carolina-8 01.08.09, 23:52 Czy któraś z Pań,mogłaby mi polecić jakiś sobie znany salon we Wrocławiu, który robiłby ten zabieg? jaka cena tego by była? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niestaly_czytelnik Prawie darmowy zamiennik. 02.08.09, 00:26 Kupujesz maszynkę na żyletkę i lecisz z koksem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Prawie darmowy zamiennik. IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.09, 00:50 Stefan Niesiołowski- jeden z założycieli ZChN-ALE KTO TO PAMIĘTA- obecnie liberał :))) A depilację warto zrobić, szczególnie tam gdzie warto- tyle mi wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Depilacja brazylijska 02.08.09, 06:11 Mała podpowiedź: w puste pole na samej górze, tam, gdzie teraz jest forum.gazeta.pl wpisujesz wuwuwu gogle (przez dwa o) pl... Wygląda to mniej więcej tak: www.google.pl/ Pomogłem ci, żebyś przypadkiem nie popełniła jakiegoś błędu, takiego szkolnego, w rodzaju: wuwuwu.gogleprzezdwao.pl Kliknij zatem podany link, potem zaś w poziomy, podłużny prostokącik, puste pole takie, wpisz frazę "depilacja brazylijska wrocław", potem ponownie enter i gotowe. Szybszą jest ta metoda a przy okazji nie narażasz się na głupie komentarze nieznośnych trolli mojego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urlikson membrum trembrum IP: *.wroclaw.mm.pl 02.08.09, 08:39 jakoś ostatnio twoje teksty są coraz bardziej żałosne, poniżej pewnego poziomu, albo się wypaliłeś, zgłupiałeś do reszty, alebo masz marnego imitatora Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: membrum trembrum 02.08.09, 12:17 O imitatores, servum pecus! To ciągle ja, ten sam, ale nie taki sam. Każdy wszak nieustannie ewoluuje, a Bóg jeden raczy wiedzieć, w jakim kierunku mnie pcha w moim szaleństwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nana Re: Depilacja brazylijska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 13:22 Ja robię na Żeromskiego za 90 zł (juwil telefon znajdziesz w necie)pzdr. od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
carolina-8 Re: Depilacja brazylijska 02.08.09, 21:58 Dzięki za podpowiedź Nana. Do innych:..tak, coś tam słyszałam o Google..jednakże zależało mi na opiniach i na godnych poleceniach miejscach Odpowiedz Link Zgłoś