Gość: mauser IP: *.enh.org 23.01.02, 21:31 Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie na linii 5500 postow. Zwolajcie posilki, bo jak nie, to juz chyba tylko pospolite ruszenie nas uratuje. General Tomislav Mauser Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 21:35 Panie Generale. Placówka broni 5900. Przygotujcie pierwszą linię na 5800, a drugą na 57oo. Dialog przechodzi na stronę przeciwnika. Zwalnia tempo.Chyba tam inwestować zamierzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 21:37 bronic sie bedziemy rencamy i nogamy Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:38 Gość portalu: Homar napisał(a): > bronic sie bedziemy rencamy i nogamy ...a, witam również serdecznie forumowicza Homara... Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 21:40 Homar jestes zwerbowany. Rowniaj krok, karabin do reki i wal prosto w ekran! Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:37 Janek & Mauser witam...zaczynamy obronę Festung Breslau... Roberto (prawdziwy) melduje się na lini frontu. Dzisiejsze zadanie bojowe - powiedzmy 100 postów na łebka od każdego z nas. To co zaczynamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka ROBERTOO! TO NAPRAWDE TY??? IP: 156.24.231.* 25.01.02, 02:07 #roberto65 napisał(a): > Janek & Mauser witam...zaczynamy obronę Festung Breslau... Roberto (prawdziwy) > melduje się na lini frontu. Dzisiejsze zadanie bojowe - powiedzmy 100 postów na > łebka od każdego z nas. To co zaczynamy? Nawet nie wiesz jak sie stesknilem za inwestycjami bracie!!! HURRRAAAAAAAAAAAA! A juz myslalem ze polegles w pamietnym zamachu na Twoje konto!! No, to dzien sie zaczyna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: ROBERTOO! TO NAPRAWDE TY??? IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 25.01.02, 02:23 A to niespodziewajka, Wedzonka na Forum.A mysmy Cie juz o libacyjnosc w Paryzewie posadzali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.kask.net.pl 23.01.02, 21:38 Do boju! Do boju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:40 Gość portalu: marsha napisał(a): > Do boju! Do boju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) ...i sanitariuszka Marsha na posterunku, więc o ew rany odniesione na polu bitwy nie mamy co się za bardzo martwić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 21:41 Marsha witaj, ubieraj moro i do walki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 21:39 Meldunek przyjety. Jaki masz stopien, Janek (czyzby porucznik kos z Rudego 102?..) Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:42 Proponuję podwyższyć dzisiejsze zadanie do 150 postów na łebka, dopiero wtedy możemy iść spać... Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:43 Swoją drogą już widzę te zatroskane miny co poniektórych forumowiczów ze stolicy jak się rano zbudzą i zerkna na ilość postów na naszym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 21:44 Roberto prawdziwy z Ciebie patriota zeby nie powiedziec przodownik pracy. W nagrode, rozkazem z dnia 23.1.02 otrzymujesz awans na starszego forumowego. Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:55 Gość portalu: mauser napisał(a): > Roberto prawdziwy z Ciebie patriota zeby nie powiedziec przodownik pracy. W > nagrode, rozkazem z dnia 23.1.02 otrzymujesz awans na starszego forumowego. Dzięki...czuję się zaszczycony i zoobowiązany i postaram się do końca stycznia dokonać na naszym forum przynajmniej 500 wpisów (oczywiście myślę, że uda sie więcej)... Dawno mnie nie było na naszym forum i jestem na "forumowym głodzie"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 21:42 znowu bleblacie o dupie maryny i idziecie na ilość, miast na jakość. zatem tymczasem żegnam wrocławskie forum Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:44 ...no cóż Żarłaczu, nie ma innej rady, jak koledzy z Wawy chcą się z anmi ścigać...wszak sport to samo zdrowie. Pozdrawki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 21:45 Bad bad boy, Zharlacz. Nie siac mi tu defetyzmu prosze. Jeszcze Wroclaw nie zginal, poki my... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 21:48 Żarłacz Niepospolity to SUPER DAMA . Melduję, że czujkę wysyłam na 5960. Jest szansa na 6000. Zaraz wchodzi III-cia zmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:57 Gość portalu: Janek napisał(a): > Żarłacz Niepospolity to SUPER DAMA . Melduję, że czujkę wysyłam na 5960. Jest > szansa na 6000. Zaraz wchodzi III-cia zmiana. ...ależ Drogi Janku III zmiana już tu jest (obt tylko jakaś III kolumna nam sie tu nie przyplątała)... Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:56 Gość portalu: mauser napisał(a): > Bad bad boy, Zharlacz. Nie siac mi tu defetyzmu prosze. Jeszcze Wroclaw nie > zginal, poki my... ...żyjemy i żyć będziemy długo. Ahoj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 21:47 Witaj Roberto... no coz, tylko slyszalem, jak tu niegdys szalales. Jestem z nowego "poboru" :) I szykuje sie do walki - Za Ilosc i Jakosc Wasz i Nasza! Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:58 Gość portalu: Homar napisał(a): > Witaj Roberto... no coz, tylko slyszalem, jak tu niegdys szalales. Jestem z > nowego "poboru" :) > I szykuje sie do walki - Za Ilosc i Jakosc Wasz i Nasza! Witaj Homar raz jeszcze! Nie ważne czyś Ty "start" czy "nowy" forumowicz, wążne że wierzysz w FORUM i naszą potęgę. Byliśmy, jesteśmy i będziemy zawsze numero uno... Pozdrawki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: 156.24.231.* 25.01.02, 02:23 Gość portalu: Żarłacz napisał(a): > znowu bleblacie o dupie maryny i idziecie na ilość, miast na jakość. zatem > tymczasem żegnam wrocławskie forum Zarlacz, milczenie w Twoim mistrzowskim wykonaniu w pelni zrekompensuje nasze niedostatki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 21:48 Prosze o meldunki z pola walki lub z obozu wroga. Gen. T. Mauser Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 21:52 nie wiem jak tam, ale u nas garkuchnia grzeje pelna para :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 21:55 Krasnale do ognia dokładają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 21:59 Nam strzelać nie kazano ... wstąpiłam na działo! Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:01 Gość portalu: MKK napisał(a): > Nam strzelać nie kazano ... > wstąpiłam na działo! he he he...witaj MKK ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 22:10 Witaj Roberto65. Dawnośmy Cię nie widzieli ;) Witaj - ferajna czeka. Nawet Olo osowiał :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Himmler Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 22:01 Jako Reichsfuhrer w obliczu Boga i historii postanowilem powolac pod bron 1 Dywizje Postowa. Hej kto Polak na bagnety Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:07 Gość portalu: Himmler napisał(a): > Jako Reichsfuhrer w obliczu Boga i historii postanowilem powolac pod bron 1 > Dywizje Postowa. Hej kto Polak na bagnety Jawolh ! Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:03 Gość portalu: Janek napisał(a): > Krasnale do ognia dokładają. ...coś czuję, że dziś w nocy dojdzie do I zjazdu Partii Polskich Krasnali na naszym FORUM... Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:01 Gość portalu: Homar napisał(a): > nie wiem jak tam, ale u nas garkuchnia grzeje pelna para :) ...czuję zapach grochówki z wędzonką (Wędzonkiś mnie zabije !!!)... Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:59 Gość portalu: mauser napisał(a): > Prosze o meldunki z pola walki lub z obozu wroga. > Gen. T. Mauser ...na razie nie mam sie czym dzis tu chwalić i co meldować..dopiero chyba 20 post dziś tu stukam (a jestem od 30 minut)..buuuu, to stanowczo za mało...ale obiecuję poprawę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 22:02 Groch z kapustą przywieźli ale Wędzonki brak. Czyżby wśród dekowników się ukrył. Niemożliwe. Forumowicz znany z ilości i jakości nie broni Wrocławia. Chory chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:05 Gość portalu: Janek napisał(a): > Groch z kapustą przywieźli ale Wędzonki brak. Czyżby wśród dekowników się > ukrył. Niemożliwe. Forumowicz znany z ilości i jakości nie broni Wrocławia. > Chory chyba. ...może Wędzony teraz bankiet dla ambasadorów w Paryżu szykuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 22:07 Wedzonka az tu pachnie z mojego A:/ Okopaliscie sie juz? Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:13 ...mam szajsowatą saperkę, więc muszę okopywać się małą łyżeczką do cukru...cierpliwości Generale ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 22:15 dyskietka, Roberto, dyskietka. Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:26 Gość portalu: mauser napisał(a): > dyskietka, Roberto, dyskietka. ...a tak, rzeczywiście, dyskietką będzie znacznie szybciej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 22:14 Czujka o jakichś ruchach melduje. Zwiad wysyłam. Komando krasnali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 22:15 Czekam na meldunek czerwonych ludzikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 22:17 Ide do latryny obozowej. Zaraz wracam. Roberto prowadz ogien ciagly. Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:27 Gość portalu: mauser napisał(a): > Ide do latryny obozowej. Zaraz wracam. Roberto prowadz ogien ciagly. odłamkowy, cel 60 stopni na lewo, cel, pal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!poszło, trafiony, zniszczony, hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrraa !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 22:27 Osobiście byłem w obozie Warszawskim. Niejaki Fabien pisze posty bez treści. Nastukał ich koło 40. Poprosiłem o fair play, tzn., zeby w każdym poście napisał choć jedno zdanie. Tak zabawa traci sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FABIEN Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: 217.99.1.* 23.01.02, 22:29 juz nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FABIEN Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: 217.99.1.* 23.01.02, 22:31 kurcze blade, moglem to napisac w poprzednim wpisie, bo tak strzelam sam do siebie, ale mysle nad jakas bronia atomowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 22:30 Janek mam dla Ciebie sekretna misje: przekradniesz sie do obozu wroga i dyskretnie wyeliminujesz osobnika o nicku Fabien. Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:32 Gość portalu: mauser napisał(a): > Janek mam dla Ciebie sekretna misje: przekradniesz sie do obozu wroga i > dyskretnie wyeliminujesz osobnika o nicku Fabien. Janek to nasz James Bond. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 22:35 Janek, pamietaj: odzew - Zuzanna lubi je jesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 22:37 Gość portalu: mauser napisał(a): > Janek, pamietaj: odzew - Zuzanna lubi je jesienia. A kasztany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 22:39 Wszystko Ci sie pomieszalo, kasztany to w hasle, a nie w odzewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 22:35 Chłopak w porządku. Obiecał, że wymyśli broń atomową. A czy my układ o niestosowaniu tej broni podpisaliśmy. Ja co prawda wczoraj z Atomem robiłem próby. Rozbijałem mu jądra. Ale efektów narazie nie widać. Coś cicho siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:39 Atom cicho siedzi... ale Fabian nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.kask.net.pl 23.01.02, 22:44 tylko na moment odeszłam od monitora...nooo,ładnie nabijacie licznik!!! szkoda,że to tylko konkury z warszawką ,a nie "mądre" posty. widocznie takie bla,bla też jest potrzebne niektórym do szczęścia... walczcie więc dzielnie!!! znikam w bezkres snu(wyjątkowo wcześnie-ciężki dzień)... pa! Odpowiedz Link Zgłoś
#roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:46 Gość portalu: marsha napisał(a): > tylko na moment odeszłam od monitora...nooo,ładnie nabijacie licznik!!! szkoda, > że > to tylko konkury z warszawką ,a nie "mądre" posty. Marsha, przyjdzie czas i na takie posty, na razie trzeba znów powiększać dystans... widocznie takie bla,bla też > jest potrzebne niektórym do szczęścia... > walczcie więc dzielnie!!! > znikam w bezkres snu(wyjątkowo wcześnie-ciężki dzień)... > pa! > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: 213.77.64.* 23.01.02, 22:41 To chibno najszybszy post. Nawiazabie di serii z ckm? Redakcja obiecala po szklance samogonu i po procy z laddunkami. Uwazajcie na szyby redakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauser Przejmijcie dowodztwo IP: *.enh.org 23.01.02, 22:41 Obowiazki wzywaja - przejmijcie dowodztwo i nie dopusccie wroga ani na centymetr. Wroce na prawdziwa 3-cia zmiane. Walczcie jak lwy do ostatniej kropli krwi... Nie bedzie Warszawiak plul nam w twarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 23:09 bez generala to nawet zupa sie przypalila :) ale Wedzonka nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 23:17 Homar. Trzymaj komendę. Mnie zwiad bardziej interesuje. Czujka już na 5980 się wysunęła. Zaraz placówkę przemieszczam. Do 24-tej na linii 6000 chcę sie umocnić. Choć Dialog jest coraz wolniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 23:32 Janku, chetnie przejalbym dowodztwo, ale mieszam w kotle... I nie wyzywaj wiecej naszych przeciwnikow, bo to nie ladnie i na dodatek nabijamy im punkty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 23:36 Jak nie możesz to leć na wątek Dobranoc. Tam od tyłu dają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.txucom.net 23.01.02, 23:39 Volksturm gotowy do obrony.Nie oddamy guzika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 23:49 Żeby nam tylko guzik z tej obrony nie wyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 23:55 Ja mimo wszystko dalej mocno dzierze kose zatknieta na sztorc. I mieszam w kotle. Mmmm, coz za zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 23:58 Godzina 24-ta wybiła. O kotle mi przypomniałeś. Jak tam zapasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:09 Melduje, ze wystarczy na miesiac zazartych walk. Zaplanowane sa tez dostawy, oczywiscie. Danie dnia: grochowka. Tak jak zawsze, zreszta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:12 Gość portalu: Homar napisał(a): > Janku, chetnie przejalbym dowodztwo, ale mieszam w kotle... > I nie wyzywaj wiecej naszych przeciwnikow, bo to nie ladnie i na dodatek > nabijamy im punkty :) Homar. Nie wiedziałem o co Ci chodzi. Ale teraz byłem na forum warszawskim i zobaczyłem wpis. To ktoś się schował pod mojego nicka. Świństwo zrobił nie mnie, ale naszemu forum. Przeprosiłem ale co to da. To wczorajszy przegrany zaocznie sie odgryzł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rung Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 24.01.02, 00:21 Dupa ze mnie nie forumowicz, ale służba nie drużba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Ulzylo mi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:24 Gość portalu: Janek napisał(a): > Homar. Nie wiedziałem o co Ci chodzi. Ale teraz byłem na forum warszawskim i > zobaczyłem wpis. To ktoś się schował pod mojego nicka. Świństwo zrobił nie mnie > ,ale naszemu forum. Przeprosiłem ale co to da. To wczorajszy przegrany > zaocznie sie odgryzł. A ja myslalem, ze tak Cie ponioslo w ferworze walki. Przepraszam, ale nie znam Cie tak dobrze, tylko z wirtuala... Ciesze sie, ze to nie byles Ty :) To fakt, ktos niezywkle idiotycznym wpisem psuje tylko zabawe. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Ulzylo mi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:31 Homarku. Sądzę, że ktoś znowu się pode mnie podszyje. Zwróć uwagę na jedno. Ja nigdy pierwszy nie atakuję i nie obrażam. Bronię się jak umiem ale to mi wolno. Tylko, że też nigdy pewnych granic nie przekraczam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Ulzylo mi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:38 Gość portalu: Janek napisał(a): > Homarku. Sądzę, że ktoś znowu się pode mnie podszyje. Zwróć uwagę na jedno. Ja > nigdy pierwszy nie atakuję i nie obrażam. Bronię się jak umiem ale to mi wolno. > Tylko, że też nigdy pewnych granic nie przekraczam. I za to Cie lubie :) A, my tu sobie gadamy, a musze zamieszac w kotle... Lece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Ulzylo mi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:46 Ty mieszasz w kotle, a ja wbrew zwyczjom głodny na placówce. Czujki wycofałem. Obrona na 5000 zdaje się do rana ustabilizuje. Trudno. Kontratak Warszawy był twardy i ofiarny. Zwiad jednak donosi, że pospolite ruszenie do apelu wzywają i wici rozsyłają gdzie mogą. Znaczy to, że za mocni się nie czują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: Ulzylo mi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:45 No dobra Janku, za tę SUPER DAMĘ i ja jeden dopiszę. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Ulzylo mi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:50 Gość portalu: Żarłacz napisał(a): > No dobra Janku, za tę SUPER DAMĘ i ja jeden dopiszę. Pozdrowienia Żarłaczu Niepospolity. Bez kadzenia. Klasa jest klasą. Czytałem niejedno i wiem. Sedecznie pozdrawiam i za wpis dziękuję. Forum się niedługo ustabilizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: troche wspomogę :)) 24.01.02, 01:07 jesli mozna. Wprawdzie nie za wiele, bo juz padam, ale celnie strzelam pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: troche wspomogę :)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 03:05 Kropeczce, blondyneczce z Łodzi serdecznie dziękuję, a dowództwu po zejściu z dyżuru meldunek składam: Godz. 3-cia. Tylko 50 postów koledzy z Warszawy w dniu dzisiejszym nadrobili. Widać ich sły na wyczerpaniu. Tak trzymać. W tym tempie do 100000 postów nas nie dogonią. Pozdrawiam i owocnej służby następcom życzę ku oczywistemu niezadowoleniu ludzi nie znających się na sympatycznej zabawie. Odmeldowuję się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: troche wspomogę :)) IP: *.txucom.net 24.01.02, 03:11 Ja jako zawodowy "nocny" pociagne kilka godzin.Trzeba zewrzec szeregi,poprawic wywiad,damage control i kontynuowac.Zawsze #1,nigdy drudzy!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: troche wspomogę :)) IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 24.01.02, 03:22 Ja sie tez doloze. Dla sprawy i dla zabawy.Witajcie :Feran ( dowodca batalionu medycznego)i Roberto-(szef kancelaryji jawnej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: troche wspomogę :)) IP: *.txucom.net 24.01.02, 03:18 Mozeby tak do najaktywniejszych warszawskich post-owiczow wezwac pogotowie ratunkowe,z pavulonem oczywiscie. "Caly kraj pavulonuje stolice" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: troche wspomogę :)) IP: *.txucom.net 24.01.02, 04:01 Witaj JaJacek;pozdrowienia dla Windy City. W mojej czesci Teksasu bylo dzisiaj 72 stopnie,ile uciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: troche wspomogę :)) IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 24.01.02, 04:09 Witaj, 51 amerykanskich stopienkow o 7:00 p.m.,sklonilo mnie do wybrania sie Do Crystal Lake.Niestety okolo poludnia gesta mgla i mzawka popsula nieco widoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: troche wspomogę :)) IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 24.01.02, 04:03 I wszystkich intubowc, do czasu bezspornego zwyciestwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: troche wspomogę :)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 12:54 Koledzy za oceanu. Parę Tomahawków póki co puście na forum Warszawskie. Koordynaty nasz wywiad Wam poda. Żeby tylko przez pomyłkę forum Kaliskiego nie rozwaliły. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: 62.87.137.* 24.01.02, 08:01 Ale macie gadane, tylko pozazdrościć. :))) Z chęcią bym się przyłączył ale za parę dni starcę swoje miejsce z którego nadaję i tylko miłe wspomnienia zostaną. Walczcie a ja napewno będę Wam KIBICOWAŁ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: 156.17.85.* 24.01.02, 10:11 Juz niedługo obok częstochowskiej i włoskiego cattenachio najbardziej znaną obroną w historii będzie wrocławska. Pozdrowienia i tak trzymać. Niech serwer im pęknie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.dtvk.tpnet.pl 24.01.02, 10:15 Może by okopy ? Odpowiedz Link Zgłoś
janek.p Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 24.01.02, 17:02 Okopac sie, kazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.eck-sa.krakow.pl 24.01.02, 17:05 Różnica już tylko 5583! Co robić??? Odpowiedz Link Zgłoś
janek.p Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 24.01.02, 17:07 Bronic sie na linii 5500, jak powiedzial gen. Mauser Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 24.01.02, 17:27 Gość portalu: kibicWKS napisał(a): > Ale macie gadane, tylko pozazdrościć. :))) > Z chęcią bym się przyłączył ale za parę dni starcę swoje miejsce z którego > nadaję i tylko miłe wspomnienia zostaną. Walczcie a ja napewno będę Wam > KIBICOWAŁ!!! To jednak prawda. Kiedys pisales, ze straciles prace i trzeba zyc dalej.:)Szkoda; (( Odpowiedz Link Zgłoś
janek.p Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 24.01.02, 17:28 Hej jajacek ty z chicago piszesz, czy przypadkowo nie powinienes byc w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroc.gazeta.pl 24.01.02, 18:29 Redakcja dostarcza amunicje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 19:10 Gość portalu: red napisał(a): > Redakcja dostarcza amunicje Przyjmiemy każdą ilość :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chrust Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 24.01.02, 19:12 Wlaczyc dwojke, przechodzimy przez przelecz 63000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 19:14 sprawa jest poważna ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 19:16 za chwileczkę, za momencik ... wpadłam w słowną studnię ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 21:47 Przepraszam, że się nie zgłaszałem, ale odcięli nas ponizej 5500. Dopiero się przebiliśmy. Placówkę przenoszę bliżej kuchni. Z kotła lepiej widać, a chochla w razie czego oręż niezły stanowić może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 22:33 hej kto zyw, do klawiatur !!! ale zeby nikt nam nie zarzucal "pustych postow" powiem wierszyk: "mala siwiutka babulenka, bredzi noca o karzelkach, ze to takie duszki a biedne dzieci przewracaja sie w lozeczkach i wymiotuja na poduszki" (K I Galczynski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 25.01.02, 01:53 janek.p napisał(a): > Hej jajacek ty z chicago piszesz, czy przypadkowo nie powinienes byc w pracy? A kto mowi, ze ja w pracy nie jestem.??)))Walke prowadze druga reka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 25.01.02, 02:16 Oto postawa prawdziwego Wroclawianina, niezlomnego do konca, co kulom sie nie klania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: 62.87.137.* 25.01.02, 07:50 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > To jednak prawda. Kiedys pisales, ze straciles prace i trzeba zyc dalej.:)Szko > da; > (( Nałóg jest okrutny więc gdzieś szybko znajdę dobre miejsce na walenie w klawiaturę i powrócę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Brak łączności IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 22:32 Lączność ze stanowiskiem dowodzenia się zerwała. Mam obawy czy generał Tomislav Mauzer nie wpadł do niewoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: Brak łączności-to tylko manewr taktyczny ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 22:39 sugerujesz ze wpadl w "siec" wroga ? Co to to nie ! Mogl jedynie wycofac sie na z gory upatrzona pozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Brak łączności-to tylko manewr taktyczny ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 22:41 W celu zmylenia przeciwnika przenosimy stanowisko dowodzenia. Na drugą setkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 25.01.02, 01:29 Do ostatniego naboju Panie i Panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 09:05 Generale. Ten wątek już przeciwnik wykończył. Bronimy sie na II-gim. Odpowiedz Link Zgłoś