Dodaj do ulubionych

Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton Ja...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 14:40
teraz zamiast flagi na kominie proponuję bałwana w szaliku przed domem :)
Obserwuj wątek
    • Gość: bulent Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton Ja... IP: *.aster.pl 18.02.09, 15:01
      Kibicowanie Legii to hańba. Czy cała ulica głosuje też na postkomunistów?
      A propos Legii...

www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=0VBdhTmck4o
      • Gość: czarnula Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 15:04
        nie! cała ulica to anarchiści. Jak wpadniesz "bulencie" czy inny blancie, to
        masz wpie... no chyba, że będziesz przyjazny światu jak my :)
      • Gość: prawus Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 15:19
        Musisz na wszystko patrzeć w kategoriach politycznych? Patrząc z twego punktu
        widzenia, każdy klub bardziej czy mniej jest umoczony. Taką mamy gó...aną historię.
    • Gość: wks Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton Ja... IP: *.ztpnet.pl 18.02.09, 15:06
      no i co z tego? u mnie kilkanaście osób na osiedlu kibicuje Wisełce!!Mistrz
      mistrz nasz TS!!!
    • Gość: Beny Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton Ja.. IP: *.ztpnet.pl 18.02.09, 16:04
      A u mnie na osiedlu niemal wszyscy kibicują Uglikowi.Wszyscy
      trzymamy kciuki aby wyprowadził sie z Zielonej a najlepiej by było
      jak by sie wyparł ze jest ZIELONOGORZANINEM.
      • Gość: Beny Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 16:11
        to znowu ja, wasz Beny, zapomniałem dodać, że jestem pedałem i lubię różowe
        koszule!
        • Gość: maras Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 21:03
          a ja zapomniałem dodać,że wypiąć to się możesz prezesowi,koszule już lubisz...hehe
      • Gość: maras Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 21:02
        beny,jełopie,Uglik nie jest z zielonej:)
    • Gość: Baron(Lechia) Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton Ja.. IP: *.ztpnet.pl 18.02.09, 16:34
      Też jestem za Legią. Za Uglikiem ani trochę. Ale co ma ten film do Legii? Legia
      to kibice a nie jacyś prezesi z nadania, kibice Legii z komuną nigdy nic
      wspólnego mieć nie chcieli - zostało im to narzucone jak całemu krajowi. A już
      szczególnie Warszawa ma za co czerwonym dziękować, jak stali nad Wisłą i
      patrzyli jak płonie stolica Polski! Zobaczyłeś pusty bucu jakiś film w necie i
      się podnieciłeś. A porządki w Lechii? Chłopaki nie jadą na obóz, dzięki Wontor!
      Na poparcie kibiców możesz liczyć ;-) wpadnij kiedyś do nas pogadać...
      • Gość: kibic Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 16:43
        Za Panem Uglikiem nie jesteś, bo on faszystów nie chce przy Sulechowskiej. I
        dobrze. Normalni kibice nie chcą na trybunach faszystów!
      • Gość: kryzysik Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 17:15
        lepiej jak zaczniecie kupować bilety na mecze Lechii....czasami na tym łuku
        siedziałem i widziałem jak pięknie oszczędzacie na klubie, niby go tak kochacie
        a nie potraficie dostrzec tego, że takim zachowaniem działacie na jego szkodę :(

Zawsze jak tylko przychodziliście to człowiek się zmywał, bo siedzieć przy was
        to nic przyjemnego :(
        • Gość: jackson five Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.centertel.pl 18.02.09, 22:37
          Ciekawe czy Uglik napisze kiedyś jak chciał zostać Michaelem
          Jacksonem i też ubierał różowe koszule :)))
          • Gość: pele Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 22:46
            masz po kolei w głowie? Jak masz odwagę, to sam powiedz mu pedale o swoich
            marzeniach. A mi powiedz gdzie takie ścierwa nieudane mieszkają jak ty? Teraz
            idź spać, bo jutro znowu czeka cię nudna robota a po niej chlanie wina z
            kolegami, hehehe
          • Gość: epse Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 22:52
            jak ja nie lubię takich gnid jak ty człowieku. Tutaj się chowasz, a jak jutro
            spotkasz autora, to pewnie w pas będziesz mu się kłaniać. Kto taką gnidę
            wychował? Twój stary zamiast w matkę mógł się do kibla spuścić. Nie zrobił tego
            i po świętej polskiej ziemi łazi taka gnida jak ty :):):)
      • Gość: bulent Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.aster.pl 18.02.09, 22:57
        Film? Kibice Legii pojawili się dzięki komunie i nie specjalnie się jej
        wypierają. Jak komuś sukces na boisku bliższy od przyzwoitości to tylko wyrazy
        współczucia.
        • Gość: przeciw zarządowi Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 23:02
          ej, ale co ma jedno z drugim wspólnego? Dzieciaki które urodziły się w 1990 roku
          i dzisiaj kibicują Legii, a nie interesują się polityką tylko piłką, to też
          komuchy? No przestań! Twoja teoria to początek paranoi!
          • Gość: jackson five Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.centertel.pl 18.02.09, 23:08
            Oj bardzo wstydzi się Pan Uglik vel. Jackson swojej przeszłości :)))
            A przecież nie ma czego :)))
            • Gość: pytacz Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 23:16
              Jak to ci powiedzieć żebyś pojął. My tutaj nie chcemy na forum takich matołów,
              którzy przez przypadek zostali poczęci. Jak masz fanie Dofchana jakieś uwagi do
              autora, to przekaż mu je osobiście cioto. W tej chwili to raczej tchórzem jesteś
              skundlonym :) Co to w przedszkolu w rajtuzach chodził i w majtki robił. Też nie
              zapomnij o swojej przeszłości.

• Gość: brawo Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 23:29
                Proszę przestać już odpowiadać na posty tego przygłupa. Tak to już jest, gdy
                jedynym sposobem w jaki palant ma okazję wystąpić na forum jest właśnie
                anonimowe forum. Jak chcesz sobie bucu pogadać o Jacksonie i różowych koszulach
                to przenieś się na forum dla gejów. Jak ja byłem mały, a jestem w wieku mniej
                więcej Pana Uglika, to popularna oprócz Jacksona była Sabrina i Madonna. Też mam
                się wstydzić, że jako dzieciak tego słuchałem? Lepiej idź stąd przegrany życiowo
                typie! To jest forum sportowe.
          • Gość: bulent Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.aster.pl 19.02.09, 03:52
            A dlaczego 20-letni człowiek ma nie rozumieć czemu i komu Legia zawdzięcza
            sukcesy i dzisiejszą,uprzywilejowaną pozycję? 45 lat kolaboracji ustawiło klub
            na kilka kolejnych dekad.

P.S. Naprawdę, jeżeli urodzony w 1990 roku człowiek krzyczy o "CWKS-ie" to jest
            albo idiotą albo żałosną kreaturą. To bezpośrednie odwoływanie się do tradycji
            stalinowskiej, złodziejskiej i bandyckiej.
            • Gość: onet Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 09:53
              ja uważam bulent że powinieneś się leczyć, bo to ty hasłu Cwks Legia nadajesz
              polityczne znaczenie. I na dodatek stalinowskie. Jeszcze tylko odnajdź byłych
              piłkarzy Legii, którzy grali w Cwks i ich spal na stosie. Twój post świadczy
              tylko o jednym: mama cię nie kochała.
            • Gość: maras Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 11:24
              Panie bulent czy palant,nieważne... jak chcesz Pan się zajmować polityką to idz
              zapisz się do partii a od legii się o.d.p.i.e.r.d.o.l!!! CWKS LEGIA!!!
              • Gość: Elen Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.acn.waw.pl 19.02.09, 12:59
                Przecież to polityka weszla w sport.

Generał, któremu Legia zawdzięcza popularność Legii i co za tym idzie sukcesy,
                mordował polskich patriotów. Po co historia? Jaki wy macie system wartości?
                • Gość: onet Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 13:09
                  a Polska była kiedyś PRL-em i co> Franzucy czy inne Holndry mają nas opluwać z
                  tego powodu? Bo komuchy przebrzydłe Polską rządziły? Co wspólnego z tymi
                  generałami mają Dziekanowski, Kosecki, Kowalczyk, Pisz, i dzisiejsza Legia, itd?
                  Ty sądzisz że synowie odpowiadają za grzechy ojców? No to masz problem.
                  • Gość: Elen Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.acn.waw.pl 19.02.09, 13:53
                    Legia wyszła z PRL-u jako wybitnie popularny klub, szybko znalazła sponsorów (w
                    Zabrzu to nie było takie łatwe, w stolicy tak) w 3RP.
                    A Polska? Co to za porównanie? Polska na PRL-u traciła, Legia zarabiała. Już
                    lepiej coś takiego pod rozwagę: Czemu spadkobiercy AK-owców mają dziś gorszy
                    dostęp do życia publicznego i biznesu niż dzieci aparatczyków?

Nie, nie głosuję na PiS, ale wy jesteście z jakiejś obcej dla mnie bajki.
                    • Gość: onet Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 14:15
                      człowieku! Ty nie bierzesz pod uwagę, że kogoś mogą nie interesować w ogóle
                      twoje partyjne zagrywki i teorie spiskowe! jesteś chory! Dlatego pozdrawiam cię
                      chrześcijańskim pozdrowieniem: idź w c.h.u.j!
    • Gość: petria Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton Ja.. IP: *.gprs.plus.pl 19.02.09, 12:56
      Brawo, Panie Jacku! Coraz bardziej się do Pana przekonuję. "Tylko
      Legia, CKWS" :-))) Pozdrawiam serdecznie z wygnania w dalekiej
      stolicy i zapraszam na meczyk na żywo :-)
    • Gość: Baron(Lechia) Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton Ja.. IP: *.ztpnet.pl 19.02.09, 15:48
      www.youtube.com/watch?v=MtNxlzpFRWE
      Skandal komuchy z Legii śpiewają HYMN POLSKI! I to w rocznicę wybuchu Powstania
      Warszawskiego! Byłem na tym i na wielu innych meczach Legii,w Wiedniu te
      warszawskie komuchy też hymn śpiewały! Dziecko, bulent chyba, weź gdzieś pojedź,
      coś zobacz a potem odzywaj się do ludzi. A tak swoją drogą...efekt na stadionie
      niesamowity, jestem dumny z bycia Polakiem (L)!
      • Gość: onet Re: Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 15:54
        baronowi akurat mozesz nie wierzyć bulent. on chyba ma kontakty z faszystami.
        ale wiedz o tym że są normalni kibice Legii
    • Gość: BubaLucifer Na szafot!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 16:13
      Wiadomo ze legia zawsze byle czerwona .....czerwonego do czerwonych ciagnie, nic
      nowego...
      • Gość: erton Re: Na szafot!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 16:17
        o! bubaciota się z kryzysu wyłonił :-) A już myśleliśmy że cie kryzys pochłonął!
    • Gość: BubaLucifer Z ulicy przyjaznych kibiców Legii - felieton Ja.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 19:56
      no widziasz pedlaku, nawet ciebie zaskoczylem:)i twoja stara:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka