Dodaj do ulubionych

Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie.

IP: *.enh.org 23.01.02, 21:31
Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie na linii 5500 postow. Zwolajcie posilki,
bo jak nie, to juz chyba tylko pospolite ruszenie nas uratuje.

General Tomislav Mauser
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 21:35
      Panie Generale. Placówka broni 5900. Przygotujcie pierwszą linię na 5800, a
      drugą na 57oo. Dialog przechodzi na stronę przeciwnika. Zwalnia tempo.Chyba tam
      inwestować zamierzają.
      • Gość: Homar Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 21:37
        bronic sie bedziemy rencamy i nogamy
        • #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:38
          Gość portalu: Homar napisał(a):

> bronic sie bedziemy rencamy i nogamy

...a, witam również serdecznie forumowicza Homara... Pozdro !

• Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 21:40
          Homar jestes zwerbowany. Rowniaj krok, karabin do reki i wal prosto w ekran!
      • #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:37
        Janek & Mauser witam...zaczynamy obronę Festung Breslau... Roberto (prawdziwy)
        melduje się na lini frontu. Dzisiejsze zadanie bojowe - powiedzmy 100 postów na
        łebka od każdego z nas. To co zaczynamy?
        • Gość: wędzonka ROBERTOO! TO NAPRAWDE TY??? IP: 156.24.231.* 25.01.02, 02:07
          #roberto65 napisał(a):

> Janek & Mauser witam...zaczynamy obronę Festung Breslau... Roberto (prawdziwy)
          > melduje się na lini frontu. Dzisiejsze zadanie bojowe - powiedzmy 100 postów na
          > łebka od każdego z nas. To co zaczynamy?

Nawet nie wiesz jak sie stesknilem za inwestycjami bracie!!! HURRRAAAAAAAAAAAA!
          A juz myslalem ze polegles w pamietnym zamachu na Twoje konto!!

No, to dzien sie zaczyna!!!
          • Gość: Jajaccek Re: ROBERTOO! TO NAPRAWDE TY??? IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 25.01.02, 02:23
            A to niespodziewajka, Wedzonka na Forum.A mysmy Cie juz o libacyjnosc w
            Paryzewie posadzali.
      • Gość: marsha Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.kask.net.pl 23.01.02, 21:38
        Do boju! Do boju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
        • #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:40
          Gość portalu: marsha napisał(a):

> Do boju! Do boju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

...i sanitariuszka Marsha na posterunku, więc o ew rany odniesione na polu bitwy
          nie mamy co się za bardzo martwić...
        • Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 21:41
          Marsha witaj, ubieraj moro i do walki!
      • Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 21:39
        Meldunek przyjety. Jaki masz stopien, Janek (czyzby porucznik kos z Rudego
        102?..)
        • #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:42
          Proponuję podwyższyć dzisiejsze zadanie do 150 postów na łebka, dopiero wtedy
          możemy iść spać...
          • #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:43
            Swoją drogą już widzę te zatroskane miny co poniektórych forumowiczów ze
            stolicy jak się rano zbudzą i zerkna na ilość postów na naszym forum...
          • Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 21:44
            Roberto prawdziwy z Ciebie patriota zeby nie powiedziec przodownik pracy. W
            nagrode, rozkazem z dnia 23.1.02 otrzymujesz awans na starszego forumowego.
            • #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:55
              Gość portalu: mauser napisał(a):

> Roberto prawdziwy z Ciebie patriota zeby nie powiedziec przodownik pracy. W
              > nagrode, rozkazem z dnia 23.1.02 otrzymujesz awans na starszego forumowego.

Dzięki...czuję się zaszczycony i zoobowiązany i postaram się do końca stycznia
              dokonać na naszym forum przynajmniej 500 wpisów (oczywiście myślę, że uda sie
              więcej)... Dawno mnie nie było na naszym forum i jestem na "forumowym głodzie"...

• Gość: Żarłacz Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 21:42
      znowu bleblacie o dupie maryny i idziecie na ilość, miast na jakość. zatem
      tymczasem żegnam wrocławskie forum
      • #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:44
        ...no cóż Żarłaczu, nie ma innej rady, jak koledzy z Wawy chcą się z anmi
        ścigać...wszak sport to samo zdrowie. Pozdrawki !
      • Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 21:45
        Bad bad boy, Zharlacz. Nie siac mi tu defetyzmu prosze. Jeszcze Wroclaw nie
        zginal, poki my...
        • Gość: Janek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 21:48
          Żarłacz Niepospolity to SUPER DAMA . Melduję, że czujkę wysyłam na 5960. Jest
          szansa na 6000. Zaraz wchodzi III-cia zmiana.
          • #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:57
            Gość portalu: Janek napisał(a):

> Żarłacz Niepospolity to SUPER DAMA . Melduję, że czujkę wysyłam na 5960. Jest
            > szansa na 6000. Zaraz wchodzi III-cia zmiana.

...ależ Drogi Janku III zmiana już tu jest (obt tylko jakaś III kolumna nam sie
            tu nie przyplątała)...
        • #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:56

> Bad bad boy, Zharlacz. Nie siac mi tu defetyzmu prosze. Jeszcze Wroclaw nie
          > zginal, poki my...

...żyjemy i żyć będziemy długo. Ahoj !
      • Gość: Homar Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 21:47
        Witaj Roberto... no coz, tylko slyszalem, jak tu niegdys szalales. Jestem z
        nowego "poboru" :)
        I szykuje sie do walki - Za Ilosc i Jakosc Wasz i Nasza!
        • #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:58

> Witaj Roberto... no coz, tylko slyszalem, jak tu niegdys szalales. Jestem z
          > nowego "poboru" :)
          > I szykuje sie do walki - Za Ilosc i Jakosc Wasz i Nasza!

Witaj Homar raz jeszcze! Nie ważne czyś Ty "start" czy "nowy" forumowicz, wążne
          że wierzysz w FORUM i naszą potęgę. Byliśmy, jesteśmy i będziemy zawsze numero
          uno... Pozdrawki !
      • Gość: wędzonka Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: 156.24.231.* 25.01.02, 02:23
        Gość portalu: Żarłacz napisał(a):

> znowu bleblacie o dupie maryny i idziecie na ilość, miast na jakość. zatem
        > tymczasem żegnam wrocławskie forum

Zarlacz, milczenie w Twoim mistrzowskim wykonaniu w pelni zrekompensuje nasze
        niedostatki! :)
    • Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 21:48
      Prosze o meldunki z pola walki lub z obozu wroga.
      Gen. T. Mauser
      • Gość: Homar Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 21:52
        nie wiem jak tam, ale u nas garkuchnia grzeje pelna para :)
        • Gość: Janek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 21:55
          Krasnale do ognia dokładają.
          • Gość: MKK Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 21:59
            Nam strzelać nie kazano ...
            wstąpiłam na działo!
            • #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:01
              Gość portalu: MKK napisał(a):

> Nam strzelać nie kazano ...
              > wstąpiłam na działo!

he he he...witaj MKK !

• Gość: MKK Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 22:10
                Witaj Roberto65. Dawnośmy Cię nie widzieli ;)
                Witaj - ferajna czeka. Nawet Olo osowiał :(
          • Gość: Himmler Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 22:01
            Jako Reichsfuhrer w obliczu Boga i historii postanowilem powolac pod bron 1
            Dywizje Postowa. Hej kto Polak na bagnety
            • #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:07
              Gość portalu: Himmler napisał(a):

> Jako Reichsfuhrer w obliczu Boga i historii postanowilem powolac pod bron 1
              > Dywizje Postowa. Hej kto Polak na bagnety

Jawolh !
          • #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:03

> Krasnale do ognia dokładają.

...coś czuję, że dziś w nocy dojdzie do I zjazdu Partii Polskich Krasnali na
            naszym FORUM...
        • #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:01

> nie wiem jak tam, ale u nas garkuchnia grzeje pelna para :)

...czuję zapach grochówki z wędzonką (Wędzonkiś mnie zabije !!!)...

• #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 21:59

> Prosze o meldunki z pola walki lub z obozu wroga.
        > Gen. T. Mauser

...na razie nie mam sie czym dzis tu chwalić i co meldować..dopiero chyba 20 post
        dziś tu stukam (a jestem od 30 minut)..buuuu, to stanowczo za mało...ale obiecuję
        poprawę...
    • Gość: Janek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 22:02
      Groch z kapustą przywieźli ale Wędzonki brak. Czyżby wśród dekowników się
      ukrył. Niemożliwe. Forumowicz znany z ilości i jakości nie broni Wrocławia.
      Chory chyba.
      • #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:05

> Groch z kapustą przywieźli ale Wędzonki brak. Czyżby wśród dekowników się
        > ukrył. Niemożliwe. Forumowicz znany z ilości i jakości nie broni Wrocławia.
        > Chory chyba.

...może Wędzony teraz bankiet dla ambasadorów w Paryżu szykuje ?
    • Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 22:07
      Wedzonka az tu pachnie z mojego A:/ Okopaliscie sie juz?
      • #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:13
        ...mam szajsowatą saperkę, więc muszę okopywać się małą łyżeczką do
        cukru...cierpliwości Generale !
        • Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 22:15
          dyskietka, Roberto, dyskietka.
          • #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:26

> dyskietka, Roberto, dyskietka.

...a tak, rzeczywiście, dyskietką będzie znacznie szybciej...
      • Gość: Janek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 22:14
        Czujka o jakichś ruchach melduje. Zwiad wysyłam. Komando krasnali.
        • Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 22:15
          Czekam na meldunek czerwonych ludzikow.
    • Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 22:17
      Ide do latryny obozowej. Zaraz wracam. Roberto prowadz ogien ciagly.
      • #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:27

> Ide do latryny obozowej. Zaraz wracam. Roberto prowadz ogien ciagly.

odłamkowy, cel 60 stopni na lewo, cel, pal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!poszło, trafiony,
        zniszczony, hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrraa !!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Janek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 22:27
      Osobiście byłem w obozie Warszawskim. Niejaki Fabien pisze posty bez treści.
      Nastukał ich koło 40. Poprosiłem o fair play, tzn., zeby w każdym poście
      napisał choć jedno zdanie. Tak zabawa traci sens.
      • Gość: FABIEN Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: 217.99.1.* 23.01.02, 22:29
        juz nie bede
        • Gość: FABIEN Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: 217.99.1.* 23.01.02, 22:31
          kurcze blade, moglem to napisac w poprzednim wpisie, bo tak strzelam sam do
          siebie, ale mysle nad jakas bronia atomowa...
      • Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 22:30
        Janek mam dla Ciebie sekretna misje: przekradniesz sie do obozu wroga i
        dyskretnie wyeliminujesz osobnika o nicku Fabien.
        • #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:32

> Janek mam dla Ciebie sekretna misje: przekradniesz sie do obozu wroga i
          > dyskretnie wyeliminujesz osobnika o nicku Fabien.

Janek to nasz James Bond.
          • Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 22:35
            Janek, pamietaj: odzew - Zuzanna lubi je jesienia.
            • Gość: Janek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 22:37

> Janek, pamietaj: odzew - Zuzanna lubi je jesienia.

A kasztany?
              • Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 23.01.02, 22:39
                Wszystko Ci sie pomieszalo, kasztany to w hasle, a nie w odzewie.
        • Gość: Janek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 22:35
          Chłopak w porządku. Obiecał, że wymyśli broń atomową. A czy my układ o
          niestosowaniu tej broni podpisaliśmy. Ja co prawda wczoraj z Atomem robiłem
          próby. Rozbijałem mu jądra. Ale efektów narazie nie widać. Coś cicho siedzi.
          • #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:39
            Atom cicho siedzi... ale Fabian nie...
            • Gość: marsha Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.kask.net.pl 23.01.02, 22:44
              tylko na moment odeszłam od monitora...nooo,ładnie nabijacie licznik!!! szkoda,że
              to tylko konkury z warszawką ,a nie "mądre" posty. widocznie takie bla,bla też
              jest potrzebne niektórym do szczęścia...
              walczcie więc dzielnie!!!
              znikam w bezkres snu(wyjątkowo wcześnie-ciężki dzień)...
              pa!

• #roberto65 Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 23.01.02, 22:46
                Gość portalu: marsha napisał(a):

> tylko na moment odeszłam od monitora...nooo,ładnie nabijacie licznik!!! szkoda,
                > że
                > to tylko konkury z warszawką ,a nie "mądre" posty.

Marsha, przyjdzie czas i na takie posty, na razie trzeba znów powiększać
                dystans...

widocznie takie bla,bla też
                > jest potrzebne niektórym do szczęścia...
                > walczcie więc dzielnie!!!
                > znikam w bezkres snu(wyjątkowo wcześnie-ciężki dzień)...
                > pa!
                >
                >

• Gość: hrabiaa Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: 213.77.64.* 23.01.02, 22:41
            To chibno najszybszy post. Nawiazabie di serii z ckm?
            Redakcja obiecala po szklance samogonu i po procy z laddunkami. Uwazajcie na
            szyby redakcyjne.
    • Gość: mauser Przejmijcie dowodztwo IP: *.enh.org 23.01.02, 22:41
      Obowiazki wzywaja - przejmijcie dowodztwo i nie dopusccie wroga ani na
      centymetr.
      Wroce na prawdziwa 3-cia zmiane.
      Walczcie jak lwy do ostatniej kropli krwi... Nie bedzie Warszawiak plul nam w
      twarz!
      • Gość: Homar Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 23:09
        bez generala to nawet zupa sie przypalila :)
        ale Wedzonka nie...
        • Gość: Janek Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 23:17
          Homar. Trzymaj komendę. Mnie zwiad bardziej interesuje. Czujka już na 5980 się
          wysunęła. Zaraz placówkę przemieszczam. Do 24-tej na linii 6000 chcę sie
          umocnić. Choć Dialog jest coraz wolniejszy.
          • Gość: Homar Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 23:32
            Janku, chetnie przejalbym dowodztwo, ale mieszam w kotle...
            I nie wyzywaj wiecej naszych przeciwnikow, bo to nie ladnie i na dodatek
            nabijamy im punkty :)
            • Gość: Janek Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 23:36
              Jak nie możesz to leć na wątek Dobranoc. Tam od tyłu dają.
            • Gość: feran Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.txucom.net 23.01.02, 23:39
              Volksturm gotowy do obrony.Nie oddamy guzika.
              • Gość: Janek Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 23:49
                Żeby nam tylko guzik z tej obrony nie wyszedł.
                • Gość: Homar Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 23:55
                  Ja mimo wszystko dalej mocno dzierze kose zatknieta na sztorc.
                  I mieszam w kotle. Mmmm, coz za zapach...
                  • Gość: Janek Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 23:58
                    Godzina 24-ta wybiła. O kotle mi przypomniałeś. Jak tam zapasy?
                    • Gość: Homar Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:09
                      Melduje, ze wystarczy na miesiac zazartych walk. Zaplanowane sa tez dostawy,
                      oczywiscie. Danie dnia: grochowka. Tak jak zawsze, zreszta :)
            • Gość: Janek Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:12

> Janku, chetnie przejalbym dowodztwo, ale mieszam w kotle...
              > I nie wyzywaj wiecej naszych przeciwnikow, bo to nie ladnie i na dodatek
              > nabijamy im punkty :)

Homar. Nie wiedziałem o co Ci chodzi. Ale teraz byłem na forum warszawskim i
              zobaczyłem wpis. To ktoś się schował pod mojego nicka. Świństwo zrobił nie mnie,
              ale naszemu forum. Przeprosiłem ale co to da. To wczorajszy przegrany zaocznie
              sie odgryzł.
              • Gość: Rung Re: Przejmijcie dowodztwo IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 24.01.02, 00:21
                Dupa ze mnie nie forumowicz, ale służba nie drużba...
              • Gość: Homar Ulzylo mi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:24
                > Homar. Nie wiedziałem o co Ci chodzi. Ale teraz byłem na forum warszawskim i
                > zobaczyłem wpis. To ktoś się schował pod mojego nicka. Świństwo zrobił nie mnie
                > ,ale naszemu forum. Przeprosiłem ale co to da. To wczorajszy przegrany
                > zaocznie sie odgryzł.

A ja myslalem, ze tak Cie ponioslo w ferworze walki. Przepraszam, ale nie znam
                Cie tak dobrze, tylko z wirtuala... Ciesze sie, ze to nie byles Ty :)
                To fakt, ktos niezywkle idiotycznym wpisem psuje tylko zabawe. Pozdr
                • Gość: Janek Re: Ulzylo mi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:31
                  Homarku. Sądzę, że ktoś znowu się pode mnie podszyje. Zwróć uwagę na jedno. Ja
                  nigdy pierwszy nie atakuję i nie obrażam. Bronię się jak umiem ale to mi wolno.
                  Tylko, że też nigdy pewnych granic nie przekraczam.
                  • Gość: Homar Re: Ulzylo mi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:38
                    > Homarku. Sądzę, że ktoś znowu się pode mnie podszyje. Zwróć uwagę na jedno. Ja
                    > nigdy pierwszy nie atakuję i nie obrażam. Bronię się jak umiem ale to mi wolno.
                    > Tylko, że też nigdy pewnych granic nie przekraczam.

I za to Cie lubie :)
                    A, my tu sobie gadamy, a musze zamieszac w kotle... Lece

• Gość: Janek Re: Ulzylo mi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:46
                      Ty mieszasz w kotle, a ja wbrew zwyczjom głodny na placówce. Czujki wycofałem.
                      Obrona na 5000 zdaje się do rana ustabilizuje. Trudno. Kontratak Warszawy był
                      twardy i ofiarny. Zwiad jednak donosi, że pospolite ruszenie do apelu wzywają i
                      wici rozsyłają gdzie mogą. Znaczy to, że za mocni się nie czują.
                  • Gość: Żarłacz Re: Ulzylo mi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:45
                    No dobra Janku, za tę SUPER DAMĘ i ja jeden dopiszę. Pozdrowienia
                    • Gość: Janek Re: Ulzylo mi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 00:50
                      Gość portalu: Żarłacz napisał(a):

> No dobra Janku, za tę SUPER DAMĘ i ja jeden dopiszę. Pozdrowienia

Żarłaczu Niepospolity. Bez kadzenia. Klasa jest klasą. Czytałem niejedno i wiem.
                      Sedecznie pozdrawiam i za wpis dziękuję. Forum się niedługo ustabilizuje.
                      • kropka. Re: troche wspomogę :)) 24.01.02, 01:07
                        jesli mozna. Wprawdzie nie za wiele, bo juz padam, ale celnie strzelam
                        pozdrowienia
                        • Gość: Janek Re: troche wspomogę :)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 03:05
                          Kropeczce, blondyneczce z Łodzi serdecznie dziękuję, a dowództwu po zejściu z
                          dyżuru meldunek składam:
                          Godz. 3-cia. Tylko 50 postów koledzy z Warszawy w dniu dzisiejszym nadrobili.
                          Widać ich sły na wyczerpaniu. Tak trzymać. W tym tempie do 100000 postów nas
                          nie dogonią. Pozdrawiam i owocnej służby następcom życzę ku oczywistemu
                          niezadowoleniu ludzi nie znających się na sympatycznej zabawie. Odmeldowuję się.
                          • Gość: feran Re: troche wspomogę :)) IP: *.txucom.net 24.01.02, 03:11
                            Ja jako zawodowy "nocny" pociagne kilka godzin.Trzeba zewrzec szeregi,poprawic
                            wywiad,damage control i kontynuowac.Zawsze #1,nigdy drudzy!.
                            • Gość: Jajaccek Re: troche wspomogę :)) IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 24.01.02, 03:22
                              Ja sie tez doloze. Dla sprawy i dla zabawy.Witajcie :Feran ( dowodca batalionu
                              medycznego)i Roberto-(szef kancelaryji jawnej).
                          • Gość: feran Re: troche wspomogę :)) IP: *.txucom.net 24.01.02, 03:18
                            Mozeby tak do najaktywniejszych warszawskich post-owiczow wezwac pogotowie
                            ratunkowe,z pavulonem oczywiscie.

"Caly kraj pavulonuje stolice"
                            • Gość: feran Re: troche wspomogę :)) IP: *.txucom.net 24.01.02, 04:01
                              Witaj JaJacek;pozdrowienia dla Windy City. W mojej czesci Teksasu bylo dzisiaj
                              72 stopnie,ile uciebie?
                              • Gość: Jajaccek Re: troche wspomogę :)) IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 24.01.02, 04:09
                                Witaj,
                                51 amerykanskich stopienkow o 7:00 p.m.,sklonilo mnie do wybrania sie Do
                                Crystal Lake.Niestety okolo poludnia gesta mgla i mzawka popsula nieco widoki.
                            • Gość: Jajaccek Re: troche wspomogę :)) IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 24.01.02, 04:03
                              I wszystkich intubowc, do czasu bezspornego zwyciestwa.
                              • Gość: Janek Re: troche wspomogę :)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 12:54
                                Koledzy za oceanu. Parę Tomahawków póki co puście na forum Warszawskie.
                                Koordynaty nasz wywiad Wam poda. Żeby tylko przez pomyłkę forum Kaliskiego nie
                                rozwaliły. :)))
    • Gość: kibicWKS Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: 62.87.137.* 24.01.02, 08:01
      Ale macie gadane, tylko pozazdrościć. :)))
      Z chęcią bym się przyłączył ale za parę dni starcę swoje miejsce z którego
      nadaję i tylko miłe wspomnienia zostaną. Walczcie a ja napewno będę Wam
      KIBICOWAŁ!!!
      • Gość: hen Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: 156.17.85.* 24.01.02, 10:11
        Juz niedługo obok częstochowskiej i włoskiego cattenachio najbardziej znaną
        obroną w historii będzie wrocławska. Pozdrowienia i tak trzymać. Niech serwer
        im pęknie. :-)
        • Gość: duzY Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.dtvk.tpnet.pl 24.01.02, 10:15
          Może by okopy ?
          • janek.p Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 24.01.02, 17:02
            Okopac sie, kazdy
            • Gość: macio Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.eck-sa.krakow.pl 24.01.02, 17:05
              Różnica już tylko 5583! Co robić???
              • janek.p Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 24.01.02, 17:07
                Bronic sie na linii 5500, jak powiedzial gen. Mauser
      • Gość: Jajaccek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 24.01.02, 17:27
        Gość portalu: kibicWKS napisał(a):

> Ale macie gadane, tylko pozazdrościć. :)))
        > Z chęcią bym się przyłączył ale za parę dni starcę swoje miejsce z którego
        > nadaję i tylko miłe wspomnienia zostaną. Walczcie a ja napewno będę Wam
        > KIBICOWAŁ!!!

To jednak prawda. Kiedys pisales, ze straciles prace i trzeba zyc dalej.:)Szkoda;
        ((
        • janek.p Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 24.01.02, 17:28
          Hej jajacek ty z chicago piszesz, czy przypadkowo nie powinienes byc w pracy?
          • Gość: red Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroc.gazeta.pl 24.01.02, 18:29
            Redakcja dostarcza amunicje
            • Gość: MKK Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 19:10
              Gość portalu: red napisał(a):

> Redakcja dostarcza amunicje

Przyjmiemy każdą ilość :)))
              • chrust Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. 24.01.02, 19:12
                Wlaczyc dwojke, przechodzimy przez przelecz 63000
                • Gość: MKK Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 19:14
                  sprawa jest poważna ...
                  • Gość: MKK Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 19:16
                    za chwileczkę, za momencik ... wpadłam w słowną studnię ...
                    • Gość: Janek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 21:47
                      Przepraszam, że się nie zgłaszałem, ale odcięli nas ponizej 5500. Dopiero się
                      przebiliśmy. Placówkę przenoszę bliżej kuchni. Z kotła lepiej widać, a chochla
                      w razie czego oręż niezły stanowić może.
                      • Gość: FraMauro Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 22:33
                        hej kto zyw, do klawiatur !!! ale zeby nikt nam nie zarzucal "pustych postow"
                        powiem wierszyk:
                        "mala siwiutka babulenka,
                        bredzi noca o karzelkach,
                        ze to takie duszki
                        a biedne dzieci przewracaja sie w lozeczkach
                        i wymiotuja na poduszki"
                        (K I Galczynski)
          • Gość: Jajaccek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 25.01.02, 01:53
            janek.p napisał(a):

> Hej jajacek ty z chicago piszesz, czy przypadkowo nie powinienes byc w pracy?

A kto mowi, ze ja w pracy nie jestem.??)))Walke prowadze druga reka.
            • Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 25.01.02, 02:16
              Oto postawa prawdziwego Wroclawianina, niezlomnego do konca, co kulom sie nie
              klania.
        • Gość: kibicWKS Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: 62.87.137.* 25.01.02, 07:50
          Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> To jednak prawda. Kiedys pisales, ze straciles prace i trzeba zyc dalej.:)Szko
          > da;
          > ((

Nałóg jest okrutny więc gdzieś szybko znajdę dobre miejsce na walenie w
          klawiaturę i powrócę!
    • Gość: Janek Re: Brak łączności IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 22:32
      Lączność ze stanowiskiem dowodzenia się zerwała. Mam obawy czy generał Tomislav
      Mauzer nie wpadł do niewoli.
      • Gość: FraMauro Re: Brak łączności-to tylko manewr taktyczny ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 22:39
        sugerujesz ze wpadl w "siec" wroga ? Co to to nie ! Mogl jedynie wycofac sie na
        z gory upatrzona pozycje
        • Gość: Janek Re: Brak łączności-to tylko manewr taktyczny ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 22:41
          W celu zmylenia przeciwnika przenosimy stanowisko dowodzenia. Na drugą setkę.
    • Gość: mauser Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.enh.org 25.01.02, 01:29
      Do ostatniego naboju Panie i Panowie!
      • Gość: Janek Re: Tu stanowisko dowodzenia. Bronimy sie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 09:05
        Generale. Ten wątek już przeciwnik wykończył. Bronimy sie na II-gim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka