roobaczek6 25.06.09, 23:00 Brak mi słów... gdzie ja mieszkam.... :( muzyka.interia.pl/alternatywa/ne ... lt,1329081 Chyba trzeba cos z tym zrobic...:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maczores Re: Chcą odwołać koncert KAZIKA 25.06.09, 23:55 roobaczek6 napisała: > Brak mi słów... gdzie ja mieszkam.... :( > Hmmm....w Iranie? Odpowiedz Link Zgłoś
roobaczek6 Re: Chcą odwołać koncert KAZIKA 26.06.09, 09:04 No niestety pudlo:P Ale mozesz probowac dalej^^ Odpowiedz Link Zgłoś
capo_di_tutti_capi Re: Chcą odwołać koncert KAZIKA 26.06.09, 15:24 Nie przejmować się częścią gminu, tylko tłumnie pójść na fajny koncert doskonałego tekściarza w oprawie muzycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Chcą odwołać koncert KAZIKA 26.06.09, 15:47 Koncert się odbędzie. Poczas posiedzenia Rady Miasta pojawiła się grupa osób z petycją o odwołanie koncertu Kultu ale burmistrz "z przykrością" musiał tę petycję odrzucić, bo jak twierdzi "jest już za późno". Ale obiecał następnym razem konsultować się z księdzem- przewodniczącym grupy protestujących(kilkanaście osób)i każdy ewentualny koncert będzie sprawdzany a każda grupa prześwietlana(tak przypuszczam) pod względem przestrzegania wartości chrześcijańskich. Taką obietnicę otrzymali protestujący. LOL LOL PO TRZYKROĆ LOL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
capo_di_tutti_capi Re: Chcą odwołać koncert KAZIKA 26.06.09, 22:00 Ku... mać. Nie mogę. Ksiądz na czele wzburzonego ludu, ale cóż - w sumie dziwić to nie powinno. Nasze bogobojne społeczeństwo pójdzie w ciemno, wystarczy, że na flance jednej będzie ktoś z Solidarności, na drugiej zaś duchowny... Odpowiedz Link Zgłoś
hopex Re: Chcą odwołać koncert KAZIKA 29.06.09, 13:48 Tak to już niestety jest.... szukasz Boga całe życie a znajdujesz kościół.... Tak nawiasem mówiąc widzę że dzidzia bojowa trzyma forum krótko: nie można nic napisać nie będą zalogowanym. Tak trzymać ! W ten sposób jest porządek a nie zalogowane kundle nie będą tu ujadać. Życzę dalszego rozwoju myśli nieuczesanych. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Chcą odwołać koncert KAZIKA 29.06.09, 17:12 @hopex, to nie moja zasługa. Jest taki przepis, że na forach regionalnych trzeba się logować i już. Podobnie jak na prywatnych ale to już zewnętrzne zarządzenie. Miłoby było wziąć na siebie chwałę ale niestety:) Odpowiedz Link Zgłoś