stella_0 18.06.09, 18:54 bardzo proszę o pomoc, gdzie we Wrocławiu mozna zrobic na skierowanie rezonans kręgosłupa, jestem z Legnicy u nas z powodu braku pieniedzy przychodnia nie robi wcale(zenada), bede wdzieczna za jakieś namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jk Re: rezonans gdzie? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 19.06.09, 18:43 szpital na Grabiszynskiej szpital na Kamieńskiego Konsylium w szpitalu kolejowym na Wiśniowej w tych miejscach najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko55555 Re: rezonans gdzie? 21.06.09, 20:57 Miałam robiony rezonans w Szpitalu wojskowym (staw kolanowy ) . Jednak tam terminy są nawet do 3 miesięcy. Jednak dość często się coś zwalnia i warto dzwonić. Ja dostalam termin za 3 miesiące , a znalazło się miejsce jakoś po miesiącu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: rezonans gdzie? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 22.06.09, 15:19 ale tam się czeka długo na opis i opis jest bardzo lakoniczny, nic nie daje Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: rezonans gdzie? 22.06.09, 22:31 BARDZO dobrze opisuja zdjecia w szpitalu cchorob płuc na Grabiszynskiej,Terminy tez nie sa odlegle! Czesto mozna "wskoczyc" na czyjes miejsce (dzwonisz i pytasz czy ktos zreygnował.Nm czekał ..az 4 dni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stella_0 Re: rezonans gdzie? 24.06.09, 08:03 bardzo dziękuję za pomoc, na grabiszyńskiej, w konsylium na Wiśnowiej i wielu innych nie ma miejsc w tym roku, kazano dzwonic w przyszłym roku, na kamińskiego są na listopad, ale napiszę jeśli by ktos potrzebował, że w tym nowym szpitalu na borowskiej zostałam zarejestrowana na sierpień:) Odpowiedz Link Zgłoś
stella_0 Re: rezonans gdzie? 24.06.09, 08:07 oj źle napisałam miało byc ze na Wiegla w szpitalu wojskowym między innymi nie ma miejsc tez w tym roku, a na grabiszyńsiej na koniec października:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxxxxxx Re: rezonans gdzie? - może Dolmed... IP: *.as.kn.pl 26.06.09, 17:41 Odpowiedz Link Zgłoś
stella_0 Re: rezonans gdzie? - może Dolmed... 27.06.09, 16:34 w dolmedzie znajduje się rezonans konsulium szpitala na Wiśniowej- tam jak pisałam nie ma miejsc w tym roku:( Odpowiedz Link Zgłoś