ddewik 02.05.10, 17:50 Czy ktoś z Państwa zna dobrego adwokata , który zna się na prawie pracy i wygrał już takie sprawy.Szukam naprawdę kogoś dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
er_ra Re: Potrzebny bardzo dobry adwokat -sąd pracy! 03.05.10, 12:11 Może pan Szportun? Wiem, że z sukcesem zajmuje się sprawami oświatowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: substytut Re: Potrzebny bardzo dobry adwokat -sąd pracy! IP: 62.159.17.* 06.05.10, 13:32 Zastanów się czy się opłaca. Dobry adwokat to kilka tysięcy złotych. Prawo pracy jest raczej jasne i stoi za (podobnie jak zazwyczaj sądy pracy) pracownikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Potrzebny bardzo dobry adwokat -sąd pracy! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.10, 18:38 MEC.JACEK DUŻYŃSKI-skuteczny,polecam bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solange Re: Potrzebny bardzo dobry adwokat -sąd pracy! IP: *.centertel.pl 12.05.10, 18:19 w postępowaniu z zakresu prawa pracy koszt zastepstwa procesowego w sprawach o wartości WPS mniej niż 50 tys. to 1200-2400 , czyli jakie tam zaraz tysiące? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Potrzebny bardzo dobry adwokat -sąd pracy! IP: *.aster.pl 11.05.10, 18:14 Prowadzisz ewidencję wygranych spraw? A tych "niechcąco" przeterminowanych też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Potrzebny bardzo dobry adwokat -sąd pracy! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.05.10, 19:06 moja ciotka była niedawno na darmowych poradach w gazecie "tydzień lubuski" bo miała problem z byłym już pracodawcą, jakiś radca prawny, to była porada, ale ciotka dowiedziała się co chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
kara665 Re: Potrzebny bardzo dobry adwokat -sąd pracy! 01.11.16, 12:28 Polecam Katarzyna Drewniak. Właśnie wygrała sprawę dla mnie z bardzo dużą siecią handlową. Sieć reprezentowała największa kancelaria z Poznania. Pani Katarzyna Drewniak była zaangażowana, zawsze merytorycznie przygotowana, na każdej rozprawie nie dawała sądowi cienia wątpliwości, kto ma rację i kto ma wygrać tę sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaanna1 Re: Potrzebny bardzo dobry adwokat -sąd pracy! 16.02.17, 13:59 Polecam mecenas Joannę Bojarską. Specjalizuje się w prawie pracy, zna ciekawe kruczki prawne. Odpowiedz Link Zgłoś
lidiaolaf Re: Potrzebny bardzo dobry adwokat -sąd pracy! 21.08.24, 15:10 Polecam Pana Adwokata Wawrzyńca Chróścielewskiego. Bardzo mi pomógł. Pełne zaangażowanie w sprawę, zorientowany, zdecydowany, a przede wszystkim walczący o sprawę swojego klienta! Czułam, że nie jestem sama ze swoim problemem, bardzo dobry kontakt telefoniczny, mailowy oraz osobisty. Podaje różne sposoby załatwienia sprawy, daje wybor, pomaga w podjęciu decyzji. Bardzo bardzo dziękuję za pomoc i za to że cały czas czułam że Pan Mecenas walczył o moją sprawę. I wygrała. Tutaj telefon +48 666 609 065 i spójrz sobie jak dobrze go oceniają ludzie www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-wawrzyniec-chroscielewski/ Odpowiedz Link Zgłoś
pepi234 Re: Potrzebny bardzo dobry adwokat -sąd pracy! 13.01.25, 12:46 Polecam Pana Adwokata Wawrzyńca Chróścielewskiego OSOBIŚCIE wygrał moją sprawę. Wszyscy mówili, że się nie da a się udało. Super skuteczny.!!! Tu sobie zobaczcie jeszcze www.skuteczny-adwokat.com/prawo-pracy/ Tu masz komórkę +48 666 600 773 Odpowiedz Link Zgłoś
oktavka25 Re: Potrzebny bardzo dobry adwokat -sąd pracy! 26.06.25, 13:42 Z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć – mecenas Chróścielewski to prawdziwy profesjonalista. Jego zaangażowanie i mądre podejście dają poczucie bezpieczeństwa. Nie dziwi mnie, że tyle osób go poleca – ja również dołączam do tego grona. Telefon bezpośredni do niego 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
kkobieta_40 Re: Potrzebny bardzo dobry adwokat -sąd pracy! 01.09.25, 12:18 Chciałabym od serca polecić pana mecenasa Chróścielewskiego za wsparcie w mojej sprawie. To była dla mnie bardzo stresująca sytuacja, a jego profesjonalizm, spokój i wiara w sukces dawały mi siłę. Każdą rozmowa podtrzymywała mnie na duchu i wyjaśniała mi wszystkie zawiłości. Bez jego zaangażowania i eksperckiej wiedzy ten pozytywny wynik na pewno nie byłby możliwy. Jestem mu ogromnie wdzięczna, nie tylko za wygraną, ale także za ludzkie podejście. Zostawiam do niego namiar 666609065 Odpowiedz Link Zgłoś
maria_ski39 Re: Potrzebny bardzo dobry adwokat -sąd pracy! 04.11.25, 15:32 Adwokat Magdalena Chróścielewska niezastąpiona, wyjątkowa, bezkonkurencyjna. W dzisiejszych czasach trudno o specjalistę, który naprawdę łączy ogromną wiedzę prawniczą z ludzkim podejściem i prawdziwym zaangażowaniem. Pani Adwokat Magdalena Chróścielewska to jednak idealny przykład, że tacy ludzie jeszcze istnieją. To nie tylko świetna adwokat, to osoba, której można zaufać w stu procentach i być pewnym, że zrobi wszystko, co w jej mocy, by osiągnąć najlepszy możliwy rezultat. Od pierwszego spotkania wiedziałam, że trafiłem w dobre ręce. Pani Mecenas od razu wzbudza zaufanie, jest konkretna, rzeczowa, a jednocześnie empatyczna i bardzo otwarta na potrzeby klienta. Zawsze dostępna, zawsze przygotowana i zawsze kilka kroków przed przeciwną stroną. Sprawia, że czujesz się pewnie, nawet jeśli sytuacja wydaje się beznadziejna. Współpraca z nią to czysta przyjemność. Wszystko wyjaśnia w sposób zrozumiały, nie owija w bawełnę, a jednocześnie potrafi znaleźć rozwiązania tam, gdzie inni widzą tylko problemy. Jej podejście jest strategiczne, przemyślane i przede wszystkim skuteczne. Rezultaty mówią same za siebie. Dzięki Jej pomocy moja sprawa zakończyła się z korzyścią dla mnie, szybciej i sprawniej, niż się spodziewałem. Czułam, że nie jestem klientem z listy, ale kimś ważnym, za kogo ktoś naprawdę bierze odpowiedzialność. Nie mam żadnych wątpliwości, gdyby każdy adwokat pracował z takim zaangażowaniem i taką klasą, ludzie nie bali się korzystać z pomocy prawnej. Pani Adwokat Magdalena Chróścielewska to gwarancja profesjonalizmu, lojalności i najwyższych standardów. Nie polecam nikogo innego, tylko ona. Jeśli potrzebujesz prawdziwego wsparcia prawnego, nie trać czasu na szukanie. Pani Mecenas to najlepszy wybór, jakiego możesz dokonać. Zdecydowanie polecam, najlepsza adwokat, jaką znam. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z Jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
olechkasia43 Re: Potrzebny bardzo dobry adwokat -sąd pracy! 28.11.25, 13:06 Z całego serca i głębi duszy mogę powiedzieć, że pani adwokat Magdalena Chróścielewska jest najlepsza. Trafiłam do niej jako kobieta po wielu trudnych życiowych przejściach – byłam wystraszona, zagubiona i kompletnie przytłoczona swoją sytuacją. Pani mecenas od pierwszej rozmowy spokojnie mnie wysłuchała, niczego nie oceniała i jasno wytłumaczyła, jakie mamy możliwości działania. Przez całą sprawę czułam, że mam obok siebie kogoś, kto naprawdę stoi po mojej stronie – świetnego prawnika i empatycznego człowieka. Dzięki jej zaangażowaniu i determinacji udało się osiągnąć bardzo korzystny dla mnie efekt i zamknąć trudny etap w życiu. Z pełnym przekonaniem polecam panią Magdalenę Chróścielewską każdej osobie, która potrzebuje konkretnej, skutecznej i ludzkiej pomocy prawnej. Gdyby ktoś miał takie problemy, jak ja zostawiam telefonik do niej 666609065 Odpowiedz Link Zgłoś
nowezycie26 Re: Potrzebny bardzo dobry adwokat -sąd pracy! 15.01.26, 14:18 Jeśli szukasz kancelarii, w której od pierwszej rozmowy czujesz, że ktoś naprawdę trzyma Twoją sprawę w ryzach — to Kancelaria Adwokacka Magdaleny Chróścielewskiej. To podejście bardzo konkretne: jasne tłumaczenie sytuacji bez prawniczego „dymu”, realna ocena ryzyka i szans, a do tego świetna organizacja prowadzenia sprawy. Masz poczucie, że nie jesteś „jednym z wielu klientów”, tylko że ktoś faktycznie analizuje dokumenty, planuje strategię i pilnuje terminów. W trudnych momentach daje spokój i pewność, bo wiesz, co jest kolejnym krokiem i dlaczego. Jeżeli zależy Ci na profesjonalizmie, rzeczowej komunikacji i tym, żeby kancelaria działała szybko, konkretnie i z klasą — to jest bardzo dobry adres. Odpowiedz Link Zgłoś
kotpatis Re: Potrzebny bardzo dobry adwokat -sąd pracy! 23.01.26, 13:03 Polecam Kancelarię Adwokacką Magdaleny Chróścielewskiej. Rzeczowe podejście, jasna komunikacja i realne prowadzenie sprawy od A do Z. Bez przeciągania, bez obietnic bez pokrycia — za to z planem, terminami i pełną kontrolą nad sytuacją. Pozostawiam numer dla wymagających 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
akotkidwa Re: Potrzebny bardzo dobry adwokat -sąd pracy! 02.03.26, 12:47 Z całego serca polecam panią mecenas Magdalenę Chróścielewską. Jako kobieta przechodząca przez bardzo trudny i emocjonalny rozwód, szukałam kogoś, kto nie tylko będzie świetnym prawnikiem, ale też zrozumie moją sytuację i walkę o dobro moich dzieci. Pani Magdalena okazała się strzałem w dziesiątkę. To niezwykle silna, charyzmatyczna i pewna siebie kobieta, która na sali sądowej staje się prawdziwą opoką dla swojego klienta. Czułam, że mam obok siebie profesjonalistkę, która nie pozwoli mnie skrzywdzić i która przewiduje każdy ruch strony przeciwnej. Jej determinacja i 'pazur' w walce o moje prawa dały mi siłę, której sama w tamtym momencie nie miałam. Mimo ogromnej wiedzy i konkretnego podejścia, pani mecenas ma w sobie dużo empatii i kobiecej intuicji. Potrafiła mnie uspokoić w chwilach największego stresu i zawsze znajdowała czas na wyjaśnienie mi kolejnych kroków. Dzięki niej przez cały proces przeszłam z podniesioną głową, a wyrok sądu w pełni mnie usatysfakcjonował. Jeśli szukasz adwokata, który potraktuje Twoją sprawę priorytetowo i zawalczy o Ciebie jak o własną rodzinę, to mecenas Chróścielewska jest najlepszym wyborem. Dziękuję za odzyskanie wolności i spokoju! A tu numer do Pani Mecenas 666 600 773 Odpowiedz Link Zgłoś
kaja_new1 Re: Potrzebny bardzo dobry adwokat -sąd pracy! 16.03.26, 11:59 Szczerze i z całego serca polecam panią mecenas Magdalenę Chróścielewską. Trafiłam do niej w jednym z trudniejszych momentów w moim życiu – miałam sprawę i zupełnie nie wiedziałam, od czego zacząć. Od pierwszej rozmowy poczułam, że jestem w dobrych rękach. Pani Mecenas słucha, nie ocenia i od razu wie, co robić. Żadnego owijania w bawełnę, żadnego niepotrzebnego straszenia – za to konkret, spokój i pełne zaangażowanie w moją sprawę. Miałam wrażenie, że zależy jej tak samo jak mnie. Szczególnie doceniłam to, że zawsze była dostępna, odpowiadała szybko i potrafiła wytłumaczyć wszystko w sposób zrozumiały dla zwykłego człowieka – bez zbędnego prawniczego żargonu. Dzięki temu przez cały czas wiedziałam, na czym stoję i co się dzieje z moją sprawą. Jeśli szukasz kogoś, kto naprawdę walczy po Twojej stronie – nie zastanawiaj się. Numer telefonu: 666 609 065. Nikomu nie życzę trudnych spraw, ale jeśli już taka się trafi – niech ma przy sobie panią mecenas Chróścielewską. Odpowiedz Link Zgłoś
kowimis Re: Potrzebny bardzo dobry adwokat -sąd pracy! 30.03.26, 13:15 Czy zdarzyło Wam się stać przed problemem prawnym i nie wiedzieć, od czego zacząć? 🤔 Mnie tak. I właśnie wtedy trafiłam do kancelarii Magdaleny Chróścielewskiej – i naprawdę nie żałuję tej decyzji. Od pierwszego spotkania poczułam, że ktoś mnie słucha. Nie byłam kolejnym numerem w teczce – Pani Mecenas poświęciła czas, żeby naprawdę zrozumieć moją sytuację i wyjaśniła wszystko w sposób, który mogłam zrozumieć. Bez żargonu, bez pośpiechu. Co mnie urzekło najbardziej? Dostępność i spokój, z jakim podchodzi do każdej sprawy. Nawet kiedy ja byłam zestresowana, wiedziałam, że moja sprawa jest w dobrych rękach. ❤️ Jeśli potrzebujecie kogoś, komu możecie zaufać – szczerze i z całego serca polecam kancelarię Magdaleny Chróścielewskiej. Warto się odezwać, zanim problem urośnie. 👇666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś