Dodaj do ulubionych

Superserial "Tancerze" powstaje we Wrocławiu

22.02.09, 19:12
Tak, róbcie następne klony tego samego, i jeszcze następne i jeszcze jedno - i wykończcie tematykę...
Obserwuj wątek
    • jacek.killman Superserial "Tancerze" powstaje we Wrocławiu 22.02.09, 21:29
      A następnie nakręććie jeszcze serial "Dynastia babek klozetowych".
    • Gość: widz Re: Superserial "Tancerze" powstaje we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 21:30
      A konkretnie to - oprocz narzekania - o co ci chodzi? Ze kreca? Ze tancza? Ze
      kolejny serial? O tancu nie, o lekarzach tez nie, o milosci nie, nie o policji,
      i nie o rodzinie, bo zawsze jakis malkontent bedzie narzekal, ze to klon i
      'tematyka sie wykonczy' :/
      • wielki_czarownik O to chodzi 22.02.09, 21:42
        O to chodzi, że to będzie kolejny głupi serial w stylu Magdy M czy innych takich. A czy doczekamy się polskiej Kompanii Braci, House'a, czy innego serialu z ikrą?
        • Gość: widz Re: O to chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 21:57
          Rozumie, ze juz widzales 'Tancerzy'. Gratuluje.
          • wielki_czarownik Nie nie widziałem. 22.02.09, 22:09
            Jednak bardzo wątpię, czy moja ocena okaże się błędna. Z tego co o tym serialu się mówi widać, że będzie to kolejny serial w znanym nam od lat nudnym stylu i o beznadziejnej tematyce.
          • jahreshka Re: O to chodzi 23.02.09, 00:26
            No właśnie - skoro nikt serialu jeszcze nie widział, to na jakiej
            podstawie założono, że będzie on super?
            • Gość: partynice Re: O to chodzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.02.09, 07:39
              o nie! kolejna produkcja ATM oznacza,. ze podejrzani kolesie znow
              beda sioe krecic po moim bloku!!! ATM biestety bwynajmuje mieszkanie
              w naszym malutkim bloczku, a jego pracownicy zachowuja sie jak
              wieprze, dra sie po nocach, syfia na klatce i urzadzaja w mieszkaniu
              o pow. 46m2 produkcje telewizyjna z ekipa na 15 osob , wiec polowa z
              nich glownie biega po korytarzu, drze sie i rozszypuje niedopałki
              papierosow, a do tego jeszcze niszcza trawnik bo parkuja na trawniku
              samochadami!!!
              miałem nadzieje ze kryzys ich dopadnoe i sie skonczy bur.elowanie u
              nas w bloku!!!
              do tego w naszym bloku kreca ten syf Nikolę:(
              • jacek.killman Re: O to chodzi 23.02.09, 08:13
                Radzę zmienić zamki na klatce oraz szyfry w domofonie:)
    • Gość: Evika Superserial "Tancerze" powstaje we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 08:20
      Katarzyna Cichopek bedzie uczyć śpiewu. No po prostu padłam ze śmiechu
      • Gość: inkwizytor Re: Superserial "Tancerze" powstaje we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 10:00
        Nie no szkoda gadać, śmietanka polskiego aktorstwa, (tylko co tam
        robi Dorociński?? dla niego to degradacja!!), serial popłuczyny po
        kopii jakiegoś gniota, Kasia C (a kto to k*rwa w ogóle jest??) ATM
        to gwarancja kiczu i lukru, i jak tu zagranicznych seriali nie
        ściągać jak rodzime do pięt nie sięgają...
        • Gość: aga Re: Superserial "Tancerze" powstaje we Wrocławiu IP: *.router.finemedia.pl 23.02.09, 13:43
          nie rozumiem,ktoś Wam każe oglądać ten serial?przecież nikt chyba od 4 kwietnia
          nie będzie w mieszkaniach Waszych stał nad Wami z pistoletem przyłożonym do
          głowy i kazał wybierać-oglądacie albo kulka w łeb.
          więc po co te nerwy,po prostu przełączycie się na coś ambitniejszego:)
          pozdrawiam
          • Gość: red Re: Superserial "Tancerze" powstaje we Wrocławiu IP: *.wro.vectranet.pl 23.02.09, 15:18
            Ja też nie rozumiem, o co ten jarmark. Czy oni tu wszyscy gęgający mają jeden kanał telewizyjny?? I wciąż ci sami "bazarowi krzykacze" na tym forum. Nie chcę, nie oglądam, a nie jęczę jak ciota po 80-tce.
        • Gość: to ja Re: Superserial "Tancerze" powstaje we Wrocławiu IP: 87.105.189.* 23.02.09, 15:12
          Chce ci tylko, rodzimy marudzący i wszystkowiedzący inkwizytorze (sprawdź może w
          SJP co to oznacza) przypomnieć, ze Dorociński wypłynął na szersze wody aktorskie
          w serialu 'Pitbull'. Produkcji ATM. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Bo na razie
          wylewasz na forum swoje frustracje. Psychiatra lepszy, spróbuj.
          • malutka_mulatka Re: Superserial "Tancerze" powstaje we Wrocławiu 24.02.09, 01:14
            To pewnie taka sama prawda jak ta, że to Konrad Imiela gra w filmie Harold i
            Kumar jako Kumar.
            • Gość: to ja Re: Superserial "Tancerze" powstaje we Wrocławiu IP: 87.105.189.* 24.02.09, 08:49
              A konkretnie co niby ma nie byc prawda? Ze Dorocinski gral w Pitbullu? Ze robil
              ten serial ATM. Czy moze to, ze dla szerszej widowni przed zagraniem roli
              'Despero' nie byl zbyt znany? Owszem, mial role w kilku filmach (chocby
              "Komisarza' w 'Vinci' czy jednego z 'mlodych wilkow' w Killerze), ale konia z
              rzedem temu, kto kojarzyl nazwisko z twarza. Dopiero Pitbull przyniosl mu slawe
              i rozpoznawalnosc.

Myslenie ma przyszlosc. I nie boli. Sprawdz.
    • Gość: mja Superserial "Tancerze" powstaje we Wrocławiu IP: *.chello.pl 24.02.09, 22:17
      Jeju ludziska co wy podkreślam niektórzy tutaj wypisujecie :( w ramach terapii
      na Wasze frustracje zalecam pisanie jakiegoś żenującego bloga :D Spójrzcie na to
      z innej perspektywy ...

po pierwsze na łono ojczyzny wracają możliwe, że utalentowani artyści (jeszcze
      nie znani polskiej publice),

po drugie wreszcie rodzima "tv" ma do zaoferowania widzom coś o tańcu
      niekoniecznie w charakterze kolejnego widowiska "Taniec w gwiazdami" (który za
      jakiś czas chyba prześcignie "Modę na sukces" w ilości tworzenia ciągów
      dalszych, kolejnych edycji itp),

po trzecie dlaczego taniec miałby być tematem "do wyczerpania"? to jest temat
      "wiecznie żywy", wystarczy spojrzeć na pełne sale teatrów muzycznych podczas
      musicali mimo wysokich cen biletów :)

Zresztą ... jeśli ktoś "nie czuje" tematu jakim jest taniec to niech po prostu
      nie ogląda serialu i tak podejrzewam że nawet niezainteresowani tą dziedziną
      sztuki, życia i "wielcy krytycy" nie znający się na rzeczy obejrzą jego odcinki
      z ciekawości :D i tyle na temat :)
      PS. A przedstawicielom władz Wrocławia związanym z promocją miasta wypada po
      prostu pogratulować pomysłu :)
    • suburban.housewife Superserial "Tancerze" powstaje we Wrocławiu 25.02.09, 09:01
      wszystko fajnie, tyle, że Fame święciło triumfy 25 lat temu, teraz
      robi się zupełnie inne seriale, a polskiej odpowiedzi na nie
      najwyraźniej nigdy nie będzie

seriale takie jak Six Feet Under robi się prawie od 10 lat (o
      20letnim Twin Peaks nawet nie wspominam), a my ciągle nie jesteśmy
      wstanie wybić się powyżej poziomu Mody na Sukces - tak samo będzie z
      tym - to nie będzie żadne Fame tylko Moda na Sukces wśród tancerzy
      • Gość: wie, ale nie powie Re: Superserial "Tancerze" powstaje we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 23:27
        Nie wiem co ma 'Six Feet Under', a tym bardziej 'Miasteczko Twin Peaks' do
        Tancerzy. Oswiec mnie. Twin Peaks ialo raptem dwa sezony, w sumie 30 odcinkow.
        'Szesc stop pod ziemia' - 5 sezonow i 60 odcinkow. Tym bardziej nie wiem co z
        tym serialem ma porownanie do 'Mody na sukces'. Ale OK.

'Tancerze' to nie 'Fame' (w wersji serialowej}, tylko hiszpanski format 'Un paso
        adelante', co mozna przetlumaczyc jako 'Jeden krok naprzod', wyprodukowany 5-6
        lat temu. To, ze jakis dziennikarzyna napisal zbtke 'Tancerze' - 'Fame' swiadczy
        tylko o jakosci pracy dziennikarskiej tego czlowieka.

Tak wiec na zdanie:
        > wszystko fajnie, tyle, że Fame święciło triumfy 25 lat temu, teraz
        > robi się zupełnie inne seriale,

mozna odpowiedzec 'nonsens', zadne 25 lat - 'Tancerze' to serial jak najbardziej
        współczesny.
    • Gość: Gość ileś tam w jednym IP: *.acn.waw.pl 25.02.09, 10:27
      jeszcze niech powstanie serial: Cichopek uczy puszczać bąki - lepiej niż każdy
      śmiertelnik, niech uczy szycia, malowania - Ludzie ileż można wpychać
      umiejętności na siłę w jedną osobę???? Chore.
    • Gość: Gość Superserial "Tancerze" powstaje we Wrocławiu IP: *.acn.waw.pl 25.02.09, 10:30
      kolejny chłam gdzie gwiazdeczka sobie zarobi i to nie jedna, ciemna masa to kupi
      i się cieeeeszy lud w kryzysie i hej do przodu...A można by tą kasę przeznaczaną
      tym pseudoaktorom w bardziej mądry sposób rozdysponować, już oni z głodu nie
      umrą, dajcie innym zarobić.
      Seriali nie oglądam żadnym tym też w ogóle nie mam tv bo serialami i nachalnymi
      reklamami naszpikowany jest przede wszystkim.
      • Gość: to ja Re: Superserial "Tancerze" powstaje we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 23:29
        Bardzo gleboko poruszajaca wypowiedz... :/
    • Gość: Gość Superserial "Tancerze" powstaje we Wrocławiu IP: *.acn.waw.pl 25.02.09, 10:31
      kolejny super chłam gdzie gwiazdeczka sobie zarobi i to nie jedna, ciemna masa
      to kupi
      i się cieeeeszy lud w kryzysie i hej do przodu...A można by tą kasę przeznaczaną
      tym pseudoaktorom w bardziej mądry sposób rozdysponować, już oni z głodu nie
      umrą, dajcie innym zarobić.
      Seriali nie oglądam żadnym tym też w ogóle nie mam tv bo serialami i nachalnymi
      reklamami naszpikowany jest przede wszystkim.
    • buzola Kamil, do dzieła!!!! 04.03.09, 14:21
      Bardzo się cieszę, że w filmie zagra Kamil Czarnecki. Jest świetnym,
      profesjonalnym tancerzem. Teraz ma okazję wykazać się zdolnościami
      aktorskimi. Myślę, że wypadnie super. Uwielbiam także Magdę Walach.
      Oj, będzie co oglądać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka