 62 94 Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: szukam dobrego fryzjera 26.03.04, 23:46 Dzieki, jestes wielka! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agamik Re: szukam dobrego fryzjera 05.04.04, 08:11 Tez chodziłam do Dominika i polecam, jest świetny.Dobrze strzyże tez Max(ten sam salon fryzjerski - ul.Świętokrzyska 34, tel.322-46-82).Jakie sa ceny nie wiem bo dawno nie byłam, ale jeśli ktoś je zna to prosze o informacje. Jest też dobra fryzjerka (tanio)na ul.Udzieli - p.Aneta,tel.351-60-37.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajo Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.04, 20:48 W maximie za ścięcie i modelowanie krótkich włosów liczą sobie 50 zł. Cenią się bardzo, niekoniecznie zasłużenie. A sam Dominik? Trochę zapatrzony w siebie i cudu na głowie nie zauważyłam. Fryzjer jak fryzjer. Dla mnie rzadna rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajo Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.04, 22:18 ups, wkradł mi sie błąd - żadna oczywiście. rewelacja oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
baryka Re: szukam dobrego fryzjera 02.08.04, 12:59 niedługo wychodzę za mąż. Poradzcie fryzjera który sie specjalizuje w uczesaniach slubnych. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klub Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.wroc.gazeta.pl 03.08.04, 17:06 Dzięki temu, że nie wierzę już we wrocławskich fryzjerów mam wreszcie piękne, długie włosy i spokój. I moja koleżanka - Agata - też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: szukam dobrego fryzjera IP: 5.6.1D* / *.netz.sbs.de 13.09.04, 14:27 Do uczesania slubnego (jak zreszta do kazdego!!)polecam salon La Grande, boczna Wita Stwosza, pierwsza w lewo po wejsciu od Pl. Dominikanskiego. Bardzo mila atmosfera,swietni fryzjerzy, rowniez stylisci!! Co prawda nieco drogo, i troche mnie sciska jak wyciagam portfel, ale sa warci tych pieniedzy. Polecam szczegolnie przy perfekjonalnym sztrzyzeniu i rowniez,jak wspomnialam, do fryzur slubnych (czesali moja siostre na slub-wyszlo fantastycznie!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:49 Jesli masz proste ciężkie włosny polecam Bartka z Galerii Fryzur na ul.Drobnera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^_^ Je jestem :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:09 no tak tyle ze ja robie dredy... :P zapraszam zainteresowanych :) kontakt mannaznieba@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
i.r Re: szukam dobrego fryzjera 25.09.04, 16:57 Gość portalu: aga napisał(a): > pomózcie mi znaleść we Wrocławiu dobrego fryzjera Polecam gorąco Pracownię przy ul Malarskiej 19-24/3; Dorota i Ania - rewelacyjnie tną, farbują, do tego dobra kawka i niepowtarzalna atmosfera. tel. 508241475 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka UNIQUE IP: 217.153.67.* 07.10.04, 16:34 Tylko ten salon Unique chodze juz tam 3 lata super atmosfera, sympatyczni ludzie, pełny profesjonalizm, pyszna kawka cóz wiecej relaks dla ciała i ducha Odpowiedz Link Zgłoś
iska0 Re: UNIQUE 14.10.04, 12:18 Tylko kto z Uniqe? Sebastian obleci, ale strasznie nadęty.I nie są tani, jak na takie zadęcie.Strzyzenie 70PLN. Odpowiedz Link Zgłoś