Dodaj do ulubionych

Poszkodowany przez dentystę Stepniak

13.11.22, 14:22
Szukam ofiar - poszkodowanych przez Stepniak Kurylów
Zgloszenia na priv
Obserwuj wątek
    • jkaczynskiii Re: Poszkodowany przez dentystę Stepniak 14.11.22, 09:47
      Wyslalem
    • jkaczynskiii Re: Poszkodowany przez dentystę Stepniak 14.11.22, 09:49
      Przeslalem info
    • jurasekmarcin Re: Poszkodowany przez dentystę Stepniak 25.07.23, 07:25
      Moja na przygoda z Klinika Kirylow Stepniak Zielona Gora

Niestety moj blad _ nie czytalam ani nie sprawdzalam opini o tej praktyce
      KATASTROFA_ bez umiejetnosci, arogancka, bezszelna ,opryskliwa, nieuprzejma _ podobno jeszcze do tego msciwa I bezwzgledna - opinii egatywnych na temat ten niby dentystki jest ogrom w mediach

Bylam pacjentka teraz placze z bolu . zniszczyla mi zab , wdala sie infekcja a ona Stepniak Kirylow twierdzi ze to mojaa wina = odmowila leczenia go .......zwrocilam uwage ze nie wolno odmowic pomocy w potrzebie I kiedy leczenie nie jest zakonczone ....to jest wredne - nie ma zadnego dialogue , poprostu .... Wyp.......rdalaj !!!!
      To co zrobila jest obrzydliwe - to arogancja I bufonada w czystym wydaniu.
      Uwaza ze jesli skroi pacjentow za maxymalna stawkè I obstawi sie sprzetem to jest dobrym lekarzem !!!! Gowno prawda - to zwykly podworkowy niedouczony lekarz !!! Szkolony gdzies na zadupiu w Bulgarii albo kupila ten tytul
      Bo to co prezentujeto pseudo klinika to jest kompetne ZERO razy 12
    • Gość: Romka Re: Poszkodowany przez dentystę Stepniak IP: 138.199.59.* 01.11.23, 07:06
      Janusz
      Tak miałem kłopoty i wyrzuciła mnie za drzwi
      To fakt nie ma specjalizacji - miałem powikłania
      Teraz mam zniszczony ząb i wypięła się na mnie swoją gr… um żaden
    • Gość: Kryśka Re: Poszkodowany przez dentystę Stepniak IP: 138.199.59.* 01.11.23, 11:30
      Bądźmy szczerzy :
      Są głupi, brzydcy, aroganccy ,niedouczeni ,chciwi , wrzaskliwi ,oszuści, pełni pychy
      Trafiła się kumulacja
      Wysłałem kontakt na priv
    • Gość: Sofia Re: Poszkodowany przez dentystę Stepniak IP: 138.199.59.* 07.11.23, 09:13
      Wysłałam na priv
      Niesamowitej komplikacji doznałam - nie wspomnę o fatalnym mnie potraktowaniu
    • Gość: Tatek Re: Poszkodowany przez dentystę Stepniak IP: 138.199.59.* 01.12.23, 08:13
      To fakt - wysyłam na priv
    • Gość: Guzik Re: Poszkodowany przez dentystę Stepniak IP: 138.199.59.* 19.12.23, 10:58
      Tak tak wysłałem na priv
    • 16karolkarol Re: Poszkodowany przez dentystę Stepniak 30.04.24, 23:03
      Wyslałem na priv - katastrofa , tylko powikłania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka