membrum_virile 13.06.09, 21:14 Oto jeden z uczestników: wiadomosci.wp.pl/gid,11217960,title,Oto-polscy-geje-lesbijki-i-transwestyci---zdjecia,gpage,9,img,11217967,galeria.html Taak, oni są całkiem "normalni".... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radeberger Re: Parada równości w stolicy. 13.06.09, 21:28 www.ereoh.com/2up/img/060506_minister.jpg ten po prawej nawet ministrem był - wot taka polska "zdrowa norma" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Parada równości w stolicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 23:28 A co rozumiesz pod słowem "normalni" ? Bycie jak wszyscy? Wolny kraj, chce się kolo pokazać z damskich ciuszkach to niech paraduje. Jeśli Cie to gorszy - nie oglądaj, nikt ci nie każe Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Parada równości w stolicy. 13.06.09, 23:38 Właśnie problem w tym, że oni każą się oglądać. Paradują przez środek stolicy i narzucają się innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Parada równości w stolicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 23:51 brzydcy ludzie też paradują przez miasto, niektórym może się to nie podobać Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Parada równości w stolicy. 14.06.09, 00:00 Ale brzydcy ludzie nie epatują brzydotą. Nie noszą plakatów z napisami "jestem brzydki". Nie organizują przemarszy czy parad. Po prostu są. A ci tutaj celowo afiszują się swoją odmiennością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Parada równości w stolicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 00:37 Ale nikt nie broni brzydkim (to też jest przecież względne) organizować przemarszy i parad, to dlaczego bronić "innym" Poza tym... bezcelowe afiszowanie się? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Parada równości w stolicy. 14.06.09, 11:26 A tobie nikt nie broni siadać gołą rzycią na gwoździa. Więc siadaj. W końcu wolno ci! A bezcelowe afiszowanie się? Tak. Bezcelowe. Nic mnie nie obchodzi orientacja seksualna tych ludzi. Nic a nic. Tylko niech mi dadzą z tym święty spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wi Re: Parada równości w stolicy. IP: *.magma-net.pl 14.06.09, 23:05 Tak Cię nie obchodzi, że zakładasz wątek na forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Membrum!! 13.06.09, 23:39 Ja tu piwo piję a ty takie rzeczy bez ostrzeżenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 w W-wie poprawniepolitycznie... 14.06.09, 14:44 podczas festiwalu piosenki europejskiej w Moskwie milicja rosyjska rozpędziła pałami paradę równości. biezobrazje prawda ? spodziwałem się że z odsieczą gejom podąża nasi poprawnopolityczni ktorzy przyrownywali Lecha Kaczynskiego do faszysty, że Towarzystwo otwarta rzeczpospolita zamawi czarterowy samolot do Moskwy - jaruga -nowacka,nowicka, senyszyn, szyszkowska, anda rotenberg, holland, szczuka,kalisz,kutz , passent, stasinski, kuczynski , michnik itp. podparci oczywiscie biedroniem i ekologami z wajrakiem pospiesznie zajmą miejsca w samolocie polecą z zrobic manifę w Moskwie... aj waj,aj waj będzie sie dzialo ! polecieli ?- nie polecieli - stchórzyli... a w W-wie - to juz normalka ,nawet Hania GW rosołku dla paradujacych nie ugotowała... Odpowiedz Link Zgłoś