Dodaj do ulubionych

Piszecie tylko na Forum WROCLAW???

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 23:52
czy gdzies jeszcze trafiaja wasze posty?

Obserwuj wątek
    • egoist Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? 22.01.02, 23:57
      Ja - do Warszawy
      Na szęście nie ma tam janka za wsi ani roberta65, ani uchowaj boże hraabiego.
      Jest tam bardzo fajnie, panuje lepsze zrozumienie poruszanej tematyki.
      Mówią na temat, co jest głównym problemem w.w. chłpaczków, którzy potrafią
      zaśmiecić każdy temat.

the ego is a ruler
      • Gość: Gawel Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 00:10
        egoist napisał(a):

> Ja - do Warszawy
        > Na szęście nie ma tam janka za wsi ani roberta65, ani uchowaj boże hraabiego.
        > Jest tam bardzo fajnie, panuje lepsze zrozumienie poruszanej tematyki.
        > Mówią na temat, co jest głównym problemem w.w. chłpaczków, którzy potrafią
        > zaśmiecić każdy temat.
        co to znaczy zasmiecac temat .......i to kazdy ?
        • egoist Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? 23.01.02, 00:16
          zaśmiecić bredniami nie na temat - nie umiesz czytać ze zrozumieniem ???
      • Gość: Janek Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 00:12
        Egoisto. Muszę poczytać te Twoje wypowiedzi. Są mi niezbędne do potwierdzenia
        teorii psychoanalitycznej Freuda, że wczesne doświadczenia z okresu
        dzieciństwa, seksualność oraz procesy nieświadome są czynnikami wpływającymi na
        rozwój osobowości i wypaczenia, które w ewidentny sposób wystąpiły u Ciebie.
        • Gość: Jajaccek Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 23.01.02, 00:26
          Tata mi zabanowal forum warszawskie, ale i tak bym tam nie napisal.
          • szarykot Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? 23.01.02, 15:17
            > Tata mi zabanowal forum warszawskie, ale i tak bym tam nie napisal.

masz mądrego tatę :)
      • Gość: H2o Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 00:30
        egoist napisał(a):

> Ja - do Warszawy
        > Na szęście nie ma tam janka za wsi ani roberta65, ani uchowaj boże hraabiego.
        > Jest tam bardzo fajnie, panuje lepsze zrozumienie poruszanej tematyki.
        > Mówią na temat, co jest głównym problemem w.w. chłpaczków, którzy potrafią
        > zaśmiecić każdy temat.
        >

No to czemu geju zaglądasz na to forum i się tu wpisujesz? Spierdalaj na forum
        warszawskie do swoich znajomych gejów ze stolicy.

• Gość: Żarłacz Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 00:53
      z czystego patriotyzmu lokalnego nie wpisuję sie na forum warszawskim, ale je
      czytam . Na naszym bywam coraz rzadziej, bo żenują mnie te Wasze liczenia
      krasnali i nabijanie ilości kosztem jakości. A jak już nie liczenie, to
      pojawiają się Ole, H2O i inne oszołomy z bluzgami i chamstwem. Tyle sie dzieje
      w naszym mieście, a Wy liczycie krasnale albo zakładacie kółka wzajemnej
      adoracji. Pozdrawiam z nadzieją na lepsze jutro.
      • Gość: tyrysek Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 01:16
        widzisz... krasnale z mojej strony to wynik chwilowej desperacji
        nigdy nie pochwalalam watkow typu "lista obecnosci", ale krasnale mnoza sie
        jeszcze szybciej... jak bakterie, ich tez sie nie da wyeliminowac
        no i sa szczepy, ktore pozwalaja nam przetrwac
        moze z wiosennym podmuchem nasze forum sie odswiezy
        a tymczasem nie traktuj krasnali powaznie ;-)))

jesli chodzi o olo-podobne stworki - sa o tyle gorsze, ze mozna je znalezc
        wszedzie, juz niemal w kazdym wiekszym watku
        jedyne lekarstwo- ignorancja

nowe, ciekawe tematy- pole do popisu dla kazdego

• Gość: Jajaccek Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? IP: *.chicago-28-29rs.il.dial-access.att.net 23.01.02, 01:48
        Tygrysek wyrazil,to co kazdy widzi dookola nas na codzien i od swieta.Pewnie,
        ze mile to nie jest i nic nie wnosi poza iloscia, ale trafiaja sie wartosciowe
        dyskusje i zagladanie tutaj sprawia radoche.Z interkiem, jak z dynamitem.Nobel
        nie mial pojecia, kto i jak moze wykorzystac jego wynalazek i troche sie
        zapozno chlopisko polapal.
        • repo Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? 23.01.02, 15:29
          Czytam różne, ale wpisy raczej na wrocławskim. Nie tak często, jak bym chciała
          (bo do powiedzenia mam dużo...)ale. Zdecydowanie atmosfera i poczucie humoru tu
          panujące mi odpowiadają. pozdrowienia
      • Gość: duzY A edukacyjna strona ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 23.01.02, 10:37
        liczenia krasnali to co? W końcu wiemy, że parę z nas potrafi do ponad
        pięciuset zliczyć.
        • Gość: hen Hen said: IP: 156.17.85.* 23.01.02, 16:00
          Co do Egoista:
          On wcale nie jest taki, jak wynika z Jego postów. Zauważyliście tą
          angielszczyznę, którą czasami okrazsza swoje posty... (słowa typu: rulez,
          Egoist said, etc.). Ponieważ znajomość angielskiego przewyższa znajomość języka
          polskiego mr. Egoist pisze posty po angielsku, a potem wrzuca do translatora,
          aleć słabego i usterkowego, programowanego przez osoby z depresją. To co
          wychodzi pojawia się na forum ale już zniekształcone.

Pozdrowienia dla Egoista, to taki niewinny żarcik z mojej strony, ale jeśli się
          gniewasz możesz już na mnie kurwować. Spoko. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka