do-br 22.01.09, 00:02 Czy ktoś wie co takiego się stało, ze nie ma telewizji. Mam szpital w domu i mi się nudzi..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: glon Re: Vectra nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 00:08 Pewnie dlatego, ze jej 'redaktor naczelna; odeszla na funckje dyrektora TVP Wroclaw ;) 'Alicja Grzymalska ma 42 lata. To wrocławska dziennikarka, obecnie zajmująca się produkcją telewizyjną. Pracowała w Telewizji Dolnośląskiej i w Polskim Radiu Wrocław. Jest redaktorem naczelnym Telewizji Vectra, która przygotowuje program lokalny Telewizji Miejskiej Wrocław'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsi Re: Vectra nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 00:08 Nie ma Pani Alicji Grzymalskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glon Re: Vectra nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 00:10 Co za jednosc opinii :))) Wyjatkowa na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Vectra nie działa IP: 212.2.116.* 22.01.09, 02:11 moja vectra dziś działała bez zarzutu (Wro-Konin-Wro),wczoraj tez (Wro-Zielona G.-Wro) i jutro mam nadzieję również (Ostrów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Vectra nie działa IP: *.chello.pl 22.01.09, 21:25 a koledze vectra dzisiaj nie odpaliła. chyba rozrusznik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsi Re: Vectra nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 00:40 bo nie ma pani redaktor grzymalskiej Odpowiedz Link Zgłoś