Dodaj do ulubionych

Miguel vs Marek

IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 18:37
Powinnismy gdzies sie spotkac i porozmawiac o naszych gorzowsko-zielonogorsko-
nowosolsko-slubickich sprawach... gdzies na neutralnym gruncie... moze w Lebus
po niemieckiej stronie haahahah
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Synchronize watches! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 20:40
      Nie Lebus, tam chyba nawet zimnego piwa nie maja...
      Frankfurt mial kiedys aspiracje przejecia roli Lubusza (stad taki wielki kosciol Mariacki), wiec moze Frankfurt?
      Zreszta ma najlepsze stoleczne tradycje w okolicy (od 1816 siedziba rejencji rzadowej), czego slady zachowaly sie nawet na naszych autach... FF Frankfurt, FSL Frankfurt-Dammvorstadt itd ;-)
      To kiedy?
      • Gość: Spy die Uhr sollen eingestellt werden! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 09:01
        Robercie! Ja w to wchodze... czekam tylko na odzew pozostalych panow... jak sie
        domyslam to ty jestes tym slawnym poszukiwaczem historii Ziemi Lubuskiej...
    • Gość: ryjek Re: Miguel vs Marek IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 20:52
      Przyglądałam się twojej dziwnej wymianie zdań ze stvą i myslę, że ja też
      chciałabym się spotkać gdzieś we Frankfurcie. Więc proszę o jakis konkretny
      termin...
      • Gość: Spy Organizujemy spotkanie LUBUSZAN IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 23:20
        Dobrze... miejsce mamy ustalone Frankfurt nad Odra... kazdy termin mi
        odpowiada... czekam na propozycje Roberta oraz odzew Marka i Miguela...
        Ciebie tez serdecznie zapraszam... a wiec jest nas 5...
        • Gość: Miguel Re: Organizujemy spotkanie LUBUSZAN IP: *.dialup.uni2.es 01.07.01, 01:02
          Tak sie sklada, ze w sobote, 7.07. ok. 16h bede we Frankfurcie. Mozemy sie wiec
          spotkac wtedy!!!
          • Gość: Spy Re: Organizujemy spotkanie LUBUSZAN IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 13:01
            W sobote 7 lipca? Nie ma sprawy ja bede... miguel wracasz juz do kraju?
            • Gość: Miguel Re: Organizujemy spotkanie LUBUSZAN IP: *.usal.es 02.07.01, 11:08
              Jak zwykle zadziwiasz mnie swoja blyskotliwoscia... ;-) No to niech szanowni
              organizatorzy spotkania napisza jakies szczegoly, bo musze wiedziec na ktora
              godzine organizowac sobie transport ze Slubic do ZG.

Ja w kazdym razie przyjade z Berlina ok. 16h. Choc moge sie spoznic. Wszystko
              zalezy od tego, jak szybko uda mi sie przedostac z lotnisk na dworzec kolejowy.
              No ale badzmy dobrej mysli!
              • Gość: Robert Re: Organizujemy spotkanie LUBUSZAN IP: 10.173.48.* / *.euv-frankfurt-o.de 02.07.01, 13:22
                Zajrzyj pod www.bahn.de tam mozesz sobie wynalezc polaczenie z lotniska do
                zadanego dworca i dalej do FF.
    • Gość: Irek Re: Miguel vs Marek IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 17:39
      Ja tez chetnie bym wzial udzial... milo by cos Lubuskiego zorganizowac.... moze
      jakis piknik kielbaski mrozona wodeczka
      • Gość: Robert Francofortens (Viadrina) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.01, 00:39
        Jako "tubylec" (8 lat Slubfurtu) chetnie zorganizuje spotkanie "forumowe" in realu. Tylko patrz Panie, ze tu sie umawiaja prawie same Landsbergery...
        To co sobota? W sumie nie bywam w weekendy nad Odra, bo nudy na pudy, ale... Wiec we Ff jest pare ciekawych knajpek, ale pifo paskudnawe (ja zawsze po nim choruje), jest dyskoteka (taka lekko bamberska) i pare "klubow" "studenckich", a w Slubicach jest czasem ciekawiej...
        Mysle, ze jesli jest to na powaznie, to mamy czas cos uzgodnic.
        • Gość: Spy Re: Francofortens (Viadrina) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 18:40
          Nie ma sprawy Robercie... mysle ze mozna spotkanie zorganizowac albo we
          Frankfurcie albo w Slubicach... mi godzina jest obojetna... mysle ze 13-14 moze
          byc ok... oczywiscie mozemy poczekac na migusia... ;-)
          • Gość: Miguel Re: Francofortens (Viadrina) IP: *.usal.es 04.07.01, 11:00
            Ewentualnie na "Miguelitusia"! ;-) Poniewaz wyruszam na zwiedzanie i nie bede
            mial pewnie za szybko stycznosci z komputerem, w razie potrzeby niech ktos mi
            wysle esema na numer: +34651028191.
            • Gość: Robert Inny termin? tak tylko pytam... IP: 10.173.48.* / *.euv-frankfurt-o.de 04.07.01, 18:07
              Cholerka zazcynaja mi sie krzyzowac plany weekendowe, ale na razie (sroda, ca.
              18) nie jest jeszcze tak zle...
              Czy mozemy to ewentulanie przesunac na pozniej?
              Nie macie/mamy az tak daleko do FF/FSL...
              • Gość: Spy Inny termin? nie ma sprawy IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 23:59
                Robercie... jak Tobie nie pasuje to nie ma sprawy... mozemy ustalic inny
                termin... niekoniecznie ten weekend... jak cos nie tak to daj znac... moglbys
                podac swego emaila?
    • Gość: Spy Re: Miguel vs Marek IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 00:11
      Dobra... ja jestem w Slubicach 07.07 o godz 13:00 przy Oderturmie... czy
      bedziemy pili we Frankfurcie czy Slubicach jest mi obojetne... jesli inne
      propozycje to walcie smialo 603096889 CZEKAM
      • Gość: seb Re: Miguel vs Marek IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 01:33
        Nie zapomnijcie powiadomić o Waszym spotkaniu najbliższej jednostki policji,
        pogotowia, straży pożarnej i lecznicy weterynaryjnej (ci ostatni niech
        przygotują serię bolesnych zastrzyków przeciw wściekliźnie). Czarno widzę to
        lubuskie porozumienie... Duch Paradyża wciąż straszy.
    • Gość: Marek P. Pozdrowienia dla uczestników spotkania IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 07:44
      Mam nadzieję, że "Spotkanie Frankfurckie" dojdzie do skutku.
      Byłbym bardzo wdzięczny za relację.

Zostawcie trochę piwa dla tubylców ;-)
      • Gość: Robert Cos kolo konca miesiaca? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 12:01
        Niestety jak sie obawialem nici wyszly ze Slubic/Ff w ten weekend.
        Proponuje cos kolo konca lipca. Do Sl/Ff wszyscy z nas maja tak samo daleko, wiec chyba jakos cos wykombinujemy...
        Co co do DUCHA PARADYZA to jakos dawno go nigdzie nie widziano...
        • Gość: Spy Nici??? Spotkanie sie odbylo!!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 20:28
          Robercie!!!! spotkanie sie odbylo... bylem ja i niejaki Irek... na szczescie
          udalo mi sie zebrac 2 znajomych w zupelnie innych sprawach, a Irek nie zawiodl
          z zaopatrzeniem w kielbaski... bylem i czekalem pod Oderturmem... przyszedl
          tylko on... razem wiec bylo 6 luda... ale tylko 2 z Forum!!!
          PIERWSZE WIEC SPOTKANIE FORUMOWICZOW NA NIEMIECKIEJ ZIEMI UWAZAM NINIEJSZYM ZA
          ODBYTE!!!
          • Gość: Irek Re: Nici??? Spotkanie sie odbylo!!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 00:45
            Gość portalu: Spy napisał(a):

&#62 Robercie!!!! spotkanie sie odbylo... bylem ja i niejaki Irek

no wiesz Spy! niejaki Irek, tos ty mnie okreslil

&#62 udalo mi sie zebrac 2 znajomych w zupelnie innych sprawach, a Irek nie zawiodl
            &#62 z zaopatrzeniem w kielbaski...

wiedzialem ze nic tak nie rajcuje jak kielbaski hiehie i zimne piwko

&#62 tylko on... razem wiec bylo 6 luda... ale tylko 2 z Forum!!!

NAstepnym razem trzeba sciagnac wiecej panienek. Jedna to za malo

&#62 PIERWSZE WIEC SPOTKANIE FORUMOWICZOW NA NIEMIECKIEJ ZIEMI UWAZAM NINIEJSZYM ZA
            &#62 ODBYTE!!!

pierwsze spotkanie UWAZAM ZA UDANE!
            • Gość: Robert Re: Nici??? Spotkanie sie odbylo!!!! IP: 10.173.48.* / *.euv-frankfurt-o.de 09.07.01, 13:46
              Choleraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
              Ale nastepne bedzie pod moj kurtela!
              I juz nic wiecej nie opowadajcie, bo sie wkurzam, ze mnie nie bylo!
              A kastylijska obrabiarka, gdzie ona?
              • Gość: Miguel Re: Nici??? Spotkanie sie odbylo!!!! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 17:43
                Jestem, jestem... ;-) Na razie nie bede zbyt aktywny, gdyz witasie z Zielona
                Gora zajmuje mi dosc sporo czasu!
      • Gość: Irek Re: Pozdrowienia dla uczestników spotkania IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 22:28
        Pozdrowienia dla Marka!!!
    • Gość: Irek RObert!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 19:29
      Robercie!!! Masz jakiegos emaila?
      • Gość: Robert Re: RObert!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 12:57
        Prosze bardzo:
        landsberg-warthe@web.de
        pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka