domi-1112 19.02.09, 21:57 Poszukuje biura rachunkowego z Wrocławia. Czy ktoś z Was może mi coś polecić. Z góry dziękuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azi81 Re: szukam biura rachunkowego 19.02.09, 22:15 Mam sprawdzone biuro rachunkowe Biuro Finansowe DFKK Ż.Niepsuj, R.Czapska-Inglewicz Spółka Jawna na ul.Mierniczej 3 tel. 071 3413526 Tanio i profesjonalnie.My z mezem kozystamy od ponad roku i jestesmy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
grebop Re: szukam biura rachunkowego 05.03.09, 13:35 Polecam !! DKI Doradztwo Informatyczne i Księgowe Wrocław ul. Pilata 18 Telefon: +48 (0) 71 348-72-09 Fax: +48 (0) 71 348-72-09 Mobile: (0) 603 10 45 67 e-mail: piotr.grebowiec@dki.wroc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grebop Re: szukam biura rachunkowego 22.04.09, 10:13 SUPER Biuro!! Właśnie powstaje nowa KANCELARIA Księgowo -Rachunkowo -Prawna. Mają w ofercie (doskonałe ceny) porady prawno-podatkowe, księgowo- rachunkowe, informatyczne, usługi online (za niedługo) A co najważniejsze POMAGAJĄ ! Zadzwoń do mnie pod - 603 10 45 67 Odpowiedz Link Zgłoś
mascustulliuscicero Re: szukam biura rachunkowego 22.04.09, 14:15 buhahahahahahhaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrianna k. Re: szukam biura rachunkowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.14, 12:16 Dodam biuro superksiegi.pl/ które mi prowadzi księgowość od pół roku - polecam z prostej przyczyny- wyprowadzili mi dokumenty i pomogli w rozwiązaniu problemów z urzędem skarbowym do których doszło przez poprzednią księgową. Teraz po fakcie wiem, że trzeba uważać komu się powierza swoje dokumenty-liczyłam że polecona księgowa z doświadczeniem w dobrej cenie to skarb ale się pomyliłam. Teraz wybieram tylko profesjonalne porządne i długo działające na rynku firmy jak Super Księgi - na razie widać że wiedzą co robią i robią to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: szukam biura rachunkowego IP: *.wemif.pwr.wroc.pl 20.02.09, 09:13 www.profit.wroclaw.pl/ Ja jestem bardzo zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
elamatha Re: szukam biura rachunkowego 20.02.09, 14:03 polecam AM Konsulitng s.c. na Jedności Narodowej 79; najlepsze jest to ze zalatwisz tam wszystko; na miejscu masz ksiegowego, doradce podatkowego w jednej cenie, skontaktuja z informatykiem, generalnie zajmuaja sie tez z niezlym powodzeniem dotacjami, maja swojego radce prawnego polecam , prowadza moja firme i wszystkich znajomych z mojego polecenia; a co jeszcze podejda do klienta bardzo indywidualnie nie ma masowki jak gdzie indziej, no i to ludzie z kwalifikacjami; dzwon do P. Agi lub P. Magdy 0693430305 lub 0506713537 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJJ Global Re: szukam biura rachunkowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.09, 13:18 Witam Szczególnie polecam biuro Maderafinanse z Wrocławia. Mieści się koło dworca Świebodzkiego. Miły kontakt zawsze pod tel i sporo doświadczeń w księgowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Grebowiec Re: szukam biura rachunkowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 09:55 SUPER !! Właśnie powstaje nowa KANCELARIA Księgowo -Rachunkowo -Prawna. Mają w ofercie (doskonałe ceny) porady prawno-podatkowe, księgowo- rachunkowe, informatyczne, usługi online (za niedługo) A co najważniejsze POMAGAJĄ ! Zadzwoń do mnie pod - 603 10 45 67 Odpowiedz Link Zgłoś
mascustulliuscicero Re: szukam biura rachunkowego 22.04.09, 14:15 buahahahah juz dzwonie do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moonniiaa Re: szukam biura rachunkowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 12:00 Biuro rachunkowe JOTA działa na rynku od 1994 roku, posiada Certyfikat Księgowy wydany przez Ministerstwo Finansów, wieloletnie doświadcznie oraz ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności gospodarczej. Przykładowy zakres usług: - pomoc przy zakładaniu działalności gospodarczej, wyborze formy opodatkowania - prowadzenie Książki Przychodów i Rozchodów, ryczałtu - prowadzenie rejestrów VAT - prowadzenie obsługi kadrowo-płacowej firm - sporządzanie deklaracji do ZUS-u i Urzędu Skarbowego - sporządzanie rocznych zeznań podatkowych. A ponad to oferujemy: • możliwość odbioru dokumentów z siedziby klienta, • reprezentowanie klienta przed Urzędem Skarbowym i ZUS w oparciu o udzielone pełnomocnictwa, • miłą i fachową obsługę, • rzetelność, dokładność, terminowość, • atrakcyjne warunki finansowe, • księgowość internetowa w zasięgu całego kraju Kontakt: biuro.jota@op.pl gg 2385262 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: szukam biura rachunkowego IP: 79.110.196.* 13.07.09, 18:38 Ja szukałam bardzo długo, bo prowadzę dośc skomplikowaną działalnośc, bardzo dużo faktur i pracowników, zmieniałam biuro 2 razy, a od pół roku obsługuje mnie Biuro Rachunkowe Bilans na ul. Świdnickiej 28, wszystko idzie tak sprawnie, że nie muszę się o nic martwic+ biuro w samym centrum Wrocławia to zawszę mogę wpasc. Mam nadzieję, że udostępnianie telefonu nie będzie niestosowne, ale zaryzykuję: 0 663 13 13 11 - właścicielka Pani Lucyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: szukam biura rachunkowego IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.09, 19:14 Kilka razy się sparzyłem i już się nauczyłem na co zwracać uwagę :) przede wszystkim sprawdź księgową/księgowego czy jest na bieżąco z wciąż zmieniającymi się przepisami - tych niestety jest bardzo mało - większość potrafi jedynie wklepywać liczby do komputera. teraz obsługuje mnie BUCHALTERIA i jestem zadowolony - ich stronka to www.buchalteria.biz powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.nowalu.pl oprogramowanie dla firm, biur rachunkowych IP: *.joanitow.finemedia.pl 02.09.09, 09:19 We wrześniu dla Klientów z wroclawia 30% rabatu na usługi wdrożeniowe:) Oferowane przez nas rozwiązania wspierają firmy handlowe i usługowe w zakresie: Szeroko rozumianej sprzedaży Gospodarki magazynowej Zarządzania relacjami z Klientami Prowadzenia księgowości Prowadzenia kadr i płac Zarządzania majątkiem trwałym Promocji firmy w Internecie Integracji systemów firm wielooddziałowych WWW.NOWALU.PL tel. 696-522-333 Odpowiedz Link Zgłoś
thermitt Re: szukam biura rachunkowego 23.10.09, 11:08 Witam, ja korzystam z usług biura AFK i jestem b. zadowolony. www.afk.net.pl Świeradowska 51-57 tel 071 336 95 21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cash Re: szukam biura rachunkowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 21:16 Może kiedyś jako firma Pani Fecicy rzeczywiście bylo OK. Teraz pojawili się doradcy klienta do podawania dłoni i kopiowania e-maili i za każdą poradę będącą kompetencją biura trzeba dodatkowo płacić. nie polecam--niestety :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: szukam biura rachunkowego IP: *.magma-net.pl 29.10.09, 07:50 Bardzo rzetelne biuro i konkurencyjne ceny "BUF-K" Biuro Uslug Finansowo-Księgowych ul. Borowska 128 Wroclaw tel:336-12-39 lub kom.0501-860-685 Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwa Re: szukam biura rachunkowego IP: *.tktelekom.pl 29.10.09, 13:21 Polecam biuro rachunkowe na ul Mierniczej mam firmę dwa lata prowadzą moją księgowośc i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
justthe1 Re: szukam biura rachunkowego 21.07.10, 16:54 biuro rachunkowe MBW TAX & AUDIT Sp.zo.o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: szukam biura rachunkowego IP: *.finemedia.pl 22.07.10, 11:42 Polecam swoją ksiegową - 601762347 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: szukam biura rachunkowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 23:26 KITOB- od 15 lat na rynku. Jestem zadowolona i spokojna o moje podatki. Sprawdź ich stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka Re: szukam biura rachunkowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 09:33 Polecam biuro rachunkowe AP TAX na ul.Słowiańskiej we Wrocławiu. Konkurencyjne ceny i fachowe, rzetelne podjescie do pracy. www.aptax.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nomina Re: szukam biura rachunkowego 19.03.10, 19:46 Ja korzystam z biura Saner (prowadzi każdy typ działalności), chwalę sobie, więc polecam. Rzetelne, niedrogie i co najważniejsze - bardzo pomocne, nie ogranicza się tylko do zaksięgowania, rozliczenia i cześć pieśni :). Odpowiedz Link Zgłoś
justthe1 Re: szukam biura rachunkowego 21.07.10, 16:53 polecam biuro rachunkowe MBW TAX & AUDIT Sp.zo.o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: szukam biura rachunkowego IP: *.magma-net.pl 28.03.10, 11:16 Kitob - są zawsze pomocni. Sprawdź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: szukam biura rachunkowego IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.10, 10:12 Polecam biuro rachunkowe INX z ulicy Dawida 32/1a. Fachowa obsługa i przystępne ceny. www.inx.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkamt Re: szukam biura rachunkowego IP: *.aster.pl 27.08.10, 12:45 Szanowni Państwo, serdecznie zapraszamy do skorzystania z usług naszego Biura Rachunkowego - ARKAMT. Świadczymy usługi w zakresie obsługi rachunkowo - podatkowej dla: - osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą - spółek - organizacji ngo. Obsługujemy także rozliczenia ZUS oraz prowadzimy sprawy kadrowo- płacowe. Służymy pomocą w kontaktach z urzędami. Zakres naszych usług jesteśmy w stanie każdorazowo modyfikować, w zależności od potrzeb klienta. Nasze usługi charakteryzuje przede wszystkim wysoka jakość, dokładamy wszelkich starań aby nasi klienci czuli, że warto było obdarzyć nas zaufaniem. Gorąco zachęcamy do bliższego zapoznania się z naszą ofertą, być może i Państwo zechcą dołączyć do stale powiększającego się grona naszych zadowolonych klientów i skorzystać z profesjonalnej usługi za przystępną cenę. Zapraszamy ! kontakt: 0-660-463-036 arkamt@arkamt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: szukam biura rachunkowego IP: *.comarch.com 17.09.10, 11:49 polecam stronę www.iksiegowosc24.pl – znajdziesz tam sprawdzone biura rachunkowe w dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profit Re: szukam biura rachunkowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.10, 12:07 Poleca biuro rachunkowe AFJ Sp. z o.o. prowadzą mi księgi od 2 lat i jestem bardzo zadowolona tel. 071-7183126 Odpowiedz Link Zgłoś
firminka Re: szukam biura rachunkowego 11.10.10, 13:47 Poszukaj biura Edyty Hałycz. Jest rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław76 Re: szukam biura rachunkowego IP: *.mobile-tech.pl 12.11.10, 10:19 Proponuje biuro rachunkowe BG www.biurorachunkowebg.wroclaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: szukam biura rachunkowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 10:36 Znajoma dała mi namiary na biuro AP TAX i Pana Arka i po sprawdzeniu szczerze polecam - ceny nieporównywalnie niskie w porównaniu z zaangażowaniem i fachowością jaką oferują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: szukam biura rachunkowego IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.01.11, 16:05 Witam, polecam naprawdę świetne biuro rachunkowe mieści się ono we Wałbrzychu.Wiem że poszukuje pani biura we Wrocławiu ale z usług tego biura korzystają przedsiębiorcy nawet z dalszych rejonów kraju i nie stanowi to wcale najmniejszego problemu latego też prosze sie zastanowić i zasięgnąć inforacji u właściciela gdyz jest w tym biurze naprawdę fachowa obsługa w każdym zakresie doradzi, pomoże i załatwia wszystko za klienta nie trzeba włuczyć się po urzędach stać w niewiarygodnie długich kolejkach i droczyć sie z urzędnikami wszystko załatwiają a i są nie drodzy przesyłam kontakt.: br-fiskus.com.pl ul. Uczniowska 21 (budynek byłej Porcelany "Książ") 58-306 Wałbrzych (obok budynku znajduje się bezpłatny parking dla Klientów naszego biura) tel/fax +48 74 843 62 25 tel.kom. +48 504 255 675 +48 519 181 265 email: bk@br-fiskus.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FHU alik Re: szukam biura rachunkowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 16:07 Podobno biura wysyłają dokumenty to www.lexus.radom.pl a kasują klientów za obsługe. Podobno sie lepiej opłaca niz zatrudnianie pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soni Re: szukam biura rachunkowego IP: *.146.127.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.11, 13:13 Czy ktoś zna biuro Beaty Lipnickiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saas Re: szukam biura rachunkowego IP: *.146.127.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.11, 13:12 Witam, czy ktoś korzystał z usług Beata Lipnicka Biuro Rachunkowe? Słyszałem, że nie jest najlepsza, ale kilka pozytywów też sie zdarzyło. Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.dabrowska Re: szukam biura rachunkowego 04.02.11, 10:13 Szukasz biura rachunkowego we Wrocławiu lub w okolicy? Zapraszamy do współpracy. Zmień biuro na nasze a dostaniesz stałą zniżkę w wysokości 10% ceny usługi jaką płaciłeś w poprzednim biurze. ELIDA Biuro Rachunkowe Monika Kozłowska www.elidabiuro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena M Re: szukam biura rachunkowego IP: *.internetia.net.pl 26.01.11, 15:12 Od dwóch lat już 3 razy zmieniałam biuro księgowe. Teraz jestem w Emporium tax i jestem w końcu zadowolona. Mam tam opiekuna który przypomina mi o doniesieniu dok. na czas, dzięki czemu księgowa podpowiada mi co mogę jeszcze zrobić, co wrzucić w koszty itd. Obsługa ok. Polecam Bożena M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inwestor Re: szukam biura rachunkowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 11:44 Ja moge podzielić sie wiedzą popratą doświdczeniem z biurami rachunkowymi. Na przestrzeni 12 lat miałem 6 biur rachunnkowtych i wniosek jeden:TYLKO MAŁE- JEDNO GÓRA DWUOSOBOWE BIURA RACHUNKOWE SA ZAANGAŻOWANE W KLIENTA A I CENY WTAKIM MAŁYCH BIURA SĄ KONKURENCYJNE. Dlatego od pewnego czasu kieruje się w swoich wyborach tylko tym wskaźnikiem- bez zwracania uwagi na lokalizacje , piękny biurowiec czy wyśmienita reklamę. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: szukam biura rachunkowego IP: *.internetia.net.pl 07.04.11, 11:02 mam podobne doswiadczenia. obecnie tez szukam nowego biura, bo nie jestem zadowolony :( ale nie chce "wtopić" kolejny raz. czy moglabys powiedziec cos wiecej o tym biurze...? nie chce księgowej co nie ma dla mnie czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gondi Re: szukam biura rachunkowego IP: *.static.korbank.pl 27.10.11, 10:27 Hej miałem problem ze swoim starym biurem, ale polecono mi biuro Calendaria na al.kromera. Jestem z nimi od roku, teraz na oddziale na ul.Kukuczki i z pracy Pani Arlety jestem bardzo zadowolony. Bardzo miły kontakt, zawsze jest czas dla klienta. www.calendaria.net.pl kontakt 71 7381154 Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.dabrowska Re: szukam biura rachunkowego 04.02.11, 10:13 Szukasz biura rachunkowego we Wrocławiu lub w okolicy? Zapraszamy do współpracy. Zmień biuro na nasze a dostaniesz stałą zniżkę w wysokości 10% ceny usługi jaką płaciłeś w poprzednim biurze. ELIDA Biuro Rachunkowe Monika Kozłowska www.elidabiuro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: szukam biura rachunkowego IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.11, 16:23 Jeżeli wystarczy: - pomoc przy zakładaniu działalności gospodarczej, wyborze formy opodatkowania - prowadzenie Książki Przychodów i Rozchodów, ryczałtu - prowadzenie rejestrów VAT - sporządzanie deklaracji do ZUS-u i Urzędu Skarbowego - sporządzanie rocznych zeznań podatkowych. to polecam siebie ;) małe firmy od 100zł Wrocław 693 542 816 Odpowiedz Link Zgłoś
annnabelllaaa Re: szukam biura rachunkowego 24.01.18, 18:16 dla mnie od lat juz niezawodnym biurem jest Super Księgi superksiegi.pl/, polecam Odpowiedz Link Zgłoś