Gość: tyrysek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 23:52 czy gdzies jeszcze trafiaja wasze posty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egoist Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? 22.01.02, 23:57 Ja - do Warszawy Na szęście nie ma tam janka za wsi ani roberta65, ani uchowaj boże hraabiego. Jest tam bardzo fajnie, panuje lepsze zrozumienie poruszanej tematyki. Mówią na temat, co jest głównym problemem w.w. chłpaczków, którzy potrafią zaśmiecić każdy temat. the ego is a ruler Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gawel Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 00:10 egoist napisał(a): > Ja - do Warszawy > Na szęście nie ma tam janka za wsi ani roberta65, ani uchowaj boże hraabiego. > Jest tam bardzo fajnie, panuje lepsze zrozumienie poruszanej tematyki. > Mówią na temat, co jest głównym problemem w.w. chłpaczków, którzy potrafią > zaśmiecić każdy temat. co to znaczy zasmiecac temat .......i to kazdy ? Odpowiedz Link Zgłoś
egoist Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? 23.01.02, 00:16 zaśmiecić bredniami nie na temat - nie umiesz czytać ze zrozumieniem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 00:12 Egoisto. Muszę poczytać te Twoje wypowiedzi. Są mi niezbędne do potwierdzenia teorii psychoanalitycznej Freuda, że wczesne doświadczenia z okresu dzieciństwa, seksualność oraz procesy nieświadome są czynnikami wpływającymi na rozwój osobowości i wypaczenia, które w ewidentny sposób wystąpiły u Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 23.01.02, 00:26 Tata mi zabanowal forum warszawskie, ale i tak bym tam nie napisal. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? 23.01.02, 15:17 > Tata mi zabanowal forum warszawskie, ale i tak bym tam nie napisal. masz mądrego tatę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H2o Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 00:30 egoist napisał(a): > Ja - do Warszawy > Na szęście nie ma tam janka za wsi ani roberta65, ani uchowaj boże hraabiego. > Jest tam bardzo fajnie, panuje lepsze zrozumienie poruszanej tematyki. > Mówią na temat, co jest głównym problemem w.w. chłpaczków, którzy potrafią > zaśmiecić każdy temat. > No to czemu geju zaglądasz na to forum i się tu wpisujesz? Spierdalaj na forum warszawskie do swoich znajomych gejów ze stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 00:53 z czystego patriotyzmu lokalnego nie wpisuję sie na forum warszawskim, ale je czytam . Na naszym bywam coraz rzadziej, bo żenują mnie te Wasze liczenia krasnali i nabijanie ilości kosztem jakości. A jak już nie liczenie, to pojawiają się Ole, H2O i inne oszołomy z bluzgami i chamstwem. Tyle sie dzieje w naszym mieście, a Wy liczycie krasnale albo zakładacie kółka wzajemnej adoracji. Pozdrawiam z nadzieją na lepsze jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 01:16 widzisz... krasnale z mojej strony to wynik chwilowej desperacji nigdy nie pochwalalam watkow typu "lista obecnosci", ale krasnale mnoza sie jeszcze szybciej... jak bakterie, ich tez sie nie da wyeliminowac no i sa szczepy, ktore pozwalaja nam przetrwac moze z wiosennym podmuchem nasze forum sie odswiezy a tymczasem nie traktuj krasnali powaznie ;-))) jesli chodzi o olo-podobne stworki - sa o tyle gorsze, ze mozna je znalezc wszedzie, juz niemal w kazdym wiekszym watku jedyne lekarstwo- ignorancja nowe, ciekawe tematy- pole do popisu dla kazdego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? IP: *.chicago-28-29rs.il.dial-access.att.net 23.01.02, 01:48 Tygrysek wyrazil,to co kazdy widzi dookola nas na codzien i od swieta.Pewnie, ze mile to nie jest i nic nie wnosi poza iloscia, ale trafiaja sie wartosciowe dyskusje i zagladanie tutaj sprawia radoche.Z interkiem, jak z dynamitem.Nobel nie mial pojecia, kto i jak moze wykorzystac jego wynalazek i troche sie zapozno chlopisko polapal. Odpowiedz Link Zgłoś
repo Re: Piszecie tylko na Forum WROCLAW??? 23.01.02, 15:29 Czytam różne, ale wpisy raczej na wrocławskim. Nie tak często, jak bym chciała (bo do powiedzenia mam dużo...)ale. Zdecydowanie atmosfera i poczucie humoru tu panujące mi odpowiadają. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY A edukacyjna strona ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 23.01.02, 10:37 liczenia krasnali to co? W końcu wiemy, że parę z nas potrafi do ponad pięciuset zliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Hen said: IP: 156.17.85.* 23.01.02, 16:00 Co do Egoista: On wcale nie jest taki, jak wynika z Jego postów. Zauważyliście tą angielszczyznę, którą czasami okrazsza swoje posty... (słowa typu: rulez, Egoist said, etc.). Ponieważ znajomość angielskiego przewyższa znajomość języka polskiego mr. Egoist pisze posty po angielsku, a potem wrzuca do translatora, aleć słabego i usterkowego, programowanego przez osoby z depresją. To co wychodzi pojawia się na forum ale już zniekształcone. Pozdrowienia dla Egoista, to taki niewinny żarcik z mojej strony, ale jeśli się gniewasz możesz już na mnie kurwować. Spoko. :-) Odpowiedz Link Zgłoś