wilhelm4 12.08.09, 18:57 Halo Wroclaw - padejcie: dyc niy GANBA Wom ? Pyrsk z Górnego ! forum.gazeta.pl/forum/w,10650,98881840,,dzwiygna_Wom_ciysnienie_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
membrum_virile Re: Halo Wroclaw 12.08.09, 20:41 Nic mnie tak nie irytuje, jak ten wasz śląski dialekt. Był chyba nawet kiedyś taki niby śmieszny serial w telewizji, z otyłą kobietą (niektórzy Ślązacy widzieli w niej sexbombę z racji wielkich piersi), karaczanem z wąsem i oskarżonym o wyłudzenie prawa jazdy Zbigniewem B. Kiedy uprawiając zapping trafiałem na tę chałę, długo dojść potem do siebie nie mogłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Re: Halo Wroclaw IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.09, 23:24 Ty baranku: pseudoslonski "Bercik" made by TV...Poznan. I juszzajs wszisko jasne. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciosnek Re: Halo Wroclaw IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.09.09, 01:34 hola, hola gwary są teraz na topie. Przeżywają swoje odrodzenie, a dialektolodzy mają pole do popisu. Nasz dialekt jest naszą dumą bo to część naszej kultury, bogatej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
oels Re: Halo Wroclaw 12.08.09, 20:57 Do stolicy swojego regionu z szacunkiem proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Re: Halo Wroclaw IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.09, 23:25 do historycznej prawdy takze Odpowiedz Link Zgłoś