Gość: agata IP: *.abc.com.pl 29.05.09, 16:45 Czy z okolic dworca PKP odjeżdżaja jakieś busy do Kudowy, jak tam najszybciej dotrzeć (pomijając pociąg osobowy, który jedzie 5 godz.)? Będę bardzo wdzięczna za pomoc! pozdr a. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fakir Re: Wrocław - Kudowa Zdrój IP: *.171.196.2.static.crowley.pl 29.05.09, 19:01 masz cały tabun pks_ów - peron 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: Wrocław - Kudowa Zdrój IP: *.171.196.2.static.crowley.pl 29.05.09, 19:05 w uzupełnieniu: www.wroclaw.pl/m3298/ gdyby nie pasowało bezpośrednio opłaca się jechać do Kłodzka i tam przesiąść, z samego Kłodzka jest dużo więcej połączeń. Do Kłodzka PKS-em lub PKP-em (Kłodzko Miasto-przy samym dworcu PKS)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Wrocław - Kudowa Zdrój IP: *.aster.pl 29.05.09, 19:14 Dzięki serdeczne za pomoc. Pozdr a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Wrocław - Kudowa Zdrój IP: *.abc.com.pl 01.06.09, 10:18 Jeszcze jedna prośba o info - czy pks lub busy odjeżdżają lub mają przystanki w okolicach dworca pkp, czy trzeba udać się na dworzec pks do centrum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: Wrocław - Kudowa Zdrój IP: *.171.196.2.static.crowley.pl 01.06.09, 12:51 Z tyłu dworca PKP (jeżeli chodzi o Wrocław oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Wrocław - Kudowa Zdrój IP: *.aster.pl 01.06.09, 23:23 Tak, chodzi o PKP. Moja mam będzie podróżowała z Warszawy i musi dostać się do Kudowy, chciałabym aby miała jak najmniej problemów z przesiadką, a sprawdziłam na mapie Wrocławia, że dworzec PKP i PKS są w zupełnie różnych miejscach. Dzwoniłam do informacji PKS z pytaniem czy ich autobus albo jakieś inne zatrzymują się przy dworcu PKP, ale gość mi powiedział że PKS nie ma tam przystanku, a o innych nie może on udzielić informacji... Serdeczne dzięki za info. Rozumiem, że to prywatni przewodnicy i nie ma o nich info w internecie? Pozdr. a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: Wrocław - Kudowa Zdrój IP: *.chello.pl 02.06.09, 00:56 >a sprawdziłam na mapie Wrocławia, że dworzec PKP i PKS > są w zupełnie różnych miejscach. to na pewno był plan Wrocławia? Wrocław Gł PKP i Dworzec PKS położone są po sąsiedzku... Chyba ze przewoźnik jakiś dziwny i zajeżdża gdzieś indziej... (jest co prawda PKS Nadodrze ale generalnie obsługuje on komunikację lokalną) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Wrocław - Kudowa Zdrój IP: *.aster.pl 02.06.09, 21:53 hmm, sprawdzałam po adresach, może to był np. jakiś adres centrali, a nie dworca fizycznie... chyba przemęczenie..., ale to że są po sąsiedzku to dla mnie świetna wiadomość - dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś