Gość: wic IP: *.lanet.wroc.pl 02.12.03, 19:40 To kolejny przypadek, kiedy ludzie, których za duże pieniądze wynajęto do zarządzania firmą całą swoją energię koncentrują na tym jak ją okraść. Bandyci w garniturach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: higienista Re: polscy menagerowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 00:01 Skąd wiesz, że tak było? Pytam nie bez kozery, bo wiem, że masz rację!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Złodzieje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.03, 16:01 Królicki stary zboczeńcu powiedz jak było naprawde i ile sam skasowałeś szmalu z Hygeii??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam01 Re: Złodzieje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.03, 21:40 zapomniałem dodać pan Królicki to ex prezes PGA !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisiu Re: Złodzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 00:05 Królik z pewnością niewiele powie :) Zapytajcie go, skąd mu się wziął hotelik w Gierałtowie w Górach Bialskich. Podobno jest w nim 46 karolyferów. Takich samych jak 154 szt. w budynku Hygei. A do remontu budynku spółki zamówiono... dwieście sztuk! No i gdzie jest roznica???? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: polscy menagerowie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 22:48 Kto jest złodziejem? o ile pamietam, to aptekarze załozyli tę firmę, bo nie chcieli aby jakakolwiek czesc zysku z handlu lekami trafila w obce rece! To aptekarze zarzadzali tą firmą To aptekarze zasiadali w Radzie Nadzorczej tej firmy. I wreszcie to aptekarze są tej firmie winni pieniadze - dlatego upadla! O ile wiem, Ta firma nie mogła nic sprzedac komukolwiek innemu niż tylko aptekarzom, bo tylko oni maja na to koncesję! Moj wniosek: sami okradli swoja firmę, krzywdząc dostawcow, pracownikow, producentow... Pani redaktor, prosze nie wprowadzac czytelnikow w błąd, że to jacyś źli, obcy ludzie! Wystarczy spojrzeć kto jest poszkodowanym, gdzie podzialy sie pieniadze (jak raz w tym wypadku wyladowaly u akcjonariuszy - aptekarzy, tylko z innego tytulu, kto tym zarzadzał, kto to nadzorował!!! Sprytne! Producenci lekow zostali bez 100 mln zł, aptekarze przejedli swoje, a teraz wini sie jakichs blizej nieokreslonych... G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aptekarz-udział. Bzdura kompletna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.03, 00:07 Mając 80% odbiorców u aptekarzy, rozwaliliście tą firme. Rolowane weksle i 120- dniowe terminy płatności; oszustwa w fakturach remontowych i ukłdy kolesiów "złodziejskie" doprowadziły do upadku. Była to pierwsza aptekarska hurtownia, która miała chronić biednego polskiego pacjenta. P.S. gdzie był zysk dla aptekarzy??? VIDE hurtownia Silfarm, Dolfarma ??? P.S.2 Polskie apteki małe i duże uwieżyły złodziejom zarządu Hygea S.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisiu Re: Bzdura kompletna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 00:10 Aptekarzu-udziale, a gdzie byłeś w czasie walnych??? Kłopoty zaczęły się dawno. Kto gmerka do zarządu wybrał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aptekarz-udzialowi nr gg do polemiki- 6747102 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.03, 00:16 6747102 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apteka manipulowane przez prezesa K.K. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.03, 00:23 manipulowane przez prezesa K.K. i zarząd łącznie z Dyr. rady Nadzor. W.obsługą prawną i elektronicznym liczeniem głosów zrobiono porządnych udziałowców - założycieli-aptekarzy "jołopów", płacących w terminie i kupujących w "Hygea S.A" do kompletnej straty pieniędzy i dezorientacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aptekarz Do Zdzisia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.03, 00:56 Ile zyskałeś na manipulacji???NIe sądzę, że jesteś aptekarzem, bo nie masz pojęcia o 17.9%zysku z którego musisz utrzymać ileść stanowisk przy pracy dla ludzi, łącznie z Zusem i podatkiem, opłatami za lokal i media. Jeżeli nie jesteś farmaceutą to zostaje Ci do miłego przeliczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisiu Re: Do Zdzisia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 22:26 Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź Aptekarzu! Gdzie tam manipulacja? Gdzie tam napisałem, że jestem aptekarzem? Gdzie tam napisałem, że jestem farmaceutą? Zadałem jedynie kilka pytań, w jednym przypadku używając formuły: "podobno". Pytania są otwarte, nie muszę czepiać się szczegółów, nie interesuje mnie odpowiedź typu: "nieprawda, bo kaloryferów zamówiono tylko 187 a nie 200, a i tak przecież większość z nich zamontowano w siedzibie firmy" A że akcjonariuszy wydymano??? A kto to zrobił??? Jak oni kontrolowali działania swojego zarządu? Od kogo Mercedesy dla firmy kupowano ??? Vito, ale Mercedesy! Która hurtownia w Polsce Mercedesami towar do aptek wozi panie Aptekarzu???? O przekrętach bydgoskiego dealera Mercedesa to przecież Gazeta Wyborcza na pierwszej stronie ogolnopolskiego wydania pisała! No tak, zawsze można powiedzieć, że ani aptekarze, ani były zarząd Hygei GW nie czyta... Nie szkodzi, ale Pan mi z jakimiś % zysku wyjeżdża z którego trzeba to i owo opłacić... Pieniądze, których dziwnie zabrakło, wystarczyłyby na te opłaty na lat wielokrotnie więcej, niż firma istnieje, demagogu... Odpowiedz Link Zgłoś