andy1020 11.02.09, 15:00 mam pytanie, byłem w dyskotece Halifax w Koronie, wróciłem z zagranicy i jej już nie ma, co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paulo Re: co się stało z Disco Halifax IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.09, 23:46 no właśnie też się zastanawiam, może poprostu bankrut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: co się stało z Disco Halifax IP: *.router.finemedia.pl 12.02.09, 00:20 Około 3-4 miesięcy po otwarciu zwinęli się podobno w ciągu 1 nocy (sic!) nie płacąc Koronie za wynajem... Długo niestety nie zagościli a szkoda - byłem tam co prawda tylko na otwarciu, ale lokal robił wrażenie... Może zrobiła się z tego "wiejska" potańcówa dla okolicznych właścicieli BMW rocznik 1993 i postanowili się wycofać... Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy1020 Re: co się stało z Disco Halifax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 12:01 właśnie też byłem na otwarciu, stąd zaskoczenie że tak szybko zniknęli, przecież to było ogromne, a coś już w miejsce Dyskoteki w CH Korona powstało? Odpowiedz Link Zgłoś