Dodaj do ulubionych

Parada równości w stolicy.

13.06.09, 21:14
Oto jeden z uczestników:
wiadomosci.wp.pl/gid,11217960,title,Oto-polscy-geje-lesbijki-i-transwestyci---zdjecia,gpage,9,img,11217967,galeria.html

Taak, oni są całkiem "normalni"....
Obserwuj wątek
    • radeberger Re: Parada równości w stolicy. 13.06.09, 21:28
      www.ereoh.com/2up/img/060506_minister.jpg
      ten po prawej nawet ministrem był - wot taka polska "zdrowa norma"
    • Gość: as Re: Parada równości w stolicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 23:28
      A co rozumiesz pod słowem "normalni" ?
      Bycie jak wszyscy?
      Wolny kraj, chce się kolo pokazać z damskich ciuszkach to niech paraduje.
      Jeśli Cie to gorszy - nie oglądaj, nikt ci nie każe
      • wielki_czarownik Re: Parada równości w stolicy. 13.06.09, 23:38
        Właśnie problem w tym, że oni każą się oglądać. Paradują przez środek stolicy i narzucają się innym.
        • Gość: as Re: Parada równości w stolicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 23:51
          brzydcy ludzie też paradują przez miasto, niektórym może się to nie podobać
          • wielki_czarownik Re: Parada równości w stolicy. 14.06.09, 00:00
            Ale brzydcy ludzie nie epatują brzydotą. Nie noszą plakatów z napisami "jestem brzydki". Nie organizują przemarszy czy parad. Po prostu są. A ci tutaj celowo afiszują się swoją odmiennością.
            • Gość: as Re: Parada równości w stolicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 00:37
              Ale nikt nie broni brzydkim (to też jest przecież względne) organizować
              przemarszy i parad, to dlaczego bronić "innym"
              Poza tym... bezcelowe afiszowanie się?
              • wielki_czarownik Re: Parada równości w stolicy. 14.06.09, 11:26
                A tobie nikt nie broni siadać gołą rzycią na gwoździa. Więc siadaj. W końcu wolno ci!
                A bezcelowe afiszowanie się? Tak. Bezcelowe. Nic mnie nie obchodzi orientacja seksualna tych ludzi. Nic a nic. Tylko niech mi dadzą z tym święty spokój!
                • Gość: wi Re: Parada równości w stolicy. IP: *.magma-net.pl 14.06.09, 23:05
                  Tak Cię nie obchodzi, że zakładasz wątek na forum....
    • wielki_czarownik Membrum!! 13.06.09, 23:39
      Ja tu piwo piję a ty takie rzeczy bez ostrzeżenia??
      • sas125 w W-wie poprawniepolitycznie... 14.06.09, 14:44
        podczas festiwalu piosenki europejskiej w Moskwie milicja rosyjska rozpędziła
        pałami paradę równości. biezobrazje prawda ?
        spodziwałem się że z odsieczą gejom podąża nasi poprawnopolityczni ktorzy
        przyrownywali Lecha Kaczynskiego do faszysty, że Towarzystwo otwarta
        rzeczpospolita zamawi czarterowy samolot do Moskwy - jaruga
        -nowacka,nowicka, senyszyn, szyszkowska, anda rotenberg, holland,
        szczuka,kalisz,kutz , passent, stasinski, kuczynski , michnik itp. podparci
        oczywiscie biedroniem i ekologami z wajrakiem pospiesznie zajmą miejsca w samolocie
        polecą z zrobic manifę w Moskwie... aj waj,aj waj będzie sie dzialo !
        polecieli ?- nie polecieli - stchórzyli...
        a w W-wie - to juz normalka ,nawet Hania GW rosołku dla paradujacych nie
        ugotowała...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka