Dodaj do ulubionych

RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!!

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 19:32
6 grudnia Radio RAM na 89,8 FM świętuje trzecie urodziny!!!

Od 1 do 6 grudnia na antenie Radia RAM trwa wielka urodzinowa zabawa z
nagrodami! Wystarczy słuchać radia na 89,8 FM i kiedy na antenie pojawi się
gadające trzylatek (dzieciaki śpiewające, opowiadające bajki, wierszyki
itp.) - chwyć za telefon i dzwoń po nagrody!
Telefon do Radia RAM: 0-71 339-90-10
Można składać życzenia i śpiewać "Sto lat!" - tak przy okazji :)

W sobotę 6 grudnia bawimy się od godz. 20 do upadłego w klubie Od Zmierzchu
Do Świtu, przy ul. Krupniczej 15. Będzie rock... śpiew, taniec,
NIESPODZIANKI ...and roll! No i tort też będzie - transmisja imprezy na
antenie Radia RAM w sobotę od godz. 22 - czyli "RAM party" na żywo z klubu
Od Zmierzchu Do Świtu. ZAPRASZAMY!
Dobra informacja dla mających kłopoty z odbiorem RAMu - na początku grudnia
zmiana lokalizacji nadajnika z Trzebnicy na Żurawinę - i niech MOC będzie z
nami wszystkimi!
Obserwuj wątek
    • Gość: RAM2 Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 19:44
      i poprawiam byki ortograficzne :) - Żórawina oczywiście! :)
      oraz gadający trzylatek...
    • Gość: ruddy Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.03, 05:21
      a dziękuje-dziękuje, przyjde
    • Gość: xxl Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.prw.pl 01.12.03, 08:19
      pozdrowienia! Co chcecie w prezencie na ten nowy nadajnik>?
    • Gość: słuchacz Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.trzebnica.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 08:32
      Ja bede na pewno bo to super radio i super impreza STO LAT STO LAT niech wciąż
      nadają nam !!!!!!
    • Gość: Boggi Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.ny5030.east.verizon.net 01.12.03, 08:37
      Dziekuje bardzo za zaproszenie!
      Jak bede mial okazje to z milo checia skorzystam.
      Pozdrawiam cala rozglosnie RADIA RAM
      a szczegolnie Monike J i Pawla.
      Bogdan Jasinski

ps;Moze wygram bilet lotniczy do was
    • Gość: davewenz Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.03, 08:42
      Kochani, będę na pewno, bo tak szanownych jubilatów nie pokarałbym w tak ważnym
      dniu swoją nieobecnością :) Mało tego! Będę z kolegami z pracy, więc po
      radiowemu i rockowemu pobawimy się wspólnie. A w RAMach karaoke może
      zaprezentujemy jakąś czadową wersję "Sto lat, sto lat, niech żyje Radio RAM" ?
      Ja zedrę gardło i ucałuję wszystkich, więc bądźcie czujni :) Pozdrawiam
      • Gość: el_topo Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.edukacja.wroc.pl 01.12.03, 14:30
        Nawet nie próbuj się do mnie zbliżać ;)
    • Gość: konio Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.prw.pl 01.12.03, 10:15
      konkurencja może przyjść?
    • Gość: el_topo Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.edukacja.wroc.pl 01.12.03, 14:34
      To i ja chcę potwierdzić mą gotowość do zjawienia się w sobotni wieczór na
      imprezie urodzinowej najwspanialszego radia we Wrocławiu :) Zwłaszcza, że
      (wstyd się przyznać) będą to pierwsze urodzinki RAMowe, na których będę. Lepiej
      późno niż wcale ;)
      Pozdrawiam i STO LAT dla RAMu :)
    • Gość: anka_szklanka Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.lanet.wroc.pl 01.12.03, 14:35
      100_laaaaaaaaaaaaat... stooooooooooooooo lat.. smarkacze:))))).. ______^_@@

blondynki..krecic loczki..prasowac kokardki:))... Ci ktorym jeszcze piorka nie
      wyrosly (mowa o lysych):)) poprosic mamusie o wyprasowanie krotkich gatkufff....
      ,,,tak wogole dzieciaki przypominam..ze to tez mikolajki.. wiec upominajcie sie
      o podwojne prezenty... nie dajcie sie wykiwac...
      do zobaczenia...ciocia Ania bedzie z Wami... buziaki sto dwa
      pa
    • Gość: łetam Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.prw.pl 01.12.03, 15:34
      tylko nie smarkacze! tylko nie smarkacze! Mam trzy latka.tzy i pół. Sięgam
      broda ponad stół - a szklankę wódki ktoś poda? nie?:)
    • Gość: sylwka Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.03, 18:15
      No i wygrałam pakę prezentów! : ) hiiii hiiiiiiiii
      pierwszy raz w życiu coś. DZIĘKI RAM!
    • Gość: foczka_Ewa Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: 217.30.129.* 01.12.03, 20:48
      Owczywiście, że będę:-))))))))))))))))))))))))))
      Stolat Stolat Stolatttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      NIech żyje żyje nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      RRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAADDDDDDDIIIIIIIOOOOOOOOOO RRRRRRAAAAAAAM!!!!!!!!!!!
    • Gość: kur_che Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 05:24
      Czy ta buda tylko wszystkich pomieści?... Kto mi zajmie miejsce?
    • Gość: eno Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 19:56
      Ale urodzinową piosenkę macie CZAD! :) Najlepszego!
      • Gość: marsha Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.kask.net.pl / *.kask.net.pl 02.12.03, 22:03
        na urodzinach radia się nie pojawię...
        ale przyznaję,że Was słucham...i słucham.
        już teraz urodzinowe serdeczności, bo nie wiem gdzie będę w sobotni dzień.
    • Gość: foremka Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 05:26
      Kiedy ten nowy nadajnik rusza? Czy to już? Bo u mnie sie chyba pogorszyło? :(
    • Gość: zenek Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.prw.pl 03.12.03, 12:22
      nowy supernowoczesny nadajnik da im taką moc jak wrocławskiej konkurencji.
      Nareszcie, bedzie z czego wybierać.
    • Gość: gratuit Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 22:02
      gratulacje! Ale piosenke nagrali - he he he. Rock and roll and hill billy and
      dirty dancing :)) wariaci :) Pozdrawiam zespół szaleńców!
    • Gość: bacha Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 05:25
      OK! No to w tym roku przychodze!
    • Gość: wojtalon Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 18:32
      Zaprosiliście prezydenta? Może niech przyjdzie odpocząć po piruetach na
      ślizgawce. I postawi nam browara przy okazji :)
      • Gość: tym Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 05:25
        TYm razem chyba nie przyjdzie, miejsce za bardzo rockowe. Musiałby wyskoczyć z
        mundurka-garniturka :))
        • Gość: paRAMpampam Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.amuz.wroc.pl 05.12.03, 12:56
          Czy w RAMach RAMparty miesci sie przychodzenie zRAMolalych RAMoli, czyli
          weteranow RAM, ktorzy RAMie w RAMie z nowimi w RAMowce sie zRAMowac chca?

I tak przyjde, albo przyjade na RAMie roweru
          • moniczkabb Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! 05.12.03, 15:02
            Będę tylko jak my się tam wszyscy zmieścimy?
          • Gość: RAM Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.prw.pl 05.12.03, 17:57
            Jak najbardziej!!! Oto nam bRAMchu chodzi! żeby się wszyscy RAMowcy spotkali w
            RAMach obchodów urodzin! ZagRAMy i zatańczymy tak, że kapcie pospadają!
            Przybądź się i wyjdź z cienia anonimów.
    • Gość: foczka_Ewa Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: 217.30.129.* 05.12.03, 16:11
      Hurra!!!!!!!!!!11 To już jutro:-))))
      Weźcie ze sobą wszystko co macie na czym jest napisane RAM:-))))
      www.radioram.com =>zaprszamy na oficjalną stronę radia RAM:-))))))
      Pomieścimy się nie bójcie się;))) Rozniesiemy cały klubbbbb:))))
      Pamiętajcie już od 20 jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Trzy latka ma nasz siusiumajtek wrocławski:-)))))))))))))))))
    • Gość: no nie! Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.prw.pl 05.12.03, 17:54
      sama jesteś siusiumajtek, Ewka :))) Ja sobie wypraszam - starsza jestem i wogle!
    • Gość: gościu Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 14:06
      STO LAT!!! Niech nam zyje!!! Grajcie tak dalej i mówcie z sensem o Wrocławiu!
      A sława Wasza będzie wielka!
    • Gość: foczka_Ewa Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: 217.30.129.* 06.12.03, 15:48
      Stolsat stolat nie nam żyje wiecznie radio RAM
      Nie żyje wiecznie załoga i wszystkie siusiumajtki te starsze i te młodsze:-))))
      Dzisiaj biwa na 102 dżampreza jakiej jeszcze świat nie widział:-))))))) NIECH
      ŻYJE RADIO RAMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Do zobaczenia o 20 - niech tylko was zabraknie:-))))))))))))))))))
      Całuski
      siusiumajtek młodszy foczka
      mona ty jesteś siusiumajtek starszy:-)))))
    • Gość: foczka_Ewa Re: RADIO RAM ZAPRASZA NA 3 URODZINY!!! IP: 217.30.129.* 06.12.03, 18:36
      No ludzie kochani syzkujcie się bo jeszcze nie całe półtorej godzinki trza się
      szykować:-))))
      Pozdrawiam i DO ZOBACZENIA!
      STOLATTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka