Dodaj do ulubionych

Internet we Wrocławiu spis providerów

IP: *.int.pan.wroc.pl 12.11.03, 17:21
Czy ktoś zetknął się z czymś takim. Szukam, szukam ale jakiegoś większego spisu nie ma. Gdyby ktoś wiedział gdzie się taki znajduje, wydaje mi się, że tylko dla mnie byłoby to użyteczne. Dzięki za wszelkie informacje na forum.
Obserwuj wątek
    • g_biskup Re: Internet we Wrocławiu spis providerów 12.11.03, 18:36
      ja tez szukalem czegos na krzykach, ale nic nie znalazlem, a tu masz spis sieci
      we wroclawiu
      www.skretka.net/ask/index.php?ilosc=440&sortuj=miasta
      • Gość: Wrocławianin Re: Internet we Wrocławiu spis providerów IP: *.int.pan.wroc.pl 13.11.03, 10:07
        Wszystko fajne ale mało profesjonalne. Szukałem na stronach miasta www.wroclaw.pl Są banki, hotele ale spisu providerów już nie ma. A co tak przyśpiesza rozwój regionu jak nie dostęp do informacji? Taki spis byłby bardzo potrzebny. Odnalazłem np. firmę Bum www.bum.pl oferta sensowana ale chciałbym porównać ją z innymi. Niestety nie da się bo dostęp do tych danych jest utrudniony. Trzeba szukać przez wyszukiwarki i odfiltrowywać całe te mało interesujące trafienia.
        • Gość: Darcie Re: Internet we Wrocławiu spis providerów IP: *.biskupin.wroc.pl / 80.55.194.* 13.11.03, 12:18
          Sprawdz te: www.biskupin.wroc.pl www.akron.wroc.pl (zalezy jeszcze jaka
          dzielnica Cie inetersuje)
          • Gość: Wrocławianin Re: Internet we Wrocławiu spis providerów IP: *.int.pan.wroc.pl 13.11.03, 12:45
            Chodzi mi o tereny Starego Miasta i Rynku. Tam jest masakra bo nie wolno kopac. Praktycznie tylko dostęp radiowy. Nie podawałem dzielnicy, bo takiego spisu brakuje dla całego Wrocławia.
    • Gość: Ella Re: Internet we Wrocławiu spis providerów IP: *.magma-net.pl 13.11.03, 10:59
      ten spis potrzebny zapewne aby opodatkowac provaiderow albo opracowac system
      inwigilacji spoleczenstwa , czy tak ?
      • Gość: Wrocławianin Re: Internet we Wrocławiu spis providerów IP: *.int.pan.wroc.pl 13.11.03, 11:45
        Nie chodzi mi o jakąś firmę krzak, niewystawiającą faktur VAT. Myślę o sensownych firmach. Nie bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc "inwigilacja spoleczenstwa". Z tego co widzę masz dostęp do Internetu - czy mam rozumieć, że pracujesz dla ABW? Chodzi mi natomiast o w miarę taniego i solidnego dostawcę. Wrocław to nie Kozia Wólka i coś takiego wydaje mi się, że jest potrzebne. Jak widać ciężko to zrozumieć.
    • Gość: brat Re: Internet we Wrocławiu spis providerów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.03, 21:09
      wyborcza kiedys w dodatku komputer zrobila taki spis powaznych dostawcow
      intenetu. moze to czas zeby w dolnoslaskiej cos takiego powtorzyc.
    • Gość: lamer Re: Internet we Wrocławiu spis providerów IP: 195.117.195.* 14.11.03, 12:25
      proszę zajrzeć tu:www.k.pl , internet również drogą radiową, ul.Nabycińska
      (koło Dworca Świebodzkiego), tel 78-17-630
      • Gość: Wrocławianin Re: Internet we Wrocławiu spis providerów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 20:37
        Tylko, że k.pl ma dość słabe pingi z sieci WCSS. Chodzi mi o solidnego providera, a nie o kogoś kto jedzie na wyżyłowanych łączach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka