Gość: eisenreich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 21:19 Po co ? Pytam po co - i to jeszcze za państwową kasę...szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brawo dla autora Lubin: Stadion Zagłębia szybko powstaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 21:38 Brawo za te "białe' krzesełka tworzące napis Zagłebie . Widac, że Pan wie o czym pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Lubin: Stadion Zagłębia szybko powstaje IP: *.nott.cable.ntl.com 21.01.09, 22:00 To moze napisz ile tej państwowej kasy poszło mądralo? KGHM jako Sp.Akcyjna ostanich trzech latach zgodnie z życzeniami akcjonariuszy przeznaczył krocie na dywidendy (samo budżet państwa, który ma mniej niż 44% akcji dostał 7 MILIARDÓW złotych. Na co firma wydaje resztę, to już jej sprawa, a konkretnie przedstawicieli akcjonariuszy w zarządzie i Radzie Nadzorczej. Państwowe i publiczne (miejskie) pieniążki idą za to na obiekty w Gdańsku, Wrocławiu, Krakowie (2 stadiony), Chorzowie, Poznaniu i Warszawie (3 stadiony: Legia i Narodowy + miliony już władowane w Polonie). Mógłbym tu napisać np. po co obiekt na 44 tys. w Wrocławiu za 730 mln(!) czy podobny za pewnie jeszcze większą kasę w Gdańsku, ale napisze że szczerze cieszę się z każdego boiska, stadionu w kraju, bo wszyscy na tym skorzystamy. Tylko głupiec tego nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eisenreich Re: Lubin: Stadion Zagłębia szybko powstaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 08:20 Nie rozumiem Łosiu dlaczego w jednym rzędzie stawiasz takie miasta jak Wrocław,Gdańsk,Kraków,Warszawę....i prowincjonalne miasteczko Lubin.Naprawdę nie rozumiem - twoja skala mnie poraża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krusz beton Re: Lubin: Stadion Zagłębia szybko powstaje IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 08:59 Nie liczy sie wielkosc miasta tylko stopien zorganizowania klubu.A za panstwowe to buduja stadion Slaskowi bo po Euro 2012 stadionu przeciez nie rozbiora.Wiec wyluzuj synku spoconego Janka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eisenreich Re: Lubin: Stadion Zagłębia szybko powstaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 12:18 Tylko jest jeden szkopuł..jak wejdzie(a wejdzie)w życie ustawa zabraniająca sponsorowania klubów przez spółki skarbu państwa to na tym stadioniku zasiądzie z 250 osób bo na okręgówkę tyle w miasteczku kibiców sukcesu was przyjdzie i to na dodatek wstęp dla kopidołów za free....tyle w temacie chyba ,że bazar tam zrobicie...jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miedziowy Re: Lubin: Stadion Zagłębia szybko powstaje IP: *.chello.pl 22.01.09, 18:27 KGHM nie jest sponsorem Zaglebia a wlascicielem,a to roznica,wiec nic nam ta ustawa nie zrobi zlego.(potwierdzily to dzisiaj wladze KGHM).Wiec dalej niech wam wielkomiejski gul skacze ze bedziemy miec solidnego sponsora.HeheHe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek_kaczynsky Lubin: Stadion Zagłębia szybko powstaje IP: *.versanet.de 21.01.09, 23:44 "Na trzech zadaszonych trybunach zamontowano już pomarańczowe krzesełka. Część jest biała i układa się w napis: Zagłębie." Na zdjeciu widoczny jest napis "Zagłębie" w kolorze czarnym, wiec nie probojcie mi wmowic ze biale jest biale a czerne jest czarne. Ot tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leoon5 Lubin: Stadion Zagłębia szybko powstaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.09, 05:45 Baran to pisał i jego stara żarła tam słonecznik a bluzgi leciały na śląska i jego starą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leoon5 Re: Lubin: Stadion Zagłębia szybko powstaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.09, 05:49 huja wiesz w nogach śpisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Lubin: Stadion Zagłębia szybko powstaje IP: *.wro.vectranet.pl 22.01.09, 07:02 w 42% za państwową. To jakieś 42 mln. Tyle to we Wrocławiu parking bedzie kosztował za państwową kasę. a całość 700!!. Ja sie pytam kto tu za państwowe wydaje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnoślązak Lubin: jak urban IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.09, 08:15 Były czasy gdy wyborcza miała logo Solidarności, a teraz piszą w niej jak w trybunie ludu. Za Solidarność gineli ludzie także w Lubinie, ale o co Polakom chodziło w tamtych czasach to w wyborczej nie pamietają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mass Nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne, a białe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.09, 08:34 jest białe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddf Nowoczesny?? IP: *.oracle.co.uk 22.01.09, 09:59 Ale co w nim takiego nowoczesnego?? :))) Zwykle malutkie trybuny z krzeselkami i jeszcze ta dziura miedzy dachem a ostatnim rzedem :)) To juz chyba stadion w Kielcach jest nowoczesniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Nowoczesny?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 11:15 A czytac ze zrozumieniem stara cię nauczyła??? Bo w artykule pisze co będzie między ostatnim rzędem a dachem. heh szkoda słów na takich debili jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woo Praca na zmywaku IP: *.chello.pl 23.01.09, 11:10 Rozumiem, że praca na zmywaku może być frustrująca, ale nie musisz wylewać swoich żalów akurat tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubinianin Lubin: Stadion Zagłębia szybko powstaje IP: *.hasco-lek.pl 22.01.09, 10:31 Coż możnaby rzec: Lubin jest fenomenem na skalę całego kraju- i dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZLatan W głowie masz chrzęst słoneczniku IP: 89.248.169.* 22.01.09, 12:15 pajacu. Tak to jest, gdy pseudodziennikarzyna pisze o rzeczach, o których nie ma pojęcia. A przy okazji - jak to zwykle bywa - wrocławski kundelek chce dopiec kibicom Zagłębia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af Re: W głowie masz chrzęst słoneczniku IP: *.chello.pl 22.01.09, 12:26 we Wrocławiu mamy ciekawsze rzeczy do roboty niż przejmowanie się i "dopiekanie" Lubinowi. W przeciwieństwie do Lubina gdzie ludzie bardzo często są chorobliwie nienawistni do większego Wrocławia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulek Powiedz to tym złośliwym pismakom IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.01.09, 12:35 Nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: W głowie masz chrzęst słoneczniku IP: 195.116.249.* 22.01.09, 12:41 Przecież na waszym forum wątek dotyczący Lubina ma wiecej "wyświetleń" (6565) od większości waszych zgód. Tylko Wisła (7942) i Motor (7354) ma więcej. Wiec nie pitol mi że sie nie interesujecie. Spore zainteresowanie wieśniakami zza miedzy. Admini zaraz pewnie poprawia statystyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: W głowie masz chrzęst słoneczniku IP: 80.50.38.* 02.02.09, 16:46 matole, a nie pomyslałeś że cała lubińska wiocha, codziennie nabija te wejścia i podnieca się co w metropolii o wiosce gadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnoślązak Re: W głowie masz chrzęst słoneczniku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.09, 13:43 Jestem kibicem Zagłębia, myślę, że dłużej niż ty żyjesz i liczę,że tacy jak ty na stadion nie będą mieli wejścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hzl Re: W głowie masz chrzęst słoneczniku IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.01.09, 15:29 to się grubo mylisz bo mam 32 latka a kibicem ZAGŁĘBIA JESTEM OD 10 roku zycia , a ciekaw jestem ile ty jestes kibicem, chyba tym ktory dziubie słonecznik i h...ami rzuca w piłkarzy jak im źle idzie tak zwanym działkowcem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco74 Re: W głowie masz chrzęst słoneczniku IP: 89.174.34.* 22.01.09, 15:33 Ku.as w du.ie ku.as w gębie to lubińskie jest zagłębie ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MistrzPolski Re: W głowie masz chrzęst słoneczniku IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 16:39 Znów Zagłębie wsadzi wam h.ja w gębe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZS Re: W głowie masz chrzęst słoneczniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 21:35 Uważaj lubiński mule bo wam Widzew "zapakuje" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZL-Mayhem Lubin: Stadion Zagłębia szybko powstaje IP: *.chello.pl 22.01.09, 16:51 My się wami nie interesujemy wieśniaki z Lubina hahaha. Wszystkie wasze wpisy przesiąknięte są wyraźnym kompleksem i poczuciem niższej wartości. Piszcie sobie co chcecie w tej waszej koszernej gazetce. A my dalej robimy swoje i robimy to znacznie lepiej od was wielkomiejscy mali ludzie. Zagłębie Lubin to jedyny profesjonalny klub na Dolnym Śląsku i to oczywista prawda i to was najbardziej boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babajagi Lubin: Stadion Zagłębia szybko powstaje IP: *.chello.pl 22.01.09, 17:18 KGHM wspiera Zagłębie a kogo ma wspierać? Wolkswagen wspiera VFL, Philips wspierał i chyba jeszcz wspiera PSV a nie Ajax i to jest oczywiste, Red Bull wspiera Salzburg itd. Wszędzie jest to normalne ale u nas nie bo media promują kluby które lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krusz beton Lubin: Stadion Zagłębia szybko powstaje IP: *.chello.pl 22.01.09, 18:39 Tu masz eisenreichu wystapienie rzecznika KGHM w tej sprawie wiec daj se na luz i bo z tej zawisci zylka ci peknie... www.lubin.pl/_portal/_1_-2_2826/tvl.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacaacaj Re: Lubin: Stadion Zagłębia szybko powstaje IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.09, 20:51 Żal dupe ściska???Niech powstaje jak najwięcej stadionów i tyle. A mnie sie wydawało,że krzesełka są zielone, a napis fioletowy?!? Źle widziałem;) Niech Zwycięża LECH... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman lubin - giełda samochodowa, nic więcej ... IP: *.wroclaw.mm.pl 05.02.09, 11:44 psy będą tam w lubinie szczekać na stadionie, ciekawe czy pomyśleli o wjeździe samochodów na płytę stadionu, bo giełda samochodowa będzie dobrym pomysłem, z tego zresztą wrocławianie kojarzą lubin, takie miasteczko przy dużej giełdzie samochodowej. Odpowiedz Link Zgłoś