kasiul-a24 18.02.09, 22:03 Witam chcialam sie dowiedziec czy mozna gdzie we Wrocku kupic buty emu.Bede wdzieczna :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
membrum_virile Re: emu 19.02.09, 07:10 Ja też "bede" przeszczęśliwy, jeśli wyjaśnić zapragniesz, gdzie leży Wrock, bo szukałem długo i znaleźć nie mogłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bis Re: emu IP: *.lanet.net.pl 19.02.09, 07:56 Widziałam w pasażu grunwaldzkim w sklepie na 2 pietrze obuwniczym- street? Odpowiedz Link Zgłoś
ninaornella Re: emu 19.02.09, 09:42 Oryginalne Emu są w Magnolii w sklepie z butami na górze nie pamietam nazwy ale niedaleko Empiku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiul-a24 Re: emu 19.02.09, 13:07 dzieki bardzo za odpowiedz,a czy wiecie w jakich cenach one sa.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: emu IP: *.wro.vectranet.pl 19.02.09, 13:21 Membrum virile już ktoś kiedyś napisał o twojej złośliwości, a szczególnie jeżeli odpowiadasz na post kobiety. Pewnie jesteś zgryźliwym dziadem i nikt cię nie lubi, nie masz przyjaciół, znajomych, a sąsiedzi zatrzaskują ci drzwi przed nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: emu 19.02.09, 13:34 Nie wiem nic o jego wcześniejszych zgryżliwościach ale w tym przypadku się zgadzam. Bo co to do cholery Wrocek jest??? Mieszkamy we Wrocławiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś