Dodaj do ulubionych

KALINA JĘDRUSIK

IP: *.kask.net.pl 07.08.01, 11:35
ach,cóż to za KOBIETA była...
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarosz Re: KALINA JĘDRUSIK IP: 195.116.104.* 07.08.01, 11:38
      Prawda to - Kalina była jedyna i niepowtarzalna :-)))))))))
      • Gość: mm Re: KALINA JĘDRUSIK IP: 62.148.83.* 07.08.01, 12:38
        Spróbuję tu do Ciebie Jaroszu zagadać.... Buszuję tu od niedawna i jakoś
        wyraziście mi się zarysowałeś. Gdybym była mężczyzną moglibyśmi się "skumplować"
        a tak...mogę zostać posądzona o molestowanie.
        • Gość: Jarosz Re: KALINA JĘDRUSIK IP: 195.116.104.* 07.08.01, 12:48
          Ha, witaj mm!!! :-)))))) Miło Cię widzieć na wrocławskim Forum! To już i tu mnie
          znalazłaś ;-)))) Żartowałem :-))))

Czemu molestowanie??? Aż tak kiepsko mnie sobie wyobrażasz? A co do skumplowania
          się - nie ma rzeczy niemożliwych :-))))))))) A poza tym ja się ostatnio często w
          Poznaniu pojawiam...

Pozdrawiam :-)))))))))
          • Gość: mm Re: KALINA JĘDRUSIK IP: 62.148.83.* 07.08.01, 13:12
            Czyli naprawdę lubisz ten typ kobiety (mam na myśli p. Kalinę, skoro tu
            zajrzałeś tak szybko. Czy słowa uznania będziesz mieć też dla MM? Nie ma już
            takich kobiet.... (przemawiam nie jako amatorka kobiecych wdzięków, jednakowoż
            nie bez nutki zazdrości - to chyba nic złego jeżeki kobieta wypowiada się na
            temat innych kobiet pochlebnie).
            Jaroszu - nie zaśmiecajmy tego pięknego tematu naszymi flirtami - znikam,
            znajdziemy się może w Poznaniu...
    • Gość: jatzek Re: KALINA JĘDRUSIK IP: 217.8.179.* 07.08.01, 12:51
      Zycie prywatne miala pokrecone i sadze, ze niezbyt szczesliwe. Opinia publiczne byla bardzo
      spolaryzowana z powodu jej... obyczajowosci. Znienawidzona przez koltunstwo. Uwielbiana za jej
      interpretacje piosenek. Dotad podziwiam jej wykonanie piosenek z Kabaretu Starszych Panow...
      Mimo, ze... az taki stary nie jestem.
      Porownajcie piosenke "Bo we mnie jest seks" - wykonywana przez Kaline oraz wykonywana przez A.
      Biedrzynska na PPA. W p. Biedrzynskiej wspomnianego pierwiastka nie stwierdzilem.
      Na razie tyle...
      • Gość: terka Re: KALINA JĘDRUSIK IP: *.*.*.* 07.08.01, 15:41
        Bo gdzież znerwicowanej Biedrzyńskiej do Kaliny?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka