Dodaj do ulubionych

szukam dobrego fryzjera

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 00:41
pomózcie mi znaleść we Wrocławiu dobrego fryzjera
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.um.wroc.pl 30.01.04, 12:36
      polecam carlo biani na biskupiej a pani małogosia czarna bomba
      ja se kiedys zafundowałm gdzie indziej styling a pani niechący wyszła trwała
      qrde ale było
      ale pani małogosia odratowała mnie jakos i teraz sie jej trzymam
      i nigdy nie byłam bardziej zadowolna
      • dziuba07 Re: szukam dobrego fryzjera 08.07.04, 12:23
        Dziewczyny, czy moze ktos mi dac nr tel. do carlo biani?
    • Gość: kasiaa carlo biani IP: *.um.wroc.pl 30.01.04, 12:37
      polecam carlo biani na biskupiej a pani małogosia czarna bomba
      ja se kiedys zafundowałm gdzie indziej styling a pani niechący wyszła trwała
      qrde ale było
      ale pani małogosia odratowała mnie jakos i teraz sie jej trzymam
      i nigdy nie byłam bardziej zadowolna
      • Gość: ajo Re: carlo biani IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.04, 12:08
        A ile pani Małgosia liczy za swoje usługi? Chodzi mi o ścięcie i modelowanie.
    • Gość: kotek Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.kom / *.kom-net.pl 15.02.04, 12:50
      Kiedyś w Iness był taki chłopak - Dominik i byl najlepszym fryzjerem jakiego
      miałam... niestety, dzies zniknął i znależć go nie mogę :(
      Bardzo dobrze tną dziewczyny na ul. Bacha i nawet nie tak strasznie dorogo:)
      • kamka77 Re: szukam dobrego fryzjera 20.02.04, 21:04
        Gość portalu: kotek napisał(a):

> Kiedyś w Iness był taki chłopak - Dominik i byl najlepszym fryzjerem jakiego
        > miałam... niestety, dzies zniknął i znależć go nie mogę :(
        > Bardzo dobrze tną dziewczyny na ul. Bacha i nawet nie tak strasznie dorogo:)

kotek: Dominik pracuje,a przynajmniej pracowal => "Maxim" ul.Świętokrzyska
        (boczna Sienkiewicza)...niestety nr tel. nie posiadam:((
        pzdr:)
        • modlicha Re: szukam dobrego fryzjera 23.02.04, 22:35
          polecam Grzesia w Jean Louis David kolo uniwerku :)
          • Gość: Myszka Re: szukam dobrego fryzjera IP: 62.181.184.* 07.03.04, 19:21
            Hej!dobry fryzjer jest na ul.Jugosłowiańskiej.:) i nie jest az tak drogo..:)
        • bzdura24 Re: szukam dobrego fryzjera 25.05.04, 21:00
          maxim studio: 3224682 Chodze tam do Maksymiliana. Rewelacyjnie scina wloski
    • Gość: miki Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.03.04, 21:25
      Na Komuny Paryskiej jest nowy zakładzik tzn. od niedawna pod tym adresem bo
      wcześniej byli gdzieś na Sępolnie. Ja jestem zadowolona, pan który strzyże ma
      wyobraźnię.
      • reniaszka Re: szukam dobrego fryzjera 14.03.04, 10:31
        Gość portalu: miki napisał(a):

> Na Komuny Paryskiej jest nowy zakładzik tzn. od niedawna pod tym adresem bo
        > wcześniej byli gdzieś na Sępolnie. Ja jestem zadowolona, pan który strzyże ma
        > wyobraźnię.

Pan Tomek??? Wreszcie znalazlam jakis slad po nim! Zniknal z Sepolna (fakt,
        jakis czas do niego nie chodzilam) i nie moglam znalezc namiarow na niego. W
        ktorym miejscu na Komuny Paryskiej?
        Pozdrawiam - R.
        • Gość: miki Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.03.04, 21:41
          tak, pan Tomek - Komuny Paryskiej 17, mogę nawet podać telefon :-)
          343 62 94
          • reniaszka Re: szukam dobrego fryzjera 26.03.04, 23:46
            Dzieki, jestes wielka! :-)
    • agamik Re: szukam dobrego fryzjera 05.04.04, 08:11
      Tez chodziłam do Dominika i polecam, jest świetny.Dobrze strzyże tez Max(ten
      sam salon fryzjerski - ul.Świętokrzyska 34, tel.322-46-82).Jakie sa ceny nie
      wiem bo dawno nie byłam, ale jeśli ktoś je zna to prosze o informacje.
      Jest też dobra fryzjerka (tanio)na ul.Udzieli - p.Aneta,tel.351-60-37.Polecam
      • Gość: ajo Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.04, 20:48
        W maximie za ścięcie i modelowanie krótkich włosów liczą sobie 50 zł. Cenią się
        bardzo, niekoniecznie zasłużenie. A sam Dominik? Trochę zapatrzony w siebie i
        cudu na głowie nie zauważyłam. Fryzjer jak fryzjer. Dla mnie rzadna rewelacja.
        • Gość: ajo Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.04, 22:18
          ups, wkradł mi sie błąd - żadna oczywiście. rewelacja oczywiscie :)
    • baryka Re: szukam dobrego fryzjera 02.08.04, 12:59
      niedługo wychodzę za mąż. Poradzcie fryzjera który sie specjalizuje w
      uczesaniach slubnych. Dzieki
      • Gość: klub Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.wroc.gazeta.pl 03.08.04, 17:06
        Dzięki temu, że nie wierzę już we wrocławskich fryzjerów mam wreszcie piękne,
        długie włosy i spokój. I moja koleżanka - Agata - też.
      • Gość: Marta Re: szukam dobrego fryzjera IP: 5.6.1D* / *.netz.sbs.de 13.09.04, 14:27
        Do uczesania slubnego (jak zreszta do kazdego!!)polecam salon La Grande, boczna
        Wita Stwosza, pierwsza w lewo po wejsciu od Pl. Dominikanskiego. Bardzo mila
        atmosfera,swietni fryzjerzy, rowniez stylisci!! Co prawda nieco drogo, i troche
        mnie sciska jak wyciagam portfel, ale sa warci tych pieniedzy. Polecam
        szczegolnie przy perfekjonalnym sztrzyzeniu i rowniez,jak wspomnialam, do
        fryzur slubnych (czesali moja siostre na slub-wyszlo fantastycznie!!!)
    • Gość: *** Re: szukam dobrego fryzjera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:49
      Jesli masz proste ciężkie włosny polecam Bartka z Galerii Fryzur na ul.Drobnera
    • Gość: ^_^ Je jestem :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:09
      no tak tyle ze ja robie dredy... :P zapraszam
      zainteresowanych :) kontakt mannaznieba@wp.pl
    • i.r Re: szukam dobrego fryzjera 25.09.04, 16:57
      Gość portalu: aga napisał(a):

> pomózcie mi znaleść we Wrocławiu dobrego fryzjera

Polecam gorąco Pracownię przy ul Malarskiej 19-24/3; Dorota i Ania -
      rewelacyjnie tną, farbują, do tego dobra kawka i niepowtarzalna atmosfera. tel.
      508241475
    • Gość: edytka UNIQUE IP: 217.153.67.* 07.10.04, 16:34
      Tylko ten salon Unique chodze juz tam 3 lata super atmosfera, sympatyczni
      ludzie, pełny profesjonalizm, pyszna kawka cóz wiecej relaks dla ciała i ducha
      • iska0 Re: UNIQUE 14.10.04, 12:18
        Tylko kto z Uniqe? Sebastian obleci, ale strasznie nadęty.I nie są tani, jak
        na takie zadęcie.Strzyzenie 70PLN.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka