Gość: marsha IP: *.kask.net.pl 07.08.01, 11:35 ach,cóż to za KOBIETA była... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarosz Re: KALINA JĘDRUSIK IP: 195.116.104.* 07.08.01, 11:38 Prawda to - Kalina była jedyna i niepowtarzalna :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: KALINA JĘDRUSIK IP: 62.148.83.* 07.08.01, 12:38 Spróbuję tu do Ciebie Jaroszu zagadać.... Buszuję tu od niedawna i jakoś wyraziście mi się zarysowałeś. Gdybym była mężczyzną moglibyśmi się "skumplować" a tak...mogę zostać posądzona o molestowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: KALINA JĘDRUSIK IP: 195.116.104.* 07.08.01, 12:48 Ha, witaj mm!!! :-)))))) Miło Cię widzieć na wrocławskim Forum! To już i tu mnie znalazłaś ;-)))) Żartowałem :-)))) Czemu molestowanie??? Aż tak kiepsko mnie sobie wyobrażasz? A co do skumplowania się - nie ma rzeczy niemożliwych :-))))))))) A poza tym ja się ostatnio często w Poznaniu pojawiam... Pozdrawiam :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: KALINA JĘDRUSIK IP: 62.148.83.* 07.08.01, 13:12 Czyli naprawdę lubisz ten typ kobiety (mam na myśli p. Kalinę, skoro tu zajrzałeś tak szybko. Czy słowa uznania będziesz mieć też dla MM? Nie ma już takich kobiet.... (przemawiam nie jako amatorka kobiecych wdzięków, jednakowoż nie bez nutki zazdrości - to chyba nic złego jeżeki kobieta wypowiada się na temat innych kobiet pochlebnie). Jaroszu - nie zaśmiecajmy tego pięknego tematu naszymi flirtami - znikam, znajdziemy się może w Poznaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatzek Re: KALINA JĘDRUSIK IP: 217.8.179.* 07.08.01, 12:51 Zycie prywatne miala pokrecone i sadze, ze niezbyt szczesliwe. Opinia publiczne byla bardzo spolaryzowana z powodu jej... obyczajowosci. Znienawidzona przez koltunstwo. Uwielbiana za jej interpretacje piosenek. Dotad podziwiam jej wykonanie piosenek z Kabaretu Starszych Panow... Mimo, ze... az taki stary nie jestem. Porownajcie piosenke "Bo we mnie jest seks" - wykonywana przez Kaline oraz wykonywana przez A. Biedrzynska na PPA. W p. Biedrzynskiej wspomnianego pierwiastka nie stwierdzilem. Na razie tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terka Re: KALINA JĘDRUSIK IP: *.*.*.* 07.08.01, 15:41 Bo gdzież znerwicowanej Biedrzyńskiej do Kaliny? Odpowiedz Link Zgłoś